PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 13 éve
stitch90
256
teljesen egyetértek. a pes 6 fantasztikus volt. sajna nincs live-om xboxra,így nem élvezhetem az ML-t :/ rendesen elcsesztem ezzel az ideivel. MA szólt a srác, hogy 9 az alja és 3ért venné be a Pest... :/
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Én hosszú évekig PES hívő voltam, de az ideit tényleg jól elkúrták. Viszont a FIFA 11 nagyon jó lett szerintem. De ha focis játék, akkor PES 6 az etalon nálam.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Tudom, hogy minden évben égető kérdés a PES vs. Fifa. Az idei évig voltam Fifás,imádtuk faterral,haverokkal, orrvérzésig nyomtuk. Idén gondolván, hogy majd sokat fejlődik a Pes, őt vettem Fifa helyett, de nagyon besültem, kijelentettem, hogy nem játszok többet vele, és most van olyan lehetőségem , hogy NFL 09-11ig valamelyik részre becseréljem +játék vagy még pénz. Van itt Pécsen egy olyan konzolos, aki olcsón szervál játékokat, be is cserél , akár rá is fizet. Ki mit gondol? Egy akár 09-es is érne egy pes 11-et 1 az 1 cserébe?stitch90Óriási hiba,PES forever 😊
Most kezdtem a héten az online master leaguet hattttalmas :cool:
több mint 13 éve
Egy évet játszottam warhammer onlinet, egyből tudnék mondani 5 nőstényt. Kettő ebből egy svád anya-lánya duó. 😀
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
akkor mégis játszanak 😛 😊3 és fél éves pályafutásom alatt kb 10el talalkoztam max. Szarabb a lanyarany,mint a viken 😀tenorxFake, wowval nem játszanak lányok. 😀tenorxnem? nekem volt oszttársam wowon ismerte meg aktuális bnőjét, akivel elég régóta együtt vannak... 😊Divat
|
több mint 13 éve
3 és fél éves pályafutásom alatt kb 10el talalkoztam max. Szarabb a lanyarany,mint a viken 😀Fake, wowval nem játszanak lányok. 😀tenorxnem? nekem volt oszttársam wowon ismerte meg aktuális bnőjét, akivel elég régóta együtt vannak... 😊Divat
több mint 13 éve
Fake, wowval nem játszanak lányok. 😀tenorxDehogynem, volt barátnőmmel még egy guildben is voltunk 😀 (nem ott ismerkedtünk meg, hanem IRL természetesen, csak utána megtetszett neki a WoW)
több mint 13 éve
stitch90
256
Az a problémám, hogy jelenleg 7-8e-t is sajnálnék egy játékért, főleg, hogy nem tudom milyen a játékélmény. 09-et pes 11-re azért nem szívesen adnék egy az egybe 😊
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Tudom, hogy minden évben égető kérdés a PES vs. Fifa. Az idei évig voltam Fifás,imádtuk faterral,haverokkal, orrvérzésig nyomtuk. Idén gondolván, hogy majd sokat fejlődik a Pes, őt vettem Fifa helyett, de nagyon besültem, kijelentettem, hogy nem játszok többet vele, és most van olyan lehetőségem , hogy NFL 09-11ig valamelyik részre becseréljem +játék vagy még pénz. Van itt Pécsen egy olyan konzolos, aki olcsón szervál játékokat, be is cserél , akár rá is fizet. Ki mit gondol? Egy akár 09-es is érne egy pes 11-et 1 az 1 cserébe?stitch90nem.
rendesen ár/érték szerint 11-re cseréld, a többi már olcsóbb, 09-es jóval olcsóbb, ergo buknál, ha ez nem zavar akkor deal. 😊
|
több mint 13 éve
Fake, wowval nem játszanak lányok. 😀tenorxnem? nekem volt oszttársam wowon ismerte meg aktuális bnőjét, akivel elég régóta együtt vannak... 😊
|
több mint 13 éve
stitch90
256
Tudom, hogy minden évben égető kérdés a PES vs. Fifa. Az idei évig voltam Fifás,imádtuk faterral,haverokkal, orrvérzésig nyomtuk. Idén gondolván, hogy majd sokat fejlődik a Pes, őt vettem Fifa helyett, de nagyon besültem, kijelentettem, hogy nem játszok többet vele, és most van olyan lehetőségem , hogy NFL 09-11ig valamelyik részre becseréljem +játék vagy még pénz. Van itt Pécsen egy olyan konzolos, aki olcsón szervál játékokat, be is cserél , akár rá is fizet. Ki mit gondol? Egy akár 09-es is érne egy pes 11-et 1 az 1 cserébe?
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Fake, wowval nem játszanak lányok. 😀
több mint 13 éve
http://szakitshabirsz.blog.hu/2011/03/22/ugyanabban_a_world_of_warcraft_klanban_jatszottunk_1?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=indexvadibandineeeeeeee 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Köszi a választ! 😊Esetleg valaki meg tudná mondani nekem, hogy Belichick miért nem szerepel a Madden-ben?ProxiIn the Madden NFL video game series his name is not used and is known as "NE Coach" because he is not a member of the NFL Head Coaches Association, which licenses the game.Szücsi
több mint 13 éve
Szücsi
32
Esetleg valaki meg tudná mondani nekem, hogy Belichick miért nem szerepel a Madden-ben?ProxiIn the Madden NFL video game series his name is not used and is known as "NE Coach" because he is not a member of the NFL Head Coaches Association, which licenses the game.
több mint 13 éve
nekem tetszett, teljesen megfelelt annak a célra amire készültszóval jó szórakozást nyújtott
több mint 13 éve
megéri befektetni rá?fight night championnal nyomja valaki?Jocién játszottam vele valamennyitOrk
több mint 13 éve
fight night championnal nyomja valaki?Jocién játszottam vele valamennyit
több mint 13 éve
fight night championnal nyomja valaki?
több mint 13 éve
Esetleg valaki meg tudná mondani nekem, hogy Belichick miért nem szerepel a Madden-ben?
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Így igaz. Megnéznék azért egy Kinectes disznóvágást is pl. ... 😉igen, az alapgép mellé 40-50e-ért még havat is lapátolhatsz, jó biznisz 😀stitch90de az élmény felbecsülhetetlen... 😊Divat
több mint 13 éve
igen, az alapgép mellé 40-50e-ért még havat is lapátolhatsz, jó biznisz 😀stitch90de az élmény felbecsülhetetlen... 😊
|
több mint 13 éve
stitch90
256
igen, az alapgép mellé 40-50e-ért még havat is lapátolhatsz, jó biznisz 😀
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
vassadi
15 617
A disznóvágás és társai után még miket tudnak kitalálni(?)... Mondjuk Kinect-tel ezek nem lennének rosszak. 😊