Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
nagyon komoly ellenfeleket vert meg ma. a szerben kívül a két bronzérmest és a 7. helyezettet is verte, aki korábban világbajnok és olimpiai bronzérmes volt.igen, ő borította a papírformát, de igazándiból egész nap megállíthatatlan volt
deyell
több mint 1 éve
Most mondja a feleségem, kimentem megetetni a kutyát miután nyert.Viviana veszi elő a másik zászlót, ami először sárga-kék, mire a riporter: ajjjaj
🤣🤣🤣
több mint 1 éve
Azért vannakJön hamarosan Viviana éremátadásVagy nem... Kiürült a csarnok
Chargers LT
Chargers LT
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Jön hamarosan Viviana éremátadásVagy nem... Kiürült a csarnok
Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
bocsánat, ha megvan rá a mém, adnám....)2 arany, 2 ezüst 1 bronz ma. Ez derék2 bronz
Mehetne rá az az Ice Cube-os ma, hogy ez egy jó nap volt....😊
csi77
deyell
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
remélem muszukajev is hasonló interjút ad holnap, minimum ilyen magyarsággal!Natyon orulok, da!
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
nagyon komoly ellenfeleket vert meg ma. a szerben kívül a két bronzérmest és a 7. helyezettet is verte, aki korábban világbajnok és olimpiai bronzérmes volt.
internal primates forever
több mint 1 éve
remélem muszukajev is hasonló interjút ad holnap, minimum ilyen magyarsággal!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Jön hamarosan Viviana éremátadás
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
2 arany, 2 ezüst 1 bronz ma. Ez derék2 bronz 😉
csi77
több mint 1 éve
2 arany, 2 ezüst 1 bronz ma. Ez derék2 bronz
csi77
több mint 1 éve
2 arany, 2 ezüst 2 bronz ma. Ez derékMehetne rá az az Ice Cube-os mém, hogy ez egy jó nap volt....😊
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Azért ha nem magyar lett volna,ez is kb. a nézhetetlen, unalmas sportágak listáját gyarapítja nálam. Ez a minden sportágat uraló állandó VARozás meg iszonyat idegesít már.
több mint 1 éve
Amúgy nagyon komolyan védekezett Viviana. A szerbnek esélye sem volt a döntőben. Hihetetlen erős volt ma fejben.a magas belgára meg ráment, erőltette a közelharcot, hogy ne tudja kihasználni a hosszbeli előnyét. ott nem foglalkozott annyit a védekezéssel, arra ment, hogy harcra kényszerítse és minél több rúgást be tudjon vinni. az is jó taktika volt.
szaba
több mint 1 éve
Amúgy külön öröm, hogy egy szerbet vert meg a döntőben!sztem kb mind1 kit vert volna külön öröm 😀
nagir
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Márton Viviana interjú!
több mint 1 éve
Azért egy koreai küzdősportot kevesen ismernek, erre külön nem visznek embert. Ennél jóval népszerűbb sportágakat is kritikán aluli módon közvetített az m4.nem ez a szpíker volt úszáson?Az már előtte is le volt fagyva. 10 mp volt hátra a meccsből, magyar vezetésnél és kb mintha a hétvégi bevásárló listát olvasta volna fel, olyan szenvedély volt a hangjában... 😀gecc azt hittem ukrán zászló, azt hiszem megszakadt volna az adás hirtelen 😊Hát a riporter is lefagyott.
NB2
zinedine5
Bálesz
szerintem amúgy nem ért hozzá, mert kb akkor emelte a hangját, amikor látta a pontot a táblán 😊
NB2
több mint 1 éve
nem ez a szpíker volt úszáson?Az már előtte is le volt fagyva. 10 mp volt hátra a meccsből, magyar vezetésnél és kb mintha a hétvégi bevásárló listát olvasta volna fel, olyan szenvedély volt a hangjában... 😀gecc azt hittem ukrán zászló, azt hiszem megszakadt volna az adás hirtelen 😊Hát a riporter is lefagyott.
NB2
zinedine5
Bálesz
szerintem amúgy nem ért hozzá, mert kb akkor emelte a hangját, amikor látta a pontot a táblán 😊
több mint 1 éve
Amúgy külön öröm, hogy egy szerbet vert meg a döntőben!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
ha hátszél vagy szélcsend lesz, akkor simán nyer, ha szembeszél akkor meg Varga 😀Kopasz utóbbi két évben konkrétan minden versenyét megnyerte, olimpia előtt is ő volt a legnagyobb magyar aranyesélyesKajak kenuban van aranyra esély amúgy?holnap is jöhet két arany, Kopasz és Muszukajev. a fogadók szerint ők a legesélyesebbek az aranyra a versenyszámukban. Kopasz esélyesebb.
szaba
deyell
kapitnono
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Amúgy nagyon komolyan védekezett Viviana. A szerbnek esélye sem volt a döntőben. Hihetetlen erős volt ma fejben.
több mint 1 éve
Igen, ez nekem is feltűnt, érthetetlen volt. Más már végigüvöltötte volna az utolsó percet mondjuk.Az már előtte is le volt fagyva. 10 mp volt hátra a meccsből, magyar vezetésnél és kb mintha a hétvégi bevásárló listát olvasta volna fel, olyan szenvedély volt a hangjában... 😀gecc azt hittem ukrán zászló, azt hiszem megszakadt volna az adás hirtelen 😊Hát a riporter is lefagyott.
NB2
zinedine5
Bálesz
több mint 1 éve
Kopasz utóbbi két évben konkrétan minden versenyét megnyerte, olimpia előtt is ő volt a legnagyobb magyar aranyesélyesKajak kenuban van aranyra esély amúgy?holnap is jöhet két arany, Kopasz és Muszukajev. a fogadók szerint ők a legesélyesebbek az aranyra a versenyszámukban. Kopasz esélyesebb.
szaba
deyell

több mint 1 éve
Az már előtte is le volt fagyva. 10 mp volt hátra a meccsből, magyar vezetésnél és kb mintha a hétvégi bevásárló listát olvasta volna fel, olyan szenvedély volt a hangjában... 😀gecc azt hittem ukrán zászló, azt hiszem megszakadt volna az adás hirtelen 😊Hát a riporter is lefagyott.
NB2
zinedine5