Politika

65 feliratkozó

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
 www.facebook.com/hadhazyakos/posts/pfbid02V8HnBtbNmwnFFGCynpxasrMJpzF6t2HH1Q55FyP5mVHRWeH3Wyog4tAUgKPHNxcWl

Tony Soprano csak tanácsadó volt egy ilyen cégben. Ez a kölök igazi gengszter alapanyag, kíméletlen!
csipkelli
a porsche is olyan lett itthon, mint a Rolex meg a Hugo Boss. Az összes kitömött parasztnak az van, így kommersz lett. Nézhetek másik vágyálom autó után.
Amadeus von Dollárbaloldal
Jaguar
slowmotion
állítólag csak a baj van azzal is.
viszont elegáns, már persze ha a régebbi XJ-ket nézed

amikor felkerültem Pestre '99-ben, akkor találtam időt a belvárosban kószafaszálni (Fővám téri Szabadidőközpont és Gyermekmegőrző, ugye), a József Attila utca és a Hild tér sarkán volt egy Jaguar szalon. akkoriban jött ki az S-type, na az nem tetszett, de az XJ-sorozat... az nagyon bejövős volt)

Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
 www.facebook.com/hadhazyakos/posts/pfbid02V8HnBtbNmwnFFGCynpxasrMJpzF6t2HH1Q55FyP5mVHRWeH3Wyog4tAUgKPHNxcWl

Tony Soprano csak tanácsadó volt egy ilyen cégben. Ez a kölök igazi gengszter alapanyag, kíméletlen!
csipkelli
a porsche is olyan lett itthon, mint a Rolex meg a Hugo Boss. Az összes kitömött parasztnak az van, így kommersz lett. Nézhetek másik vágyálom autó után.
segitek neked. en egy ilyet lattam epp a hetvegen itt a promenadon, nagyon bivaly:

www.caranddriver.com/rolls-royce/wraith

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Lengyeleknel is fordulhat a dolog meg szlovakoknal is. A V4 is hamar visszaterhet.
Lúdas Solymi
azert ne allj addig fel labon, amig ez megtortenik.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
 qubit.hu/2023/04/04/alkoholizmus-magyarorszag-vilagelso

Középhatalom
több mint 2 éve

csipkelli
Jaguar
slowmotion
állítólag csak a baj van azzal is.
több mint 2 éve

csipkelli
Jaguar
több mint 2 éve

csipkelli
Általában viszont ízlésük nincs.
zinedine5
Semmi, 0, zéró. Egymást copyzza mindegyik suttyó. Az egész NER legnagyobb tragikomédiája az ez az igénytelenség.
több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni

csipkelli
Általában viszont ízlésük nincs. Szóval egy 80-as évekbeli 911 azért még mindig fasza lehet.
több mint 2 éve

csipkelli
több mint 2 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Finnek baszod. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/474382200_1171801857641440_6638860205017966857_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1353x1002&ctp=p600x600&_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=b96d88&_nc_ohc=VjLH6iM2WUAQ7kNvwFa-d-M&_nc_oc=AdmlxwmYy7XiVfljDVdsm1_Lmr8R04srA-BlDFinbZG8q7XNIwUXMlbIVe3nouxQ8K8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=naz2M9omJNTIrB0Atdkktg&oh=00_AflMdeASHdqx4ekoYnByKIrocvQubl_bvSlSSwEsfhvJFQ&oe=6947F632
Hadházy Ákos
Havi majdnem egymillió forintért a polgármester 27 éves fia, Eged István Renátó vezeti a 22 főt foglalkoztató hulladékszállító mini céget Pétervásárán. A mellékelt kép tanulsága szerint a komoly...

több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
De szerinted OV, aki olyan nagy formátumú politikus, el tudja engedni azt, hogy nemzetközi színtéren mozoghasson? Nem véletlen szerintem a kelet felé nyitása se, mert ott senkit nem érdekel, hogy mit mond, amíg azt csinálja amiben megegyeztek.Lúdas Solymi
Nem tudom. Én csak MC high risk high reward postjára reagáltam, hogy én nem látom a reward részt. Amiket eddig olvastam a lehetséges indokokról, azokban én nem látok rewardot már. Emiatt gondolok arra, hogy ez már nem a rewardról szól, hanem más okok - hiúság?, _tényleg elhitte_ hogy kelet a jövő?, dafke? - miatti kardozás.
peterk2005 udvari bolond
Ez most nala realpolitika, hosszutavra jatszik. Tudja h neki ha a hatorszag biztositva van, akkor marad, az EU-sok meg cserelodnek.
A haboru utan alakulhat szamara kedvezoen a helyzet.
Azt meg h a nemetek, Scholz vagy a nemet multik mit akarnak majd, nem tudjuk.

Lengyeleknel is fordulhat a dolog meg szlovakoknal is. A V4 is hamar visszaterhet.

Persze elerhet o is arra a szintre h nem o lesz az EU legtapasztaltabb politikusa, hanem o lesz a ven bolond.
Lúdas Solymi
Szerintem tévedés azt gondolni, hogy van terv.
Közel sem akkora géniusz ő a nagypolitika színpadán, mint amit az itthoni mezőny gyengesége miatt hisz magáról illetve hisznek róla.
Hosszan lehetne sorolni mikre tett és nem jöttek be vagy miket nézett be.
Azzal egyetértek, hogy itthon nem kell aggódnia, ezért többet kockáztathat, de ettől még ahová nyúl (nemzetközileg) kb. szarrá válik.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 880
De szerinted OV, aki olyan nagy formátumú politikus, el tudja engedni azt, hogy nemzetközi színtéren mozoghasson? Nem véletlen szerintem a kelet felé nyitása se, mert ott senkit nem érdekel, hogy mit mond, amíg azt csinálja amiben megegyeztek.Lúdas Solymi
Nem tudom. Én csak MC high risk high reward postjára reagáltam, hogy én nem látom a reward részt. Amiket eddig olvastam a lehetséges indokokról, azokban én nem látok rewardot már. Emiatt gondolok arra, hogy ez már nem a rewardról szól, hanem más okok - hiúság?, _tényleg elhitte_ hogy kelet a jövő?, dafke? - miatti kardozás.
peterk2005 udvari bolond
Ez most nala realpolitika, hosszutavra jatszik. Tudja h neki ha a hatorszag biztositva van, akkor marad, az EU-sok meg cserelodnek.
A haboru utan alakulhat szamara kedvezoen a helyzet.
Azt meg h a nemetek, Scholz vagy a nemet multik mit akarnak majd, nem tudjuk.

Persze elerhet o is arra a szintre h nem o lesz az EU legtapasztaltabb politikusa, hanem o lesz a ven bolond.
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 380 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
most bocsánat, de aki akár a Yettelnél, akár a Vodánál maradt a NER bevásárlása után, az akasztani való.
Mondjuk az ilyen elmés kijelentéseknek pont annyi értelme van, mintha azt írná valaki, hogy aki a választások után ebben a koszfészekben maradt, az is felakaszthatja magát.
Hanni
Szerinted milyen hamar kezdenek el visszaélni a helyzettel és checkolni az adatforgalmat?

Költői kérdés. Sokan nem veszik komolyan, de adatbiztonság szempontjából a 24. Óra van itthon.
Ahhoz elég egy törvény, nem kell felvásárlás.
ender1112
Amelyik már 20+ éve létezik.
Minden szolgáltatónál rögzítenek minden hívást, és ha a megfelelő szerv kéri ki, akkor ki is adják. És így volt ez már a Pannonnál, Westelnél is.
Őszentsége Sobri Jóska
Ja, kábé ez van. Egyébként engem is lehet vinni akasztani, maradtam a Vodánál. Hova menjek? Ahhoz a Telekomhoz, amelyik az Origót odadobta Vityáéknak? Vásárláskor hiába kerülöm a CBA-t vagy a Lipótit, azok se sokkal jobbak, ahova járok. A Penny is szépen benne van a Felcsút seggében, de sorolhatnám tovább. Már egy fél lépést se tudok úgy tenni, hogy ne ütközzek a NER-be.
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 528 — Saturday Night Lights
most bocsánat, de aki akár a Yettelnél, akár a Vodánál maradt a NER bevásárlása után, az akasztani való.
Mondjuk az ilyen elmés kijelentéseknek pont annyi értelme van, mintha azt írná valaki, hogy aki a választások után ebben a koszfészekben maradt, az is felakaszthatja magát.
Hanni
Szerinted milyen hamar kezdenek el visszaélni a helyzettel és checkolni az adatforgalmat?

Költői kérdés. Sokan nem veszik komolyan, de adatbiztonság szempontjából a 24. Óra van itthon.
Tudjuk, ettől csak az fél, akinek vaj van a füle mögött.
Dzsokijuing
Teljesen felesleges lépés lenne, itt senki sem fog forradalmat csinálni.
slowmotion
Azért a Pegazust beszerelték néhány antineres cuccba. Biztos, amit látnak-hallanak.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Hanni

Dzsokijuing
Teljesen felesleges lépés lenne, itt senki sem fog forradalmat csinálni.
több mint 2 éve
Hanni

Dzsokijuing
lol
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 528 — Saturday Night Lights
Hanni

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Létezik, hogy nem leszünk a legboldogabb országok között 2030-ban? Elképesztő, hogy Brüsszel mit művel szegény hazánkkal. Hiába küldi el rendszeresen a Fidesz a búbánatos francba, egyszerűen nem hajlandó küldeni a pénzt. Hát mit akarnak még?
Navracsics szerint az uniós pénzek hiánya miatt nem biztos, hogy 2030-ig az öt legélhetőbb uniós ország közé fogunk tartozni
 telex.hu/belfold/2023/04/04/navracsics-tibor-karacsony-gergely-egyensuly-intezet-jovokep-magyarorszag-budapest
nagylaza, főpohárnok
Mindig a másik a hibás.
Dzsokijuing
Jajj, hát ezt ki gondolta volna!?
Ki kellene repülni Brüsszelbe Tibor, megkérdezni mikor jönnek az EU-s pénzek, mi az új tuti tuti tuti biztos dátum!
Ez is bohócot csinál magából.
vpi
már egy jó ideje, dehát egyedül maradtunk Tibor!
Kell még vmit mondanom Ildikó?

több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 880
Amúgy a Fidesz aki ilyen ügyesen használja az Amerikából importált identitáspolitikát, hogy nem vette észre, hogy az egész woke kultúra egyetlen sikeres terméke Trump és az ellenpólus szélre tolása? Hiába nincs tömegbázisuk, ha rá lehet mutatni az ellenfélre és azt mondani náci, akkor akár egy Bident is meg lehet választani, főleg ha a másik oldal tényleg egész nap a buzilobbiról meg meg a zsidó-néger összeesküvésről beszél. Nyilván ez itthon pluszos dolog, de a külpolitikát nem áldoznám be azért, hogy a fenékig merüljek benne.
andree
Miért?

A külpolitikát akkor áldozta be, amikor Peti lett a miniszter. Ráadásul saját magad meg is válaszolod - itthon plusszos (vastagon) akkor miért ne csinálja? Amíg nem kap egy rohadt nagy pofont az USA-tól vagy nem lesz itthon értelmezhető ellenzéke, nem fog mást csinálni. High risk, high reward. (És rengeteg bukta)
MC12
És mi az a high reward? Nem az országnak, hanem saját magának (saját körének)? Én már jó ideje nem látom.
peterk2005 udvari bolond
Egyrészt nem tudjuk, mert nem látjuk a dealeket a háttérben és hàt valószínűleg más a high reward neki mint nekünk 😊

De egyébként mivel neki kvázi tét nélküli már ez a külpolitikásdi - a fentebb említett határokig - ezért miért ne pakolhatná a zsetonjait mindig a fekete 35-re? Még csúnyábbat twittel az USA nagykövet? Még morcosabb lesz Scholz? Komolyan, néha az hiszem, hogy ez már szándékos trollkodás részükről a trollkodás kedvéért és még annyi sincs mögötte, hogy HR-HR.

Megmondom őszintén, én azt hittem amikor OV ennyire beleállt az ukránokba, akkor jön egy USA elnök közeli akárki, aki elmondja, hogy eddig volt a bohóckodás kispajtás és most usgyi vissza a sorba. De láthatóan ez nem történt meg, nyilván lehet egy csomó ok miatt, amit boncolgattunk itt már eleget, de nekem személy szerint továbbra is meglepő. Valamiért átlépnek OV-n (lásd NATO-ukrán csúcs) de nem akarják visszaállítani a sorba. Hogy ez most azért van, mert szerintük - veled ellentétben (csak piszkállak no offense 😊 ) - nem jobb bárki OV-helyett vagy azért mert tökéletesen jelentéktelenek vagyunk vagy valami másért, hát ez jó kérdés.
MC12
Ja, azok az általunk nem látható, misztikus high rewardok. 😊

Én meg azt gondolom, hogy azért nem látjuk, mert nincsenek ilyenek. Én már csak egy berendezkedett, elkényelmesedett, öncélú rendszert látok tele olyan aktorral - Viktorostul, Petistül és a többiek -, akiknek egyrészt itthon be van betonozva a seggük, így attól nem kell tartaniuk, hogy következménye lesz annak amit csinálnak (mármint a személyükre nézve, itthon), másrészt viszont nemzetközi viszonylatban eltűntek a kapaszkodói. Az EU-n belüli alternatív jobboldali szövetség elképzelésétől a visegrádiakon át az oroszok megbolondulásáig mind "nem jól alakult" az ő nézőpontjukból, és ezek nékül a kapaszkodók nélkül egyre kevésbé találunk szövetségest bármit is akarunk éppen, és egyre gyakoribb, hogy zsigeri módon reagálunk. Ahogy a személyes pozíciójába bebetonozott, de a szemétdombján kívüli világban eljelentéktelenedő ember gyakran reagálni szokott.

A másik alternatíva, hogy mostanra Orbán (a NER) tényleg teljesen Putyin kezéből eszik / Putyin pórázán lóg, és ezek a magyar érdek-szempontból értelmezhetetlen dolgok már csak egyszerűen annak jelei, hogy Putyin próbál rajtunk keresztül kellemetlenkedni az EU-nak/NATO-nak. Vagyis már nem mi akarunk, hanem Putyin akar. De vagyok annyira konteo-ellenes, hogy ebben a forgatókönyben ne higyjek. Szerintem ENNYIRE azért nem vagyunk Putyin zsebében. Valószínűbbnek gondolom az elsőt.
peterk2005 udvari bolond
De szerinted OV, aki olyan nagy formátumú politikus, el tudja engedni azt, hogy nemzetközi színtéren mozoghasson? Nem véletlen szerintem a kelet felé nyitása se, mert ott senkit nem érdekel, hogy mit mond, amíg azt csinálja amiben megegyeztek.

Persze eddig az EU-ban is ez volt, csak már kínos nekik is, hogy megy a pénz, aztán őket kutyázza, meg hát változott a helyzet is, a háború miatt meg még látványosabb amit csinál.

MC12:
Szerintem azért lépnek át OV-n, mert keresik a kiskapukat és próbálják a dolgokat simábban és problémamentesen megoldani, nem kell nekik most a plusz feszkó, van elég így is.

Ha nekiállnának rendszabályozni, akkor csak a problémát veszik a nyakukba, mert OV elkezd hangoskodni meg akciózni.

Így igazából hagyják is, hogy csinálja a saját dolgát, meg nem is.
Próbálják elkerülni, hogy összeOV-zzák magukat, mert ha jönnek a választások, pár polgár felkérdezné őket, aztán így h szankciózgatnak meg infláció is van, migránsok is, billeghet otthon is a szék és inkább azt próbálják menteni elsősorban, nem a magyar népet megszabadítani OV-tól.

De tudod te ezt nagyon jól 😊
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Hanni

Ahhoz elég egy törvény, nem kell felvásárlás.
ender1112
Amelyik már 20+ éve létezik.
Minden szolgáltatónál rögzítenek minden hívást, és ha a megfelelő szerv kéri ki, akkor ki is adják. És így volt ez már a Pannonnál, Westelnél is.

több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
Létezik, hogy nem leszünk a legboldogabb országok között 2030-ban? Elképesztő, hogy Brüsszel mit művel szegény hazánkkal. Hiába küldi el rendszeresen a Fidesz a búbánatos francba, egyszerűen nem hajlandó küldeni a pénzt. Hát mit akarnak még?
Navracsics szerint az uniós pénzek hiánya miatt nem biztos, hogy 2030-ig az öt legélhetőbb uniós ország közé fogunk tartozni
 telex.hu/belfold/2023/04/04/navracsics-tibor-karacsony-gergely-egyensuly-intezet-jovokep-magyarorszag-budapest
nagylaza, főpohárnok
Mindig a másik a hibás.
Dzsokijuing
Ki kellene repülni Brüsszelbe Tibor, megkérdezni mikor jönnek az EU-s pénzek, mi az új tuti tuti tuti biztos dátum!
vpi
 media.tenor.com/qYnFqUrafJAAAAAC/horngyula-egyed%C3%BClvagyunk.gif
vpi
Végül csak összefogtak a Jobbikkal 😀
Kampman
Ők egy 20-asért az anyjukkal is. 5%-ért Csurkát is feltámasztanák a Demokratikus Charta ravatalán. 😃
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 405
szép történetek az újabb digi áremelés mellé
lassan jöhet a voda süllyedése is

Negritis, a vajda
engem pont ma hívott a Voda....családi csomagom van, nekem korlátlan nettel, gyereknek most 6GB és nem tudom mennyi perc ingyenes, mert sose használjuk ki.
Össze lett kapcsolva egy 1 gigás nettel (azt hiszem giga a megfelelő egység), egy 130 csatornás Tv-vel...sajnos poresz nincs benne, de ki fizet ma már ezért 😉 és egy otthoni sosem használt vezetékes telefonnal. Összesen fizetek 20 ezret -20%, mert összevontam egy előfizetésre. Vagyis 16k a teljes összeg...és bevallom őszintén leszarom azt is, ha figyelik az adatforgalmat, mert bekaphatja az összes 😊
(eredetileg én UPC-s voltam, két éve vásárolta fel a Voda
Klaci79
kb 7ezer ft a net tv 100+ csatorna es 6 gb mobilnet
teny a net az nem megagyors, de boven eleg, pedig naponta dolgozok "rajta"
nincs husegem mar es a tkom kb 300 ft-t emelt

szigoruan telora csak kartyast hasznalok.kb evente parszor rakok ra 3500 egyseget
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 973
nagylaza, főpohárnok
Mindig a másik a hibás.
Dzsokijuing
vpi
 media.tenor.com/qYnFqUrafJAAAAAC/horngyula-egyed%C3%BClvagyunk.gif
vpi
Végül csak összefogtak a Jobbikkal 😀