NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Mi amikor bunyóztunk otthon, a győztes megkapta öreganyám Kosmodisk derékövét és az volt a WBO-interkontinentális öve 😀eaglesmcnabb
pont a WBO 😀 Kokó hatását érzem 😛 mikor porbafingóként csak kétszer lehetett éjfél után fennmaradni egy évben, Kokó meccsén és szilveszterkor 😀

bezzeg most. tegnap is ma feküdtem le, ma is holnap fogok
több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Én be is másztam majdnem a betonkeverőbe ami betonozta az utcánkat mikor középső csoportos voltam, de a munkások kihajítottak onnét.

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
A másik fétisem a betonkeverő autó volt.Döme
ez nekem is megvolt. Szentkirályszabadján (ami egy Veszprém melletti település, és pár éve volt ott valami helyi tömeggyilkos Dexter is) álltak sorban az út mellett, kis töpörtyűként imádtam mikor arra mentünk kocsival és megcsodálhattam a gépezeteket

sajnos viszont transzformerré egyik se alakult át soha, pedig titokban álmodoztam sokszor róla 😕
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 667 — je suis poloska
Mi amikor bunyóztunk otthon, a győztes megkapta öreganyám Kosmodisk derékövét és az volt a WBO-interkontinentális öve 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
(Vetési nevezetű, Höri ezen mindig megszakad 😀 )

ezúton is üdvözletemet küldöm neki 😊konqueror
Hello 😊
Höri
nem neked te igen okos #facepalm Rajnával közös leányismerősünknek üzentem (ezért volt külön sorban 😉 )
több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
gondolom az pedig mindenütt alapvető volt, hogy a nap fénypontja a kukásautó érkezése.Höri
Én 6 éves koromig kukás akartam lenni, minden reggel felkeltem, és az ablakban vártam hogy jöjjön a csodajárgány. A másik fétisem a betonkeverő autó volt.
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
(Vetési nevezetű, Höri ezen mindig megszakad 😀 )

ezúton is üdvözletemet küldöm neki 😊konqueror
Hello 😊

nekem mind a 4 év óvoda itt van a fejemben, minden gaztettre emlékszem.
(igen 4 év, megbuktam játékból és? "jövőre is meghírdetik" én már akkor is tudtam, hogy nem kell parázni)

freshman évemben 8-16 óráig sírtam, hogy haza akarok menni, szóval ez annyira nem volt eseménydús.
a délutáni alvás pedig nonszensz.
- azért kell korán lefeküdni este, mert másnap óvoda
- az óvodában aludni kell. ki érti ezt?! persze mikor rámutattam a rendszer ezen visszásságára az óvónéninek, le lettem hurrogva.

a kaját sose ettem meg, ez alap. a levest azóta se, itt ért alighanem az első trauma egyik legnagyobb ellenségemmel.
legnagyobb hőstettem sophomore évemben történt, ugyanis láttam a tizenX év múlva körzeti szexszimbólummá váló csajt meztelenül a vécében, de ezt a 5 éves cimboráim nem tartották nagy számnak... éretlen banda.
seniorként aztán alap program volt a verekedés a szünetekben az udvaron, és mivel a többséggel ellenététben már akkor is elitatléta életmódot folytatattam (fociztunk az utcavégén még világos volt) így egy WWE farmszervezet interkontinentál övet is nyerhettem volna.

gondolom az pedig mindenütt alapvető volt, hogy a nap fénypontja a kukásautó érkezése.

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Ma kiderült, hogy az egyik csoporttársam együtt járt oviba konquerorral. Hihetetlen, milyen kicsi a világ, az internet, egy homokozó és egy egyetem össze tud kapcsolni három különböző embert 😀Rajna
😂 😂

kicsoda? és ez hogy jött elő? 😀 én vagyok a téma Corvinuson (is)? 😛 😀 vannak ismerőseim ott, de volt ovistársról nemtudtam 😊konqueror
Asszem általánosba is együtt jártatok, Biának hívják. Csak láttam, hogy facebookon barik lettetek és rákérdeztem 😀Rajna
ő az

látod engem mindenhol ismernek 😛
több mint 15 éve
Ma kiderült, hogy az egyik csoporttársam együtt járt oviba konquerorral. Hihetetlen, milyen kicsi a világ, az internet, egy homokozó és egy egyetem össze tud kapcsolni három különböző embert 😀Rajna
😂 😂

kicsoda? és ez hogy jött elő? 😀 én vagyok a téma Corvinuson (is)? 😛 😀 vannak ismerőseim ott, de volt ovistársról nemtudtam 😊konqueror
Asszem általánosba is együtt jártatok, Biának hívják. Csak láttam, hogy facebookon barik lettetek és rákérdeztem 😀

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
én csak akkor tudtam elaludni ha egy bizonyos micimackó nálam voltkristof
http://media.photobucket.com/image/stewie+and+rupert/AT_408/457225421_l.jpg%3Ft%3D1193152469&imgrefurl=http://s208.photobucket.com/albums/bb2/AT_408/%3Faction%3Dview%26current%3D457225421_l.jpg
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ami viszont kajak durva facebookon sokan megörökítik h akkor rohadt mód utáltam a délutáni alvást most meg kurva jól jönne 😊kristof
én kétszer aludtam az oviban, minden más alkalommal azt néztem mások miért nem alszanak 😀

egyszer azért, mert akkor volt a szülinapom (btw, minnyá ittvan, írjátok majd tele a FB falam menőségből 😛 ígérem nemtörlöm 😛 ) és mellémrakták a csokitortám sárkányos marcipánfigurával 😊 másik alvásom meg véletlen volt

ja és vízipókcsodapókos oviágyam volt, kurvakemény voltam 😛

(egész sok mindenre emlékszem mégiscsak 😊 )konqueror
én csak akkor tudtam elaludni ha egy bizonyos micimackó nálam volt. nélküle soha de azért vele se mindig. azt nem szerettem mikor mondjuk csendbe voltam de nyitva volt a szemem és ezért basztak le. ovis alvásról am mindig az jut eszembe h ha vihar volt meg villám meg hasonlók a lányok h féltek bebújtak a takaró alá stb én pedig rohadt keménynek éreztem magam amiért nem fostam 😀 (mondjuk lehet az voltam, emlékszem volt aki sírt is ilyenkor 😀)
btw ezenkívül még kurva sok más minden is felgyülemlett itt az agyamban majd holnap betalálok vmi ovis havert aztán nosztalgiázok vele 😛
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
ami viszont kajak durva facebookon sokan megörökítik h akkor rohadt mód utáltam a délutáni alvást most meg kurva jól jönne 😊kristof
én kétszer aludtam az oviban, minden más alkalommal azt néztem mások miért nem alszanak 😀

egyszer azért, mert akkor volt a szülinapom (btw, minnyá ittvan, írjátok majd tele a FB falam menőségből 😛 ígérem nemtörlöm 😛 ) és mellémrakták a csokitortám sárkányos marcipánfigurával 😊 másik alvásom meg véletlen volt

ja és vízipókcsodapókos oviágyam volt, kurvakemény voltam 😛

(egész sok mindenre emlékszem mégiscsak 😊 )
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
én egyszer körbekörbe szaladgáltam a homokozó körül, erre pofáncsípett egy méh 😀 egész nap sírtam, viszont így extra adag gesztenyés kifli dukált a hősi halottnak :love: másszor meg bebasztam az állam valami betonba, azóta is megvan a nyoma

ezenfelül az maradt meg, hogy igencsak silány koszt jutott a fejlődő szervezetünknek, kedvencem volt az üres odaégett palacsinta kiterítve. meg mikor állítólag reklamáltam, hogy az én zsömlémből kiesett a belevaló, közbe meg csupán nem volt pénz, és üres zsemle volt a kaja. utána szülők küldtek be kaját

Egry úti óvoda, those were the dayskonqueror
az fasza, én református óvodába jártam, ahol olyan jól belém nevelték a hitet h azóta is ateista vagyok 😊 ami még vicces ezzel kapcsoltban h semmilyen káromkodást nem tanultam ott így az iskola első hete alatt gyűjtött szóanyag okozott még furcsa történéseket 😀
am jó hely volt, szerettem, mert közel volt és biciklivel/motorral/rollerrel (aktuális menőségi faktortól függően) mehettem :cool: ami viszont kajak durva facebookon sokan megörökítik h akkor rohadt mód utáltam a délutáni alvást most meg kurva jól jönne 😊

szerk. sorry JJ, nem te vagy idős hanem én fiatal 😊 de 7 év azért 7 év 😛
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 327 — no es importante
Gáz hogy én az oviból egyetlen csajra emlékszek, és neki is csak a keresztnevére? Biztos a bölcsi miatt van, túl sok az információ abból a korai időszakból.Tomeee
szerintem az, én rengeteg dologra emlékszek az ovis éveimből 😊JJ Tiller
nekem jóval közelebb van...kristof
hát kapd be wazze 😛 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Gáz hogy én az oviból egyetlen csajra emlékszek, és neki is csak a keresztnevére? Biztos a bölcsi miatt van, túl sok az információ abból a korai időszakból.Tomeee
nekem jóval közelebb van, de én is sok mindenre emlékszem, persze ilyen full lényegtelen meg hülyeséges sztorik. emberekből már kevesebb maradt meg sajna :Skristof
én egyszer körbekörbe szaladgáltam a homokozó körül, erre pofáncsípett egy méh 😀 egész nap sírtam, viszont így extra adag gesztenyés kifli dukált a hősi halottnak :cool: másszor meg bebasztam az állam valami betonba, azóta is megvan a nyoma

ezenfelül az maradt meg, hogy igencsak silány koszt jutott a fejlődő szervezetünknek, kedvencem volt az üres odaégett palacsinta kiterítve. meg mikor állítólag reklamáltam, hogy az én zsömlémből kiesett a belevaló, közbe meg csupán nem volt pénz, és üres zsemle volt a kaja. utána szülők küldtek be kaját

Egry úti óvoda, those were the days
több mint 15 éve
egy csaj, csak keresztnévvel? 😛 tipikus ovi love-ot érzek 😀

én amúgy kb senkire 😀 na most majd Rajna kiokosít 😀konqueror
én emlékszem 4 emberre is kristálytisztán + ugye az ikertestvéremre, az már 5... sztem az évek során leöntött alkoholmennyiség is nagy hatással van ki hány emberre emlékszik 😊 a te esetedben kicsit többre tippelek mint az átlag 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
na most majd Rajna kiokosít 😀konqueror
hopphopp, facebook alapján megvan 😉 nemrég jelöltem be 😀

ha jóra gondolok akkor azt a csajt mondjuk inkább úgy ismerem kisgyerekkoromból, hogy szüleink spanok voltak, és így adódtak a zsenge gyermekkori közös programok. szóval nem pont oviból ismerős, pláne mivel fiatalabb. viszont vele a highschool is egyezett (Vetési nevezetű, Höri ezen mindig megszakad 😀 )

ezúton is üdvözletemet küldöm neki 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nekem jóval közelebb van, de én is sok mindenre emlékszem, persze ilyen full lényegtelen meg hülyeséges sztorik. emberekből már kevesebb maradt meg sajna :S
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
egy csaj, csak keresztnévvel? 😛 tipikus ovi love-ot érzek 😀

én amúgy kb senkire 😀 na most majd Rajna kiokosít 😀
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 327 — no es importante
szerintem az, én rengeteg dologra emlékszek az ovis éveimből 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Tomeee 753
Gáz hogy én az oviból egyetlen csajra emlékszek, és neki is csak a keresztnevére? Biztos a bölcsi miatt van, túl sok az információ abból a korai időszakból.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
😂 😂

kicsoda? és ez hogy jött elő? 😀 én vagyok a téma Corvinuson (is)? 😛 😀 vannak ismerőseim ott, de volt ovistársról nemtudtam 😊
több mint 15 éve
Ma kiderült, hogy az egyik csoporttársam együtt járt oviba konquerorral. Hihetetlen, milyen kicsi a világ, az internet, egy homokozó és egy egyetem össze tud kapcsolni három különböző embert 😀

több mint 15 éve
lájkeaglesmcnabb
Kurva eső.... Na akkor majd pénteken...tenorx
de kár hogy elmarad..

biztos élvezetes az hogy lámpákat kapcsolgatnak 😀Joci
közel sem midnegy hogy hogyan kapcsolgatják azokat 😉

több mint 15 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Holnap aki tud jöjjön a Lágymányosi hídhoz, 9től kezdődik a Schönherz Mátrix!
Valami ilyesmire lehet számítani, csak már színesben 😊
http://www.youtube.com/watch?v=kvFYVz8-xmItenorx
lájkeaglesmcnabb
Kurva eső.... Na akkor majd pénteken...tenorx
de kár hogy elmarad..

biztos élvezetes az hogy lámpákat kapcsolgatnak 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/