OFF topik
31 feliratkozó
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=1Wh9onMSGfoEzen most nevetnem kéne? Inkább a nejed sajnálom, hogy félálomban sem tudsz megkülönböztetni egy kisgyereket a pinától 😛Nos, én ádámban alszok elég régóta, az asszony meg évában vagy max egy bugyiban. Van, hogy egyik gyerek át-át jön hozzánk valamikor az éjszaka folyamán. Sőt, reggel mikor felkelek az ágyból és esetleg már ébren vannak akkor bizony úgy látnak ahogy leszülettem erre a világra. Akkor én most ezért beteg állat vagyok? 😊Na és hogyha félálomban azt hiszed hogy az asszony, közben meg a gyerek? Hajjaj..
peach
#JC6
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ezen most nevetnem kéne? Inkább a nejed sajnálom, hogy félálomban sem tudsz megkülönböztetni egy kisgyereket a pinától 😛Nos, én ádámban alszok elég régóta, az asszony meg évában vagy max egy bugyiban. Van, hogy egyik gyerek át-át jön hozzánk valamikor az éjszaka folyamán. Sőt, reggel mikor felkelek az ágyból és esetleg már ébren vannak akkor bizony úgy látnak ahogy leszülettem erre a világra. Akkor én most ezért beteg állat vagyok? 😊Na és hogyha félálomban azt hiszed hogy az asszony, közben meg a gyerek? Hajjaj..
peach
#JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
nyilván kinek jut ez eszébe ....Nos, én ádámban alszok elég régóta, az asszony meg évában vagy max egy bugyiban. Van, hogy egyik gyerek át-át jön hozzánk valamikor az éjszaka folyamán. Sőt, reggel mikor felkelek az ágyból és esetleg már ébren vannak akkor bizony úgy látnak ahogy leszülettem erre a világra. Akkor én most ezért beteg állat vagyok? 😊Na és hogyha félálomban azt hiszed hogy az asszony, közben meg a gyerek? Hajjaj..
peach
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 5 éve
Nos, én ádámban alszok elég régóta, az asszony meg évában vagy max egy bugyiban. Van, hogy egyik gyerek át-át jön hozzánk valamikor az éjszaka folyamán. Sőt, reggel mikor felkelek az ágyból és esetleg már ébren vannak akkor bizony úgy látnak ahogy leszülettem erre a világra. Akkor én most ezért beteg állat vagyok? 😊Na és hogyha félálomban azt hiszed hogy az asszony, közben meg a gyerek? Hajjaj..
peach
több mint 5 éve
Nos, én ádámban alszok elég régóta, az asszony meg évában vagy max egy bugyiban. Van, hogy egyik gyerek át-át jön hozzánk valamikor az éjszaka folyamán. Sőt, reggel mikor felkelek az ágyból és esetleg már ébren vannak akkor bizony úgy látnak ahogy leszülettem erre a világra. Akkor én most ezért beteg állat vagyok? 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Ez semmi. Szülők a második emeleten, fiatal srác az elsőn, erkélyes lakások. Egyszer fater lenéz, csávó meg fényes nappal veri jobbal, ballal cigi. Szemközt, oldalt meg végig szomszédok, gyerekek.Mondjuk egy faternak illett volna felismernie.
Ráordít hogy mit csinalsz?
Felnéz oszt veri tovább..
Á 😀
#JC6
több mint 5 éve
Ez semmi. Szülők a második emeleten, fiatal srác az elsőn, erkélyes lakások. Egyszer fater lenéz, csávó meg fényes nappal veri jobbal, ballal cigi. Szemközt, oldalt meg végig szomszédok, gyerekek.Ráordít hogy mit csinalsz?
Felnéz oszt veri tovább..
Á 😀
több mint 5 éve
Mesélek😊Régen laktak alattunk kettővel Sz-ék. Ők otthon folyton meztelenkedtek. Volt olyan, hogy anyám ment le és az asszony nyitotta ki az ajtót, miközben a férfi épp sietett nadrágot felvenni 😊 Nah nekünk már ez is wtf.
Egy éve dumáltam egy leányzóval, ő nudizott. Otthon is, családja is. 42 éves nő, 15 éves lány, 13 éves fiú is ebben nőtt fel, nekik ez tök természetes. Ők nem úgy állnak hozzá, mint mi.
Aki nudizik, annak ez az egész tök természetes. Nekem is sok, én nem szeretem ha valaki otthon meztelenül mászkál. Fura, de ők ilyenek.
több mint 5 éve
Vagy csak símaszk föl, oszt megvárni a sarkon 😆családsegítőn beveszik a névtelent isÉn simán feljelenteném a helyedben, ez így már simán abúzusCsak ugye lehet, hogy csak mondja, és hát elég nehezen bizonyítható.
r.baggio
De ha full így is van, önmagában még csak nem is büntethető.
Sobri Jóska
sutianap

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
családsegítőn beveszik a névtelent isÉn simán feljelenteném a helyedben, ez így már simán abúzusCsak ugye lehet, hogy csak mondja, és hát elég nehezen bizonyítható.
r.baggio
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Én simán feljelenteném a helyedben, ez így már simán abúzusCsak ugye lehet, hogy csak mondja, és hát elég nehezen bizonyítható.
r.baggio
több mint 5 éve
Én simán feljelenteném a helyedben, ez így már simán abúzus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
“... a mai napig egy kádban fürdünk...”azért még nem mondanék ítéletet felette, fürdeni egy 10mx10m medencében is lehet együtt.pedig ha nem kap negatív visszacsatolást, akkor továbbra is úgy gondolja, hogy ez a világ legtermészetesebb dolgaMegmondom őszintén legelőször a “beteg fasz vagy” akart kijönni a számon, de jobb a munkahelyi békesség, ugyhogy maradt a csendes ledöbbenés.Ma derülrt ki az egyik kollegámról, hogy szerinte a világ legtermészetesebb dolga, hogy Ő rendszeresen együtt fürdik a 12 éves lányával... férfi kollegáról van szó.Hogy nem, nem az. Inkább beteges.
Bazz, egyszerűen nem tudtam mit mondjak a faszinak.
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
Cowboykarcsi90
slowmotion
rokaur
És nem, nem arra gondolt hogy ugyanazt a kádat használják külön külön.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
amúgy ez mi alapján lett mérve? csak a lakcím bejelentés szerintem abszolút nem mérvadó, az én környezetem nagy része otthonra van bejelentve, attól függetlenül, hogy X éve albérletben él.Kikerestem az Eurostat honlapján: egyrészt a háztartás-statisztikákból dolgoztak, amiket ugye a munkaerőpiaci felmérések részeként csinálnak, másrészt meg az életszínvonal kutatási adatok (bevételi ill. életmód statok) alapján dolgoztak.
kristof

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
rokaur
876
azért még nem mondanék ítéletet felette, fürdeni egy 10mx10m medencében is lehet együtt.pedig ha nem kap negatív visszacsatolást, akkor továbbra is úgy gondolja, hogy ez a világ legtermészetesebb dolgaMegmondom őszintén legelőször a “beteg fasz vagy” akart kijönni a számon, de jobb a munkahelyi békesség, ugyhogy maradt a csendes ledöbbenés.Ma derülrt ki az egyik kollegámról, hogy szerinte a világ legtermészetesebb dolga, hogy Ő rendszeresen együtt fürdik a 12 éves lányával... férfi kollegáról van szó.Hogy nem, nem az. Inkább beteges.
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
Cowboykarcsi90
slowmotion
több mint 5 éve
pedig ha nem kap negatív visszacsatolást, akkor továbbra is úgy gondolja, hogy ez a világ legtermészetesebb dolgaMegmondom őszintén legelőször a “beteg fasz vagy” akart kijönni a számon, de jobb a munkahelyi békesség, ugyhogy maradt a csendes ledöbbenés.Ma derülrt ki az egyik kollegámról, hogy szerinte a világ legtermészetesebb dolga, hogy Ő rendszeresen együtt fürdik a 12 éves lányával... férfi kollegáról van szó.Hogy nem, nem az. Inkább beteges.
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
amúgy ez mi alapján lett mérve? csak a lakcím bejelentés szerintem abszolút nem mérvadó, az én környezetem nagy része otthonra van bejelentve, attól függetlenül, hogy X éve albérletben él.vagy ahogy nehakori punkvezér mondotta, nem velük lakom, hanem náluk, morzsógasd
kristof

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
amúgy ez mi alapján lett mérve? csak a lakcím bejelentés szerintem abszolút nem mérvadó, az én környezetem nagy része otthonra van bejelentve, attól függetlenül, hogy X éve albérletben él.
több mint 5 éve
Az elhangzottak után ez valamelyest idevág... 😊24.hu/fn/gazdasag/2020/08/13/magyarorszag-mamahotel-eurostat/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
😀😀😀DDDDDDDDhááta nagyobbacskák a apjuktó vannak, a kissebbecskék mega nagyobbacskáktúTartalmilag ugyanazt mondjuk.Megmondom őszintén legelőször a “beteg fasz vagy” akart kijönni a számon, de jobb a munkahelyi békesség, ugyhogy maradt a csendes ledöbbenés.Ma derülrt ki az egyik kollegámról, hogy szerinte a világ legtermészetesebb dolga, hogy Ő rendszeresen együtt fürdik a 12 éves lányával... férfi kollegáról van szó.Hogy nem, nem az. Inkább beteges.
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
Cowboykarcsi90
Hatásosabb, ha szalonképes a kommunikáció.
Meg ugye alkati dolog is. Én az ilyen meglátásaimat sose tudtam, és nem is akartam magamban tartani.
Jobb a konfliktus, és a markáns elhatárolódás az agyhalottaktól.
De a gyakorlatban a kommunikáción kívül amúgy ez egy tehetetlen élethelyzet, tenni úgyse tudsz/lehet semmit.
Sobri Jóska
sutianap
több mint 5 éve
hááta nagyobbacskák a apjuktó vannak, a kissebbecskék mega nagyobbacskáktúTartalmilag ugyanazt mondjuk.Megmondom őszintén legelőször a “beteg fasz vagy” akart kijönni a számon, de jobb a munkahelyi békesség, ugyhogy maradt a csendes ledöbbenés.Ma derülrt ki az egyik kollegámról, hogy szerinte a világ legtermészetesebb dolga, hogy Ő rendszeresen együtt fürdik a 12 éves lányával... férfi kollegáról van szó.Hogy nem, nem az. Inkább beteges.
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
Cowboykarcsi90
Meg ugye alkati dolog is. Én az ilyen meglátásaimat sose tudtam, és nem is akartam magamban tartani.
De a gyakorlatban a kommunikáción kívül amúgy ez egy tehetetlen élethelyzet, tenni úgyse tudsz/lehet semmit.
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Tartalmilag ugyanazt mondjuk.Megmondom őszintén legelőször a “beteg fasz vagy” akart kijönni a számon, de jobb a munkahelyi békesség, ugyhogy maradt a csendes ledöbbenés.Ma derülrt ki az egyik kollegámról, hogy szerinte a világ legtermészetesebb dolga, hogy Ő rendszeresen együtt fürdik a 12 éves lányával... férfi kollegáról van szó.Hogy nem, nem az. Inkább beteges.
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
reklámszakmából az építőiparba:The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 5 éve
Megmondom őszintén legelőször a “beteg fasz vagy” akart kijönni a számon, de jobb a munkahelyi békesség, ugyhogy maradt a csendes ledöbbenés.Ma derülrt ki az egyik kollegámról, hogy szerinte a világ legtermészetesebb dolga, hogy Ő rendszeresen együtt fürdik a 12 éves lányával... férfi kollegáról van szó.Hogy nem, nem az. Inkább beteges.
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Ma derülrt ki az egyik kollegámról, hogy szerinte a világ legtermészetesebb dolga, hogy Ő rendszeresen együtt fürdik a 12 éves lányával... férfi kollegáról van szó.Hogy nem, nem az. Inkább beteges.
Cowboykarcsi90