NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
142
18
22:30, Netflix
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Azért azt el kell ismerni, hogy szerencsénk volt, hogy volt egy vakembere irániaknak, ő rajta azért sokat hoztunk! Nem vagyok benne biztos, hogy nem Szatmárit kellett volna cserélni, csak úgy jött ki ez a párharc, hogy akkor valamit lépni kellett. De mondom Korea ellen ennél jóval több kell, mert ők ennél sokkal jobbak!azért ismerik ezek egymást nagyon, könnyen lehet hogy a stílus miatt cseréltek így
NB2
több mint 1 éve
Szoki M4idióta riporter 😀2 percen belül két orbitális faszság, masterclass 😀
Szesze
somoskovig
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
LolLáttuk hogy húzod a lábad, a döntő menni fog?
- nincs semmi baja a lábamnak
😃
több mint 1 éve
idióta riporter 😀2 percen belül két orbitális faszság, masterclass 😀
Szesze
több mint 1 éve
mondjuk én a kard csapatnak ezüstöt tippeltem és a párbajtőrnek aranyat, de lehet fordítva is tőlem 😊
több mint 1 éve
Okè 😛Nem olvastad az update-emet, más már a szabály 😉rabbot be kell rakni 3. embernek oszt visszahozogatja majd, többieknek kell hozni átlag 3 pontot oszt szevaMár ott marad nincs több csere
eaglesmcnabb
dande2
Heisman nádor
több mint 1 éve
Azért azt el kell ismerni, hogy szerencsénk volt, hogy volt egy vakembere irániaknak, ő rajta azért sokat hoztunk! Nem vagyok benne biztos, hogy nem Szatmárit kellett volna cserélni, csak úgy jött ki ez a párharc, hogy akkor valamit lépni kellett. De mondom Korea ellen ennél jóval több kell, mert ők ennél sokkal jobbak!
több mint 1 éve
"Ez a dolgom évek óta"Mmint hátrányból carryzni a többieket? 😀
több mint 1 éve
"Nagyon nem kell mast csinalni csak vivni az meg ugy is megy" 😀 de szep“Kiki” a “Kicsi” 😉
JéBé
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Na ma lesz két érem, micsoda nap. Ott tartunk, hogy már ennek is örülni kell
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
idióta riporter 😀
több mint 1 éve
azt ugye tudjátok, hogy ütközik a vívás és Milák? 😕de Milak le tudja hamar az uszast.
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
azt ugye tudjátok, hogy ütközik a vívás és Milák? 😕Az legyen a legnagyobb gond, hogy párhuzamosan lesz 2 magyar arany eredményhírdetése 😉
NB2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
"Nagyon nem kell mast csinalni csak vivni az meg ugy is megy" 😀 de szep
több mint 1 éve
De szimpatikus gyerek ez a Rabb
több mint 1 éve
Nem olvastad az update-emet, más már a szabály 😉rabbot be kell rakni 3. embernek oszt visszahozogatja majd, többieknek kell hozni átlag 3 pontot oszt szevaMár ott marad nincs több csere
eaglesmcnabb
dande2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
igen, most sztem sem volt.Legalább is ezt ítélték 😊 most azért nem panaszkodhattunk a bíráskodásra seaz utolso az tenyleg a mienk volt?Nekem úgy tűnt. Előbb volt találat a támadásból, mint a visszavágásból.
csebi
empty taxi
Szesze
ez az utolso azert nagyon necces volt, nem lepodtem volna meg egy irani talalaton.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
azt ugye tudjátok, hogy ütközik a vívás és Milák? 😕
több mint 1 éve
Legalább is ezt ítélték 😊 most azért nem panaszkodhattunk a bíráskodásra seaz utolso az tenyleg a mienk volt?Nekem úgy tűnt. Előbb volt találat a támadásból, mint a visszavágásból.
csebi
empty taxi
több mint 1 éve
Milák nem tudja majd nézni a kard döntőt…
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Irán már készíti az atomot Bulgária meg Görögország ellen
több mint 1 éve
az utolso az tenyleg a mienk volt?Nekem úgy tűnt. Előbb volt találat a támadásból, mint a visszavágásból.
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Amúgy a magyaroknak is kellene ilyen paréj módon ünnepelni mint az olasz-egyiptomi-tunis-Irán vonalon csinálják. Miközben reklamál a szerencsétlen, körbe futottam volna háromszor.
több mint 1 éve
Szilágyi most azért helyrehozott mindentNeki azèrt nem volt mit helyre hozni így se 😊 de persze èrtem.
Szesze
több mint 1 éve
a beírási sorrenden lehet változtatni (de sztem nem fogunk, nem lehet Szilágyit nem a végére írni)rabbot be kell rakni 3. embernek oszt visszahozogatja majd, többieknek kell hozni átlag 3 pontot oszt szevaMár ott marad nincs több csere
eaglesmcnabb
dande2