Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Nah kiesett még1 olimpiai címvédő. Amerikai házidöntő lesz.
több mint 1 éve
bettini legalabb talált 😀 nagy számok törvénye xdEz durva, ha tudnád még kiknek szurkolt. Ott van pl Vinokourov vagy Gilberto Simoni vagy Ulrich, de azt is rebesgették, hogy Bettinit is szerette. És ezek biztos forrásból jöttek, Anyó mondta részegen.Ez azért durva volt.Kösz a választ te Landis fan.mert itt kiestek a szarokOszt ebben miért vannak ott a legjobbak a végjátékban a többiben meg miért nem?Mi ennek a nemnek a neve? Tőr?jepp
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Kampman
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Vogel kivételesen kivédett egy büntetőt 😊
több mint 1 éve
Ez durva, ha tudnád még kiknek szurkolt. Ott van pl Vinokourov vagy Gilberto Simoni vagy Ulrich, de azt is rebesgették, hogy Bettinit is szerette. És ezek biztos forrásból jöttek, Anyó mondta részegen.Ez azért durva volt.Kösz a választ te Landis fan.mert itt kiestek a szarokOszt ebben miért vannak ott a legjobbak a végjátékban a többiben meg miért nem?Mi ennek a nemnek a neve? Tőr?jepp
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Büntető is kifogva 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Közben a női foci tornán Zambia 4 akciógólt vágott az ausziknak egy félidő alatt!!női soccer
Tony Adams
bocsánat
több mint 1 éve
Megjött az eredményjelző!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Közben a női foci tornán Zambia 4 akciógólt vágott az ausziknak egy félidő alatt!!
több mint 1 éve
van eredményjelző!!!
több mint 1 éve
itt most nem lesz ilyen 😊ez nem lesz körömrágós meccs 😊Amikor 11-10 re megvertek minket a vbn, ott is 5-1 meg 8-4 re is mentünk..
Szesze
kapitnono
több mint 1 éve
Ekkor búzást nem hallottam még a stadionban. Ritka nagy bíró hiba, amerikai házidöntőt akarnak.
több mint 1 éve
hát igen, csak azért mert a héten turkáltam egy phonak gatyát 3k-ért, szánalmas.Ez azért durva volt.Kösz a választ te Landis fan.mert itt kiestek a szarokOszt ebben miért vannak ott a legjobbak a végjátékban a többiben meg miért nem?Mi ennek a nemnek a neve? Tőr?jepp
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
judo témához:Sok embernek az a baj, hogy nem lehet tudni a bíró miért int meg valakit. Sok egyértelmű sport van. Kosárban aki többet dob, nyer. A biciklinél aki elsőre beér, az nyer. Lövészetnél aki több pontot ér el, nyer. Itt meg gyömöszkölik egymást fél percig, nem történik semmi, majd a bíró rámutat valakire és az intés, mert...
több mint 1 éve
Akkor a rendező szarNem tudom mizu, de barátaim panaszkodnak, hogy a maxon vízilabda nincs eredményjelzőEmnéty, örosport dettó
zacknorb
Gergőbácsi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ez nem lesz körömrágós meccs 😊Amikor 11-10 re megvertek minket a vbn, ott is 5-1 meg 8-4 re is mentünk..
Szesze

több mint 1 éve
Szerintem kellett az a pofon, hogy ne itt történjen meg. Azelőtt azért nagyon sokat nyertek.nem szarakodunk eddig 😊a vb-negyeddöntő miatt nem is illene. a kőkorszakba kell őket visszaverni.
NB2
slowmotion
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
nem szarakodunk eddig 😊a vb-negyeddöntő miatt nem is illene. a kőkorszakba kell őket visszaverni.
NB2
több mint 1 éve
Nah fasza akkor megnyugodtam.a döntőben az a Scruggs van, akit senki sem várt a legjobb négybe sem.Oszt ebben miért vannak ott a legjobbak a végjátékban a többiben meg miért nem?Mi ennek a nemnek a neve? Tőr?jepp
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
deyell
több mint 1 éve
Nem tudom mizu, de barátaim panaszkodnak, hogy a maxon vízilabda nincs eredményjelzőEmnéty, örosport dettó
zacknorb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Ez azért durva volt.Kösz a választ te Landis fan.mert itt kiestek a szarokOszt ebben miért vannak ott a legjobbak a végjátékban a többiben meg miért nem?Mi ennek a nemnek a neve? Tőr?jepp
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 1 éve
nem szarakodunk eddig 😊
több mint 1 éve
Nem tudom mizu, de barátaim panaszkodnak, hogy a maxon vízilabda nincs eredményjelzőmondd meg nekik, h 5-1 ide 😊
zacknorb
több mint 1 éve
a döntőben az a Scruggs van, akit senki sem várt a legjobb négybe sem.Oszt ebben miért vannak ott a legjobbak a végjátékban a többiben meg miért nem?Mi ennek a nemnek a neve? Tőr?jepp
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
buhloone mindstate