Politika

66 feliratkozó

7 órája
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 138 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azt olvasom, hogy egyes becslések szerint CSAK az MVM csoporton belül évi 200-400 milliárdnyi összeg szivároghat el különböző felesleges / nem szükséges / idióta / direkt kifizetés jellegű kamu / stb. ügyletekre. Nehéz elhinnem az összeget, pedig végig éltem Lölőt, Hatvanpusztát, szivar szobát, Zsülikét és a többit, és mégis. De el kell hinnem, amikor ilyen huszadrangú sose hallottam róla fiszem-faszom kamu mozgalmakra is 3 milliárd ment el csak tavaly, csak 1 év alatt, mint például erre itt. Ami még inkább elképeszt, hogy itt is több ismerős név jött szembe. Vagyis nem is arról volt szó, hogy a bot végén ellenőrizhetetlenül a sokadik vonal közben zsebre dolgozik, hanem bizony az amúgy jó helyen levő második vonalasok sora is bőségesen lehajolt erre a szintre is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
9 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 593 — Lucas Scott
vajon melyik lehet csebié? 😊

24.hu/tech/2026/08/10/magyar-allamkincstar-kibertamadas-yellowcube-elemzes/
NB2
Csebié az El!t0th3H0Fn0W! asszem.
warr_b
sosem dolgoztam a MÁKnál.

| amúgy viccen kívül, elég magabiztosan meg tudnám tippelni a nagykövetségi belsős wifik jelszavát ... |

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 órája
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 138 — The only discipline that lasts, is self discipline
amelyik Mansfeld Pétert még mindig hősként tiszteli.
resistance is futile
jól beakadt neked ez a mansfeld péterezés. ott bicsaklik meg a hot take, hogy nem tiszteli hősként a magyar társadalom, mert alsó hangon a 85%-a azt sem tudja, hogy ki az. mint ahogy slachta margitról vagy a budai és pesti alsó rakpart névadóiról sem hallottak soha és raoul wallenberg neve is csak ismerős valahonnan
fake.id
Lemaradtam, Mansfeld Pétert miért nem lehet tisztelni? Lelőtt egy szegény ÁVÓ-st vagy mit követett el?
vpi
Ha belegondolsz, hogy valamelyik SZDSZ-es politikus apja/anyja is lehetett volna, nem borzadsz el?
Kampman
Ehh, ezt simán megoldom úgy, hogy valamelyik Fideszes/KDNP-s politikus apjának/anyjának képzelem és kész is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
10 órája
kittli Pittsburgh Steelers 2 989 — Steelers fan
Hogy tetszik mondani!? Mondjuk én nem értek hozzá, de ez nem ilyen ördögűzős kereszt volt!?
 www.facebook.com/share/r/1889ydh9UY/
Matthew99
Amúgy nem kellett volna megismételni a mondatot, tekintve, hogy az eskü szövege nem lett 100%-ban visszamondva? 😀
...és igen, a keresztvetés is fordítva történt 😀 (fönt, lent, bal, jobb)
bogjosi
Kivéve, ha keleti ortodox vagy görögkatolikus, mert akkor helyes a vetés.
Dzsokijuing
Ki tudja, lehet, hogy a Konstantinápolyi Egyetemes Patriarchátus Magyarországi Orthodox Exarchátusának tagja.
Végül is puszipajtások a figyesszel.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
11 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 425 — Saturday Night Lights
Hogy tetszik mondani!? Mondjuk én nem értek hozzá, de ez nem ilyen ördögűzős kereszt volt!?
Matthew99
Amúgy nem kellett volna megismételni a mondatot, tekintve, hogy az eskü szövege nem lett 100%-ban visszamondva? 😀
bogjosi
Kivéve, ha keleti ortodox vagy görögkatolikus, mert akkor helyes a vetés.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 963
resistance is futile
jól beakadt neked ez a mansfeld péterezés. ott bicsaklik meg a hot take, hogy nem tiszteli hősként a magyar társadalom, mert alsó hangon a 85%-a azt sem tudja, hogy ki az. mint ahogy slachta margitról vagy a budai és pesti alsó rakpart névadóiról sem hallottak soha és raoul wallenberg neve is csak ismerős valahonnan
fake.id
Lemaradtam, Mansfeld Pétert miért nem lehet tisztelni? Lelőtt egy szegény ÁVÓ-st vagy mit követett el?
vpi
Ha belegondolsz, hogy valamelyik SZDSZ-es politikus apja/anyja is lehetett volna, nem borzadsz el?
12 órája
fake.id 2 143 — sixseveeeeeen
resistance is futile
fake.id
vpi
mert nem hófehér az élettörténete. nem csak az ávóst durrantotta le, hanem egy zsiványbandát üzemeltetett emellé, ahogy egy tisztességes nincstelen proligyerekhez illik és így számos köztörvényes bűncselekményt is elkövetett

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
13 órája
bogjosi New England Patriots 2 362
Matthew99

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
13 órája
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 522 — #neverpunt
Matthew99
Na ezért jó hogy nem vagyok parlamenti képviselő, mert az egész ház zengett volna a röhögésemtől 😀

13 órája
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 732 — Patriot
resistance is futile
fake.id

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
13 órája
Matthew99 New Orleans Saints 10 598 — Invisible man
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/771939556_1835799254455834_5125754413902186956_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=MoW5zcyHdFQQ7kNvwFMnt_i&_nc_oc=AdpvZE-kCMTNxZbT0NqB_-ZK673eHcgeyr4enaMDFmTKZzz63vFNYdhACgfem77hJQA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=MmWMOuHenwGYwOlqsnZ8Cw&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQF8SECNJJoy7RTmRlDami9st0BiBJeoG4SeIbBzUSoN9w&oe=6A7FC240
139.044 Aufrufe · 4.670 Reaktionen | A fidesz új üdvöskéi ma letették az esküt a Parlamentben 🤣🤣🤣 Imádom ezt a megújulást | Pitz Dániel
A fidesz új üdvöskéi ma letették az esküt a Parlamentben 🤣🤣🤣 Imádom ezt a megújulást

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
14 órája
fake.id 2 143 — sixseveeeeeen
resistance is futile

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
15 órája
Lúdas Solymi New England Patriots 9 633
 index.hu/belfold/2026/08/10/baka-andras-koztarsasagi-elnok-jelolt-strasbourg-tatai-sortuzper-korbely-janos/

Mondjuk ezt nem is èrtem, mèg akár az önvèdelem is megállt volna Korbèly rèszèről nem hogy emberiség elleni bűntett 🤷 nem ismertem a sztorit ès emiatt èn is kicsit vakartam a fejem Baka miatt de ez alapján ahogy az index írja, tiszta sor. Szvsz
dande2
Érdekes szerintem, mivel az érvelés akkor áll meg, ha emberölésre minősítik és nem emberiesség elleni bcs-nek (utóbbi tényleg nem tud elévülni Nürnberg óta). Más kérdés, hogy ez tipik elbaszott intézkedésnek tűnik, kb a jogos védelemtől kezdve játszik minden a minősítés tekintetében.

Szakmailag kifejezetten érdekes eset, amit szerintem nem tud megtárgyalni egy olyan társadalom érdemben, amelyik Mansfeld Pétert még mindig hősként tiszteli.
resistance is futile
Mi köze van ennek a Pál utcai fiúkhoz?

Amúgy azt se tudom most így hirtelen, hogy ez kicsoda, meg a Maléter Pált se tudom. Lehet keverik a kettőt.

Vagy annyira ennyire vannak vele képben az emberek.
Ha az okosok rámondják, hogy hős, akkor biztos úgy volt, ők foglalkoznak vele.
15 órája
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 964
 index.hu/belfold/2026/08/10/baka-andras-koztarsasagi-elnok-jelolt-strasbourg-tatai-sortuzper-korbely-janos/

Mondjuk ezt nem is èrtem, mèg akár az önvèdelem is megállt volna Korbèly rèszèről nem hogy emberiség elleni bűntett 🤷 nem ismertem a sztorit ès emiatt èn is kicsit vakartam a fejem Baka miatt de ez alapján ahogy az index írja, tiszta sor. Szvsz
dande2
Érdekes szerintem, mivel az érvelés akkor áll meg, ha emberölésre minősítik és nem emberiesség elleni bcs-nek (utóbbi tényleg nem tud elévülni Nürnberg óta). Más kérdés, hogy ez tipik elbaszott intézkedésnek tűnik, kb a jogos védelemtől kezdve játszik minden a minősítés tekintetében.

Szakmailag kifejezetten érdekes eset, amit szerintem nem tud megtárgyalni egy olyan társadalom érdemben, amelyik Mansfeld Pétert még mindig hősként tiszteli.
15 órája
warr_b Washington Commanders 31 010 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

NB2
Csebié az El!t0th3H0Fn0W! asszem.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
15 órája
Lúdas Solymi New England Patriots 9 633

NB2
amúy ezek fele nem "akkora probléma"
a A1B2c3d4 pl ha kap egy speckó karaktert bárhol már majdnem okés is
Negritis, a vajda
hát hogyne.

Miért nincs kétlépcsős biometrikus védelem amúgy default szinten az államigazgatásban?
resistance is futile
Már az is elég, hogyha csak simán kétlépcsős, autentikátorral.
Csak ne valami haver fejlessze azt is az Igor nevű haverjával.
15 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 717 — Így remélem megfelelek nektek.....

Szerkesztette: dande2
15 órája
StormST Denver Broncos 13 235 — SB 50 Champion @ Grund
 www.portfolio.hu/gazdasag/20260810/brutalis-tobblet-jott-ossze-a-koltsegvetesben-855230
Mindig csak a megszoritasok h a koltsegvetesnek jo legyen... VISSZA VIKTORT!!! 🤣
Beki
Ezek a számok nekem nagyon szürreálisak. Oké, az első 1-2 hónapban kicsit megakad a rendszer, meglesz a többlet, de ez már a harmadik hónap.
Egyszerűen még mindig alábecsüljük milyen dilettáns volt az egész Orbán rendszer.
Nomac
Pedig semmi különöset nem csináltak, csak leállítottak egy csomó olyan kifizetés, ami nem létfontosságú vagy nem tiszta propaganda vagy tiszta lopás.

Tényleg nem bonyolult, kibaszott pazarló volt a magyar állam. A hazai GDP 8.2%-át költötte általános kiadásokra az állam. A második helyzett finnek és görögök 7.9%-t, de ugye a finn állam szuper sok szolgáltatást tett be magába, a görögök meg rohadt lusták, így az állam kénytelen sokmindent saját költségen elvégezni. És GDP%-os az egyik legkevesebbet költjük szociális kiadásokra (12%-ot), mielőtt szegény nyugdíjasokat bántani kezdi valaki.

Szóval ja, nem olyan nehéz spórolni. ja, tegyük hozzá, hogy a GDP közel 10%-át dobta bele az Orbán kormány gazdaságfejlesztésbe 😊 Látszik, mi?
Gyurma Pappa
Van egy gazdaság Hatvanpusztán, az elég jól fejlődött...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
16 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 136 — The Mathematician

NB2
Negritis, a vajda
hát hogyne.

Miért nincs kétlépcsős biometrikus védelem amúgy default szinten az államigazgatásban?
resistance is futile
hát igen, a 2 lépcsős meg az hogy kizárod a mondjuk 5 próba után már tudja kezelni

de amúgy tök mind1 mer a "social engineering" úgyis hatékonyabb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
16 órája

NB2
Negritis, a vajda
hát hogyne.

16 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 136 — The Mathematician

NB2

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
16 órája
NB2 New England Patriots 29 669 — nabege2@yahoo.com

17 órája
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 883
 www.portfolio.hu/gazdasag/20260810/brutalis-tobblet-jott-ossze-a-koltsegvetesben-855230
Mindig csak a megszoritasok h a koltsegvetesnek jo legyen... VISSZA VIKTORT!!! 🤣
Beki
Ezek a számok nekem nagyon szürreálisak. Oké, az első 1-2 hónapban kicsit megakad a rendszer, meglesz a többlet, de ez már a harmadik hónap.
Egyszerűen még mindig alábecsüljük milyen dilettáns volt az egész Orbán rendszer.
Nomac
Pedig semmi különöset nem csináltak, csak leállítottak egy csomó olyan kifizetés, ami nem létfontosságú vagy nem tiszta propaganda vagy tiszta lopás.

Tényleg nem bonyolult, kibaszott pazarló volt a magyar állam. A hazai GDP 8.2%-át költötte általános kiadásokra az állam. A második helyzett finnek és görögök 7.9%-t, de ugye a finn állam szuper sok szolgáltatást tett be magába, a görögök meg rohadt lusták, így az állam kénytelen sokmindent saját költségen elvégezni. És GDP%-os az egyik legkevesebbet költjük szociális kiadásokra (12%-ot), mielőtt szegény nyugdíjasokat bántani kezdi valaki.

Szóval ja, nem olyan nehéz spórolni. ja, tegyük hozzá, hogy a GDP közel 10%-át dobta bele az Orbán kormány gazdaságfejlesztésbe 😊 Látszik, mi?
Gyurma Pappa
nagyon kíváncsi vagyok, hogy szűkebb kis buborékomban az igazságszolgáltatásban mekkora pénz fog felszabadulni a Legfőbb Ügyészségen és az OBH-nál, mikor az új vezetés elkezdi leállítani a kifizetőhelyeket és a PR-t.
resistance is futile
abszolut outsider vagyok a témában, de nekem meglepő hogy az igaszágszolgáltatásban is meg van,voltak kifizetőhelyek, ezeket hogyan kell érteni?
PR? nem láttam gyere te is birónak oriásplakátokat 😊
Josszi
több fidesz közeli szereplő - feleség, szerető, gyerek, sógor, koma - kapott kinevezést, nem olykor pályázat nélkül egészen komoly helyeken és illetményért. A sajtóban lehozott Patyiné - hvg cikk, Patyi András felesége - pl a legfőbb ügyészségen kezdett. Ő önmagában olyan 30-40 milliós bruttó terhet jelent évente a költségvetésnek és akkor egyetlen egy emberről beszélünk.

A PR pedig ki van szervezve. Azt nem mondtam, hogy van is mögötte arányos teljesítés, de ki van szervezve. Erről volt sajtóhír is.
resistance is futile
😕 utánaolvasok majd ha éppen alacsony lesz a vércukrom

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
17 órája
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 883
nah Toró tolja tovább az alufóliasisakos szimpatizánsainak a bullshitet

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
17 órája
Beki
Nomac

Gyurma Pappa
nagyon kíváncsi vagyok, hogy szűkebb kis buborékomban az igazságszolgáltatásban mekkora pénz fog felszabadulni a Legfőbb Ügyészségen és az OBH-nál, mikor az új vezetés elkezdi leállítani a kifizetőhelyeket és a PR-t.
resistance is futile
abszolut outsider vagyok a témában, de nekem meglepő hogy az igaszágszolgáltatásban is meg van,voltak kifizetőhelyek, ezeket hogyan kell érteni?
PR? nem láttam gyere te is birónak oriásplakátokat 😊
Josszi
több fidesz közeli szereplő - feleség, szerető, gyerek, sógor, koma - kapott kinevezést, nem olykor pályázat nélkül egészen komoly helyeken és illetményért. A sajtóban lehozott Patyiné - hvg cikk, Patyi András felesége - pl a legfőbb ügyészségen kezdett. Ő önmagában olyan 30-40 milliós bruttó terhet jelent évente a költségvetésnek és akkor egyetlen egy emberről beszélünk.

A PR pedig ki van szervezve. Azt nem mondtam, hogy van is mögötte arányos teljesítés, de ki van szervezve. Erről volt sajtóhír is.

Szerkesztette: resistance is futile