OFF topik
31 feliratkozó
több mint 5 éve
Bazz, egyszerűen nem tudtam mit mondjak a faszinak.こんにちは=konnichiwa=Hello
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Ma derülrt ki az egyik kollegámról, hogy szerinte a világ legtermészetesebb dolga, hogy Ő rendszeresen együtt fürdik a 12 éves lányával... férfi kollegáról van szó.Bazz, egyszerűen nem tudtam mit mondjak a faszinak.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
index.hu/gazdasag/2019/08/22/green_fox_programozokepzes_junior_allas_munka/amit nem tudok hova rakni, hogy megtaláltam a 11 sprintjuket fizetős csomagban, és ők mindazt az anyagot 40 órában, 5 nap alatt darálják le 250e + áfáért61 886-an regisztráltak be a programba, ehhez képest ma kb. 5500 ember tett sikeres vizsgátNe csodálkozz.Bármiféle programozói előképzettség nélkül ezek a kódok olyan kínaiak nekem mint a fene,pedig becsülettel végignéztem az összes videós anyagot,sőt több oldalnyi jegyzetet is csináltam.Ezek szerint nem voltam egyedül a dologgal.
még a 10% sincs meg, durva
r.baggio
JoeyPorter
szóval van egy sanda gyanúm, hogy pl. a java fejlesztőnek való továbbképzés sem áll majd másból, mint egy 3-5 napos gyorsított tanfolyamból
www.training360.com/java-se-alapok-tanfolyam-java-bsc
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ha nem sima PC user valaki mint mondjuk én,akkor gondolom emészthetőbb a dolog.Ez az utolsó mondatod meg érdekes lehet,bár szerintem maradni fognak a napi 2-max 3 órás tempónál.amit nem tudok hova rakni, hogy megtaláltam a 11 sprintjuket fizetős csomagban, és ők mindazt az anyagot 40 órában, 5 nap alatt darálják le 250e + áfáért61 886-an regisztráltak be a programba, ehhez képest ma kb. 5500 ember tett sikeres vizsgátNe csodálkozz.Bármiféle programozói előképzettség nélkül ezek a kódok olyan kínaiak nekem mint a fene,pedig becsülettel végignéztem az összes videós anyagot,sőt több oldalnyi jegyzetet is csináltam.Ezek szerint nem voltam egyedül a dologgal.
r.baggio
JoeyPorter
szóval van egy sanda gyanúm, hogy pl. a java fejlesztőnek való továbbképzés sem áll majd másból, mint egy 3-5 napos gyorsított tanfolyamból
r.baggio
több mint 5 éve
OK, de Charlotte az nem Florida, hanem North carolina 😀De ez egy hiúz (bobcat) volt.Floridában nem kell a National Geographicot nézni, ha ilyet akarsz látni. Elég kilesni az ablakon. 😊a név kötelez,
Florida Geographic 😭😭😭 pic.twitter.com/wduNmvzE8D
— Young Simba (@Mufaa6) August 11, 2020
iktriad
Jacksonville Jaguars
eaglesmcnabb
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
amit nem tudok hova rakni, hogy megtaláltam a 11 sprintjuket fizetős csomagban, és ők mindazt az anyagot 40 órában, 5 nap alatt darálják le 250e + áfáért61 886-an regisztráltak be a programba, ehhez képest ma kb. 5500 ember tett sikeres vizsgátNe csodálkozz.Bármiféle programozói előképzettség nélkül ezek a kódok olyan kínaiak nekem mint a fene,pedig becsülettel végignéztem az összes videós anyagot,sőt több oldalnyi jegyzetet is csináltam.Ezek szerint nem voltam egyedül a dologgal.
r.baggio
JoeyPorter

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
De ez egy hiúz (bobcat) volt.Floridában nem kell a National Geographicot nézni, ha ilyet akarsz látni. Elég kilesni az ablakon. 😊a név kötelez,
iktriad
Jacksonville Jaguars
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
61 886-an regisztráltak be a programba, ehhez képest ma kb. 5500 ember tett sikeres vizsgátNe csodálkozz.Bármiféle programozói előképzettség nélkül ezek a kódok olyan kínaiak nekem mint a fene,pedig becsülettel végignéztem az összes videós anyagot,sőt több oldalnyi jegyzetet is csináltam.Ezek szerint nem voltam egyedül a dologgal.
r.baggio
több mint 5 éve
61 886-an regisztráltak be a programba, ehhez képest ma kb. 5500 ember tett sikeres vizsgátmég a 10% sincs meg, durva

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
most elméletileg kitolták 8-ig a határidőt annak, akit technikai okokból kidobott a rendszerGrat!na a vizsga ehhez képest simán lement (bár sokak jelezték, hogy náluk összeomlott a rendszer), 85%-kal lett egy nagyszerű TANÚSÍTVÁNYOM* 😊 a következő lépés elméletileg egy kompetenciatesztEz elég mókás lesz mert én a kurzarbeit miatt vagy 8:00-14:00-ig vagy 10:00-16:00-ig dolgozom.Nem tudom,hogy találták ki ezt a 10:00-14:00-ig tartó sávot,gyanítom,hogy elég sok reklamáció fog érkezni,hogy a nap közepére sikerült betenni amikor kb mindenki dologozik,akinek van munkája.Megint variáltak, mert ez jött most mailben
JoeyPorter
"Tájékoztatunk, hogy az Újratervezés Program záróvizsgája 2020.08.12. szerda 15:00 és 19:00 óra között teljesíthető."
Hihetetlen komolyan 😀
r.baggio
* benne egy akkora typo-val, mint a ház: újratervetés
r.baggio
Engem 1 óra után kidobott,mondván lejárt az időm 😀
Aztán azt mutatta,hogy 50%-on vagyok gondoltam csak valami hiba lehetett és be tudom fejezni.Újra kellett az egészet kezdenem,persze nem is sikerült,még meglátom,hogy egyáltalán megpróbáljam -e a pótvizsgát majd 26-án.
JoeyPorter

---
több mint 5 éve
Grat!na a vizsga ehhez képest simán lement (bár sokak jelezték, hogy náluk összeomlott a rendszer), 85%-kal lett egy nagyszerű TANÚSÍTVÁNYOM* 😊 a következő lépés elméletileg egy kompetenciatesztEz elég mókás lesz mert én a kurzarbeit miatt vagy 8:00-14:00-ig vagy 10:00-16:00-ig dolgozom.Nem tudom,hogy találták ki ezt a 10:00-14:00-ig tartó sávot,gyanítom,hogy elég sok reklamáció fog érkezni,hogy a nap közepére sikerült betenni amikor kb mindenki dologozik,akinek van munkája.Megint variáltak, mert ez jött most mailben
JoeyPorter
"Tájékoztatunk, hogy az Újratervezés Program záróvizsgája 2020.08.12. szerda 15:00 és 19:00 óra között teljesíthető."
Hihetetlen komolyan 😀
r.baggio
r.baggio
Engem 1 óra után kidobott,mondván lejárt az időm 😀
Aztán azt mutatta,hogy 50%-on vagyok gondoltam csak valami hiba lehetett és be tudom fejezni.Újra kellett az egészet kezdenem,persze nem is sikerült,még meglátom,hogy egyáltalán megpróbáljam -e a pótvizsgát majd 26-án.
több mint 5 éve
na a vizsga ehhez képest simán lement (bár sokak jelezték, hogy náluk összeomlott a rendszer), 85%-kal lett egy nagyszerű TANÚSÍTVÁNYOM* 😊 a következő lépés elméletileg egy kompetenciatesztEz elég mókás lesz mert én a kurzarbeit miatt vagy 8:00-14:00-ig vagy 10:00-16:00-ig dolgozom.Nem tudom,hogy találták ki ezt a 10:00-14:00-ig tartó sávot,gyanítom,hogy elég sok reklamáció fog érkezni,hogy a nap közepére sikerült betenni amikor kb mindenki dologozik,akinek van munkája.Megint variáltak, mert ez jött most mailben
JoeyPorter
Hihetetlen komolyan 😀
r.baggio
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 5 éve
Floridában nem kell a National Geographicot nézni, ha ilyet akarsz látni. Elég kilesni az ablakon. 😊a név kötelez,
iktriad
Jacksonville Jaguars
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Mert nem igazán legális.Miért?Ha valaki álnéven kommentel facen, majd másnap törli a fiókot, le lehet követni? Valahogy? Kapott az egyik családtagom egy elég csúnyát és érdekelne ki írta..igen, de nem javaslom
#JC6
Negritis
#JC6
És szembemegy Jézus tanításával.
És ha tudnád is ki írta, mire mész vele? Na az se lenne legális.
több mint 5 éve
Miért?Ha valaki álnéven kommentel facen, majd másnap törli a fiókot, le lehet követni? Valahogy? Kapott az egyik családtagom egy elég csúnyát és érdekelne ki írta..igen, de nem javaslom
#JC6
Negritis
több mint 5 éve
Ha valaki álnéven kommentel facen, majd másnap törli a fiókot, le lehet követni? Valahogy? Kapott az egyik családtagom egy elég csúnyát és érdekelne ki írta..igen, de nem javaslom
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ha valaki álnéven kommentel facen, majd másnap törli a fiókot, le lehet követni? Valahogy? Kapott az egyik családtagom egy elég csúnyát és érdekelne ki írta..
több mint 5 éve
Floridában nem kell a National Geographicot nézni, ha ilyet akarsz látni. Elég kilesni az ablakon. 😊Florida Geographic 😭😭😭 pic.twitter.com/wduNmvzE8D
több mint 5 éve
Én a repülőtéren ismertem egy ilyen embert, az a melója mellett a családi virágkötészetnél dolgozott, harmadik műszakban meg éjszakai taxis diszpécserkedett, nagyjából napi 2-3 óra alvással próbálta napjait abszolválni (persze pénze sose volt, mert mindig elverte kávéra/cigire/piára)volt aki csak simán kettyent volt és csak tolta.svájci blogon volt egy arc, aki szállodai meló után ment még pizzafutárkodni, napi 16-18 óra 😀
gyeek
JSanyo

---
több mint 5 éve
volt aki csak simán kettyent volt és csak tolta.svájci blogon volt egy arc, aki szállodai meló után ment még pizzafutárkodni, napi 16-18 óra 😀
gyeek
több mint 5 éve
erőszakos megoldásról szó sem volt, pláne kulturális ikonok esetében, akiknek a "rossz" tevékenysége kimerül a mentális környezetszennyezésben, ők csak tünetei a társadalom megbetegedésének, melynek a problémái jóval mélyebb gyökerűekMondjuk úgy, hogy elfogadom az érveidet, mármint azt, hogy ezek az érveid, csak nem győznek meg.De nem Dancsó infantilizálódik, legfeljebb a kontentje.láttam többször személyesen, és amit hallottam még pluszban az egybevág azzal a feltételezéssel, hogy de, ő maga is infantilizálódik és megrontotta a pénz és a hírnév
Legalábbis hacsak nem ismered személyesen ez nem tudható.
Sobri Jóska
persze cinikusan mindent meg lehet magyarázni, van az a pénz amiért a haj is korpásodik és biztos erkölcsös családapák és anyák is dolgoznak pl a marketing világában, ám ettől ez még egy szomorú és tanulságos történet
így megy ez
r.baggio
Ritka, hogy 70 éves kor előtt valaki demensé/gyermeteggé válik, pláne 30 évesen.
Számomra hihetőbb, logikusabb magyarázat, hogy hatékonyan, többet akar keresni, minthogy emberként gyerekessé vált volna, és megromlott volna a személyisége.
A te logikád szerint jogosan lőtt Mark Chapman, mert Lennon “megváltozott”, megrontotta a pénz és a hírnév.
Sobri Jóska

---
több mint 5 éve
Mondjuk úgy, hogy elfogadom az érveidet, mármint azt, hogy ezek az érveid, csak nem győznek meg.De nem Dancsó infantilizálódik, legfeljebb a kontentje.láttam többször személyesen, és amit hallottam még pluszban az egybevág azzal a feltételezéssel, hogy de, ő maga is infantilizálódik és megrontotta a pénz és a hírnév
Sobri Jóska
persze cinikusan mindent meg lehet magyarázni, van az a pénz amiért a haj is korpásodik és biztos erkölcsös családapák és anyák is dolgoznak pl a marketing világában, ám ettől ez még egy szomorú és tanulságos történet
így megy ez
r.baggio
Ritka, hogy 70 éves kor előtt valaki demensé/gyermeteggé válik, pláne 30 évesen.
Számomra hihetőbb, logikusabb magyarázat, hogy hatékonyan, többet akar keresni, minthogy emberként gyerekessé vált volna, és megromlott volna a személyisége.
A te logikád szerint jogosan lőtt Mark Chapman, mert Lennon “megváltozott”, megrontotta a pénz és a hírnév.
több mint 5 éve
De nem Dancsó infantilizálódik, legfeljebb a kontentje.láttam többször személyesen, és amit hallottam még pluszban az egybevág azzal a feltételezéssel, hogy de, ő maga is infantilizálódik és megrontotta a pénz és a hírnév
Sobri Jóska
így megy ez

---
több mint 5 éve
De nem Dancsó infantilizálódik, legfeljebb a kontentje.meghát azt se felejtsétek el, hogy Peti több, mint 10 évvel ezelőtt kezdte el ezt csinálni tizenévesen, most meg már 30+ az ember. gondolom mindenki pont ugyanúgy viselkedik/néz ki/érdeklődik dolgok iránt mint 17-18 évesencsak ő benjamin button-féle útvonalat jár be, évről-évre egyre fiatalabb rétegeket megcélozva és infantilizálódva, de végülis mindent meg lehet magyarázni
shawnka
r.baggio
Robert de Niro is szerepelt rajzfilmhangként, de az egy szerep volt, nem azt jelezte, hogy teljesen egyetért, azonosul a karakterrel és infantilizálódik.
A kontentgyártás mérőszáma az általa szerzett bevétel.
Egy tartalmas előadást, Kadarkai Világtalálkozót, Retroshock videót kevesen néznek meg, egy LilG, Missh, FTF, Burai videót többmillióan, Dancsót többszázezren. Nincs összefüggés a tartalom kulturális értéke, a nézettsége és a bevételszerző képessége között.
Dancsó ebből él, igyekszik jól fogyasztható, bevételt indukáló tartalmat csinálni.
Ha mi hobbiból csinálnánk egy filmes videót, nem kéne tekintettel lennünk a közizlésre, nézettségre, bevételre.
Neki kell.
több mint 5 éve
Mondjuk még így is fényévekkel Szirmai előtt van minden tekintetben. 😀Szirmai már teljesen kiégett, fekvő emberbe nem illik még egyet rúgni
eaglesmcnabb
meghát azt se felejtsétek el, hogy Peti több, mint 10 évvel ezelőtt kezdte el ezt csinálni tizenévesen, most meg már 30+ az ember. gondolom mindenki pont ugyanúgy viselkedik/néz ki/érdeklődik dolgok iránt mint 17-18 évesencsak ő benjamin button-féle útvonalat jár be, évről-évre egyre fiatalabb rétegeket megcélozva és infantilizálódva, de végülis mindent meg lehet magyarázni
shawnka
Szerkesztette: r.baggio

---