Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
ez az Oumiha amúgy jó szar ellenfél Kovácsnak. nem csak azért, mert ő a világbajnok, hanem mert a franciák tőle várják leginkább az aranyat bokszban. viszont egyszer találkoztak Debrecenben és ott Kovács nyert (ami lehet hogy hazai pontozás volt).
internal primates forever
több mint 1 éve
Mai érdekességek17:00 tól Olasz-Holland női röplabda, nyilván olasz győzelemmel, de szemnek szép dolgokkal 😀
18:00 torna női egyéni összetett (tegnap a ffi is rohadt jó és izgalmas volt)
Este nyilván úszás, ffi vízilabda Japán ellen 21:00kor
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
A fura az volt, amikor az előző olimpián Lettországot is többször láttam egész jól játszani.Női strandröplabdában Ausztrália minden szempontból jobbnak bizonyult Kanadánál.Hát mondjuk az ausztráloknál több az olyan nap amikor homokos strandon süt a nap, mint a kanadaiaknál azt hallottam.
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy most éppen a kínai-tajvani asztalitenisz meccset nézem és amíg ki nem írták az ellenkezőjét, azt hittem, hogy ez a férfi egyes torna.
több mint 1 éve
3 éve pl. a negyeddöntőben esett ki az Olimpián.Azért tegyük hozzá, hogy az olasz csaj nagyon hamar előhúzta ezt a “jajjezférfi” kártyát, holott az algír világ szinten eddig nem nyert semmit pedig 25 éves, szóval valahogy eddig a többiek meg tudták verni.Nem nagyon bokszoltak vele eddig gondolom, mivel tavaly is kizárták a vb-ről
Jughead
Szóval túl sok versenyen nem vehetett részt
És, ha 25 éves, akkor totál fura, hogy eddig hol volt? Gondolom sehol, mert nem engedték nőket ütni (jogosan), csak a NOB most hagyja neki
Chargers LT
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Női strandröplabdában Ausztrália minden szempontból jobbnak bizonyult Kanadánál.Hát mondjuk az ausztráloknál több az olyan nap amikor homokos strandon süt a nap, mint a kanadaiaknál azt hallottam.
Kampman
több mint 1 éve
Azért tegyük hozzá, hogy az olasz csaj nagyon hamar előhúzta ezt a “jajjezférfi” kártyát, holott az algír világ szinten eddig nem nyert semmit pedig 25 éves, szóval valahogy eddig a többiek meg tudták verni.jó hogy nem nyert semmit ha a vb döntőből kizárták.
Jughead
internal primates forever
több mint 1 éve
Női strandröplabdában Ausztrália minden szempontból jobbnak bizonyult Kanadánál.
több mint 1 éve
és most tényleg engedik, hogy ez a korcs elverje a nőket a női mezőnyben?Fantasztikus.
több mint 1 éve
Te már csak tudod 😜Igen így néz ki egy klasszikus férfiSzép volt, legyőzött egy nőt, remélem, hogy egy férfit is le tud 😊Azt hittem ez már az volt, erről az ausztrálról is elhittem volna hogy pasi 😂
Kampman
Közben nem hatott a kriptonit, 3-0-ás vezetésről bukott Paul
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Bye bye Szása 😂😄🖕

több mint 1 éve
Azért tegyük hozzá, hogy az olasz csaj nagyon hamar előhúzta ezt a “jajjezférfi” kártyát, holott az algír világ szinten eddig nem nyert semmit pedig 25 éves, szóval valahogy eddig a többiek meg tudták verni.Nem nagyon bokszoltak vele eddig gondolom, mivel tavaly is kizárták a vb-ről
Jughead
Szóval túl sok versenyen nem vehetett részt
És, ha 25 éves, akkor totál fura, hogy eddig hol volt? Gondolom sehol, mert nem engedték nőket ütni (jogosan), csak a NOB most hagyja neki
több mint 1 éve
Igen így néz ki egy klasszikus férfiSzép volt, legyőzött egy nőt, remélem, hogy egy férfit is le tud 😊Azt hittem ez már az volt, erről az ausztrálról is elhittem volna hogy pasi 😂
Kampman
warr_b
több mint 1 éve
Azért tegyük hozzá, hogy az olasz csaj nagyon hamar előhúzta ezt a “jajjezférfi” kártyát, holott az algír világ szinten eddig nem nyert semmit pedig 25 éves, szóval valahogy eddig a többiek meg tudták verni.
több mint 1 éve
Mikor bokszolnak az algír mókussal?Holnapután, kb. ugyanekkor
Chargers LT
több mint 1 éve
A golf is kezdődött volna most, de az időjárás miatt elhalasztották
több mint 1 éve
Szép volt, legyőzött egy nőt, remélem, hogy egy férfit is le tud 😊Azt hittem ez már az volt, erről az ausztrálról is elhittem volna hogy pasi 😂
Kampman

több mint 1 éve
Mikor bokszolnak az algír mókussal?
több mint 1 éve
szép voltmár csak a roma fiúnak kéne jól boxolnia ma
több mint 1 éve
Nájsz box volt 😊
több mint 1 éve
Korrekten elmondta most a kommentátorSzerintem korrekten, elmondják, hogy ez biológiailag egy kissé "furcsa" nő.Jön Hámori meccse.Ha továbbjut, a nagyon PC kormányTV hogy fogja kommentálni az algériai elleni meccsét vajon...
Sixo
Chargers LT
Semenyáról is elmondták a közvetítésekben, hogy mi vele a helyzet.
Kampman
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Azaz Luca...padlóra küldte a kiemeltetnagyon szép balosokat szúr közbe