Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Na most sajnálom egy kicsit Jucit. Tóni hajdúpéterhez küldte.
több mint 1 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
Azért valahol csodálatos, hogy az eddig mindent letaroló, átnarráló kormánymédia állításait összefésülve tulajdonképpen MP annak köszönhetően tud most politizálni, "szartkavarni", hogy mivel pszichopataként abuzálta a feleségét, és ez köztudott volt róla évek óta, ezért kapott pozíciókat, szereztek neki státuszt, állást, és még a törvénytelen svindlijeiket is megosztották vele, hangfelvételbe mondták, csakhogy nyugtuk legyen tőle.
Azért amikor ezt így Orbánnak összefoglalják, lehet, hogy kicsit vakarni fogja a fejét, és elgondolkozik azon, hogy lehet mégis elkezd tévésorozatokkal foglalkozni, és megkérdezi Pintértől, Lázártól, hogy a fiúk ezt tényleg így rakták össze, vagy ő értett félre valamit.
Őszentsége Sobri Jóska
Hát igen, a Gyűlölet és ármány tizedik évadának hatodik részében pont volt egy ilyen ügy, és ott elég jól megoldották.

Szerkesztette: Lecsó
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 181 — #NoStress
Azért valahol csodálatos, hogy az eddig mindent letaroló, átnarráló kormánymédia állításait összefésülve tulajdonképpen MP annak köszönhetően tud most politizálni, "szartkavarni", hogy mivel pszichopataként abuzálta a feleségét, és ez köztudott volt róla évek óta, ezért kapott pozíciókat, szereztek neki státuszt, állást, és még a törvénytelen svindlijeiket is megosztották vele, hangfelvételbe mondták, csakhogy nyugtuk legyen tőle.
Azért amikor ezt így Orbánnak összefoglalják, lehet, hogy kicsit vakarni fogja a fejét, és elgondolkozik azon, hogy lehet mégis elkezd tévésorozatokkal foglalkozni, és megkérdezi Pintértől, Lázártól, hogy a fiúk ezt tényleg így rakták össze, vagy ő értett félre valamit.

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Madridista fórum politica topic:
"Azta büdös eget, most mondja egy Belügyminisztériumban dolgozó jogász ismerős, hogy a felettesei behívatták mert az egyik családtagja nevetős fejjel reagált Varga Judit tegnapi posztjára és közölték hogy nagyon nem kéne és hogy minden hozzáköthető személyt figyelnek"
zacknorb
Na az is érdekes beszélgetés lehetett. Neki is fel kellett volna venni ezt a beszélgetést.
KB23
Meddig vagyok felelős a családtagjaimért? Illetve pl egy feleségnek ugyanarra a pártra kell szavazni mint nekem, nem lehet más a preferenciája? Személy szerint ott borítottam volna rájuk az asztalt.
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 286
"Azta büdös eget, most mondja egy Belügyminisztériumban dolgozó jogász ismerős, hogy a felettesei behívatták mert az egyik családtagja nevetős fejjel reagált Varga Judit tegnapi posztjára és közölték hogy nagyon nem kéne és hogy minden hozzáköthető személyt figyelnek"
zacknorb
Na az is érdekes beszélgetés lehetett. Neki is fel kellett volna venni ezt a beszélgetést.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 217
zacknorb
Ez most derült ki a T. Belügyes kollégának? Really?

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 335 — zászló zászló szív
Azt gondolom, hogy most ez egy nagyon érdekes, hatás szempontjából. Engem már ugye nem tud meglepni egy kis korrupció, mondjuk az tény, hogy a "Polt nem ura az ügyészségnek" meg, hogy ki lett mondva, amit sejtettünk, jót tesz a "ugyemegmondtam-méter"-emnek.

Engem sokkal jobban felbasz, hogy családi erőszak mögé akarják bújtatni az egész ügyet. Ez különösen idegesítő, hiszen annyira keveset a nők jogaiért, mint a Fidesz, nehéz tenni, de megoldják.

Szóval, ha nekem így jön le, akkor a posztmodern szerint hozzám hasonlóknak is ez jön le. Ebből kifolyólag továbbra is azt gondolom, hogy jelen helyzet nem a Fidesznek árt, hanem egyelőre csak a DK-nak. A Momentum reagált most korábban és talán jobban is, de ez nem is baj, ha a DK tovább nyomja a PedoFideszt, akkor meg is van a munkamegosztás 2026-ra...

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 217
 24.hu/belfold/2024/03/27/ugyeszseg-gyanusitott-ivanyi-gabor-onodi-istvan/
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 884
Amúgy lassan jöhet a Himnusz módosítása is
Elvégre a szent fideszes hazafiak nem énekelhetik, hogy
İsten áld meg a’ Magyart
zacknorb
Már rég megvan az új Himnusz, az a Nélküled...
több mint 1 éve
Jó, hát Bayer ösztönből megint felkérődzött valamit, csak éppen annyi agya nem volt, hogy végiggondolja. Van ez így nála.
eaglesmcnabb
Szerintem ott azért meg van beszélve, hogy mi a narratíva és mit kell tolni.
Bár ha így van, akkor hülyék, mert pont a megdöbbentet kellett volna játszaniuk, hogy Juditka mennyit tűrt és szenvedett és ezt nem tudták, stb.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy lassan jöhet a Himnusz módosítása is
Elvégre a szent fideszes hazafiak nem énekelhetik, hogy
İsten áld meg a’ Magyart

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 672 — je suis poloska
Jó, hát Bayer ösztönből megint felkérődzött valamit, csak éppen annyi agya nem volt, hogy végiggondolja. Van ez így nála.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214
Hont Bayer írására:
"...Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy öntudatos próbababára költöttek havi négymilliót az én adómból. Tényleg köszi ezt az egészet. Viszont nagyon régi ismeretségünkre tekintettel, mintegy kárpótlásul megtennél valamit? Körbekérdezel, hogy hány ilyen van még?"

😀
csipkelli
Az a gyökér is jól példázza, hogy milyen hatékony a rogáni propaganda. Amint jön valami kicsit veszélyesebb/kellemetlenebb téma egyből jön tőle a fentről elvárt mantra.
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 492 — SB 50 Champion @ Grund
Azért Zsóti ütemet tévesztett. Lehet nem most kellene teleordítani mindent, hogy eddig egy asszony verőt rejtegettek, tartottak el, amikor épphogy túlvannak egy pedofil mentegetési botrányon...
gyurczi
Szerinted összekötik ezt bármivel is a hívek vagy hogy kérdéseket tesznek fel magukban?
Megkapták a 10 perc gyűlölet adagot, aztán foglalkozik tovább mindegyik a saját dolgával.
Lúdas Solymi
Én is kétlem, hogy bármelyik megugrana azon, hogy ezzel bevallotta, hogy (nem is annyira) kvázi bűnsegéd volt-voltak egy bántalmazási ügyben, most az a fontos csak, hogy MP egy szarszemétszaralak, ez az üzenet és ez a célközönségnek tuti át is megy...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 137 — balazs.t85@gmail.com
 telex.hu/belfold/2024/03/27/bayer-zsolt-magyar-peterrol-nagyjabol-tiz-eve-tudjuk-mikeppen-banik-a-felesegevel-ez-a-dupla-nulla

És Zsolti, ha így volt, akkor a faszért nem csináltatok semmit?
Gyurma Pappa
Nemhogy nem csináltak semmit, de VJ maga mondta 2019-ben, hogy "az isztambuli egyezmény egy politikai hiszti". Miközben ezek szerint egy bántalmazó kapcsolatban élt, amiről már az ismerősei is rég tudtak... félelmetesek ezek az emberek
r.baggio
 24.hu/belfold/2024/03/27/donath-anna-momentum-isztambuli-egyezmeny-ratifikalas/
Negritis, a vajda
Végre valami, erre kíváncsi vagyok. Mennyi időbe telik még először szavazhatnak róla?
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 124 — The Mathematician
 telex.hu/belfold/2024/03/27/bayer-zsolt-magyar-peterrol-nagyjabol-tiz-eve-tudjuk-mikeppen-banik-a-felesegevel-ez-a-dupla-nulla

És Zsolti, ha így volt, akkor a faszért nem csináltatok semmit?
Gyurma Pappa
Nemhogy nem csináltak semmit, de VJ maga mondta 2019-ben, hogy "az isztambuli egyezmény egy politikai hiszti". Miközben ezek szerint egy bántalmazó kapcsolatban élt, amiről már az ismerősei is rég tudtak... félelmetesek ezek az emberek
r.baggio
 24.hu/belfold/2024/03/27/donath-anna-momentum-isztambuli-egyezmeny-ratifikalas/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Azért Zsóti ütemet tévesztett. Lehet nem most kellene teleordítani mindent, hogy eddig egy asszony verőt rejtegettek, tartottak el, amikor épphogy túlvannak egy pedofil mentegetési botrányon...
gyurczi
Szerinted összekötik ezt bármivel is a hívek vagy hogy kérdéseket tesznek fel magukban?
Megkapták a 10 perc gyűlölet adagot, aztán foglalkozik tovább mindegyik a saját dolgával.
több mint 1 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Hont Bayer írására:
"...Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy öntudatos próbababára költöttek havi négymilliót az én adómból. Tényleg köszi ezt az egészet. Viszont nagyon régi ismeretségünkre tekintettel, mintegy kárpótlásul megtennél valamit? Körbekérdezel, hogy hány ilyen van még?"

😀
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Saját stat.
10 fideszes agyhalottal beszélve:
0 hallgatta meg, nyilvànvalóan zsidó ármány szerintük.

8 fideszes nem agyhalottal/pénz beszéltem
Ebből 4 meghallgatta, örülnek, hogy csak ennyi volt rajta, remélik több nem lesz.
#magyarnak lenni jó lehet
ozibozi
nem irigylem a kapcsolatrendszeredet 😊
Szesze
Titkolom is otthon😉
Azt hiszik a piacról élünk😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Saját stat.

Ebből 4 meghallgatta, örülnek, hogy csak ennyi volt rajta, remélik több nem lesz.
ozibozi
nem irigylem a kapcsolatrendszeredet 😊
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Saját stat.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Képzeljétek el, ha VJ hisztizik, hogy veri a férje, még egy lavinát indított volna el a NER-ben 😊
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 124 — The Mathematician
Mzp szarul használta a social mediat
MP ebben jobb így nehéz targetalni úgy hogy ne menjen körbe

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!