Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 319
 telex.hu/belfold/2024/03/27/bayer-zsolt-magyar-peterrol-nagyjabol-tiz-eve-tudjuk-mikeppen-banik-a-felesegevel-ez-a-dupla-nulla

És Zsolti, ha így volt, akkor a faszért nem csináltatok semmit?
Gyurma Pappa
Ha bárki más ilyen érvet hoz fel, az woke szar, meg cancel culture.
Kollegámmal beszéltük hogy a kövi szint az lesz, hogy Magyar Petya homofób és előhozni valami ilyesmit.
És itt merült fel az, hogy Polt Péter kijön, hogy csak azért bántotta a feleségét az ügyészség szerint, mert biszexuális, és DROPPOLJA A VIDEÓT!
zacknorb
Nem valószínű, hogy homofób, de eszébe se jutott lemondani sehonnan, amikor a kormány áttematizálta az lmbtq kérdést, sőt, szóval simán benne van, hogy találni az elmúlt 14 évéből olyan posztokat, megnyilvánulásokat, megjegyzéseket, amikor mélyen egyetértett a kormány lmbtq-ellenes propagandájval. Én egyébként nem hiszem, hogy ezt bedobnák, mert a saját tábor nagy része viszont az. Ezérthát el kellene magyarázni, hogy az ellenzéki homofóbia rossz, a kormánypárti homofóbia - családvédelem 😊 nem mondom, hogy lehetetlen, de az asszonyverő, agresszív pszichopata egyszerűbb sztori, akkor meg minek bonyolítani.
Egy rövidebb, kifejezetten az ellenzéki szavazókra targetált mini-kampányt tudnék maximum elképzelni, mert ahogy zavart kelthetne a saját táborban a téma, úgy az ellenzéki bázisban is ugyanolyan zavar lenne, hogy van itt egy nőverőnek-beállított, a kormány lmbtq-propagandájával egyetértő alapvetpően jobboldali csávó, aki nem egész két hónapja még Lölő payrollján volt, ez kell neked, ellenzéki szavazó?? 😊 Volt hasonló MzP-re is, más keretben.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 124 — The Mathematician
 444.hu/2024/03/27/a-pillanat-amikor-schiffer-andras-a-hir-tv-ben-nem-talalja-a-megfelelo-szot-de-velkovics-vilmos-a-segitsegere-siet

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya
 telex.hu/belfold/2024/03/27/bayer-zsolt-magyar-peterrol-nagyjabol-tiz-eve-tudjuk-mikeppen-banik-a-felesegevel-ez-a-dupla-nulla

Gyurma Pappa
Ha bárki más ilyen érvet hoz fel, az woke szar, meg cancel culture.
Kollegámmal beszéltük hogy a kövi szint az lesz, hogy Magyar Petya homofób és előhozni valami ilyesmit.
És itt merült fel az, hogy Polt Péter kijön, hogy csak azért bántotta a feleségét az ügyészség szerint, mert biszexuális, és DROPPOLJA A VIDEÓT!

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 927 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Gyurma Pappa
Nemhogy nem csináltak semmit, de VJ maga mondta 2019-ben, hogy "az isztambuli egyezmény egy politikai hiszti". Miközben ezek szerint egy bántalmazó kapcsolatban élt, amiről már az ismerősei is rég tudtak... félelmetesek ezek az emberek
r.baggio
Vaaagy szokás szerint hazudoznak össze-vissza.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan

Gyurma Pappa
Nemhogy nem csináltak semmit, de VJ maga mondta 2019-ben, hogy "az isztambuli egyezmény egy politikai hiszti". Miközben ezek szerint egy bántalmazó kapcsolatban élt, amiről már az ismerősei is rég tudtak... félelmetesek ezek az emberek
r.baggio
 kepmas.hu/hu/nyitott-kalitkaban-interju-varga-judittal-es-magyar-peterrel

Ebben az interjúban sem tűnik úgy, h mekkora terrorban lett volna tartva, de gondolom itt is csak félelemből nyilatkozta azt amit..
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante

Gyurma Pappa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 319
4,6% a hivatalosan mért munkanélküliségi ráta.
Amadeus von Dollárbaloldal
Araszol felfelé szép lassan, ahogy nézem...
StormST
és erre hozzák be a gastarbeitereket.

Szerintem nem fogják fel a karmelitában, hogy ez mennyire veszélyes 26-ra nézve. (MC?)
Ha megnézed a ksh-részletezést, igazából a 15-24 közöttiek között között nőtt nagyobbat, ami sokmindenből fakadhat. A politika szempontjából lényegesebb korosztályokban (25-74 között) stagnál. Ezt érdemes figyelni, hogy trendszerűen növöget-e majd.

A legnagyobb munkanélküliség megint a szokásos helyeken van, Észak-Mo., Észak-alföld meg Dél-dunántúl. A többi helyen ha nem is munakerő-szűkösség van (habár akár mondhatnánk is), de legalábbis egyensúlyi a helyzet.

Két szempont:
- A fidesz 14-ben 7,8%-os munkanélküliségi mutatóval nyert, de 2017-ben is 4,5% körül volt ez a mutató.

- A tervek szerint 2024 végén, 2025-ben elindulnak a nagyobb beruházások napi működödésben (BMW pl.) ahol tényszerűen 70-80% lesz a külföldi kulimunkás, de 20-30% akkor is a magyar munkaerőpiacról lesz felszívva. Olyan 1-1,5%-ot simán tud csökkenteni. Ebben bíznak odafenn is.

Ami tény, és én is tapasztaltam, hogy ennek a 4,5%-nak a 70-80%-a tényleg a hordó legalja. Nem véletlen, hogy a fentebbi helyeken van lokalizálva a munkanélküliek nagyon nagy része. Ez az a 3% (a 4,5%-ból) akiket szerintem nem lehet bevonni a munkaerőpiacra. Közgazdaságtanilag egyébként a 4% körüli munkanélküliség még nemhogy magas, hanem teljes foglalkoztatottságnak minősül.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 217

Gyurma Pappa
Ugye hivatalban lèvő miniszternek mind a bántalmazást, mind a zsarolást jeleznie kell az AH-nak. Valamennyi kormánytag hivatalos személykènt köteles lett volna feljelentést tenni a KNYF-n.

Ha Dezső és Hont nem propagandista lenne, akkor erről megkérdezhetné Orbánt, Pintért, Gulyást, Rogánt, a KNYF-t, az AH-t. ééés Varga Juditot.

= oknyomozás.

Szegény ember az, aki már hazudni sem tud.

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 335 — zászló zászló szív
StormST

Szerintem nem fogják fel a karmelitában, hogy ez mennyire veszélyes 26-ra nézve. (MC?)
az értelmesebb magyarja kint dolgozik külföldön
aki maradt és nem melózik azzal meg nem lehet mit kezdeni, annyira sík hülye
NB2
A Wolt futár az új munkanélküli segély

több mint 1 éve

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
StormST

az értelmesebb magyarja kint dolgozik külföldön
aki maradt és nem melózik azzal meg nem lehet mit kezdeni, annyira sík hülye
több mint 1 éve
StormST

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 492 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
Kíváncsi leszek a mérésekre, de MP nem az ellenzéktől fogja elvenni a szavazatokat, sokkal inkább a Fideszből kiábrándulótokat fogja megszólítani.
Annyira szépen csinálja a Fidesz, az összes olyan ismerősöm aki nem foglalkozik a politikával de Fideszes vagy volt "Fideszes", mindig azt a kérdést teszi fel: "Kire másra? Mert nincs alternatíva" Hiába magyarázom hogy akár Jézus is feltűnhetne, mire odaérünk hogy szavazni kellene már nem lesz alternatíva, mert kiderül hogy nőverő, buzi, pedofil, alkoholista (lehet ez erény lenne). Úgy fog rá gondolni mint "alkalmatlan jelölt".
Tegnap jött szembe az egyik nem Fideszes ismerősöm véleményei. Aki csak annyit írt erre az egészre MP-VJ ügyre hogy "zavaros". Ez a napnál is tisztább, csak hát aki ATV-t néz, az ne csodálkozzon. 😊
Nomac
mi hazánk szavazatai lesznek érdekesek
mert nekem van jópár ismerősöm aki azért szavazott rájuk mer hogy konzervatívak de mégse fidesz
Negritis, a vajda
Nekem kb az összes eddig billegő vagy kiábrándult ismerősöm őket támogatja, van aki képviselőjelöltként indul is a színeikben, mert a baloldalra nem hajlandók semmilyen körülmények között szavazni, amíg összefüggésbe hozható Gyurcsánnyal.
több mint 1 éve
Kíváncsi leszek a mérésekre, de MP nem az ellenzéktől fogja elvenni a szavazatokat, sokkal inkább a Fideszből kiábrándulótokat fogja megszólítani.
Annyira szépen csinálja a Fidesz, az összes olyan ismerősöm aki nem foglalkozik a politikával de Fideszes vagy volt "Fideszes", mindig azt a kérdést teszi fel: "Kire másra? Mert nincs alternatíva" Hiába magyarázom hogy akár Jézus is feltűnhetne, mire odaérünk hogy szavazni kellene már nem lesz alternatíva, mert kiderül hogy nőverő, buzi, pedofil, alkoholista (lehet ez erény lenne). Úgy fog rá gondolni mint "alkalmatlan jelölt".
Tegnap jött szembe az egyik nem Fideszes ismerősöm véleményei. Aki csak annyit írt erre az egészre MP-VJ ügyre hogy "zavaros". Ez a napnál is tisztább, csak hát aki ATV-t néz, az ne csodálkozzon. 😊
Nomac
mi hazánk szavazatai lesznek érdekesek
mert nekem van jópár ismerősöm aki azért szavazott rájuk mer hogy konzervatívak de mégse fidesz

több mint 1 éve
3 fiúgyermekkel ajándékoztam meg
Egy nő sosem mond ilyet. Ez klasszikus férfi megfogalmazás.
Gyurma Pappa
annyiban javítanék hogy egy nő ilyet nem mond magáról
"falusi kofák" szoktak így fogalmazni mikor pletykálnak valakiről

több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 137 — balazs.t85@gmail.com
több mint 1 éve
Elolvastam a VJ posztot, de ezt nem VJ, de 95%-ban biztos vagyok benne, hogy nem is nő írta.

Ki a faszom hívja a volt férjét a teljes nevén?
alvó gyerekei mellett az akkori házastársa ilyesmivel fenyeget
Senki nem ír ilyet magától. Ilyen mondatokat copy writerek szoktak írni, amikor nem akarnak hétköznapian fogalmazni (eleve ez a kivonulás a saját személyből sem jellemző, tehát a "férjem", "párom" stb. szóval inkább E/1, mint E/3)

3 fiúgyermekkel ajándékoztam meg
Egy nő sosem mond ilyet. Ez klasszikus férfi megfogalmazás.

Ez csak két kiemelés. De a sok szakszó, a sok költői kép (üstökös karrier, borzalmas szó túlhasználata) és az egész szerkezete egyértelműen nem egy bántalmazott feleség szavai.

Tudom, hogy ez evidens, csak gondoltam megosztom a gondolataimat.

több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Hacsak nem jön egy MP-Rogán hangfelvétel, ahol röhögve végigzongorázzák az éppen zajló műsort, a DK-n kívül szerintem minden ellenzéki pártot 5% alá lökhet, ha elindul valahogy az EP-választáson.
Ez eleve nem egy nehéz mutatvány, a többségért nem is kár.
Szerintem jobban be vannak szarva, mint a Fidesz.
csipkelli
Nagyon számolgatnak sokan, hogy megéri-e már beállni MP mögé vagy meg nem.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Hacsak nem jön egy MP-Rogán hangfelvétel, ahol röhögve végigzongorázzák az éppen zajló műsort, a DK-n kívül szerintem minden ellenzéki pártot 5% alá lökhet, ha elindul valahogy az EP-választáson.
Ez eleve nem egy nehéz mutatvány, a többségért nem is kár.
Szerintem jobban be vannak szarva, mint a Fidesz.
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 371 — Patriot
Azért az is beszédes hogy Klarika és Ferike nem nagyon akar beleallni ebbe a Magyar Péter ügyben, látványosan kussolnak.
KB23
Miről beszélsz? Ugyanúgy védik a kis pozíciójukat, mint az egész NER.

444.hu/2024/03/17/dobrev-klara-szerint-az-orszagnak-nem-magyar-peterre-van-szuksege

Ők is tudják, hogy csak addig lehetnek a pozícióban (“legerősebb ellenzéki párt”) amíg OV van a rendszer tetején.
Velük nem megbuktatható a NER, így elemi érdekük a jelenlegi status quo. Kényelmes 4 éventi választások, elkölthető évi 1-2mrd, plusz a havi zsebpénz (tiszteletdíj). No stress. Francnak kellenek ide Magyar Péterek.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 036
Azért az is beszédes hogy Klarika és Ferike nem nagyon akar beleallni ebbe a Magyar Péter ügyben, látványosan kussolnak.
KB23
Mit mondhatnának, amiből pozitívan jönnének ki?

több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 286
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 367 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Most olvastam VJ utolsó posztját, gondoltam ránézek kik like-olták, picit görgettem és jöttek is az arab, ázsiai, botocskák. Baromi vicces és egyben szégyen is!