NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 046
Ehhez a kenu szlalomhoz azért kell ám power
shagi0206
Nyaralás közben szeretek kimenni este naplementébe kajakozni a balcsira, és idén is voltam kint "viharban". Konkrétan ilyen 20 centis hullámokban nem tudom irányba fordítani a kajakot, síkvízen. El sem tudom képzelni, hogy ezek hogy tudják irányban tartani és forgatni 😀
Hanni
vszeg úgy, hogy erre edzenek napi szinten 😀 De ettől még fejet hajtok a nők előtt is, ezek lekevernének egy pofont, lehet padlót fognék 😀
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
shagi0206
Nyaralás közben szeretek kimenni este naplementébe kajakozni a balcsira, és idén is voltam kint "viharban". Konkrétan ilyen 20 centis hullámokban nem tudom irányba fordítani a kajakot, síkvízen. El sem tudom képzelni, hogy ezek hogy tudják irányban tartani és forgatni 😀
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Ausztrálok a kajak szlalommal megszerezték 4. aranyuk ,ezzel vezetik az érem tabellát. DK, Kína és Japán 3-3nál van. A fő esélyes Usanka 1nél jár.

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Persze hogy megint román bíró vízilabdában...
Azt hittem a franciák szarok vízilabdában aztán vagy 10 lesz közte, de most nézem hogy elég sokszor nyertek ellenünk az utóbbi időben fontos meccseken sajnos.

több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 192
azt mondjuk nem nagyon értem, hogy ha valaki bevallottan nem ért egy sporthoz egyáltalán (amivel semmi gond nincs) akkor milyen alapon szólja le, hogy egy értelmetlen hülyeség.. de végül is már megszoktam 😊
Szesze
Ha rám gondolsz, én azért szóltam le, mert nem szeretem az ilyen bítók által tök random módon eldöntött, befolyásolt dolgokat.
Vívásbyn sem tetszik, de ezek a küzdősportok meg teljesen nézhetetlenek miatta.
Még a profi boksz oké, de ez a cselgáncs, birkózás meg ilyenek teljes katasztrófa.
warr_b
Én judo bíró vagyok, hidd el, nem random vannak eldöntve a meccsek, rengeteg dolog miatt lehet intést kapni, nem ott találják ki. Ezzel együtt igazat tudok abban adni, hogy a laikusoknak emiatt nem annyira élvezhető, mivel ők ezeket a szabályokat nem tudják.

De egyébként a judo pont az egyik legszebb küzdősport a világon (bár igaz, a női része nem a leglátványosabb). Rengeteg sportnak az alapja, megtanít esni, ami az élet bármely területén jól jöhet, és sokkal nagyobb tiszteletre tanít mint a többi küzdősportok nagyrésze.
Vonster
no akkor elkapjuk a szakértőt egy szóra. a másik bronzmeccsen az olasz mire kapta a harmadik intést?
slowmotion
Szívesen elmondanám, csak az a baj, hogy épp hazafele tartok külföldről, így nem tudom élőben nézni :/
Vonster
jól értem, hogy mióta a jukót kivették, azóta azért is waza-ari jár, amiért korábban jukó járt? és két waza-ari = ippon, azaz két gagyi dobás után lehet ipponnal nyerni. ez nem nagyon jó így, leértékelték ezzel az ippon jelentőségét.
deyell
Abszolút jó a meglátás, ezt a döntést már akkor sem értettem amikor megszületett, a mai napig nem sikerült megbarátkoznom vele.
Vonster
és ezt az új(?) vigaszágas rendszert minek kellett bevezetni? szerintem sokkal jobb volt a régi
Szesze
Jó kérdés, sok döntésre mi is csak húzzuk a szánkat, valószínűleg az újévben jönnek majd megint a változtatások, mert vége lesz ennek az olimpiai ciklusnak, meglátjuk most mivel rukkolnak elő 😅

Szerkesztette: Vonster
több mint 1 éve
Visszajött a limpia hivatalos honlapja.

több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
azt mondjuk nem nagyon értem, hogy ha valaki bevallottan nem ért egy sporthoz egyáltalán (amivel semmi gond nincs) akkor milyen alapon szólja le, hogy egy értelmetlen hülyeség.. de végül is már megszoktam 😊
Szesze
Ha rám gondolsz, én azért szóltam le, mert nem szeretem az ilyen bítók által tök random módon eldöntött, befolyásolt dolgokat.
Még a profi boksz oké, de ez a cselgáncs, birkózás meg ilyenek teljes katasztrófa.
warr_b
Én judo bíró vagyok, hidd el, nem random vannak eldöntve a meccsek, rengeteg dolog miatt lehet intést kapni, nem ott találják ki. Ezzel együtt igazat tudok abban adni, hogy a laikusoknak emiatt nem annyira élvezhető, mivel ők ezeket a szabályokat nem tudják.

De egyébként a judo pont az egyik legszebb küzdősport a világon (bár igaz, a női része nem a leglátványosabb). Rengeteg sportnak az alapja, megtanít esni, ami az élet bármely területén jól jöhet, és sokkal nagyobb tiszteletre tanít mint a többi küzdősportok nagyrésze.
Vonster
no akkor elkapjuk a szakértőt egy szóra. a másik bronzmeccsen az olasz mire kapta a harmadik intést?
slowmotion
Szívesen elmondanám, csak az a baj, hogy épp hazafele tartok külföldről, így nem tudom élőben nézni :/
Vonster
jól értem, hogy mióta a jukót kivették, azóta azért is waza-ari jár, amiért korábban jukó járt? és két waza-ari = ippon, azaz két gagyi dobás után lehet ipponnal nyerni. ez nem nagyon jó így, leértékelték ezzel az ippon jelentőségét.
deyell
Abszolút jó a meglátás, ezt a döntést már akkor sem értettem amikor megszületett, a mai napig nem sikerült megbarátkoznom vele.
Vonster
és ezt az új(?) vigaszágas rendszert minek kellett bevezetni? szerintem sokkal jobb volt a régi
több mint 1 éve
Az Eurosport sem tévén sem maxon nem méltatja már annyira sem a nézőit, hogy legalább egy nyüves eredményjelzőt kirakjon a nem centerpályán zajló meccsekre 😀
Kampman
nézzél m4et

több mint 1 éve
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 192
Szesze
warr_b

Vonster
slowmotion
Vonster
deyell
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 036
Az Eurosport sem tévén sem maxon nem méltatja már annyira sem a nézőit, hogy legalább egy nyüves eredményjelzőt kirakjon a nem centerpályán zajló meccsekre 😀

több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 601 — No 1 Lijiao Gong fan
Meg most úszásig uborkaszezon van...
Igor
8kor vív andrásfi
és lassan vizilabda is lesz
Negritis, a vajda
I dont do csapatsportok, hacsak nem nagyon muszáj/fontos meccs (ált kieséses szakasz v döntő csoportmeccs)

Vívás jogos, azt akartam írni h 8ig van uborkaszezon.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229
Szesze
warr_b

Vonster
slowmotion
Vonster

buhloone mindstate

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Igor
8kor vív andrásfi
Negritis, a vajda
Tehát fél9ig uborkaszezon.
Sixo
ES-en női vívás van live logóval

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
aki ismeri a judos közeget az tudja, h nem igazán van ennél jobb közösség egyetlen sportágban sem
Szesze
Jó, mondjuk kb minden sportág ezt mondja magáról 😛
Igor
mivan?? ne hülyéskedj már
Szesze
nekem semmi közöm a judohoz, kvázi tök kívülállóként mondom ezt
elég sok sport-közeggel van/volt kapcsolatom, egyikre se jutna eszembe úgy gondolni amire ez igaz lenne
de azért te sorolj pár konkrét példát amire szerinted ez igaz..
Szesze
Speciel kedvelem a judot, ennyire sértődj már meg.

Hallottam ezt a közösségi dolgot már elég sok mindenre, pl tízpróbázók, triatlonok, gördeszkások, breakesek, falmászók, evezők, montisok, taekwondo, rögbire...

Nincs tapasztalatom hogy megítéljem (szerintem nem sok embernek van, aki mindet csinálta) - általában olyan sportokra igaz, amik
i) picit csendesebb/háttérben vannak (értsd nem foci, tenisz, egomán sportok) és kisebb a közösség
ii) van vagy valamiféle belső szabályrendszere/etikája ami ezt elősegítő (ez v an pl gyakran a (japán) küzdősportoknál) vagy simán csak egymás kemány munkája iránt érztt respect (ez főleg a multi-sport dolgokra igaz pl tízpróba v triatlon)
Igor
nem sértődtem meg, csak ugye az volt az alapállítás, hogy mindegyik ezt gondolja magáról, ami marhaság 😊 a legtöbben tudják magukról is, h gecik
a felsoroltak közül szerintem egyik sem hasonlítható a judosokhoz (taekwondo-t leszámítva, de róluk semmi ismeretem nincs), mert ez egy egymás elleni kontakt sport, általában az összes ilyen tele van indulattal, irigységgel, rosszindulattal. A judos közegben ennek nyoma sincs. Nem azt mondom, hogy nincs több ilyen közösség, de hogy nagyon ritka az biztos.
De amúgy nem csak azt mondom, h a közeg összetartó, hanem hogy tök jó szellemiségű az összes judos akit ismerek.

Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
Igor
8kor vív andrásfi
Negritis, a vajda
Tehát fél9ig uborkaszezon.

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 121 — The Mathematician
Igor
8kor vív andrásfi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 601 — No 1 Lijiao Gong fan
aki ismeri a judos közeget az tudja, h nem igazán van ennél jobb közösség egyetlen sportágban sem
Szesze
Jó, mondjuk kb minden sportág ezt mondja magáról 😛
Igor
mivan?? ne hülyéskedj már
Szesze
nekem semmi közöm a judohoz, kvázi tök kívülállóként mondom ezt
elég sok sport-közeggel van/volt kapcsolatom, egyikre se jutna eszembe úgy gondolni amire ez igaz lenne
de azért te sorolj pár konkrét példát amire szerinted ez igaz..
Szesze
Speciel kedvelem a judot, ennyire sértődj már meg.

Hallottam ezt a közösségi dolgot már elég sok mindenre, pl tízpróbázók, triatlonosok, gördeszkások, breakesek, falmászók, evezők, montisok, taekwondo, rögbisek...

Nincs tapasztalatom hogy összemérjem ezeket kilóra (szerintem nem sok embernek van, aki mindet csinálta), meg amúgy sincs értelme - általában olyan sportokra igaz, amik
i) picit csendesebb/háttérben vannak (értsd nem foci, tenisz, egomán sportok) és kisebb a közösség
ii) van vagy valamiféle belső szabályrendszere/etikája ami ezt elősegítő (ez v an pl gyakran a (japán) küzdősportoknál) vagy simán csak egymás kemény munkája iránt érztt respect (ez főleg a multi-sport dolgokra igaz pl tízpróba v triatlon)

Szerintem az ilyen blanket állításoknak "ennél jobb X nincs semmi más Y-ban" nincs sok értelme. Értem h ez pozitív, saját közösséget felemelő állításként van prezentálva, de nekem picit bökte az oldalom... ennyi.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
kipróbáltam a max-ot, nálam az összes közvetítés laggol? másnál os?
peach
nálam rendben volt. Mondjuk én nem azért tartok maxot mert nézhetem rajta az olimpiát, már van vagy hány éve (akkor még hbo:go volt, mikor beruháztam rá).
shagi0206
ugyanez

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 121 — The Mathematician
Szerbek mire mehetnek USA-val szemben a mai férfi kosárban?
Papírforma gondolom USA W lenne, de igazából akkor már aranyat is oda lehetne adni ennyi erővel nekik..
Feltételezem azért, tekintve, hogy szerbekről van szó, hogy kőkemény, szoros meccs lesz, nem?
Elvégre 4 éve nem bírnak Jokic-csal, most mitől lenne másképp?! 😀
bogjosi
Egyáltalán nem lehet szerintem odaadni az amcsiknak előre az aranyat, ez már nem az az időszak. Sőt, szerintem stabilan nagyobb az esélye, hogy nem ők nyerik az olimpiát, mint hogy igen.
Szesze
szerintem meg még mindig nagyobb esélye van az usának mint a többinek együtt
kiegyenlítettebb a mezőny, és sokkal nehezebb lesz, de ettől még brutál szinten ők az esélyesek
Negritis, a vajda
megnézve ezt a meccset asszem igazad lesz.. brutális ez a keret így tényleg
Szesze
direkt azért írtam a meccs előtt amit, mert úgy tisztább hogy előre mi volt a véleményem
és nincs "bias" ami befolyásolja 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
peach
nálam rendben volt. Mondjuk én nem azért tartok maxot mert nézhetem rajta az olimpiát, már van vagy hány éve (akkor még hbo:go volt, mikor beruháztam rá).
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
peach
Nálam rendben van, a menürendszerük kissé szar, de egyébként megéri beruházni rá.
Kampman
az a baj, hogy nálam nézhetetlenek a streamek

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Szerbek mire mehetnek USA-val szemben a mai férfi kosárban?
Papírforma gondolom USA W lenne, de igazából akkor már aranyat is oda lehetne adni ennyi erővel nekik..
Feltételezem azért, tekintve, hogy szerbekről van szó, hogy kőkemény, szoros meccs lesz, nem?
Elvégre 4 éve nem bírnak Jokic-csal, most mitől lenne másképp?! 😀
bogjosi
Egyáltalán nem lehet szerintem odaadni az amcsiknak előre az aranyat, ez már nem az az időszak. Sőt, szerintem stabilan nagyobb az esélye, hogy nem ők nyerik az olimpiát, mint hogy igen.
Szesze
szerintem meg még mindig nagyobb esélye van az usának mint a többinek együtt
kiegyenlítettebb a mezőny, és sokkal nehezebb lesz, de ettől még brutál szinten ők az esélyesek
Negritis, a vajda
megnézve ezt a meccset asszem igazad lesz.. brutális ez a keret így tényleg
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 036
A brazil lányok kikaptak, a spanyolok ellen kellene továbbjutni az utolsó fordulóban, a döntetlen valószínűleg nem lesz elég.

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229
franciák nagy csata után 3-2-re verték a szerbeket röpiben.

buhloone mindstate