PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 13 éve
stitch90
256
http://www.youtube.com/watch?v=3enG5kV6F5sszámomra ezzel egyenlő:
Hát ez hipermegalol 😀szaba
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
85
363
Valaki nem tudja hogy tudok rostert frissíteni PS+ fifa09-re? Valamiért nem enged fel online, azt írja hogy a szerver nem elérhető (egyszer pedig már sikerült frissítenem úgy), nincs valami más módja?
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Ha valakit érdekel,van egy eladó fat psp-m fehér színű,1 8megás és 2 1megás memcard-al,2 tokkal,flashelve is van,érdeklődni pm-ben lehet!
több mint 13 éve
Olyan sok mindenből csinálnak manapság játékot. Alig várom már, hogy a sugárban fosást is bevezessék mint sportot, lehetne mérni a hatósugarat, a kilövés erősségét, lehetne valami nagy disznó hotdogevő versenyző a reklámarc... és fejlesztené a hasizmot, szóval a parasztnak nincs más választása mint belássa: ez jó is, hasznos is!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Letöltöttem store-ról az új mortalt...Engem egyáltalán nem nyűgözött le,szerintem az előző része sokkal jobb volt,bár csak 4 karakterrel lehet lenni,de igazából még semmi kirívóan extra nem volt benne 😕 Más😛ESben megcsináltam a Monicomp liga 80%át szurkolói hangokkal,logókkal,friss rosterrel meg mezekkel együtt 😀
több mint 13 éve
Hát akkor tényleg eljött az ideje egy retkes gamepad beszerzésének... Mert amúgy igen fasza a játék.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen annyi (legalább tudok dobni splittert 😊 )Most raktam fel. A pitching tényleg csak annyi billentyűn hogy nyomva tartom a dobásfajta gombját amíg kitölti a karikát? Szóval most nem kell ilyen mozdulatokat csinálni mint tavaly, mert nekem úgy tűnik...Dömebillentyűzettel játszod?MattMillerigenharomt
nagyot ütni továbbra sem lehet,
több mint 13 éve
Most raktam fel. A pitching tényleg csak annyi billentyűn hogy nyomva tartom a dobásfajta gombját amíg kitölti a karikát? Szóval most nem kell ilyen mozdulatokat csinálni mint tavaly, mert nekem úgy tűnik...igenharomtvégre kinn van az MLB 2K11 😊 még csak egy meccset nyomtam. Kicsit fura de sokat javult úgy hogy nem változtattak meg rajta mindentharomtbillentyűzettel játszod?MattMiller
több mint 13 éve
picsába hogy elvileg már 8-án kijött az MLB 2k11 de azóta sincs felnyomva sehol...haromtA ruszkik nem bézbóloznak úgy látszik. 😛
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 13 éve
Meg is jött... Ilyen felhasználói kritikát sem olvas az ember minden nap:hónap játéka majd csak szerdán jön ki leglaábbis bandinak és nekem 😊OrkShogun 2? :cool:davemayer
"Gosh, I say this game is rather fantastic! I'd been anticipating its arrival for months now and practically ripped it from my butler's hands this morning, feverishly unwrapped it and inserted the disc into one of my personal computers, and was it worth the wait? The answer is a resounding "RATHER!" . Being an avid historian, and a gentleman rather acquainted with Asian history, I found the game to be absolutely delightful and a feast to all the senses! One should rush out immediately and purchase this game with no delay. Hurrah for all the chaps at The Creative Assembly. Well done, boys!"
több mint 13 éve
hónap játéka majd csak szerdán jön ki leglaábbis bandinak és nekem 😊OrkShogun 2? :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
hónap játéka majd csak szerdán jön ki leglaábbis bandinak és nekem 😊
több mint 13 éve
a dragon age 2 igen jól sikerült.ZsocaIgen, szerintem is. Bár még csak 25 órát toltam vele 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igenvégre kinn van az MLB 2K11 😊 még csak egy meccset nyomtam. Kicsit fura de sokat javult úgy hogy nem változtattak meg rajta mindentharomtbillentyűzettel játszod?MattMiller
több mint 13 éve
végre kinn van az MLB 2K11 😊 még csak egy meccset nyomtam. Kicsit fura de sokat javult úgy hogy nem változtattak meg rajta mindentharomtbillentyűzettel játszod?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
végre kinn van az MLB 2K11 😊 még csak egy meccset nyomtam. Kicsit fura de sokat javult úgy hogy nem változtattak meg rajta mindent
több mint 13 éve
Új gameplay a SWTOR-ról: http://www.swtor.com/media/trailers/taral-v-developer-walkthrough?page=9Eddigi videók nem nagyon győztek meg a játékmenetről, de ez bejövős. Már 300 misit beleöltek, amivel a legdrágább játékká vált, mostmár nagyon remélem, hogy tényleg egy nagyon fasza játékot kapunk.
több mint 13 éve
Basszus a Deus Ex: Human Revolution csak augusztusban jön ki az oldal szerint 😕Bejelentették: Batman új játék október 21.-én érkezik boltokba, torrent oldalakra 😀Denyén angliából szoktam rendelni mostanában már ps3-ra játékokat, ott szeptember kilencedikét írnak az új Batman gamere
http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/batman-arkham-city/10072996.html
Battlefield 3 szeptember 23
Uncharted 3 november 1Habi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
picsába hogy elvileg már 8-án kijött az MLB 2k11 de azóta sincs felnyomva sehol...
több mint 13 éve
Én gamestar oldaláról szedtem, bár ez PC-s megjelenés.Bejelentették: Batman új játék október 21.-én érkezik boltokba, torrent oldalakra 😀Denyén angliából szoktam rendelni mostanában már ps3-ra játékokat, ott szeptember kilencedikét írnak az új Batman gamere
Uncharted 3 november 1Habi
több mint 13 éve
Bejelentették: Batman új játék október 21.-én érkezik boltokba, torrent oldalakra 😀Denyén angliából szoktam rendelni mostanában már ps3-ra játékokat, ott szeptember kilencedikét írnak az új Batman gamere
Uncharted 3 november 1
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Bejelentették: Batman új játék október 21.-én érkezik boltokba, torrent oldalakra 😀
több mint 13 éve
stitch90
256
Fable-ről sok jot hallottam, de egyik résszel sem futottam még össze. Az NHL meg hiába 08-as, ettől független még hokis játékkal sem volt szerencsém, soha, újdonság erejével fog hatni.
Vamos Gringos!