NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 694
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
női diszkoszból se sokat láttunk...Nem volt túl izgalmas. Kb mint a férfi kalapács. A fő esélyes a másodikban dobott egy akkorát amiről tudni lehetett, hogy senki sem tudja ma. A második-harmadik is hamar elvált a többiektől.
NB2
több mint 1 éve
na Dupi ugorjon még egy világcsúcsot a végére aztán cső
több mint 1 éve
női diszkoszból se sokat láttunk...
több mint 1 éve
Mijaín López 41 évesen bejutott sorozatban az 5. olimpiai döntőjébe
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Igor mindent tud, ne hasonlítgassunk hozzá senkit!Kezdel Igor lenni. Azt ne mond már, hogy sejtetted, hogy egy semmit sem nyert kenyai megverheti.Hirtelen mi lett, hogy nem mindenhol Faith a fő esélyes? Évek óta nem verte meg senki semmilyen távon.xD
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 1 éve
Kezdel Igor lenni. Azt ne mond már, hogy sejtetted, hogy egy semmit sem nyert kenyai megverheti.Hirtelen mi lett, hogy nem mindenhol Faith a fő esélyes? Évek óta nem verte meg senki semmilyen távon.xD
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Nem tudom, nézem már egy évtizede egész sokat ezt az atlétikát, de nagy versenyen sosem láttam még etiópot okosan futni 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
USA nyeri az első szettet Brazília ellen férfi röpiben
buhloone mindstate
több mint 1 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Csebi lefutotta Kipyegont
több mint 1 éve
Hirtelen mi lett, hogy nem mindenhol Faith a fő esélyes? Évek óta nem verte meg senki semmilyen távon.xD
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
hoppácska
több mint 1 éve
wow!
több mint 1 éve
Szódásszifon ha megnyeri az csoda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
kezdődnek a gáncsolások 😊Indul a buziskodás
Szesze
Draft

több mint 1 éve
kezdődnek a gáncsolások 😊
több mint 1 éve
Szegény filippínó 3x is lefelé kezèvel verte le
több mint 1 éve
Eskü, h Obiena itt dolgozik a Flex-ben
több mint 1 éve
bazzeg és nem vitte át mégse, pedig fogadni mertem volna rá
több mint 1 éve
ott még elmegy 😊valaki kiugrott 5000-en? 😊Én anno 1* 800-on 😁 ugrottam ki
Szesze
Az indítóbíró odaszólt ,hogy szórakozzalk mással
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
valaki kiugrott 5000-en? 😊Én anno 1* 800-on 😁 ugrottam ki
Szesze
Az indítóbíró odaszólt ,hogy szórakozzalk mással
Draft

több mint 1 éve
Már az is valami, hogy a dobásra mondta, és nem a versenyzőre.gondolom a vakok és gyengénlátók kedvéért mondta, akik csak hallgatják 😀Akkor szerinted mire akart azzal utalni, hogy lapos? Mi célból említette ezt meg?ja, de nem azt mondta hogy rövid isEgyedül Feng lehet valamennyire veszélyesSzékely a dobására amivel átvette a második helyet "eléggé laposban tüniiiiiiiiiiiiiiiik"
Szesze
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb