NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
147
19
22:30, Netflix
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Inkább Ravens, de 49ers GM voltam sokáig a GM játékban, amiatt sokan gondolják.Reméljük Harbaugh ezt a problémát is megoldja. Te amúgy 49er vagy, nemde!?A rossz szóviccek koronazatlan királya a fórumon inkább empty szerintem, de iktriad is erős induló valóban. 😊Jax drukker, tipikus poèn 😉Amúgy énekeljük meg a szövetségi kapitányt h nemcsak jogosan vitte ki Rabbot hanem jó érzékkel állította be. Vajon a Decsi család mit gondol most otthon?Szerintem banatukban megisznak 1-1 feldecsit.
csebi
somoskovig
dande2
somoskovig
szaba
De egyébként már inkább csak nézem a meccseket külsős szemlélőként, kevésbé szurkolok bárkinek.
több mint 1 éve
a gyűrű nem volt rossz elsőre
több mint 1 éve
Reméljük Harbaugh ezt a problémát is megoldja. Te amúgy 49er vagy, nemde!?A rossz szóviccek koronazatlan királya a fórumon inkább empty szerintem, de iktriad is erős induló valóban. 😊Jax drukker, tipikus poèn 😉Amúgy énekeljük meg a szövetségi kapitányt h nemcsak jogosan vitte ki Rabbot hanem jó érzékkel állította be. Vajon a Decsi család mit gondol most otthon?Szerintem banatukban megisznak 1-1 feldecsit.
csebi
somoskovig
dande2
somoskovig
több mint 1 éve
Na gyerünk Krisztoffer egy top 10 szèp lenne. (Torna egyèni összetett)
több mint 1 éve
Igen egyèbkènt másra emlèkeztem sejtettem hogy valami turpisság van a dologban 😊A rossz szóviccek koronazatlan királya a fórumon inkább empty szerintem, de iktriad is erős induló valóban. 😊Jax drukker, tipikus poèn 😉Amúgy énekeljük meg a szövetségi kapitányt h nemcsak jogosan vitte ki Rabbot hanem jó érzékkel állította be. Vajon a Decsi család mit gondol most otthon?Szerintem banatukban megisznak 1-1 feldecsit.
csebi
somoskovig
dande2
Egyébként annyira vagyok Jax drukker, hogy 5 éve feleségem akkor 6 éves kislányának az a logó tetszett, at kellett allitanom 😊
somoskovig
több mint 1 éve
A rossz szóviccek koronazatlan királya a fórumon inkább empty szerintem, de iktriad is erős induló valóban. 😊Jax drukker, tipikus poèn 😉Amúgy énekeljük meg a szövetségi kapitányt h nemcsak jogosan vitte ki Rabbot hanem jó érzékkel állította be. Vajon a Decsi család mit gondol most otthon?Szerintem banatukban megisznak 1-1 feldecsit.
csebi
somoskovig
dande2
Egyébként annyira vagyok Jax drukker, hogy 5 éve feleségem akkor 6 éves kislányának az a logó tetszett, at kellett allitanom 😊
több mint 1 éve
Jax drukker, tipikus poèn 😉Amúgy énekeljük meg a szövetségi kapitányt h nemcsak jogosan vitte ki Rabbot hanem jó érzékkel állította be. Vajon a Decsi család mit gondol most otthon?Szerintem banatukban megisznak 1-1 feldecsit.
csebi
somoskovig
több mint 1 éve
Amúgy énekeljük meg a szövetségi kapitányt h nemcsak jogosan vitte ki Rabbot hanem jó érzékkel állította be. Vajon a Decsi család mit gondol most otthon?Szerintem banatukban megisznak 1-1 feldecsit.
csebi
több mint 1 éve
van egy kis különbség a judo-sok vereség kezelése és a vívók között 😊
több mint 1 éve
Egyéniben döntőzünk!Amúgy énekeljük meg a szövetségi kapitányt h nemcsak jogosan vitte ki Rabbot hanem jó érzékkel állította be. Vajon a Decsi család mit gondol most otthon?"Velünk simább lett volna"
csebi
csipkelli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Amúgy énekeljük meg a szövetségi kapitányt h nemcsak jogosan vitte ki Rabbot hanem jó érzékkel állította be. Vajon a Decsi család mit gondol most otthon?"Velünk simább lett volna"
csebi
több mint 1 éve
Amúgy énekeljük meg a szövetségi kapitányt h nemcsak jogosan vitte ki Rabbot hanem jó érzékkel állította be. Vajon a Decsi család mit gondol most otthon?hát innentől nagyon nincs miről beszélni
csebi
több mint 1 éve
Amúgy énekeljük meg a szövetségi kapitányt h nemcsak jogosan vitte ki Rabbot hanem jó érzékkel állította be. Vajon a Decsi család mit gondol most otthon?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
baszki, csak most látom, hogy Moregard megverte Wang Chuqin-t pinyóban.. zseniálisan tud játszani a svéd, de ez brutál meglepetés akkor is
több mint 1 éve
34 éves, talán LA még belefér nekiLolistenem.
Láttuk hogy húzod a lábad, a döntő menni fog?
- nincs semmi baja a lábamnak
😃
- JC6
mindezt ugy, hogy Szilagyit nem lehet cserelni mar ...
amugy neki ez az utolso versenye?
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
nem volt szó ilyesmiről, vívásban a 34 év absz nem vészesLolistenem.
😃
- JC6
csebi
több mint 1 éve
Igen, ott elvileg ő lett volna a gyenge láncszem, de így nem lesz senki, mert a másik kettőben szinte biztos vagyok, h összeszedik magukat. Más kérdés, hogy ott viszont azért sűrűbb a mezőny jóval.mondjuk én a kard csapatnak ezüstöt tippeltem és a párbajtőrnek aranyat, de lehet fordítva is tőlem 😊szerintem is erősebb a párbajtőr csapat, főleg ha Andrásfi is úgy nyomja mint egyéniben.
Szesze
deyell
több mint 1 éve
Lolistenem.
😃
- JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Dél-Korea azért magasan a döntő esélyese. Annak kell örülni, hogy biztos ezüst megvan, annál meg csak jobb lehet.
több mint 1 éve
brutál szint..idióta riporter 😀2 percen belül két orbitális faszság, masterclass 😀
Szesze
somoskovig
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Azért azt el kell ismerni, hogy szerencsénk volt, hogy volt egy vakembere irániaknak, ő rajta azért sokat hoztunk! Nem vagyok benne biztos, hogy nem Szatmárit kellett volna cserélni, csak úgy jött ki ez a párharc, hogy akkor valamit lépni kellett. De mondom Korea ellen ennél jóval több kell, mert ők ennél sokkal jobbak!És Szilágyit verte az elején.
NB2