NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
165
19
22:30, Netflix
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Jól látom 20:30 körül lesz mindkét aranyesélyünk? 20:30 kard , 20:37 Milák?
több mint 1 éve
Viszont arra nem gondoltam, hogy csak 12 csapat van a női tornán, szóval 2 csoportharmadik is tovább fog jutni. Kanada pedig ugye már alapból 0 pontos a levonás miatt, nekik győzelemmel is csak 3 lehet max, amennyi a braziloknak is van már most.A brazil női soccercsapat ki fog esni a csoportkörben.brazilok sem szereztek még aranyat. talán majd a szörfös csávó fog
A férfiak mondjuk kétszeres címvédőként ki se jutottak, de ez is kellemetlen kissé.
Kampman
deyell
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
Röplabda meccsen az amerikaiak nem tudom honnan hozták vissza a meccset.
több mint 1 éve
Valamit nagyon el nem szúr akkor a pontszerző hely meglehet!Eddig elképesztően magabiztos versenyt hoz, öröm nézni. Nagyon drukkolok a 6ba kerülésnek.
dande2
több mint 1 éve
Valamit nagyon el nem szúr akkor a pontszerző hely meglehet!
több mint 1 éve
Női íjászok hullottak, mint a legyek. Kiesett a tavalyi világbajnok Horackova, a 22es világbajnok Rebagliati, a rangsoroló , csapattal itt ezüstöt nyerő Yang,
több mint 1 éve
A brazil női soccercsapat ki fog esni a csoportkörben.brazilok sem szereztek még aranyat. talán majd a szörfös csávó fog
A férfiak mondjuk kétszeres címvédőként ki se jutottak, de ez is kellemetlen kissé.
Kampman
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Mészáros de nagyot ment nyűjtón! már csak két szám van
több mint 1 éve
A brazil női soccercsapat ki fog esni a csoportkörben.A férfiak mondjuk kétszeres címvédőként ki se jutottak, de ez is kellemetlen kissé.
több mint 1 éve
és milyen jó isUSA - Szerbia női röplabda meccs is egész izgalmasdöntő szett van, Szerbia 0-2-ről egyenlített
deyell
Kampman
buhloone mindstate
több mint 1 éve
USA - Szerbia női röplabda meccs is egész izgalmasdöntő szett van, Szerbia 0-2-ről egyenlített
deyell
több mint 1 éve
Azt nem tudom a website ezeket mutatja mint magyar. Látni meg nem láttam egyet sem, 1 órája értem haza.Péni-Peklernek ma sem jött össze, kéziben megint kikaptunk. A zászlóvivő egyből kikapott. Gercsák is.És mi történt a kardcsapat negyeddöntőjében?
Sixo
r.baggio
több mint 1 éve
Péni-Peklernek ma sem jött össze, kéziben megint kikaptunk. A zászlóvivő egyből kikapott. Gercsák is.És mi történt a kardcsapat negyeddöntőjében?
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
a korlát nem lett az igazi sajnos
több mint 1 éve
Péni-Peklernek ma sem jött össze, kéziben megint kikaptunk. A zászlóvivő egyből kikapott. Gercsák is.
több mint 1 éve
Mindenki😀Melyik vót ?Nem vót ma semmi?Kerestek. Szidták a digókat.
Sixo
NB2
Sixo
több mint 1 éve
Melyik vót ?Nem vót ma semmi?Kerestek. Szidták a digókat.
Sixo
NB2
több mint 1 éve
Mészáros egyelőre jól nyomja
több mint 1 éve
Cselgáncsot nem értem: a bronzmeccsen a brazil leszorítja a franciát, de megintik vmi ismeretlen okból.Utána átfordítja a franciát, nincs pont, majd karfeszítés, nincs pont. A francia a karját kihúzza a brazil lábai közül, miközben rászorìtja a brazil lábát a saját nyakára, ezért újra megintik a brazilt és kikap.
Tehát a brazil rákúrt arra, h aktív volt és támadott...
több mint 1 éve
Jessica Fox jó 4,5 másodpercet rávert az eddigi másodikra
buhloone mindstate
több mint 1 éve
horvát arany is előbb lett