Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem tudom mizu, de barátaim panaszkodnak, hogy a maxon vízilabda nincs eredményjelző
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ez nem lesz körömrágós meccs 😊
több mint 1 éve
Eredményjelző nem kellene? Vízilabdában azért elég fontos a nézőnek a támadóóra miatt..én is a sarokban nézem a helyszínit, de eredmény ott sincs csak idő
kapitnono
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Basszus, ez nem műkorcsolya. Kellene az óra!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
Kösz a választ te Landis fan.mert itt kiestek a szarokOszt ebben miért vannak ott a legjobbak a végjátékban a többiben meg miért nem?Mi ennek a nemnek a neve? Tőr?jepp
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
mert itt kiestek a szarokOszt ebben miért vannak ott a legjobbak a végjátékban a többiben meg miért nem?Mi ennek a nemnek a neve? Tőr?jepp
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Playoff eredménykövetőben szokás erről szemléltetést is tartani.Mi ennek a nemnek a neve? Tőr?Nő.
Sixo
Érdemes megfigyelni őket, izgalmas nem.
Igor
több mint 1 éve
Oszt ebben miért vannak ott a legjobbak a végjátékban a többiben meg miért nem?Mi ennek a nemnek a neve? Tőr?jepp
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Mi ennek a nemnek a neve? Tőr?Nő.
Sixo
Érdemes megfigyelni őket, izgalmas nem.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Mi ennek a nemnek a neve? Tőr?Igen
Sixo
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Mi ennek a nemnek a neve? Tőr?jepp
Sixo
több mint 1 éve
Eredményjelző nem kellene? Vízilabdában azért elég fontos a nézőnek a támadóóra miatt..Akartam épp hiányolni 😂
kapitnono

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
ja, hát ez egyértelmű. Ha nekem haverom mondja, hogy dagadt vagyok, akkor megmondom neki, hogy tudom bazdmeg, nem kell felhívni rá a figyelmem. Csajoknál ugyanez, nettó 2 év mosolyszünet."sűrű testfelépítésű egyéniség"A nők tudják csak igazán blamálni egymás külsejét 😊
Nőknek szabad ilyet mondani egymásra? 😀
Igor
Kampman
több mint 1 éve
kell a pénz kampányra. Meg az 1 perces agyfaszra reklámszünetben.Eredményjelző nem kellene? Vízilabdában azért elég fontos a nézőnek a támadóóra miatt..Az Eurosport a teniszmeccseken spórol ezen, az M4 is átveszi a progresszív reformokat.
kapitnono
Kampman
több mint 1 éve
"sűrű testfelépítésű egyéniség"A nők tudják csak igazán blamálni egymás külsejét 😊
Nőknek szabad ilyet mondani egymásra? 😀
Igor
több mint 1 éve
Eredményjelző nem kellene? Vízilabdában azért elég fontos a nézőnek a támadóóra miatt..Az Eurosport a teniszmeccseken spórol ezen, az M4 is átveszi a progresszív reformokat.
kapitnono
több mint 1 éve
Eredményjelző nem kellene? Vízilabdában azért elég fontos a nézőnek a támadóóra miatt..overrated
kapitnono
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
"sűrű testfelépítésű egyéniség" Nőknek szabad ilyet mondani egymásra? 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
nem egészen erre 😀 De ez nem lep meg igazából. Ha a cifra jön rá valakire, akkor van probléma, mert az meg fog látszani 😀Na, akkor okozzunk kellemetlen órát a francia közönségnek a medencében.telex.hu/sport/2024/07/27/a-legtobb-elit-uszo-siman-belepisil-a-medencebe-allitja-a-wall-street-journal
shagi0206
Vagy másra gondoltàl?
warr_b
több mint 1 éve
Eredményjelző nem kellene? Vízilabdában azért elég fontos a nézőnek a támadóóra miatt..

több mint 1 éve
Na, akkor okozzunk kellemetlen órát a francia közönségnek a medencében.telex.hu/sport/2024/07/27/a-legtobb-elit-uszo-siman-belepisil-a-medencebe-allitja-a-wall-street-journal
shagi0206
Vagy másra gondoltàl?

több mint 1 éve
Na, akkor okozzunk kellemetlen órát a francia közönségnek a medencében.
több mint 1 éve
Ausztrálok a kajak szlalommal megszerezték 4. aranyuk ,ezzel vezetik az érem tabellát. DK, Kína és Japán 3-3nál van. A fő esélyes Usanka 1nél jár.Ez nem a politika topik, te.
Sixo