OFF topik
31 feliratkozó
több mint 4 éve
hajjaj, nagy a dilemma.Egyértelműen piálni kell. Egyrészt mindig az az első, másrészt a repülőnapon nagy a hangzavar, kurva sok az ember és rohadt meleg van 😀
céges buli ingyen piával vs 10 év után először tartott repülőnap Kecsón (= korai ébresztő, vezetés az M5-ön)
nem tudom, melyik legyen...
slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
hajjaj, nagy a dilemma.Vannak gyerekek?
céges buli ingyen piával vs 10 év után először tartott repülőnap Kecsón (= korai ébresztő, vezetés az M5-ön)
slowmotion
több mint 4 éve
annál azért több eszem van 😊hajjaj, nagy a dilemma.belépsz a honvédelembe, azt 2 in 1
slowmotion
eccerü
sutianap
bár végülis annak idején amikor elkezdték ezt a hivatásos akármit, akkor a toborzásnál az egyetemi diplomásoknak tiszti rendfokozatot adtak, szóval kevesebbet kellene ugrálni, de... nem kösz
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
hajjaj, nagy a dilemma.belépsz a honvédelembe, azt 2 in 1
slowmotion
eccerü

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
hajjaj, nagy a dilemma.céges buli ingyen piával vs 10 év után először tartott repülőnap Kecsón (= korai ébresztő, vezetés az M5-ön)
több mint 4 éve
Az az idegesítő benne néha, hogy sima alapjáraton megunja, és közli hogy végzett, minden tiszta és elmegy dokkolni.85%~os aksival.Kutya macska is imádja egy darabig aztán megszokják.
több mint 4 éve
majd később lesz érdekes jóval, de mikor cserélni kell a filtert meg hasonlókat akkor kicsit macerás azt beszerezniPersze, majd irok egyet rola huzamosabb hasznalat utan. Meg a feltorlest nem is teszteltuk, de nagyon jol felterkepezi a lakast. Kellett rogton egy firmware update mert az alap fw eleg limitalt de kelloen egyszeru az app, szenvedni semmivel se kellett eddig. Holnap nekiesik felesegem (nyilvan en a vegen) a mop, no-mop stb zonakialakitasnak, ha lesz gond az tuti itt lesz😀 de penteken nagytakaritottunk, es tenyleg meglepoen sok port, szoszt szedett ossze, en kopasz vagyok, kutya/macska nincs szoval tenyleg meglepett... :dKöszi! Sztem Máltára én is beruházok egyre ősszel. Ha esetleg változik a véleményed róla akkor azt is megosztanád?Roborock s5 max, tobb havernak van ok ajanlottak, igy elso hasznalatra takaritas utan meglepoen sok port szedett ossze.Ha tudom h igy lekoti a felesegem a robotporszivo mar evekkel elobb vettem volna 😀Milyenre ruháztál be?
rokaur
csebi
rokaur
csebi
rokaur
de szól az app szépen
ami még kicsit gond hogy ha beállítasz egy "schedule"-t akkor nem tudod az intenzitást beállítani szóval az csak az alap lesz
de napi takarításhoz kb elég
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
rokaur
876
Persze, majd irok egyet rola huzamosabb hasznalat utan. Meg a feltorlest nem is teszteltuk, de nagyon jol felterkepezi a lakast. Kellett rogton egy firmware update mert az alap fw eleg limitalt de kelloen egyszeru az app, szenvedni semmivel se kellett eddig. Holnap nekiesik felesegem (nyilvan en a vegen) a mop, no-mop stb zonakialakitasnak, ha lesz gond az tuti itt lesz😀 de penteken nagytakaritottunk, es tenyleg meglepoen sok port, szoszt szedett ossze, en kopasz vagyok, kutya/macska nincs szoval tenyleg meglepett... :dKöszi! Sztem Máltára én is beruházok egyre ősszel. Ha esetleg változik a véleményed róla akkor azt is megosztanád?Roborock s5 max, tobb havernak van ok ajanlottak, igy elso hasznalatra takaritas utan meglepoen sok port szedett ossze.Ha tudom h igy lekoti a felesegem a robotporszivo mar evekkel elobb vettem volna 😀Milyenre ruháztál be?
rokaur
csebi
rokaur
csebi
több mint 4 éve
nekünk is, 4-5 hónapja, 95%-ban mindent felszed, soha rosszabb befektetést (az asszonyba) 😀Roborock s5 max, tobb havernak van ok ajanlottak, igy elso hasznalatra takaritas utan meglepoen sok port szedett ossze.Ha tudom h igy lekoti a felesegem a robotporszivo mar evekkel elobb vettem volna 😀Milyenre ruháztál be?
rokaur
csebi
rokaur
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Köszi! Sztem Máltára én is beruházok egyre ősszel. Ha esetleg változik a véleményed róla akkor azt is megosztanád?Roborock s5 max, tobb havernak van ok ajanlottak, igy elso hasznalatra takaritas utan meglepoen sok port szedett ossze.Ha tudom h igy lekoti a felesegem a robotporszivo mar evekkel elobb vettem volna 😀Milyenre ruháztál be?
rokaur
csebi
rokaur
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
És tényleg 😀Az offon belül is off 😀És még a Vatikánéban is van, a tiara belseje meg az a zsinór középen. 😊
Az EB alatt tűnt fel, hogy szinte az összes ország zászlajában van vagy piros, vagy kék szín. Így megnéztem, és csak néhány van tényleg, amelyiknél se kék, se piros szín nem játszik:
Bhután
Elefántcsontpart
Ciprus
Írország
Jamaika
Niger
Nigéria
Pakisztán
Szaúd-Arábia
Vatikán
És ezeknek a felében is legalább narancssárga van, ami már majdnem piros 😀
Katar és Sri Lanka határeset, de az egyszerűség kedvéért piroshoz tartozónak vettem a maroon-t meg a crimsont 😛
warr_b
Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
nekem is az van, és itt is többször írtam hogy kurvajóRoborock s5 max, tobb havernak van ok ajanlottak, igy elso hasznalatra takaritas utan meglepoen sok port szedett ossze.Ha tudom h igy lekoti a felesegem a robotporszivo mar evekkel elobb vettem volna 😀Milyenre ruháztál be?
rokaur
csebi
rokaur
több mint 4 éve
rokaur
876
Roborock s5 max, tobb havernak van ok ajanlottak, igy elso hasznalatra takaritas utan meglepoen sok port szedett ossze.Ha tudom h igy lekoti a felesegem a robotporszivo mar evekkel elobb vettem volna 😀Milyenre ruháztál be?
rokaur
csebi
több mint 4 éve
Az offon belül is off 😀És még a Vatikánéban is van, a tiara belseje meg az a zsinór középen. 😊
Az EB alatt tűnt fel, hogy szinte az összes ország zászlajában van vagy piros, vagy kék szín. Így megnéztem, és csak néhány van tényleg, amelyiknél se kék, se piros szín nem játszik:
Bhután
Elefántcsontpart
Ciprus
Írország
Jamaika
Niger
Nigéria
Pakisztán
Szaúd-Arábia
Vatikán
Katar és Sri Lanka határeset, de az egyszerűség kedvéért piroshoz tartozónak vettem a maroon-t meg a crimsont 😛
warr_b
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 511
Az offon belül is off 😀Es ez mit jelent?😉
Bhután
Elefántcsontpart
Ciprus
Írország
Jamaika
Niger
Nigéria
Pakisztán
Szaúd-Arábia
Vatikán
warr_b
Vicceltem.
több mint 4 éve
Ha tudom h igy lekoti a felesegem a robotporszivo mar evekkel elobb vettem volna 😀Milyenre ruháztál be?
rokaur
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Az offon belül is off 😀 Az EB alatt tűnt fel, hogy szinte az összes ország zászlajában van vagy piros, vagy kék szín. Így megnéztem, és csak néhány van tényleg, amelyiknél se kék, se piros szín nem játszik:
Bhután
Elefántcsontpart
Ciprus
Írország
Jamaika
Niger
Nigéria
Pakisztán
Szaúd-Arábia
Vatikán

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ez megvan?index.hu/mindekozben/poszt/2021/07/11/kasztralt-sarkannya-operaltatta-magat-a-hiv-pozitiv-bankar/
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
több mint 4 éve
rokaur
876
Ha tudom h igy lekoti a felesegem a robotporszivo mar evekkel elobb vettem volna 😀
több mint 4 éve
IKEÁS szerelésből kijutott nekem is bőven az egyszerűbb daraboktól egészen ágyak,gardróbok,egyebekig!meg is nőtt az arc tőle és gondoltam egy közepesebb konyha sem lesz akadály megoldjuk...😊mi szoptunk vele kicsit, de főleg azért mert nem triviális hogy mit hogyan kellett volna összerakni 😀mondjuk, aki ezekkel megszenved... az nem az IKEA-t minősíti 😀és egyedi üveglapos-polcos meg kiugrós hülyeségekkel? 😀Rákerestem: nevetni fogsz, lányunknak az van.Emberek! Összeszereltem egy IKEA-asztalt! (Indításként 16 csavar, de ez csak a bemelegítés volt.)majd ha el jutsz az "egyedi" besta tv állványhoz akkor rájösz h kb csak lego 😀
Most már úgyszólván mindenre képesnek érzem magam!
nagylaza
Negritis
nagylaza
és jah vicces
Negritis
shawnka
de amúgy egyáltalán nem vészes
Negritis
pár videót azért megnéztem róla előtte!
előtte való este még eléggé beiszogattunk ott Szegeden mert ott muszáj aztán másnap
4.emelet lapostető 35fokban !hát nyilván nem fejeztük be!
nem részletezem de itt már nagyon észen kell lenni meg kellenek a megfelelő szerszámok ...
mondjuk addig eljutottunk hogy utána egy asztalos piti pénzért befejezte de a sajnos a bakancslistás IKEA konyha összeszerelés így még nem lett kipipálva😊
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 511
szep dolgok ezek.gibraltar. a wizzair cancellelt, gibraltar mar nem fontos amikor beindult a szezon...
akinek meg lefoglalt szallasa van az mit tesz? megteheti a wizzair? meg, sajna.
www.gbc.gi/news/wizzair-cancels-gibraltar-luton-flights-over-month-august
több mint 4 éve
hát amikor húsz furat van a bútorlap egyik oldalán, és húsz a másikon, és az alapján kellene eldönteni, hogy melyik oldal kell, hogy a huszadik furat hol helyezkedik el... na olyankor nem őszinte a mosolyom.mi szoptunk vele kicsit, de főleg azért mert nem triviális hogy mit hogyan kellett volna összerakni 😀mondjuk, aki ezekkel megszenved... az nem az IKEA-t minősíti 😀és egyedi üveglapos-polcos meg kiugrós hülyeségekkel? 😀Rákerestem: nevetni fogsz, lányunknak az van.Emberek! Összeszereltem egy IKEA-asztalt! (Indításként 16 csavar, de ez csak a bemelegítés volt.)majd ha el jutsz az "egyedi" besta tv állványhoz akkor rájösz h kb csak lego 😀
nagylaza
Negritis
nagylaza
és jah vicces
Negritis
shawnka
Negritis
több mint 4 éve
mi szoptunk vele kicsit, de főleg azért mert nem triviális hogy mit hogyan kellett volna összerakni 😀mondjuk, aki ezekkel megszenved... az nem az IKEA-t minősíti 😀és egyedi üveglapos-polcos meg kiugrós hülyeségekkel? 😀Rákerestem: nevetni fogsz, lányunknak az van.Emberek! Összeszereltem egy IKEA-asztalt! (Indításként 16 csavar, de ez csak a bemelegítés volt.)majd ha el jutsz az "egyedi" besta tv állványhoz akkor rájösz h kb csak lego 😀
nagylaza
Negritis
nagylaza
és jah vicces
Negritis
shawnka
több mint 4 éve
Nyugi, én már raktam össze jyskes éjjeli szekrényt fordítva 😊és egyedi üveglapos-polcos meg kiugrós hülyeségekkel? 😀Akkor mégse, pedig a név ugyanaz. Abban nincs üveglap.
Negritis
mondjuk, aki ezekkel megszenved... az nem az IKEA-t minősíti 😀Jól van, alázzál csak. (Megjegyeztem!😊)
shawnka
nagylaza
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...