OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
a "mestert" még ilyenekkel sem lehet megzavarnivan időtök chargers gyalázó rigmusokat kitalálniHörién!!!Gyere ki a magyar bajnokságra 😊 Meg minden más debreceni is. Június 22-25.szaba
de szerintem ez elég feltűnő :rolleyes:
mi kéne? 😀Newman
több mint 13 éve
Ó baszki... azt hittem sokkal később lesz a keretszűkítés. :/
több mint 13 éve
van időtök chargers gyalázó rigmusokat kitalálniGyere ki a magyar bajnokságra 😊 Meg minden más debreceni is. Június 22-25.szabaKi debreceni itt a fórumon?szabaén!!!
mi kéne? 😀Newman
több mint 13 éve
szaba
10 553
Gyere ki a magyar bajnokságra 😊 Meg minden más debreceni is. Június 22-25.Ki debreceni itt a fórumon?szabaén!!!
mi kéne? 😀Newman
több mint 13 éve
úgy hallottam az egyik drogprevención,hogy azt Győrben nagyobb iparban küldik... 😊koxtenorxKi debreceni itt a fórumon?szabaén!!!
mi kéne? 😀Newman
kérdezd deny-t 😀
több mint 13 éve
koxKi debreceni itt a fórumon?szabaén!!!
mi kéne? 😀Newman
több mint 13 éve
Ki debreceni itt a fórumon?szabaén!!!
mi kéne? 😀
több mint 13 éve
Ki debreceni itt a fórumon?szabaagent T, beher, drabin, huto, jughead, newman, vrijbloed és másik 40 user a saját bevallásuk szerint
több mint 13 éve
.brk
1 890
szalagavatón akivel táncoltam, akkor már menyasszony volt, érettségi után házasodott is 😀Hát az enyém meg Jehova tanúi, és a felesége is, aki amerikából!!! jött.tenorxSehova tanuja az én osztályomba is járt, ő is kb. 1-1.5 évvel a középsuli után már férjezett volt 😀fetomy
több mint 13 éve
szaba
10 553
Ki debreceni itt a fórumon?
több mint 13 éve
Van valami mód arra, hogy a upc médiabox software update-et manuálisan állítsam be, és ne magától csinálja? Kicsit fel fog baszni, mikor nézem a Dűnét, hogy kimarad a közepéből 2 perc, mert ő felvétel közben is fogja magát és updatel...
több mint 13 éve
Hát az enyém meg Jehova tanúi, és a felesége is, aki amerikából!!! jött.tenorxSehova tanuja az én osztályomba is járt, ő is kb. 1-1.5 évvel a középsuli után már férjezett volt 😀
több mint 13 éve
Hát az enyém meg Jehova tanúi, és a felesége is, aki amerikából!!! jött.
több mint 13 éve
Egy volt osztálytársam megházasodott.... De furcsa, hogy rohan az idő...tenorxpont ma voltam volt oszt.társam esküvőjén. mondjuk ők hardcore keresztények, szóval erős volt a motiváció 😛
több mint 13 éve
amúgy 9.-kel végeztem idén 😀Attól a volt osztálytársad még lehet 19 éves 😛
adam8
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Egy volt osztálytársam megházasodott.... De furcsa, hogy rohan az idő...tenorxVolt oszálytársam múlt héten szült, amúgy 9.-kel végeztem idén 😀
mármint osztállyal 😀
több mint 13 éve
Egyik ált iskolás csaj oszttárs nemrég költözött ide házba faszijával. Sebaj majd ő amíg a koszos edényeket mosogatja, addig én élvezem a fiatalságot... 😛 :cool: 😀Egy volt osztálytársam megházasodott.... De furcsa, hogy rohan az idő...tenorxNekem legutóbb az ütött be, hogy volt általános iskolám előtt találkoztam volt osztálytársnőmmel, aki terelgetett egy csoport gyereket. Mondom mi a pálya, hát ugyanott tanítónő, ahol még nem is olyan rég mi voltunk a diákok...Döme
több mint 13 éve
Egy volt osztálytársam megházasodott.... De furcsa, hogy rohan az idő...tenorxNekem legutóbb az ütött be, hogy volt általános iskolám előtt találkoztam volt osztálytársnőmmel, aki terelgetett egy csoport gyereket. Mondom mi a pálya, hát ugyanott tanítónő, ahol még nem is olyan rég mi voltunk a diákok...
több mint 13 éve
Tipikus duma:Egy volt osztálytársam megházasodott.... De furcsa, hogy rohan az idő...tenorxa társadalmi és szociális nyomás nőttön-nő, rövidesen neked is muszáj lesz igába hajtanod fejedJJ
- Házasság előtt állsz, nem?
- Igen-igen. Szombaton lesz.
több mint 13 éve
Egy volt osztálytársam megházasodott.... De furcsa, hogy rohan az idő...tenorxa társadalmi és szociális nyomás nőttön-nő, rövidesen neked is muszáj lesz igába hajtanod fejed
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Egy volt osztálytársam megházasodott.... De furcsa, hogy rohan az idő...
több mint 13 éve
Hát ez most k.vanagy segítség volt 😊 Egyelőre nagyon királynak tűnik a program, úgy látom minden van ami kell, sőőt! 😊 Ezer és millió köszönet 😊
több mint 13 éve
Valaki nem tud olyan kiegészítőt valamihez, vagy programot, honlapot amiben tv műsorokat tudok böngészni? Mert szeretnék saját csatornákat beállítani, ne adj isten még valami "riasztást" is beállítani műsorokhoz, vagy ilyesmi, viszont a port.hun csak 20 csatornát lehet, ahol többet, ott nincs egy csomó olyan csatorna, ami kéne.fetomyhttp://tvmusor.tv/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Valaki nem tud olyan kiegészítőt valamihez, vagy programot, honlapot amiben tv műsorokat tudok böngészni? Mert szeretnék saját csatornákat beállítani, ne adj isten még valami "riasztást" is beállítani műsorokhoz, vagy ilyesmi, viszont a port.hun csak 20 csatornát lehet, ahol többet, ott nincs egy csomó olyan csatorna, ami kéne.