NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 694
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
"egész jó" 😊Székely azt mondta volna, hogy 65 méter lesz.
Szesze
több mint 1 éve
"egész jó" 😊
több mint 1 éve
Grovdal azt tolja amit az EB-n, elől fut végig. Battocletti is, második helyen fut végig, aztán az utolsó 100on lehajrázza.
több mint 1 éve
Szerencséje, hogy nem 40 évvel korábban született, különben csak NSZK-s felnőttfilmekben nyomhatná.Nekem Katzberg full Ron Jeremy szerelemgyerekAmcsi diszkoszvető nem egy csúnya teremtés, mondjuk alkata is közel sem olyan mint a többinek 😁Katzberges.
kapitnono
Sixo
Willie Parker
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
ő kopasz fent középen és dagadt, a kanadai meg tele van hajjal és iktriad vékonyNekem Katzberg full Ron Jeremy szerelemgyerekAmcsi diszkoszvető nem egy csúnya teremtés, mondjuk alkata is közel sem olyan mint a többinek 😁Katzberges.
kapitnono
Sixo
Willie Parker
több mint 1 éve
Obiena azért tutira át fog ezen menni még
több mint 1 éve
Nekem Katzberg full Ron Jeremy szerelemgyerekAmcsi diszkoszvető nem egy csúnya teremtés, mondjuk alkata is közel sem olyan mint a többinek 😁Katzberges.
kapitnono
Sixo
több mint 1 éve
gondolom a vakok és gyengénlátók kedvéért mondta, akik csak hallgatják 😀Akkor szerinted mire akart azzal utalni, hogy lapos? Mi célból említette ezt meg?ja, de nem azt mondta hogy rövid isEgyedül Feng lehet valamennyire veszélyesSzékely a dobására amivel átvette a második helyet "eléggé laposban tüniiiiiiiiiiiiiiiik"
Szesze
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Csak azért indulsz el, hogy kiugorj. Akkor már lefutnod, úgy sem kell.valaki kiugrott 5000-en? 😊Maratoni előfutamon kiugrani, annál menőbb nincs
Szesze
Kampman
több mint 1 éve
valaki kiugrott 5000-en? 😊Maratoni előfutamon kiugrani, annál menőbb nincs
Szesze
több mint 1 éve
Hirtelen mi lett, hogy nem mindenhol Faith a fő esélyes? Évek óta nem verte meg senki semmilyen távon.
több mint 1 éve
Akkor szerinted mire akart azzal utalni, hogy lapos? Mi célból említette ezt meg?ja, de nem azt mondta hogy rövid isEgyedül Feng lehet valamennyire veszélyesSzékely a dobására amivel átvette a második helyet "eléggé laposban tüniiiiiiiiiiiiiiiik"
Szesze
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
valaki kiugrott 5000-en? 😊
több mint 1 éve
Nyilván, sprint számokon kívül rendszeresen nem is nézek mást, max a vbt meg az olimpiátAzért atlétikában ez annyira nem ritka pedig5.95re is 7en ugranak 😮Kb annyi értelme van a rúdugrásnak mint a kalapácsvetésnek tegnap. Aranyra egy emberen kívül esélye nincs senkinek, aztán lehet az érmekért küzdeni. De nekem az olyan versenyek nem túl izgalmasak semlegesként ahol fixen lehet tudni ki nyer...
Sixo
kapitnono
Szesze

több mint 1 éve
több mint 1 éve
ja, de nem azt mondta hogy rövid isEgyedül Feng lehet valamennyire veszélyesSzékely a dobására amivel átvette a második helyet "eléggé laposban tüniiiiiiiiiiiiiiiik"
Szesze
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Semmi különös, csak jelezni akartam, hogy valószínűleg jóval 6 fölött lesz a vége.?index.hu/sport/atletika/2024/04/20/armand-duplantis-rudugras-vilagcsucs-kina-gyemant-liga-atletika/5.95re is 7en ugranak 😮6-ra is lesznek páran
Sixo
Szesze
nagylaza, főpohárnok
Szesze
több mint 1 éve
na hajra szifon
több mint 1 éve
Megható, hogy legalább sprintszámok előfutamaiban vannak még fehérek.Alamizsnafutamnak hívják belső körökben
Kampman
több mint 1 éve
jah, a balfasz 😊 ahogy kimondta egyből tudtam, h jó leszEgyedül Feng lehet valamennyire veszélyesSzékely a dobására amivel átvette a második helyet "eléggé laposban tüniiiiiiiiiiiiiiiik"
Szesze
Sixo
több mint 1 éve
Hassan olyan a feje mint akinek fosni kellLehet csak fosnia kell.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Egyedül Feng lehet valamennyire veszélyesSzékely a dobására amivel átvette a második helyet "eléggé laposban tüniiiiiiiiiiiiiiiik"
Szesze
több mint 1 éve
Azért atlétikában ez annyira nem ritka pedig5.95re is 7en ugranak 😮Kb annyi értelme van a rúdugrásnak mint a kalapácsvetésnek tegnap. Aranyra egy emberen kívül esélye nincs senkinek, aztán lehet az érmekért küzdeni. De nekem az olyan versenyek nem túl izgalmasak semlegesként ahol fixen lehet tudni ki nyer...
Sixo
kapitnono
több mint 1 éve
Hassan olyan a feje mint akinek fosni kell
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Egyedül Feng lehet valamennyire veszélyes