Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
jön hamarosan az algír "csaj" meccse, döntő egy kínaival
több mint 1 éve
Hát sportszakmailag biztos a két legjobb páros jutott be, de hogy csinosságban nem az is biztos. 🙂Strandröpi döntőben is lesz kit néznija hát Brandie egy istennő, már évek óta a legnagyobb crush-om..
Kanadai 2es Wilkerson igen szemrevaló 🔥😎
Chargers LT
petey
több mint 1 éve
De hát már nem is 21-ig játszanak. Retro pingpong volt a lakótelepi beton asztalokon?pinyó, 21-19, 21-17Most mondja a feleségem, kimentem megetetni a kutyát miután nyert.mit játszottatok a kutyával? mennyire nyert? 😀
Viviana veszi elő a másik zászlót, ami először sárga-kék, mire a riporter: ajjjaj
🤣🤣🤣
- JC6
petey
- JC6

több mint 1 éve
pinyó, 21-19, 21-17Most mondja a feleségem, kimentem megetetni a kutyát miután nyert.mit játszottatok a kutyával? mennyire nyert? 😀
Viviana veszi elő a másik zászlót, ami először sárga-kék, mire a riporter: ajjjaj
🤣🤣🤣
- JC6
petey
több mint 1 éve
Strandröpi döntőben is lesz kit néznija hát Brandie egy istennő, már évek óta a legnagyobb crush-om..
Kanadai 2es Wilkerson igen szemrevaló 🔥😎
Chargers LT
több mint 1 éve
Kicsi esélyük van még a szlovénoknak kéziben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Most mondja a feleségem, kimentem megetetni a kutyát miután nyert.mit játszottatok a kutyával? mennyire nyert? 😀
🤣🤣🤣
- JC6
több mint 1 éve
rossz nézni ezt a belga csapatot 😕
több mint 1 éve
Ez a mai nap visszahozta 😊A kalapácsvető fiunknak van esélye éremért harcolni?2 cm-re lemaradva a dobogotol lesz 4.....
mustaine
Most nagyon elment a kedvem az olimpiatol, kene vmk ami visszahozza a hangulatot
gabokocka
Az hagyján, hogy jött két arany, két ezüst, két bronz, de Rasó elképesztő mód megérdemelte, Betlehem bronzával az egy csodás verseny volt. A kajak kenu érmeket tartom a legkevesebbre - csúnya szó ez, de így van - de ez a 10 perces várakozás utáni bronz meg a reakciók, óriási volt.
Xéni 7. helye hatalmas eredmény, nagyon megérdemelte, a hármas holtverseny pedig a hab a tortán.
Vivana pedig, megkoronázta a napot, hatalmas cukk, remélem 4 év múlva nyer a tesója is. Sidenote, ebben a sportágban is vicc a kvalifikáció, VB győztesként, világranglista heteddiként nem tudott kijutni Luana....
A pólosok kieséséért kár, de semmi sem lehet tökéletes, a bronzot be kell húzni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Na és vajon az amerikaiak kezdenek beszarni az éremtábla miatt? Mik az esélyek a hátralévő számokban?
több mint 1 éve
belgák jól elkúrták a 12 pontos előnyüket
több mint 1 éve
Strandröpi döntőben is lesz kit nézniKanadai 2es Wilkerson igen szemrevaló 🔥😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Most mondja a feleségem, kimentem megetetni a kutyát miután nyert.Mivel etetted meg? Csevappal?
🤣🤣🤣
- JC6
több mint 1 éve
Meg 18 évesen rátett még hármat BarcelonabanMikor volt utoljára 18 éves olimpiai bajnokunk?Egerszegi Krisztina 14 évesen lett bajnok Szöulban
Ez nagyon ritka
És nem épp azok a sportágaink, ahol ilyen fiatalon aranyat nyerhetünk
Chargers LT
r.baggio
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
De az órát csak ismeri, ha a szabályokat is nem tudja kifogástalanul 😀Azért egy koreai küzdősportot kevesen ismernek, erre külön nem visznek embert. Ennél jóval népszerűbb sportágakat is kritikán aluli módon közvetített az m4.nem ez a szpíker volt úszáson?Az már előtte is le volt fagyva. 10 mp volt hátra a meccsből, magyar vezetésnél és kb mintha a hétvégi bevásárló listát olvasta volna fel, olyan szenvedély volt a hangjában... 😀gecc azt hittem ukrán zászló, azt hiszem megszakadt volna az adás hirtelen 😊Hát a riporter is lefagyott.
NB2
zinedine5
Bálesz
szerintem amúgy nem ért hozzá, mert kb akkor emelte a hangját, amikor látta a pontot a táblán 😊
NB2
szaba

több mint 1 éve
Igen Egér egyértelmű volt nekem is, meg Heni, de Sydney óta nem rémlettMikor volt utoljára 18 éves olimpiai bajnokunk?Egerszegi Krisztina 14 évesen lett bajnok Szöulban
Ez nagyon ritka
Chargers LT
r.baggio
Akkor nem véletlen
több mint 1 éve
Mikor volt utoljára 18 éves olimpiai bajnokunk?Egerszegi Krisztina 14 évesen lett bajnok Szöulban
Ez nagyon ritka
Chargers LT

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Mikor volt utoljára 18 éves olimpiai bajnokunk?pont mondta a szpíker: Egér, Ónodi és ő a legfiatalabbak
Ez nagyon ritka
Chargers LT
egyébként bírkóban a török kikapott, szóval Ligeti nem lesz érmes
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 511
2 arany, 2 ezüst 1 bronz ma. Ez derékcsak ez hianyzik
Mehetne rá az az Ice Cube-os ma, hogy ez egy jó nap volt....😊
csi77
"the Lakers beat the Supersonics"
több mint 1 éve
Mikor volt utoljára 18 éves olimpiai bajnokunk?Ez nagyon ritka
több mint 1 éve
Amúgy ezzel megvan az 5-5-5. És egy vízilabda bronz még lazán lehet belőle, meg kajakkenu, meg öttusa, Muszukajev
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
délután már írtam: van egy ikertesója, mondom ha ezek megtrollkodták az egészet, az durva lenne 😊megnéztem vele az interjút, őrült a lány de a jó értelemben. ő a legbelevalóbb női sportolónk meg Vas Blanka.nagyon komoly ellenfeleket vert meg ma. a szerben kívül a két bronzérmest és a 7. helyezettet is verte, aki korábban világbajnok és olimpiai bronzérmes volt.igen, ő borította a papírformát, de igazándiból egész nap megállíthatatlan volt
deyell
NB2
deyell
több mint 1 éve
Most mondja a feleségem, kimentem megetetni a kutyát miután nyert.most néztem vissza a dunaworldon nem volt ajjaj, csak egy nagy sóhaj, a győzelem miatt
🤣🤣🤣
- JC6
több mint 1 éve
megnéztem vele az interjút, őrült a lány de a jó értelemben. ő a legbelevalóbb női sportolónk meg Vas Blanka.nagyon komoly ellenfeleket vert meg ma. a szerben kívül a két bronzérmest és a 7. helyezettet is verte, aki korábban világbajnok és olimpiai bronzérmes volt.igen, ő borította a papírformát, de igazándiból egész nap megállíthatatlan volt
deyell
NB2
internal primates forever
több mint 1 éve
Viviana EuroSport angol interjúja haláli volt 😅😁Nagyon energikus csajszi