OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

Sobri itt ki a hülye?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Lehet akkor nem hülye vagy, de te minek nevezed, ha nem annyiért veszel valamit, amennyire ki van írva, hanem dupla áron?
Ki a faszom a felelős azért, ha te nem tudod érvénysíteni a vásárlói jogaidat? A marketingesek?
Kábé annyira, mintha azért, hogy nem tudok a szgépes sakkon játszani, a szgépesek (programfejlesztők, gyártásvezetők, kereskedők) lennének a felelősek.
Tudod te mi egy marketinges dolga? Nem úgy tűnik. Feladata? Hatásköre? Ááá, én vagyok a hülye, hogy ilyeneket kérdezek.
Te azt tudod, hogy veszniük kell, mert a munkájukat végzik, a sok hülye tufa (nem te, te csak dupla áron veszed a termékeket, ez nem hülyeség) meg annyira nem képes, hogy elolvassa ami ki van írva, majd annyiért is vásároljon.
Kurva bonyolult feladat egy közértben, ja. Furcsállom is, nem kell hozzá féléves OKJ-s suli, hanem boldog boldogtalan csak vásárolhat összevissza.
Persze mindenhol vannak elírások (Én is láttam 129ezer forintos túrórudit), de mi abban a csalás ha ki van írva: AKCIÓ 5 db 200 ft, miközben 1 db meg 40? vagy 30, vagy 50? Ez éppen egy ilyen akció.
Nekem is volt olyan, hogy vettem valami akciósat, és az akciózás elötti árat ütötték fel, én ezt láttam (mert ugye a pénztárnál mi másra kéne figyelnem, fingom nincs), és tudod mit csináltam? Ááá, sose találnád ki, hogy erre a rút csalásra hogyan reagáltam. Nem, nem lőttem szét a boltot ala Összeomlás, se nem írtam 5 oldalas beadványt az illetékes minisztériumnak, de mégcsak az eladócsaj fejét se választottam el a törzsétől egy félköríves rúgással. Elárulom mit tettem: szóltam, hogy rossz árat ütött fel. Durva mi? Érdekérvényesítés, problémamegoldás puszta kommunikációval. Na igen, a váratlan megoldások sokszor sikeresek. A meglepett csaló meg átütötte arra, ami ki volt írva.
Ezek mennek Pesten, és a 200gramm chips is 200 gramm.
Zárásképpen, és hogy ennyi újdonságot megosztottam veled, én is szeretnék tanulni valamit, kérlek, áruld le, mi az a demagóg reklám?

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Tehát nem az a hülye, aki elhiszi, hogy 1+1=9, hanem aki mondja?
Ha te ennyire befolyásolható vagy, ne lepődj meg, ha mindig lesz, aki befolyásolni akar.
Amúgy teljesen új, alig használt tízezreseim vannak, most 15.999 ft helyett eladom neked, 11.999 forintért darabját, (vagyis 4000 forintot spórolsz darabonként), csak hogy ne érezd úgy, hogy mindig hülyére vesznek.Sobri Jóska
Engem ne tarts hülyének bazd meg, mert nagyon nem vagyok az! Hihetetlen h a főliberális, antiáltalánosító hülyéz befolyásolhatóz le engem ismeretlenül. Mit tudsz te rólam?

Gusztustalannak tartom, h mondjuk a chipses zacskóban csak 1/3-ig van chips, meg az ilyen marketingfogásokat. Mert attól h valaki hülye még lehet jó ember, és sajnálatos hogy így becsapják. Ez nem tisztességes. Az akció akkora betűkkel van kiírva, hogy egy jószándékú ember észre se veszi az apró betűk között a csalást.Black_Adder
Veled kapcsolatban semmiféle általánosítást nem alkalmaztam, hanem a saját magad által leírt: "A marketingesek/nek/ pedig veszniük kell!" mondatod miatt emeltem szót az ellen, hogy ne az legyen már a hülye, és legyen kiírtva, elveszejtve, aki a munkáját végzi, és próbálja eladni a sok szart, hanem sokkal inkább az, aki annyira tufa, hogy se lát se hall, miután meglátta az AKCIÓ feliratot, és azon hörög, hogy 4 db 40 forintos basz 160 forintba került. Hát ember, ez egy ilyen akció volt, a hülyéknek szólt, te éltél vele. Mit gondoljak ezek után rólad?
Az meg, hogy a zacskó harmadrészt van chipssel annak köszönhető, hogy a 200g így fér el optimálisan.
Nem térfogatot vásárolsz, hanem tömeget.
Örülj neki, hogy a kis chipshez nagy zacskót kapsz, legyél érte hálás, és ne a csalást keresd mindenütt, pláne ahol ott sincs.
Az apróbetűket meg aki nem olvassa el, az ne mást akarjon elveszejteni, mert ebben az esetben bizony hülyévé válik.
Sobri Jóska
Ez kész vazze.

Amit én írtam példát, ott ki volt írva a 80Ft-sre, h ha 4et vesz akkor darabja csak 40, ehelyett mégis 80ért adták darabját, hiába vettem 4-et. Én vagyok a hülye, vagy ők a csalók?

És az tisztességtelen, hogy ha nagy betűkkel ki van írva a csalás, mégha mellette valahol elrejtve apró betűvel ott is van, h csak csalás. Van akinek már szar a szeme és nem tudja elolvasni az apró betűt.

Az árut pedig tisztességesen is el lehetne adni, nem kellenének hozzá ilyen fogások. És nem vagyok hülye, de ettől még utálom h minden árut 3 percig szemléljek, h kiszűrjem az ilyen marketing fogásokat.

De ha neked ez tetszik bmeg akkor örülj neki, örülj a demagóg reklámoknak, az átverő akcióknak és minden faszságnak a világon, így van lehetőséged ellent mondani másoknak, lehülyézni őket, stb...

Kurva életbe már, kérek 1 hét bant

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
A marketingesek pedig veszniük kell!Black_Adder
Ha te ennyire befolyásolható vagy, ne lepődj meg, ha mindig lesz, aki befolyásolni akar.
Amúgy teljesen új, alig használt tízezreseim vannak, most 15.999 ft helyett eladom neked, 11.999 forintért darabját, (vagyis 4000 forintot spórolsz darabonként), csak hogy ne érezd úgy, hogy mindig hülyére vesznek.Sobri Jóska
Engem ne tarts hülyének bazd meg, mert nagyon nem vagyok az! Hihetetlen h a főliberális, antiáltalánosító hülyéz befolyásolhatóz le engem ismeretlenül. Mit tudsz te rólam?

Gusztustalannak tartom, h mondjuk a chipses zacskóban csak 1/3-ig van chips, meg az ilyen marketingfogásokat. Mert attól h valaki hülye még lehet jó ember, és sajnálatos hogy így becsapják. Ez nem tisztességes. Az akció akkora betűkkel van kiírva, hogy egy jószándékú ember észre se veszi az apró betűk között a csalást.Black_Adder
Veled kapcsolatban semmiféle általánosítást nem alkalmaztam, hanem a saját magad által leírt: "A marketingesek/nek/ pedig veszniük kell!" mondatod miatt emeltem szót az ellen, hogy ne az legyen már a hülye, és legyen kiírtva, elveszejtve, aki a munkáját végzi, és próbálja eladni a sok szart, hanem sokkal inkább az, aki annyira tufa, hogy se lát se hall, miután meglátta az AKCIÓ feliratot, és azon hörög, hogy 4 db 40 forintos basz 160 forintba került. Hát ember, ez egy ilyen akció volt, a hülyéknek szólt, te éltél vele. Mit gondoljak ezek után rólad?
Az meg, hogy a zacskó harmadrészt van chipssel annak köszönhető, hogy a 200g így fér el optimálisan.
Nem térfogatot vásárolsz, hanem tömeget.
Örülj neki, hogy a kis chipshez nagy zacskót kapsz, legyél érte hálás, és ne a csalást keresd mindenütt, pláne ahol ott sincs.
Az apróbetűket meg aki nem olvassa el, az ne mást akarjon elveszejteni, mert ebben az esetben bizony hülyévé válik.

Egyébként azt kicsit nagyobb problémának érzem, hogy a múltkor kíváncsi voltam, hogy a szinte kupakig töltött 1.5L Nestea és a nagyobb szünettel "teleöntött" 1.5L mentes ásványvíz vajon ugyanannyi-e. Miután megüresedett a Nestea, gondoltam átöntöm a vizet. Namost nemhogy kupakig töltöttem, de egy kicsi még ki is folyt belőle. Csak azt nem tudom, hogy a vízbe raknak-e többet (nyilván...) vagy a teába kevesebbet...fetomy
Nem gondoltad még, hogy jelentkezz a Fogysztóvédelemhez önkéntesnek? 😊 Be tudlak ajánlani ha akarod.
Valamint vettem már párszor kilós kiszerelésű rizset, és szerintem minden zacskóban különböző számú rizs van. Hol több, hol kevesebb. Számold már meg légyszi, érdekelne, hogy jók e a megérzéseim. 😛

több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Egyébként azt kicsit nagyobb problémának érzem, hogy a múltkor kíváncsi voltam, hogy a szinte kupakig töltött 1.5L Nestea és a nagyobb szünettel "teleöntött" 1.5L mentes ásványvíz vajon ugyanannyi-e. Miután megüresedett a Nestea, gondoltam átöntöm a vizet. Namost nemhogy kupakig töltöttem, de egy kicsi még ki is folyt belőle. Csak azt nem tudom, hogy a vízbe raknak-e többet (nyilván...) vagy a teába kevesebbet...fetomy
Nekem is feltűnt már hogy egy nesteat 3szor olyan gyorsan megiszok mint egy bármilyen más 1.5L-es üdítőt, de ezt eddig azzal magyaráztam hogy finom és az üveg szája is nagyobb. de most felnyitottad a szemem 😀

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egyébként azt kicsit nagyobb problémának érzem, hogy a múltkor kíváncsi voltam, hogy a szinte kupakig töltött 1.5L Nestea és a nagyobb szünettel "teleöntött" 1.5L mentes ásványvíz vajon ugyanannyi-e. Miután megüresedett a Nestea, gondoltam átöntöm a vizet. Namost nemhogy kupakig töltöttem, de egy kicsi még ki is folyt belőle. Csak azt nem tudom, hogy a vízbe raknak-e többet (nyilván...) vagy a teába kevesebbet...
több mint 13 éve

Gusztustalannak tartom, h mondjuk a chipses zacskóban csak 1/3-ig van chips, meg az ilyen marketingfogásokat. Mert attól h valaki hülye még lehet jó ember, és sajnálatos hogy így becsapják. Ez nem tisztességes. Az akció akkora betűkkel van kiírva, hogy egy jószándékú ember észre se veszi az apró betűk között a csalást.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Amiről eddig szó volt, abban semmi csalás nem volt, pláne nem a marketingesek részéről.
GRAFI is írta, egyértelműen fel van tüntetve, hogy mi mennyi/db/kilo.
Ha valaki olyan hülye, hogy beszopatják a marketingesek, mert a 4 db összecsomagolva ugyanannyiba kerül, mint egyenként, az ne a marketingeseket akarja elveszejteni, hanem szánjon bátran 1-2 mp-et arra, hogy megnézze mit pakol a kocsiba.
És igazad van, hülyének lenni szabad, de szó sincs csalásról, mert a citált esetekben minden ki van írva, és nem a marketingesek tévesztik meg rútul, hamis reklámokkal a vásárlót, hanem lusta megérteni amit olvas, és azt hiszi, hogy meg van lopva, és hogy a marketinges jutalékot kap. omfg
Persze lustának lenni is szabad.
Meg faszságokat írogatni is.

több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Egyébként nem csak a többet olcsóbban akciókkal kell vigyázni, hanem a nagyobb kiszerelésekkel. Bár az tünne logikusnak, hogy egy egységnyi a nagyobb kiszerelésből olcsóbbra jön ki, még ha külön nem akciós egyik sem, de sokszor semmi különbség nincs.GRAFI
Az étolajon csodálkoztam el legutóbb. Minél kisebb, annál olcsóbb volt (/liter természetesen). A kisebb kiszerelésben fajlagosan több a csomagoló anyag. Tehát biztos valami újrahasznosított műanyag a palack és így több lehet a termékhez a támogatás is a környezetvédelem miatt. :cool:

Tehát nem az a hülye, aki elhiszi, hogy 1+1=9, hanem aki mondja?Sobri Jóska
Nyilván az a hülye, aki elhiszi az 1+1=9-et. De mint tudjuk, hülyének lenni alkotmányos alapjog. A csalás meg büntetendő, fizetnek is a hazugsággal reklámozók! Néha.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Egyébként nem csak a többet olcsóbban akciókkal kell vigyázni, hanem a nagyobb kiszerelésekkel. Bár az tünne logikusnak, hogy egy egységnyi a nagyobb kiszerelésből olcsóbbra jön ki, még ha külön nem akciós egyik sem, de sokszor semmi különbség nincs. Bár már nincs szükségünk rá, de míg a lányom még pelenkás volt, rendszeresen feltűnt, hogy a Mega/Economy/Spar Pack pelenka, igencsak többre jön ki/db, mint mintha több kisebb pakkott vennék. Sokan hüledeztek rajta annó, mikor bevezették, hogy mindenre rá kell írni, hogy egy egység (liter, kg, darab) mennyibe kerül az adott termékből, de ha csak ezeket figyeli az ember, sok-sok pénzt meg lehet spórolni vele.
több mint 13 éve
Amúgy teljesen új, alig használt tízezreseim vannak, most 15.999 ft helyett eladom neked, 11.999 forintért darabját, (vagyis 4000 forintot spórolsz darabonként), csak hogy ne érezd úgy, hogy mindig hülyére vesznek.

több mint 13 éve
Szenzációs, a teszkóban egyik nap láttam pöttyös guru vagy pont izét. 1 darab volt asszem 150Ft. Alatta ott hirdették, hogy többet olcsón, vagy valami hasonló, ami igaz is volt nagyon: 5 db került 850 forintba... (170/db...)
Ennél nem is tudom nevetségesebb-e az Aldi elképesztő áresése. Több táblát láttam OLCSÓBB!!! ÁRESÉS!!! és hasonló gigaszövegekkel, alatta pedig olyanokkal, hogy 80 forint helyett most CSAK 79, 980 forint helyett most csak 977 és még számtalan ilyen. De működik, mert a fülem hallatára volt aki rögtön többet is vett, merthogy most akciós, aztán majd elrakják későbbre...
Végül pedig megkóstoltam újra a Bolero Ice Teákat, amik ízlenek is nagyon, mellesleg pedig rá van írva, hogy túlzott fogyasztása hasmenést okoz 😀fetomy
Egyébként én már többször jártam úgy, h ha 4-et vesz olcsóbb akció (és ténylegesen olcsóbb); de a faszt, ugyanannyiba került. Nem figyeltem, későn vettem észre, utána meg már hiába megyek vissza, meg cikinek is érezném 4*40=160Ft-ért reklamálni... De ha ők sok embert meglopnak ilyen módon, biztos több jutalékot kapnak...

A marketingesek pedig veszniük kell!

több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Szenzációs, a teszkóban egyik nap láttam pöttyös guru vagy pont izét. 1 darab volt asszem 150Ft. Alatta ott hirdették, hogy többet olcsón, vagy valami hasonló, ami igaz is volt nagyon: 5 db került 850 forintba... (170/db...)
Ennél nem is tudom nevetségesebb-e az Aldi elképesztő áresése. Több táblát láttam OLCSÓBB!!! ÁRESÉS!!! és hasonló gigaszövegekkel, alatta pedig olyanokkal, hogy 80 forint helyett most CSAK 79, 980 forint helyett most csak 977 és még számtalan ilyen. De működik, mert a fülem hallatára volt aki rögtön többet is vett, merthogy most akciós, aztán majd elrakják későbbre...
Végül pedig megkóstoltam újra a Bolero Ice Teákat, amik ízlenek is nagyon, mellesleg pedig rá van írva, hogy túlzott fogyasztása hasmenést okoz 😀fetomy
fényképzed le, küld be a tékozló homárnak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Végül pedig megkóstoltam újra a Bolero Ice Teákat, amik ízlenek is nagyon, mellesleg pedig rá van írva, hogy túlzott fogyasztása hasmenést okoz 😀
több mint 13 éve
😊 csúnyán félre lettem értve (már megint :lol😊. Nem olyan játék, ez netes flash játék 😊 Csak ha tudom letöltöm, mert az oldalon baszódó millió reklám zavar és bassza a játékot is 😊

Csak asoksok flash player elsősorban videóra van, és beadja a főcímet, de kattintani nem lehet a játékban. És hiába töltöm le az alap java és shockwave programokat, azok csak böngészőbe épülve mennek.
több mint 13 éve
Ha letöltök egy swf fájlt, ami egy játék, azt a gépen mivel tudommegynitni? Csak mert a böngésző úgy ahogy megjeleníti, de akármilyen böngészőben nyitom meg, az zabál nagyjából 120%-ot a memóriából és akadozik. Viszont emlékszem régen volt valami ilyen kis program, ami direkt és csak ezért volt.fetomy
Az egy ilyen flashes cucc. Ha az adobe flash player nem tudja akkor swf player kell hozzá. Bár gondolom azt megtaláltad volna. Ha esetleg leírod, h pontosan melyik játékról van szó talán többet tudok segíteni. Mert így elsőre igazából az is meglepett, h egy játék swf kiterjesztést használ...

több mint 13 éve
catattack 3 520
Ki ül fel egy körre?
http://www.youtube.com/watch?v=QDhgOrI3UDE&feature=fvwrel
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
a 120-ból kiindulva alcohol 120%.eaglesmcnabb
😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Viszont emlékszem régen volt valami ilyen kis program, ami direkt és csak ezért volt.fetomy
Daemon Tools?Rataxes
a 120-ból kiindulva alcohol 120%.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Viszont emlékszem régen volt valami ilyen kis program, ami direkt és csak ezért volt.fetomy
Daemon Tools?
szerk.: jahh, nem, most nézem hogy ez valami java cucc: http://www.fileinfo.com/extension/swf

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ha letöltök egy swf fájlt, ami egy játék, azt a gépen mivel tudommegynitni? Csak mert a böngésző úgy ahogy megjeleníti, de akármilyen böngészőben nyitom meg, az zabál nagyjából 120%-ot a memóriából és akadozik. Viszont emlékszem régen volt valami ilyen kis program, ami direkt és csak ezért volt.
több mint 13 éve
Mondtam én. Ilyenkor még a női oldalakra se szabad felmenni... 😀Matthew99
JJ szerintem éppen így fázott rá 😂fetomy
mivel a noklapja.hu a kezdőoldalam, így ez mellé 😛 😂

nem, eszembe jutott hogy Dzsoki reggel elküldte mailben az Iowa State ismertetőjét, gondoltam addig átnézem, de a nem használt címemre ment, amire már nem is figyeltem (tele van spammel), így egy footballfanaticsos reklámlevél szépen elárulta, hogy ki nyert...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Mondtam én. Ilyenkor még a női oldalakra se szabad felmenni... 😀Matthew99
JJ szerintem éppen így fázott rá 😂
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Mondtam én. Ilyenkor még a női oldalakra se szabad felmenni... 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
áhh, természetesen megint a legvalószínűtlenebb helyről tudtam meg, egyedül Maka megoldása segített volna 😊

---