OFF topik
31 feliratkozó
több mint 14 éve
No. Csak nem....ne. elriasztjátokbriareosFürdőskurva vagy. 😛szabaMeglátta, hogy van lájk és tessék... Megy a gyűjtögetés 😊Matthew99
több mint 14 éve
ne. elriasztjátokMeglátta, hogy van lájk és tessék... Megy a gyűjtögetés 😊Matthew99...konquerorFürdőskurva vagy. 😛szaba
több mint 14 éve
Meglátta, hogy van lájk és tessék... Megy a gyűjtögetés 😊...konquerorFürdőskurva vagy. 😛szaba

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Folyt köv, ma ment ilyen fotózásra, tudtam hogy megy előtte fodrászhoz, gondoltam jóarc leszek és felajánlom hogy elviszem, kiderült hogy reggel már átesett a fodrászon. Szerintem pár napig pihentetem ezt a nőkkel való kommunikációt... :cool:JayBHa ezt valamelyik haverom mesélné tuti azt mondanám, hogy kamu 😀 Lehet, hogy pár napig tényleg pihentetni kéne ezt 😀
több mint 14 éve
még 15 hét a Survivor évad, addig tuti marad 😛 😀
több mint 14 éve
Hát reméljük ez hosszabb távra szól mint múltkor 😊
több mint 14 éve
It's clobberin time!!!!!
több mint 14 éve
Hejhó. Konq visszatért ismét?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Szia Konq'!
több mint 14 éve
...
több mint 14 éve
Folyt köv, ma ment ilyen fotózásra, tudtam hogy megy előtte fodrászhoz, gondoltam jóarc leszek és felajánlom hogy elviszem, kiderült hogy reggel már átesett a fodrászon. Szerintem pár napig pihentetem ezt a nőkkel való kommunikációt... :cool:
több mint 14 éve
mondok jobbat: legjobb bnőjének a nevét a fülébe súgni, majd kiderül h az elhibázott névvel volt is kavarás...majd ezek után kibékülni és újra elhibázni a nevet.... (azóta nem beszélünk 😀)Nap lúzere címért indulnék, ma sikerült Vivien nevű barátnőmet le Evelinezni, erre bevágta a durcát majd egy óra mosolyszünet következett. Később próbálom megmagyarázni a dolgokat erre iylet találtam mondani hogy "ne aggódj nincs semmi féle VIVIEN". A mosolyszünet azóta tart :cool:JayBEz akkor igazán ciki, ha a csaj tudja, hogy előtte volt ilyen névvel barátnőd.
Tapasztalatból beszélek 😐atapapa
|
több mint 14 éve
"A Direct Connect hálózat nem annyira decentralizált, mint a Gnutella vagy a FastTrack, mivel hubokat használ különböző felhasználói csoportok összekapcsolására."http://index.hu/tech/2012/02/16/kiprobaltuk_a_jovo_torrentjet/Azt nem értem ez miben különbözik a DC-től? Annak sem kellett központ, egymás gépéről találtuk a cuccokat.fetomy
a jövő?Amadeus91
több mint 14 éve
ostobák, ezér találták fel az eperkutya megszólítást 😀Egyik barátomnál volt olyan korszak h csak Kinga nevű csajokkal volt hajlandó összejönni vagy 2 évig, nehogy hibázzon 😀Nap lúzere címért indulnék, ma sikerült Vivien nevű barátnőmet le Evelinezni, erre bevágta a durcát majd egy óra mosolyszünet következett. Később próbálom megmagyarázni a dolgokat erre iylet találtam mondani hogy "ne aggódj nincs semmi féle VIVIEN". A mosolyszünet azóta tart :cool:JayBbazmeg 😂
alapszabály: én sosem használok neveket, mindig vmi becézgetés megy. ez alól csak az volt kivétel, amikor véletlenül zsinórban 4 vikivel jöttem össze, ott nem volt para.briareos
JayB: ilyet anno én is csináltam én egy Csillát Annáztam le 😀empty taxi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Egyik barátomnál volt olyan korszak h csak Kinga nevű csajokkal volt hajlandó összejönni vagy 2 évig, nehogy hibázzon 😀Nap lúzere címért indulnék, ma sikerült Vivien nevű barátnőmet le Evelinezni, erre bevágta a durcát majd egy óra mosolyszünet következett. Később próbálom megmagyarázni a dolgokat erre iylet találtam mondani hogy "ne aggódj nincs semmi féle VIVIEN". A mosolyszünet azóta tart :cool:JayBbazmeg 😂
alapszabály: én sosem használok neveket, mindig vmi becézgetés megy. ez alól csak az volt kivétel, amikor véletlenül zsinórban 4 vikivel jöttem össze, ott nem volt para.briareos
JayB: ilyet anno én is csináltam, én egy Csillát Annáztam le 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
http://index.hu/tech/2012/02/16/kiprobaltuk_a_jovo_torrentjet/Azt nem értem ez miben különbözik a DC-től? Annak sem kellett központ, egymás gépéről találtuk a cuccokat.
a jövő?Amadeus91
Egyébként értem én, hogy jogvédelem, és megkárosítjuk a kiadókat és blabla, de arra pl. kurvajó a torrent, hogy én innen is meg tudjam nézni az angol, amerikai, ausztrál, stb... TV műsorokat, amik nem érnek el hozzánk, vagy szimplán csak szinkronnal. Ezek szempontjából pont az a poén, hogy az adott országon kívüli emberek teljesen ki vannak zárva, mert NBC, CBS, stb... oldalakon mind meg lehet nézni a sorozataik epizódjait, de azt is csak amerikából/angliából/ausztráliából/stb... Én pl. elsősorban ezért torrentezek, nem filmek, de javarészt nem is zenék miatt..
több mint 14 éve
Egyébként most jut eszembe, hogy én (és főleg vadkender meg shawnka) ismerek olyan csajt, aki még bocsánatot is kért volna JayB-től... 😂
több mint 14 éve
Nap lúzere címért indulnék, ma sikerült Vivien nevű barátnőmet le Evelinezni, erre bevágta a durcát majd egy óra mosolyszünet következett. Később próbálom megmagyarázni a dolgokat erre iylet találtam mondani hogy "ne aggódj nincs semmi féle VIVIEN". A mosolyszünet azóta tart :cool:JayBEz akkor igazán ciki, ha a csaj tudja, hogy előtte volt ilyen névvel barátnőd.
Tapasztalatból beszélek 😐
több mint 14 éve
Másnak is belassult a fórum? Időközönként a hozzászólások frankón egyenként töltődnek be és jelennek meg. (később szokás szerint villámgyors a cucc, aztán megint belassul) Más oldallal nincs gond.Rataxesnekem a forummal semmi bajom. csak az egesz internettel. :d
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Nap lúzere címért indulnék, ma sikerült Vivien nevű barátnőmet le Evelinezni, erre bevágta a durcát majd egy óra mosolyszünet következett. Később próbálom megmagyarázni a dolgokat erre iylet találtam mondani hogy "ne aggódj nincs semmi féle VIVIEN". A mosolyszünet azóta tart :cool:JayBBazd, legalább mondtál volna Adriennt 😀 http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=445929#p445929

több mint 14 éve
Másnak is belassult a fórum? A hozzászólások frankón időközönként egyenként töltődnek be és jelennek meg. (később szokás szerint villámgyors a cucc, aztán megint belassul) Más oldallal nincs gond.Rataxesmár csak pár hetet kell aludni a fórumcseréig
(bár ez szerverhiba lehet)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Másnak is belassult a fórum? Időközönként a hozzászólások frankón egyenként töltődnek be és jelennek meg. (később szokás szerint villámgyors a cucc, aztán megint belassul) Más oldallal nincs gond.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)