OFF topik

31 feliratkozó

több mint 5 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
Bazz, egyszerűen nem tudtam mit mondjak a faszinak.
Cowboykarcsi90
こんにちは=konnichiwa=Hello
több mint 5 éve
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!
Ma derülrt ki az egyik kollegámról, hogy szerinte a világ legtermészetesebb dolga, hogy Ő rendszeresen együtt fürdik a 12 éves lányával... férfi kollegáról van szó.

Bazz, egyszerűen nem tudtam mit mondjak a faszinak.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 695 — The Mathematician
61 886-an regisztráltak be a programba, ehhez képest ma kb. 5500 ember tett sikeres vizsgát
még a 10% sincs meg, durva
r.baggio
Ne csodálkozz.Bármiféle programozói előképzettség nélkül ezek a kódok olyan kínaiak nekem mint a fene,pedig becsülettel végignéztem az összes videós anyagot,sőt több oldalnyi jegyzetet is csináltam.Ezek szerint nem voltam egyedül a dologgal.
JoeyPorter
amit nem tudok hova rakni, hogy megtaláltam a 11 sprintjuket fizetős csomagban, és ők mindazt az anyagot 40 órában, 5 nap alatt darálják le 250e + áfáért

szóval van egy sanda gyanúm, hogy pl. a java fejlesztőnek való továbbképzés sem áll majd másból, mint egy 3-5 napos gyorsított tanfolyamból
 www.training360.com/java-se-alapok-tanfolyam-java-bsc
r.baggio
 index.hu/gazdasag/2019/08/22/green_fox_programozokepzes_junior_allas_munka/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
61 886-an regisztráltak be a programba, ehhez képest ma kb. 5500 ember tett sikeres vizsgát
r.baggio
Ne csodálkozz.Bármiféle programozói előképzettség nélkül ezek a kódok olyan kínaiak nekem mint a fene,pedig becsülettel végignéztem az összes videós anyagot,sőt több oldalnyi jegyzetet is csináltam.Ezek szerint nem voltam egyedül a dologgal.
JoeyPorter
amit nem tudok hova rakni, hogy megtaláltam a 11 sprintjuket fizetős csomagban, és ők mindazt az anyagot 40 órában, 5 nap alatt darálják le 250e + áfáért

szóval van egy sanda gyanúm, hogy pl. a java fejlesztőnek való továbbképzés sem áll majd másból, mint egy 3-5 napos gyorsított tanfolyamból
r.baggio
Ha nem sima PC user valaki mint mondjuk én,akkor gondolom emészthetőbb a dolog.Ez az utolsó mondatod meg érdekes lehet,bár szerintem maradni fognak a napi 2-max 3 órás tempónál.

több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
Floridában nem kell a National Geographicot nézni, ha ilyet akarsz látni. Elég kilesni az ablakon. 😊

iktriad
a név kötelez,
Jacksonville Jaguars
eaglesmcnabb
De ez egy hiúz (bobcat) volt.
iktriad
OK, de Charlotte az nem Florida, hanem North carolina 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
r.baggio
JoeyPorter

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 869 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Floridában nem kell a National Geographicot nézni, ha ilyet akarsz látni. Elég kilesni az ablakon. 😊

iktriad
a név kötelez,
Jacksonville Jaguars
eaglesmcnabb
De ez egy hiúz (bobcat) volt.
több mint 5 éve
r.baggio

több mint 5 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ez elég mókás lesz mert én a kurzarbeit miatt vagy 8:00-14:00-ig vagy 10:00-16:00-ig dolgozom.Nem tudom,hogy találták ki ezt a 10:00-14:00-ig tartó sávot,gyanítom,hogy elég sok reklamáció fog érkezni,hogy a nap közepére sikerült betenni amikor kb mindenki dologozik,akinek van munkája.
JoeyPorter
Megint variáltak, mert ez jött most mailben

"Tájékoztatunk, hogy az Újratervezés Program záróvizsgája 2020.08.12. szerda 15:00 és 19:00 óra között teljesíthető."
Hihetetlen komolyan 😀
r.baggio
na a vizsga ehhez képest simán lement (bár sokak jelezték, hogy náluk összeomlott a rendszer), 85%-kal lett egy nagyszerű TANÚSÍTVÁNYOM* 😊 a következő lépés elméletileg egy kompetenciateszt

* benne egy akkora typo-val, mint a ház: újratervetés
r.baggio
Grat!

Engem 1 óra után kidobott,mondván lejárt az időm 😀
Aztán azt mutatta,hogy 50%-on vagyok gondoltam csak valami hiba lehetett és be tudom fejezni.Újra kellett az egészet kezdenem,persze nem is sikerült,még meglátom,hogy egyáltalán megpróbáljam -e a pótvizsgát majd 26-án.
JoeyPorter
most elméletileg kitolták 8-ig a határidőt annak, akit technikai okokból kidobott a rendszer

---
több mint 5 éve
Ez elég mókás lesz mert én a kurzarbeit miatt vagy 8:00-14:00-ig vagy 10:00-16:00-ig dolgozom.Nem tudom,hogy találták ki ezt a 10:00-14:00-ig tartó sávot,gyanítom,hogy elég sok reklamáció fog érkezni,hogy a nap közepére sikerült betenni amikor kb mindenki dologozik,akinek van munkája.
JoeyPorter

"Tájékoztatunk, hogy az Újratervezés Program záróvizsgája 2020.08.12. szerda 15:00 és 19:00 óra között teljesíthető."
Hihetetlen komolyan 😀
r.baggio
na a vizsga ehhez képest simán lement (bár sokak jelezték, hogy náluk összeomlott a rendszer), 85%-kal lett egy nagyszerű TANÚSÍTVÁNYOM* 😊 a következő lépés elméletileg egy kompetenciateszt

r.baggio
Grat!

Engem 1 óra után kidobott,mondván lejárt az időm 😀
Aztán azt mutatta,hogy 50%-on vagyok gondoltam csak valami hiba lehetett és be tudom fejezni.Újra kellett az egészet kezdenem,persze nem is sikerült,még meglátom,hogy egyáltalán megpróbáljam -e a pótvizsgát majd 26-án.

több mint 5 éve
JoeyPorter

Hihetetlen komolyan 😀
r.baggio

Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska

iktriad
a név kötelez,
Jacksonville Jaguars

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 228 — #NoStress
Ha valaki álnéven kommentel facen, majd másnap törli a fiókot, le lehet követni? Valahogy? Kapott az egyik családtagom egy elég csúnyát és érdekelne ki írta..
#JC6
igen, de nem javaslom
Negritis
Miért?
#JC6
Mert nem igazán legális.
És szembemegy Jézus tanításával.
És ha tudnád is ki írta, mire mész vele? Na az se lenne legális.

több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 950
Ha valaki álnéven kommentel facen, majd másnap törli a fiókot, le lehet követni? Valahogy? Kapott az egyik családtagom egy elég csúnyát és érdekelne ki írta..
#JC6
igen, de nem javaslom
Negritis
Miért?
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 695 — The Mathematician
#JC6
igen, de nem javaslom

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 950
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 869 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
volt aki csak simán kettyent volt és csak tolta.
gyeek
svájci blogon volt egy arc, aki szállodai meló után ment még pizzafutárkodni, napi 16-18 óra 😀
JSanyo
Én a repülőtéren ismertem egy ilyen embert, az a melója mellett a családi virágkötészetnél dolgozott, harmadik műszakban meg éjszakai taxis diszpécserkedett, nagyjából napi 2-3 óra alvással próbálta napjait abszolválni (persze pénze sose volt, mert mindig elverte kávéra/cigire/piára)

---
több mint 5 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
volt aki csak simán kettyent volt és csak tolta.
gyeek
svájci blogon volt egy arc, aki szállodai meló után ment még pizzafutárkodni, napi 16-18 óra 😀

több mint 5 éve
De nem Dancsó infantilizálódik, legfeljebb a kontentje.
Legalábbis hacsak nem ismered személyesen ez nem tudható.
Sobri Jóska
láttam többször személyesen, és amit hallottam még pluszban az egybevág azzal a feltételezéssel, hogy de, ő maga is infantilizálódik és megrontotta a pénz és a hírnév
persze cinikusan mindent meg lehet magyarázni, van az a pénz amiért a haj is korpásodik és biztos erkölcsös családapák és anyák is dolgoznak pl a marketing világában, ám ettől ez még egy szomorú és tanulságos történet

így megy ez
r.baggio
Mondjuk úgy, hogy elfogadom az érveidet, mármint azt, hogy ezek az érveid, csak nem győznek meg.
Ritka, hogy 70 éves kor előtt valaki demensé/gyermeteggé válik, pláne 30 évesen.
Számomra hihetőbb, logikusabb magyarázat, hogy hatékonyan, többet akar keresni, minthogy emberként gyerekessé vált volna, és megromlott volna a személyisége.
A te logikád szerint jogosan lőtt Mark Chapman, mert Lennon “megváltozott”, megrontotta a pénz és a hírnév.
Sobri Jóska
erőszakos megoldásról szó sem volt, pláne kulturális ikonok esetében, akiknek a "rossz" tevékenysége kimerül a mentális környezetszennyezésben, ők csak tünetei a társadalom megbetegedésének, melynek a problémái jóval mélyebb gyökerűek

---
több mint 5 éve
Sobri Jóska
láttam többször személyesen, és amit hallottam még pluszban az egybevág azzal a feltételezéssel, hogy de, ő maga is infantilizálódik és megrontotta a pénz és a hírnév
persze cinikusan mindent meg lehet magyarázni, van az a pénz amiért a haj is korpásodik és biztos erkölcsös családapák és anyák is dolgoznak pl a marketing világában, ám ettől ez még egy szomorú és tanulságos történet

így megy ez
r.baggio
Mondjuk úgy, hogy elfogadom az érveidet, mármint azt, hogy ezek az érveid, csak nem győznek meg.
Ritka, hogy 70 éves kor előtt valaki demensé/gyermeteggé válik, pláne 30 évesen.
Számomra hihetőbb, logikusabb magyarázat, hogy hatékonyan, többet akar keresni, minthogy emberként gyerekessé vált volna, és megromlott volna a személyisége.
A te logikád szerint jogosan lőtt Mark Chapman, mert Lennon “megváltozott”, megrontotta a pénz és a hírnév.

több mint 5 éve
Sobri Jóska

így megy ez

---
több mint 5 éve
meghát azt se felejtsétek el, hogy Peti több, mint 10 évvel ezelőtt kezdte el ezt csinálni tizenévesen, most meg már 30+ az ember. gondolom mindenki pont ugyanúgy viselkedik/néz ki/érdeklődik dolgok iránt mint 17-18 évesen
shawnka
csak ő benjamin button-féle útvonalat jár be, évről-évre egyre fiatalabb rétegeket megcélozva és infantilizálódva, de végülis mindent meg lehet magyarázni
r.baggio
Robert de Niro is szerepelt rajzfilmhangként, de az egy szerep volt, nem azt jelezte, hogy teljesen egyetért, azonosul a karakterrel és infantilizálódik.
A kontentgyártás mérőszáma az általa szerzett bevétel.
Egy tartalmas előadást, Kadarkai Világtalálkozót, Retroshock videót kevesen néznek meg, egy LilG, Missh, FTF, Burai videót többmillióan, Dancsót többszázezren. Nincs összefüggés a tartalom kulturális értéke, a nézettsége és a bevételszerző képessége között.
Dancsó ebből él, igyekszik jól fogyasztható, bevételt indukáló tartalmat csinálni.
Ha mi hobbiból csinálnánk egy filmes videót, nem kéne tekintettel lennünk a közizlésre, nézettségre, bevételre.
Neki kell.

több mint 5 éve
Mondjuk még így is fényévekkel Szirmai előtt van minden tekintetben. 😀
eaglesmcnabb
Szirmai már teljesen kiégett, fekvő emberbe nem illik még egyet rúgni

meghát azt se felejtsétek el, hogy Peti több, mint 10 évvel ezelőtt kezdte el ezt csinálni tizenévesen, most meg már 30+ az ember. gondolom mindenki pont ugyanúgy viselkedik/néz ki/érdeklődik dolgok iránt mint 17-18 évesen
shawnka
csak ő benjamin button-féle útvonalat jár be, évről-évre egyre fiatalabb rétegeket megcélozva és infantilizálódva, de végülis mindent meg lehet magyarázni

Szerkesztette: r.baggio

---