NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
438
33
2:15, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Egyiptom 15-11-re vezet a franciák ellen a félidőben kéziben.. nagyon durván leszerepelnek a franciák hazai pályán. Ha ezt bukják, akkor ki-ki meccs lesz az egymás elleni velük.Ellenünk tuti nem fognak majd 😛
Szesze
több mint 1 éve
Ráadásul 19-22 évesek, olyan izmokkal, meg testtel, hogy beszarás 😃Mocsok erős mezőny van ezen a tornász versenyen öcsémigen, eleve nagyon durva ez az összetett, nem is értem hogy tudnak ilyen szinten lenni mind a 6 szeren, le a kalappal
- JC6
Szesze
több mint 1 éve
Kiválóan tornázik Krisztofer 😎A nyújtóját, talajt, szerintem alul is pontozták kicsit
A mezőny amúgy brutál erős, elképesztő szoros az első 8-10 hely
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
ukrán gyerek odatette nagyon
több mint 1 éve
Mocsok erős mezőny van ezen a tornász versenyen öcsémigen, eleve nagyon durva ez az összetett, nem is értem hogy tudnak ilyen szinten lenni mind a 6 szeren, le a kalappal
- JC6
több mint 1 éve
Mocsok erős mezőny van ezen a tornász versenyen öcsém
több mint 1 éve
Egyiptom 15-11-re vezet a franciák ellen a félidőben kéziben.. nagyon durván leszerepelnek a franciák hazai pályán. Ha ezt bukják, akkor ki-ki meccs lesz az egymás elleni velük.
több mint 1 éve
Lólengés van vissza, reméljük nem hibázik bele és akkor megvan a Top10 fixen, talán a 8 is.
több mint 1 éve
13.933 - hát ez azért annyira nem jó, ahhoz képest hogy tényleg ez az erőssége, de továbbra is versenyben van vele a Top8-ért
több mint 1 éve
Pontszerző nem lesz, de talán top 10 meglesz - amit szinten remek teljesítmény így is.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
az egyik ugrást nem tudta kiforogni, az volt a legnagyobb hiba benne, nemtom azért mennyit vonnak levoltak kisebb hibák talajon megint, de azért jó volt ezNem értek hozzá, de szerintem fasza volt.
Szesze
Igaz voltak elszökkenések ami gondolom lecvonással jár
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
voltak kisebb hibák talajon megint, de azért jó volt ezNem értek hozzá, de szerintem fasza volt.
Szesze
Igaz voltak elszökkenések ami gondolom lecvonással jár
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
voltak kisebb hibák talajon megint, de azért jó volt ez
több mint 1 éve
meg magasugrásban főleg.Ukranoknak van eselye tornabanAkkor az mèg a 2 órás frissítésbe nincs benneHorvát judos csaj talán nyertSzomszédos országok közül kinek nincs még aranya?Szlovákok horvátok ukránok osztrákok
szaba
dande2
szaba
dande2
Toca
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Ukranoknak van eselye tornabanAkkor az mèg a 2 órás frissítésbe nincs benneHorvát judos csaj talán nyertSzomszédos országok közül kinek nincs még aranya?Szlovákok horvátok ukránok osztrákok
szaba
dande2
szaba
dande2
több mint 1 éve
Akkor az mèg a 2 órás frissítésbe nincs benneHorvát judos csaj talán nyertSzomszédos országok közül kinek nincs még aranya?Szlovákok horvátok ukránok osztrákok
szaba
dande2
szaba
több mint 1 éve
Neki ez ilyen szokásos póza vagy ez hogy jött össze?i.ibb.co/F3YKcZv/medina.jpgMedina!A brazil női soccercsapat ki fog esni a csoportkörben.brazilok sem szereztek még aranyat. talán majd a szörfös csávó fog
A férfiak mondjuk kétszeres címvédőként ki se jutottak, de ez is kellemetlen kissé.
Kampman
deyell
Toca
deyell
több mint 1 éve
Horvát judos csaj talán nyertSzomszédos országok közül kinek nincs még aranya?Szlovákok horvátok ukránok osztrákok
szaba
dande2
több mint 1 éve
Medina!A brazil női soccercsapat ki fog esni a csoportkörben.brazilok sem szereztek még aranyat. talán majd a szörfös csávó fog
A férfiak mondjuk kétszeres címvédőként ki se jutottak, de ez is kellemetlen kissé.
Kampman
deyell
Toca
buhloone mindstate
több mint 1 éve
jön a talaj, elvileg a legjobb szere, de a selejtezőn ebbe hibázott bele többször is
több mint 1 éve
Szomszédos országok közül kinek nincs még aranya?Szlovákok horvátok ukránok osztrákok
szaba
több mint 1 éve
Szomszédos országok közül kinek nincs még aranya?
több mint 1 éve
Csak időpontot egyeztettem, megtudom oldani a szitut köszi 😀Jól látom 20:30 körül lesz mindkét aranyesélyünk?Igen, de a kard sokáig tart, Miláké meg 2 perc se.
20:30 kard , 20:37 Milák?
Toca
Kampman
több mint 1 éve
Medina!A brazil női soccercsapat ki fog esni a csoportkörben.brazilok sem szereztek még aranyat. talán majd a szörfös csávó fog
Kampman
deyell
De a győzelemmel mivel 3 győzelmük lesz gyanítom ők jutnak tovább gólkülönbség okán.Viszont arra nem gondoltam, hogy csak 12 csapat van a női tornán, szóval 2 csoportharmadik is tovább fog jutni. Kanada pedig ugye már alapból 0 pontos a levonás miatt, nekik győzelemmel is csak 3 lehet max, amennyi a braziloknak is van már most.A brazil női soccercsapat ki fog esni a csoportkörben.brazilok sem szereztek még aranyat. talán majd a szörfös csávó fog
Kampman
deyell
Kampman
több mint 1 éve
Jól látom 20:30 körül lesz mindkét aranyesélyünk?Igen, de a kard sokáig tart, Miláké meg 2 perc se.
20:30 kard , 20:37 Milák?
Toca