PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Sims-ben a legjobb, építesz valamit, jön mindenki, majd befalazod ajtó(ka)tMekkora szar... az egyetlen értelmes dolog abban a játékban a leszbikus milfek összeboronálása, nem kell oda semmi egyén dlc.gyeekAkár meg is szokhatod. Rip off mind. Kib*szott Guitar Hero óta van amúgy ez a DLCzősdi?gyeekSims 😛tenorx
több mint 13 éve
Mekkora szar... az egyetlen értelmes dolog abban a játékban a leszbikus milfek összeboronálása, nem kell oda semmi egyén dlc.Sims 😛tenorxElég rövidre sikerült az új dlc a Mass Effect 2-höz, és történetileg is többet vártam tőle.ChevyAkár meg is szokhatod. Rip off mind. Kib*szott Guitar Hero óta van amúgy ez a DLCzősdi?gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Sims 😛Elég rövidre sikerült az új dlc a Mass Effect 2-höz, és történetileg is többet vártam tőle.ChevyAkár meg is szokhatod. Rip off mind. Kib*szott Guitar Hero óta van amúgy ez a DLCzősdi?gyeek
több mint 13 éve
Elég rövidre sikerült az új dlc a Mass Effect 2-höz, és történetileg is többet vártam tőle.ChevyAkár meg is szokhatod. Rip off mind. Kib*szott Guitar Hero óta van amúgy ez a DLCzősdi?
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 13 éve
Elég rövidre sikerült az új dlc a Mass Effect 2-höz, és történetileg is többet vártam tőle.
több mint 13 éve
van valami leírás, hogy hogyan?lehet.shawnkakrízis 2 senki se? 😮tegnap tettem fel, még nem tudtam túl sokat játszani vele, de kibaszottulbaromijó 😊
qrva fasza lett, és rendesen optimalizálták is. vkit csak érint aztán jöhetne multizi is...😛 😊Divat
törttel is lehet multizni?miilann
child please!
több mint 13 éve
lehet.krízis 2 senki se? 😮tegnap tettem fel, még nem tudtam túl sokat játszani vele, de kibaszottulbaromijó 😊
qrva fasza lett, és rendesen optimalizálták is. vkit csak érint aztán jöhetne multizi is...😛 😊Divat
törttel is lehet multizni?miilann
több mint 13 éve
krízis 2 senki se? 😮tegnap tettem fel, még nem tudtam túl sokat játszani vele, de kibaszottulbaromijó 😊
törttel is lehet multizni?
child please!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
MLB 2k11:nem kell hozzá hogy eltalálják. sőt. nálam ütéstől még nem halt meg dobó, de 1 hónap alatt 3 kezdőm nyomott csak úgy könyökszalagszakadást...
A játék sokat fejlődött a tavalyihoz képest, ott a leggyorsabb játékosokkal is képtelenség volt bázist lopni, sokkal több flyout/popout lett, a double play összehozása is nehezebb (a tavalyiban volt olyan meccs, hogy hetet csináltam 😀 ), a pitchek dinamikája is javult (meg az egész kontroll, most már nem pont odadobják ahova előtte kinézted, hanem a "környékre"), ebből adódóan sokkal több olyan walk van, amit nem is szeretnél (tavaly például az egész szezont lenyomtam úgy, hogy két walkot csináltam az ellennek 😊 ). A bírók hibázásai pedig lehet, hogy idegesítőek, de legalább realisztikus. 😀
Ami negatívum, hogy ha türelmes vagy, akkor se mindig sétáltatnak, homerunt ütni nehéz, de ahogy ütöttél egyet, utána a következő négy emberrel is megütöd, illetve a legnagyobb letdown, amit mondjuk sliderrel javítani lehet, az a sérülések rendszeressége, lenyomtam 10 meccset a franchiseban, és az 5 kezdő pitcheremből 4 lett out a fél szezonra, igazából nem is a fáradástól, de ha simán egy lineball eltalálja, akkor garantáltan meghalnak egy évre, ami azért az életben nem mindig van így.Maka
http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=281536
itt a hivatalos fórum ahol elvileg gyűjtik a kijavítandó bugokat. alig 36 nagyon ótvar van eddig 😀
több mint 13 éve
Maka
2 760
MLB 2k11:A játék sokat fejlődött a tavalyihoz képest, ott a leggyorsabb játékosokkal is képtelenség volt bázist lopni, sokkal több flyout/popout lett, a double play összehozása is nehezebb (a tavalyiban volt olyan meccs, hogy hetet csináltam 😀 ), a pitchek dinamikája is javult (meg az egész kontroll, most már nem pont odadobják ahova előtte kinézted, hanem a "környékre"), ebből adódóan sokkal több olyan walk van, amit nem is szeretnél (tavaly például az egész szezont lenyomtam úgy, hogy két walkot csináltam az ellennek 😊 ). A bírók hibázásai pedig lehet, hogy idegesítőek, de legalább realisztikus. 😀
Ami negatívum, hogy ha türelmes vagy, akkor se mindig sétáltatnak, homerunt ütni nehéz, de ahogy ütöttél egyet, utána a következő négy emberrel is megütöd, illetve a legnagyobb letdown, amit mondjuk sliderrel javítani lehet, az a sérülések rendszeressége, lenyomtam 10 meccset a franchiseban, és az 5 kezdő pitcheremből 4 lett out a fél szezonra, igazából nem is a fáradástól, de ha simán egy lineball eltalálja, akkor garantáltan meghalnak egy évre, ami azért az életben nem mindig van így.
több mint 13 éve
tolja valaki az új Total Warral?Orktesóm nyomja a shogun 2őt (ha arra gondolsz) nagyon király, azt mondta kicsit másabb mint az 1 de rákockult teljesen szóval biztos jobb 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Wrold of Tanksben akkora kört nyomtam felpimpelt StuG IIIasommal, felnyomta az adrenalinomat faszán. 31 lövésből 27 találat, Top Gun, Sniper és Wittman's Medal. Az igazi elismerés az ellenfelek anyázó felkiáltásai. Asszem abbahagyom mára, marok egy sört és ezt hallgatom. 😀
több mint 13 éve
krízis 2 senki se? 😮qrva fasza lett, és rendesen optimalizálták is. vkit csak érint aztán jöhetne multizi is...😛 😊
|
több mint 13 éve
Majd 2-3 év múlva. Nekem nem sürgős.tolja valaki az új Total Warral?Orktippre vadibandit mondanámbriareos
több mint 13 éve
Assassin's Creed: Brotherhood -> eddigi legjobb AC, kurvanehéz elszakadni előle.shawnkaÉn eddig kb. 10 percet tudtam vele játszani, de ha lesz időm jövőhéten mindenképp megpróbálom végigjátszani.
több mint 13 éve
tolja valaki az új Total Warral?Orktippre vadibandit mondanám
több mint 13 éve
Assassin's Creed: Brotherhood -> eddigi legjobb AC, kurvanehéz elszakadni előle.
több mint 13 éve
tolja valaki az új Total Warral?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
csak az MLBsek 😀 a minor ligások fáradnak 😊Ja, egyik ez.Háde nekem az organization summaryben csak az mlb-s arcokat mutatja...már megszoktam. ezekben a menüben mindig a 4-es gombbal lehet váltogatni a minorligák és az MLB között.
Rájöttem... Faszomat a konzolos irányításba.Döme
inkább az zavar hogy normális slidereket még nem sikerült találnomharomt
A másik, hogy elkezdtem a franchise-t, és az összes dobó fullra regenerálódik egy meccs alatt, azaz elméletileg simán kezdethetnék folyamatosan egy embert... Nem tudom miért nem lehetett ilyen kb. 2 perc alatt leprogramozható dolgokat bennehagyni. Remélem hamarosan jön egy patch.Döme
na meg állandóan azt csinálja, hogy cserél fieldert egy pitcherre, aki benn van egy AB-t, majd lecseréli egy rendes fielderre...
több mint 13 éve
Ja, egyik ez.már megszoktam. ezekben a menüben mindig a 4-es gombbal lehet váltogatni a minorligák és az MLB között.GM, roster summaryharomtHáde nekem az organization summaryben csak az mlb-s arcokat mutatja...
inkább az zavar hogy normális slidereket még nem sikerült találnomharomt
A másik, hogy elkezdtem a franchise-t, és az összes dobó fullra regenerálódik egy meccs alatt, azaz elméletileg simán kezdethetnék folyamatosan egy embert... Nem tudom miért nem lehetett ilyen kb. 2 perc alatt leprogramozható dolgokat bennehagyni. Remélem hamarosan jön egy patch.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
már megszoktam. ezekben a menüben mindig a 4-es gombbal lehet váltogatni a minorligák és az MLB között.Háde nekem az organization summaryben csak az mlb-s arcokat mutatja...Aki nyomja PC-n az MLB 2k11 franchise módját (tehát haromt 😛), az ugyan magyarázza már el, hogy a spring training során hogy az anyámba lehet feltölteni 40 főre a keretet a minor ligás arcokból.DömeGM, roster summaryharomt
inkább az zavar hogy normális slidereket még nem sikerült találnom
több mint 13 éve
Háde nekem az organization summaryben csak az mlb-s arcokat mutatja...Aki nyomja PC-n az MLB 2k11 franchise módját (tehát haromt 😛), az ugyan magyarázza már el, hogy a spring training során hogy az anyámba lehet feltölteni 40 főre a keretet a minor ligás arcokból.DömeGM, roster summaryharomt
Rájöttem... Faszomat a konzolos irányításba.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Aki nyomja PC-n az MLB 2k11 franchise módját (tehát haromt 😛), az ugyan magyarázza már el, hogy a spring training során hogy az anyámba lehet feltölteni 40 főre a keretet a minor ligás arcokból.DömeGM, roster summary
több mint 13 éve
Aki nyomja PC-n az MLB 2k11 franchise módját (tehát haromt 😛), az ugyan magyarázza már el, hogy a spring training során hogy az anyámba lehet feltölteni 40 főre a keretet a minor ligás arcokból.
több mint 13 éve
85
363
Tudod hogy már egyszer kérdeztem, de nem tudja valaki hogy lehet PS3 fifa 09-et frissíteni? Netről nem engedi, azt írja nem tud csatlakozni a szerverhez
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November