Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
az ilyen alacsony de fürge figurák ellen mindig szar vívni.Messinek is vívónak kellett volna mennie.
deyell
több mint 1 éve
Ez az elődöntőEz már elődöntőért megy?Aki ért hozzá, itt a japó ellen mennyi esélye van a mi fiunknak? Mik az oddsok?Kano a nagyobb név, de remélhetőleg Andrásfi can finish him! Az biztos kitépné a japán szurkolók szívét!
mustaine
Igor
warr_b
több mint 1 éve
Ez már elődöntőért megy?Aki ért hozzá, itt a japó ellen mennyi esélye van a mi fiunknak? Mik az oddsok?Kano a nagyobb név, de remélhetőleg Andrásfi can finish him! Az biztos kitépné a japán szurkolók szívét!
mustaine
Igor

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
az ilyen alacsony de fürge figurák ellen mindig szar vívni.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Áron és Máté is kikapott egy papíron sokkal gyengébbtől. Miért ne lehetne ezúttal a mi oldalunkra?Aki ért hozzá, itt a japó ellen mennyi esélye van a mi fiunknak? Mik az oddsok?Kano a nagyobb név, de remélhetőleg Andrásfi can finish him! Az biztos kitépné a japán szurkolók szívét!
mustaine
Igor
több mint 1 éve
Aki ért hozzá, itt a japó ellen mennyi esélye van a mi fiunknak? Mik az oddsok?Kano a nagyobb név, de remélhetőleg Andrásfi can finish him! Az biztos kitépné a japán szurkolók szívét!
mustaine
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Mit néznek annyira most vissza? Valaki megharapott valakit? Suarez effekt?
több mint 1 éve
Most muszáj volt lebuktatnod?Warrb az új Anyó. Kb akkor jelent meg a fórumon amikor Anyó eltűnt.Vinokourovval nekem sosem volt bajom. Ulrich so-so, a másik kettő nekem nem sokat mond.Ez durva, ha tudnád még kiknek szurkolt. Ott van pl Vinokourov vagy Gilberto Simoni vagy Ulrich, de azt is rebesgették, hogy Bettinit is szerette. És ezek biztos forrásból jöttek, Anyó mondta részegen.Ez azért durva volt.Kösz a választ te Landis fan.mert itt kiestek a szarokOszt ebben miért vannak ott a legjobbak a végjátékban a többiben meg miért nem?Mi ennek a nemnek a neve? Tőr?jepp
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Kampman
Sixo
Ano mondhatott ilyet részegen, de ő sosem józan, így a részegség az ő esetében már értelmét vesztette.
Kampman
Sixo
Ha tehetnéd, gondolom még meg is vesszőznél.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Miért lenne az? Ebben pont nem a bíró dönt mostAki ért hozzá, itt a japó ellen mennyi esélye van a mi fiunknak? Mik az oddsok?Mint szakértő mondhatom, hogy vívás, tehát pénzfeldobás az egész.
mustaine
Sixo

több mint 1 éve
úgy érzem nem András az esélyesebb 😕Akkor jó, mert mi Tibi győzelmét szeretnénk.
NB2
több mint 1 éve
de szép gól
több mint 1 éve
úgy érzem nem András az esélyesebb 😕
több mint 1 éve
Nem lennék most annyira biztos, egy picit visszaestünk mindkét oldaltitt most nem lesz ilyen 😊ez nem lesz körömrágós meccs 😊Amikor 11-10 re megvertek minket a vbn, ott is 5-1 meg 8-4 re is mentünk..
Szesze
kapitnono
Szesze

több mint 1 éve
Aki ért hozzá, itt a japó ellen mennyi esélye van a mi fiunknak? Mik az oddsok?én nem értek hozzá túlságosan, de a japán papíron jobb, plusz a mai eredményei alapján jó formában van.
mustaine
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Aki ért hozzá, itt a japó ellen mennyi esélye van a mi fiunknak? Mik az oddsok?Mint szakértő mondhatom, hogy vívás, tehát pénzfeldobás az egész.
mustaine
több mint 1 éve
Warrb az új Anyó. Kb akkor jelent meg a fórumon amikor Anyó eltűnt.Vinokourovval nekem sosem volt bajom. Ulrich so-so, a másik kettő nekem nem sokat mond.Ez durva, ha tudnád még kiknek szurkolt. Ott van pl Vinokourov vagy Gilberto Simoni vagy Ulrich, de azt is rebesgették, hogy Bettinit is szerette. És ezek biztos forrásból jöttek, Anyó mondta részegen.Ez azért durva volt.Kösz a választ te Landis fan.mert itt kiestek a szarokOszt ebben miért vannak ott a legjobbak a végjátékban a többiben meg miért nem?Mi ennek a nemnek a neve? Tőr?jepp
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Kampman
Sixo
Ano mondhatott ilyet részegen, de ő sosem józan, így a részegség az ő esetében már értelmét vesztette.
Kampman
több mint 1 éve
Aki ért hozzá, itt a japó ellen mennyi esélye van a mi fiunknak? Mik az oddsok?
több mint 1 éve
most egy picit behúztuk a kéziféket 😕
több mint 1 éve
bazz a magyar kommentátorok tudnak nem a bírók miatt sírni?Nem az a baj hogy bíróznak, hanem az, ha nekünk kedveznek, lapítanak mint a sz.r a fűben.
"azért kell vezetni sokkal hogy a bírók lássák ciki lenne nem a valóságot fújni" ...
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 1 éve
bazz a magyar kommentátorok tudnak nem a bírók miatt sírni?igazából egy francia-magyar meccsen román bíróval én se gondoltam másra, mint durva hazai pályát fújni.
"azért kell vezetni sokkal hogy a bírók lássák ciki lenne nem a valóságot fújni" ...
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
bazz a magyar kommentátorok tudnak nem a bírók miatt sírni?"azért kell vezetni sokkal hogy a bírók lássák ciki lenne nem a valóságot fújni" ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na, voltam kint cigizni, látom sikerült orvosolni az eredményjelző problémát
több mint 1 éve
Vinokourovval nekem sosem volt bajom. Ulrich so-so, a másik kettő nekem nem sokat mond.Ez durva, ha tudnád még kiknek szurkolt. Ott van pl Vinokourov vagy Gilberto Simoni vagy Ulrich, de azt is rebesgették, hogy Bettinit is szerette. És ezek biztos forrásból jöttek, Anyó mondta részegen.Ez azért durva volt.Kösz a választ te Landis fan.mert itt kiestek a szarokOszt ebben miért vannak ott a legjobbak a végjátékban a többiben meg miért nem?Mi ennek a nemnek a neve? Tőr?jepp
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
judo témához:Minden intésnek megvan a maga kézjele, szóval abból lehet tudni, de megint csak igaz, hogy ezt a laikus nem tudja. De ez a futballban is így van...
Sok embernek az a baj, hogy nem lehet tudni a bíró miért int meg valakit. Sok egyértelmű sport van. Kosárban aki többet dob, nyer. A biciklinél aki elsőre beér, az nyer. Lövészetnél aki több pontot ér el, nyer. Itt meg gyömöszkölik egymást fél percig, nem történik semmi, majd a bíró rámutat valakire és az intés, mert...
NB2