Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Zalánki Vámos szerintem esélytelen hogy egy Biros, Hosnyánszky, Varga , Madaras, szintjét megközelítse akár. Varga Dénes viszont valóban klasszis lenne ha mondjuk 4-5 évvel ezelőtti formájában lenne...Ez az igazi klasszis nélkül azért szerintem nem ilyen egyszerű, Zalánki, Manó, Dumi, Vámos a legjobb szintjén simán van olyan játékos, mint az arany generáció bármelyik tagja mondjuk Kásást, Benedeket és Kiss Gergőt leszámítva. De valahogy a nyomás alatti teljesítés, a "vizsgán tudjuk azt is, amit előtte soha" hozzáállás hiányzik belőlük, ilyen értelemben nincs vezér. Ha Benedek végignézett a csapaton, akkor visszanőttek a leszakadt lábak, az is szárnyalt, aki előtte egész meccsen szar volt, most meg inkább tologatja mindenki a felelősséget, és egymást húzzák lefelé.Senkit szerintem, ezeknek a járékosoknak a tudásával, igazi klasszis nélkül csoda a top 4 is valóbanNem tudom ti mit néztetek, de ezzel a kerettel csoda a top4 az olimpián, és nagyon közel volt a döntő, 4 év múlva meglesz, én nagyon büszke vagyok a srácokra, apróságokon múlott.Ezzel a kerettel?
- JC6
Kit hiányoltál?
zemanla
kapitnono
Kemény Dénest volt szerencsém hallgatni a múltkor, hogy milyen pszichológiai és egyéb teszteket csináltatott anno a bő kerettel, és mennyire figyelembe vette a végső keret kijelölésénél az eredményeket. Hagyott itthon nagyobb klasszist a bekerülő játékosnál, ha azt látta, hogy utóbbi jobban bírja a nyomást, jobban képes csapatban gondolkodni, pozitívabban hat a társaira, stb.
somoskovig
Szerkesztette: kapitnono

több mint 1 éve
Nem mintha az asszony megengedné, de Viviánával nem randiznék! 😄
több mint 1 éve
Neked elhiszem, én ennyire nem értek hozzá, csak azt látom, hogy a világ legjobb klubjaiban kulcsemberek, év pólósai, stb. Egy Madaras, Biros, Steinmetz, Vári, stb. szint simán bennük van, csak nem stabilan.Ez az igazi klasszis nélkül azért szerintem nem ilyen egyszerű, Zalánki, Manó, Dumi, Vámos a legjobb szintjén simán van olyan játékos, mint az arany generáció bármelyik tagja mondjuk Kásást, Benedeket és Kiss Gergőt leszámítva. De valahogy a nyomás alatti teljesítés, a "vizsgán tudjuk azt is, amit előtte soha" hozzáállás hiányzik belőlük, ilyen értelemben nincs vezér. Ha Benedek végignézett a csapaton, akkor visszanőttek a leszakadt lábak, az is szárnyalt, aki előtte egész meccsen szar volt, most meg inkább tologatja mindenki a felelősséget, és egymást húzzák lefelé.Sztem nem igaz h olyan játékosok lennének.
Kemény Dénest volt szerencsém hallgatni a múltkor, hogy milyen pszichológiai és egyéb teszteket csináltatott anno a bő kerettel, és mennyire figyelembe vette a végső keret kijelölésénél az eredményeket. Hagyott itthon nagyobb klasszist a bekerülő játékosnál, ha azt látta, hogy utóbbi jobban bírja a nyomást, jobban képes csapatban gondolkodni, pozitívabban hat a társaira, stb.
somoskovig
Nem gondolom h Varga Zsolt a hibás láncszem, ő sztem jelenleg legjobb edző a poszton. Egy hibája van h nagyon ragaszkodik a volt, Fradiban megfordult jatekosaira.
Kemény mindhárom csapat összeállítását tanítani kellene menedzser kepzon. Nem véletlen h tartott is képzéseket erről.
csebi
Varga Zsoltot egyáltalán nem hibáztatom, hagyni kell tovább dolgozni.
Dénest én is egy üzleti fórumon hallottam erről előadást tartani, meg "kerekasztal-beszélgetni", brutál érdekes volt.
több mint 1 éve
Kajak kenuban van aranyra esély amúgy?holnap is jöhet két arany, Kopasz és Muszukajev. a fogadók szerint ők a legesélyesebbek az aranyra a versenyszámukban. Kopasz esélyesebb.
szaba
internal primates forever
több mint 1 éve
ezután egy dolog lesz a kulcs. megtartani a Márton ikreket, hogy magyar színekben versenyezzennek. ha jól tudom eddig nem nagyon sikerült támogatni őket, panaszkodtak is emiatt, a taekwondo sem kiemelt sportág. a spanyolok viszont biztos megadnának nekik mindent anyagilag ezek után...Valamelyik NER-es fog utalni ezek után, emiatt nem kell aggódni
deyell
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
pedig mindenki tudja hogy Biros volt a legjobbEz az igazi klasszis nélkül azért szerintem nem ilyen egyszerű, Zalánki, Manó, Dumi, Vámos a legjobb szintjén simán van olyan játékos, mint az arany generáció bármelyik tagja mondjuk Kásást, Benedeket és Kiss Gergőt leszámítva. De valahogy a nyomás alatti teljesítés, a "vizsgán tudjuk azt is, amit előtte soha" hozzáállás hiányzik belőlük, ilyen értelemben nincs vezér. Ha Benedek végignézett a csapaton, akkor visszanőttek a leszakadt lábak, az is szárnyalt, aki előtte egész meccsen szar volt, most meg inkább tologatja mindenki a felelősséget, és egymást húzzák lefelé.Senkit szerintem, ezeknek a járékosoknak a tudásával, igazi klasszis nélkül csoda a top 4 is valóbanNem tudom ti mit néztetek, de ezzel a kerettel csoda a top4 az olimpián, és nagyon közel volt a döntő, 4 év múlva meglesz, én nagyon büszke vagyok a srácokra, apróságokon múlott.Ezzel a kerettel?
- JC6
Kit hiányoltál?
zemanla
kapitnono
somoskovig
Zalánkinál látom én hogy ilyenkor ő elő akar lépni, csak pont mindig szar napot fog ki.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
"Xénivel kb 5 órán keresztül őő... nagyon izgultunk a 800 előtt"Magyarul a hátunk közepéig összestresszfostuk magunkat háromszor.
több mint 1 éve
Azért a Peter Griffin tribute pörrrrrrrrgőrugás még elfért volna, de ez így is CSODA
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Akkor korábban a közvetítèsben mondtak hülyesèget 😏Löfli mondta jólTenerifeMi a rák az a zászló?kanári-szigetek, ott született asszem
- JC6
Löfli
dande2
www3.gobiernodecanarias.org/medusa/wiki/index.php?title=Bandera_y_escudo_oficiales_de_Canarias
Heisman nádor
több mint 1 éve
ezután egy dolog lesz a kulcs. megtartani a Márton ikreket, hogy magyar színekben versenyezzennek. ha jól tudom eddig nem nagyon sikerült támogatni őket, panaszkodtak is emiatt, a taekwondo sem kiemelt sportág. a spanyolok viszont biztos megadnának nekik mindent anyagilag ezek után...
internal primates forever
több mint 1 éve
Kajak kenuban van aranyra esély amúgy?Pont holnap, papírfoma szerint Kopasz, csak hát a papírfomák idèn 😏
szaba
több mint 1 éve
Nem kezdenék vele mert ha tökön rúgna úgy járnék mint a faszi a Nagy durranás 2-ben....és sixo már megmondta múlt héten hogy Viviana nyerni fog, keményjaja. pedig máig a nevét sem hallottam
eaglesmcnabb
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Kajak kenuban van aranyra esély amúgy?igen, k1 1000 arany ezüst tokióból itt van és nagyon jól eveztek az elődöntőben
szaba
több mint 1 éve
Löfli mondta jólTenerifeMi a rák az a zászló?kanári-szigetek, ott született asszem
- JC6
Löfli
dande2
www3.gobiernodecanarias.org/medusa/wiki/index.php?title=Bandera_y_escudo_oficiales_de_Canarias
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
🥇🥇🥈🥈🥉🥉Ha minden 2. napunk ilyen lett volna 😁
Hát nem semmi 😊😊😊
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Na, ezt nem láttam/láttuk jönni, óriási gratula, franko csajszi, vigyazni kell rá
több mint 1 éve
Kajak kenuban van aranyra esély amúgy?
több mint 1 éve
gecc azt hittem ukrán zászló, azt hiszem megszakadt volna az adás hirtelen 😊Hát a riporter is lefagyott.
NB2
több mint 1 éve
és sixo már megmondta múlt héten hogy Viviana nyerni fog, keményjaja. pedig máig a nevét sem hallottam
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
valóbanMi a rák az a zászló?kanári-szigetek, ott született asszem
- JC6
Löfli
több mint 1 éve
🥇🥇🥈🥈🥉🥉Hát nem semmi 😊😊😊
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
TenerifeMi a rák az a zászló?kanári-szigetek, ott született asszem
- JC6
Löfli
több mint 1 éve
Ott született

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Sztem nem igaz h olyan játékosok lennének.Ez az igazi klasszis nélkül azért szerintem nem ilyen egyszerű, Zalánki, Manó, Dumi, Vámos a legjobb szintjén simán van olyan játékos, mint az arany generáció bármelyik tagja mondjuk Kásást, Benedeket és Kiss Gergőt leszámítva. De valahogy a nyomás alatti teljesítés, a "vizsgán tudjuk azt is, amit előtte soha" hozzáállás hiányzik belőlük, ilyen értelemben nincs vezér. Ha Benedek végignézett a csapaton, akkor visszanőttek a leszakadt lábak, az is szárnyalt, aki előtte egész meccsen szar volt, most meg inkább tologatja mindenki a felelősséget, és egymást húzzák lefelé.Senkit szerintem, ezeknek a járékosoknak a tudásával, igazi klasszis nélkül csoda a top 4 is valóbanNem tudom ti mit néztetek, de ezzel a kerettel csoda a top4 az olimpián, és nagyon közel volt a döntő, 4 év múlva meglesz, én nagyon büszke vagyok a srácokra, apróságokon múlott.Ezzel a kerettel?
- JC6
Kit hiányoltál?
zemanla
kapitnono
somoskovig
Nem gondolom h Varga Zsolt a hibás láncszem, ő sztem jelenleg legjobb edző a poszton. Egy hibája van h nagyon ragaszkodik a volt, Fradiban megfordult jatekosaira.
Kemény mindhárom csapat összeállítását tanítani kellene menedzser kepzon. Nem véletlen h tartott is képzéseket erről.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Mi a rák az a zászló?Kanári-szigetek
- JC6