Olimpia

22 feliratkozó

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 202 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 175 — WHO DAT!!!!
Nem tudom ti mit néztetek, de ezzel a kerettel csoda a top4 az olimpián, és nagyon közel volt a döntő, 4 év múlva meglesz, én nagyon büszke vagyok a srácokra, apróságokon múlott.
- JC6
Ezzel a kerettel?
Kit hiányoltál?
zemanla
Senkit szerintem, ezeknek a járékosoknak a tudásával, igazi klasszis nélkül csoda a top 4 is valóban
kapitnono
Ez az igazi klasszis nélkül azért szerintem nem ilyen egyszerű, Zalánki, Manó, Dumi, Vámos a legjobb szintjén simán van olyan játékos, mint az arany generáció bármelyik tagja mondjuk Kásást, Benedeket és Kiss Gergőt leszámítva. De valahogy a nyomás alatti teljesítés, a "vizsgán tudjuk azt is, amit előtte soha" hozzáállás hiányzik belőlük, ilyen értelemben nincs vezér. Ha Benedek végignézett a csapaton, akkor visszanőttek a leszakadt lábak, az is szárnyalt, aki előtte egész meccsen szar volt, most meg inkább tologatja mindenki a felelősséget, és egymást húzzák lefelé.

Kemény Dénest volt szerencsém hallgatni a múltkor, hogy milyen pszichológiai és egyéb teszteket csináltatott anno a bő kerettel, és mennyire figyelembe vette a végső keret kijelölésénél az eredményeket. Hagyott itthon nagyobb klasszist a bekerülő játékosnál, ha azt látta, hogy utóbbi jobban bírja a nyomást, jobban képes csapatban gondolkodni, pozitívabban hat a társaira, stb.
somoskovig
Zalánki Vámos szerintem esélytelen hogy egy Biros, Hosnyánszky, Varga , Madaras, szintjét megközelítse akár. Varga Dénes viszont valóban klasszis lenne ha mondjuk 4-5 évvel ezelőtti formájában lenne...

Szerkesztette: kapitnono

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 617 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nem mintha az asszony megengedné, de Viviánával nem randiznék! 😄
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 191 — Chiefs GM
Ez az igazi klasszis nélkül azért szerintem nem ilyen egyszerű, Zalánki, Manó, Dumi, Vámos a legjobb szintjén simán van olyan játékos, mint az arany generáció bármelyik tagja mondjuk Kásást, Benedeket és Kiss Gergőt leszámítva. De valahogy a nyomás alatti teljesítés, a "vizsgán tudjuk azt is, amit előtte soha" hozzáállás hiányzik belőlük, ilyen értelemben nincs vezér. Ha Benedek végignézett a csapaton, akkor visszanőttek a leszakadt lábak, az is szárnyalt, aki előtte egész meccsen szar volt, most meg inkább tologatja mindenki a felelősséget, és egymást húzzák lefelé.

Kemény Dénest volt szerencsém hallgatni a múltkor, hogy milyen pszichológiai és egyéb teszteket csináltatott anno a bő kerettel, és mennyire figyelembe vette a végső keret kijelölésénél az eredményeket. Hagyott itthon nagyobb klasszist a bekerülő játékosnál, ha azt látta, hogy utóbbi jobban bírja a nyomást, jobban képes csapatban gondolkodni, pozitívabban hat a társaira, stb.
somoskovig
Sztem nem igaz h olyan játékosok lennének.

Nem gondolom h Varga Zsolt a hibás láncszem, ő sztem jelenleg legjobb edző a poszton. Egy hibája van h nagyon ragaszkodik a volt, Fradiban megfordult jatekosaira.
Kemény mindhárom csapat összeállítását tanítani kellene menedzser kepzon. Nem véletlen h tartott is képzéseket erről.
csebi
Neked elhiszem, én ennyire nem értek hozzá, csak azt látom, hogy a világ legjobb klubjaiban kulcsemberek, év pólósai, stb. Egy Madaras, Biros, Steinmetz, Vári, stb. szint simán bennük van, csak nem stabilan.

Varga Zsoltot egyáltalán nem hibáztatom, hagyni kell tovább dolgozni.

Dénest én is egy üzleti fórumon hallottam erről előadást tartani, meg "kerekasztal-beszélgetni", brutál érdekes volt.

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
Kajak kenuban van aranyra esély amúgy?
szaba
holnap is jöhet két arany, Kopasz és Muszukajev. a fogadók szerint ők a legesélyesebbek az aranyra a versenyszámukban. Kopasz esélyesebb.

internal primates forever

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 691 — "Montoya por favor!"
ezután egy dolog lesz a kulcs. megtartani a Márton ikreket, hogy magyar színekben versenyezzennek. ha jól tudom eddig nem nagyon sikerült támogatni őket, panaszkodtak is emiatt, a taekwondo sem kiemelt sportág. a spanyolok viszont biztos megadnának nekik mindent anyagilag ezek után...
deyell
Valamelyik NER-es fog utalni ezek után, emiatt nem kell aggódni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
Nem tudom ti mit néztetek, de ezzel a kerettel csoda a top4 az olimpián, és nagyon közel volt a döntő, 4 év múlva meglesz, én nagyon büszke vagyok a srácokra, apróságokon múlott.
- JC6
Ezzel a kerettel?
Kit hiányoltál?
zemanla
Senkit szerintem, ezeknek a járékosoknak a tudásával, igazi klasszis nélkül csoda a top 4 is valóban
kapitnono

somoskovig
pedig mindenki tudja hogy Biros volt a legjobb

Zalánkinál látom én hogy ilyenkor ő elő akar lépni, csak pont mindig szar napot fog ki.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 646 — Poloska confirmed
"Xénivel kb 5 órán keresztül őő... nagyon izgultunk a 800 előtt"

Magyarul a hátunk közepéig összestresszfostuk magunkat háromszor.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 902 — Kinek mit intézett a kormánya
Azért a Peter Griffin tribute pörrrrrrrrgőrugás még elfért volna, de ez így is CSODA

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mi a rák az a zászló?
- JC6
kanári-szigetek, ott született asszem
Löfli
Tenerife
dande2
Löfli mondta jól
 www3.gobiernodecanarias.org/medusa/wiki/index.php?title=Bandera_y_escudo_oficiales_de_Canarias
Heisman nádor
Akkor korábban a közvetítèsben mondtak hülyesèget 😏
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
ezután egy dolog lesz a kulcs. megtartani a Márton ikreket, hogy magyar színekben versenyezzennek. ha jól tudom eddig nem nagyon sikerült támogatni őket, panaszkodtak is emiatt, a taekwondo sem kiemelt sportág. a spanyolok viszont biztos megadnának nekik mindent anyagilag ezek után...

internal primates forever

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
szaba
Pont holnap, papírfoma szerint Kopasz, csak hát a papírfomák idèn 😏
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 671 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
és sixo már megmondta múlt héten hogy Viviana nyerni fog, kemény
eaglesmcnabb
jaja. pedig máig a nevét sem hallottam
Sixo
Nem kezdenék vele mert ha tökön rúgna úgy járnék mint a faszi a Nagy durranás 2-ben....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 133 — LIGHTS OUT!
szaba
igen, k1 1000 arany ezüst tokióból itt van és nagyon jól eveztek az elődöntőben

több mint 1 éve
Mi a rák az a zászló?
- JC6
Löfli
Tenerife
dande2
Löfli mondta jól
 www3.gobiernodecanarias.org/medusa/wiki/index.php?title=Bandera_y_escudo_oficiales_de_Canarias

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
🥇🥇🥈🥈🥉🥉
Hát nem semmi 😊😊😊
ThundersNFL a Paraszt
Ha minden 2. napunk ilyen lett volna 😁
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Na, ezt nem láttam/láttuk jönni, óriási gratula, franko csajszi, vigyazni kell rá
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 293
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 436 — Ajmo Vatreni
gecc azt hittem ukrán zászló, azt hiszem megszakadt volna az adás hirtelen 😊
NB2
Hát a riporter is lefagyott.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 133 — LIGHTS OUT!
és sixo már megmondta múlt héten hogy Viviana nyerni fog, kemény
eaglesmcnabb
jaja. pedig máig a nevét sem hallottam

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 703
Mi a rák az a zászló?
- JC6
Löfli
valóban

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 671 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
🥇🥇🥈🥈🥉🥉
Hát nem semmi 😊😊😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Mi a rák az a zászló?
- JC6
Löfli
Tenerife
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 505 — Bla, bla, bla
Ott született

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
- JC6
Ezzel a kerettel?
Kit hiányoltál?
zemanla
kapitnono

somoskovig
Sztem nem igaz h olyan játékosok lennének.

Nem gondolom h Varga Zsolt a hibás láncszem, ő sztem jelenleg legjobb edző a poszton. Egy hibája van h nagyon ragaszkodik a volt, Fradiban megfordult jatekosaira.
Kemény mindhárom csapat összeállítását tanítani kellene menedzser kepzon. Nem véletlen h tartott is képzéseket erről.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Mi a rák az a zászló?
- JC6
Kanári-szigetek