Politika
66 feliratkozó
1 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 2 éve
Hát ő biztos remekül képviselné a nemzeti egy segget. Csak elég fiatal legyenéna Bélát akarom, bár a csinicsajok neki is gyenge, meg kurvasokbafájna, hogy megcsináljaEgyrészt szerintem nincs már ilyen reputàciója, másrészt ott bekavar a magánélet. Már vált egyszer, most is külön él a feleségétől és a pletykák szerint nem véletlen, hogy mindig vannak friss diplomás - 30 alatti, “szemrevaló” hölgyek a stàbjában. Persze, ez lehet rosszindulatú sejtetés is - én el is határolódom! De egy pedofilbotrányos elnök után, egy szexbotrányos mindenképpen előrelépés lenne.Én azért gondoltam Navracsicsra, mert már egyszer volt száműzetésben és talán még neki van annyi reputációja a társadalomba, hogy egy kicsit megnyugtassa a kedélyeket.Martonyi legjobb tudomásom szerint elég beteg(eskedő) nem hiszem, hogy egy 75 plusszos embert választana OV, két masszív személyi bukta után az kéne neki, hogy 2-3 év múlva meghaljon a kinevezett. A jóisten se mosná le róla, hogy el van átkozva ezen a területen 😊Amúgy indítani kellene egy tipp játékot, hogy ki lesz az a madár akit beraknak a KE székbe. Én még mindig azt mondom, hogy Navracsics lesz a befutó. 1. Mert eddig nem sok haszna volt mint EU pénzek nagymestere 2. Elmondhatják, hogy a kisebbik kormányon lévő párt is tud adni egy KE-t, 3. Még mindig O leghitelesebb ezen a szemét dombon.Semjén már smafu? 🙂
KB23
Adná magát ez a választás. Vagy Schmidt Mária Terézia, ő is remek választás. Vagy meghúzza a váratlant és a feleségét odateszi. Benne csak bízhat, hiába nő.
... amúgy szerintem Stumpf lesz vagy Martonyi, nem mernek egy vállalhatatlan biodíszletet odarakni mégegyszer.
FLZOLI
Stumpf elég sokszor ment szembe alkotmánybíróként, meg fogalmazott meg különvéleményt a kormány jogalkotási folyamatával szemben, szóval nem hiszem, hogy Orbán akarna a nyakába egy akadékoskodó, jogászkodó, minden lében kanàl - jogászt.
Szerintem egy 50 feletti de 70 alatti férfi lesz, tippre egy második vonalas “öreg harcos” vagy valaki a tudományos élet elefántcsonttornyából. Egy Mádl 2.0.
MC12
KB23
MC12
sutianap
több mint 2 éve
youtu.be/LZDbdc6hPIo?si=qiB5P5CZh8Uevee_Ez a ma műsor elég keményre sikeredett. Főleg a vége
több mint 2 éve
Milyen bájos gondolat, hogy egy autokráciát le lehet győzni választáson.Én, a magam részéről úgy gondolom, hogy a Fidesz kívűlről kikezdhetetlen, az ellenzéknek a leváltására semmilyen esélye nincs, főleg annak tudatában hogy a min 60%-uk be van csatornázva az állampártba.de az a rossz hírem van, hogy Orbánék elzavarásához választást kell nyerni.
A végét 2 dolog hozhatja el:
1: Felmegy a tömeg a karmelitához, kirángatják őket az utcára, és irány a sitt - azaz ahogy a románok megtísztították a saját politikai életüket a 10-es években.
Ebben a helyzetben nagyon nagyon fontos, hogy el kell menni az Apró villába is, különben nem csináltunk semmit.
2: Magába roskad mint egy nagy vörös óriás.
Most hogy a fél országot ellopták, egyre inkább csak egymás cégeit tudják ellopni, illetve az a végtelen pénzeső és világpolitikai nihil sincs már, mint 10 és 19 között.
A pénz egyre kevesebb, a kormány megoldandó problémái meg egyre csak sokasodnak, meg a repedések is.
Amíg 10 éven keresztül úgy érezte az egyszeri Fideszes politikus, hogy mindent lehet mert a párt úgyis összezár, ezért mindenki kussolt egymásról, most azért már jól látszódnak a rendszer eresztékei, esnek ki a csontvázak a szekrényből rendesen.
Ui: Magyar Péter remélem tényleg levadássza Gulyást.
akdestroyer
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
ez a videó durva, remélem azért nem mindenki ilyen hülye...Volt néhány teljesen korrekt. Nyilván a nagy átlagban benne vannak a hülyék is, meg a másik oldalon akik nagyon értenek hozzá.
www.youtube.com/watch?v=qSt0AD_MQ-w
NB2
több mint 2 éve
ez a videó durva, remélem azért nem mindenki ilyen hülye...Van még kérdés? 😊
NB2
Magamat tudom ismételni: itt nem Orbán a hülye.
több mint 2 éve
ez a videó durva, remélem azért nem mindenki ilyen hülye...az unió meg a buzik miatt kellett aláírni
NB2
eszem faszom megáll
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Martonyinak nem feküdt a NER irányvonala. Nem véletlen lécelt nyugdíjba.Martonyi legjobb tudomásom szerint elég beteg(eskedő) nem hiszem, hogy egy 75 plusszos embert választana OV, két masszív személyi bukta után az kéne neki, hogy 2-3 év múlva meghaljon a kinevezett. A jóisten se mosná le róla, hogy el van átkozva ezen a területen 😊Amúgy indítani kellene egy tipp játékot, hogy ki lesz az a madár akit beraknak a KE székbe. Én még mindig azt mondom, hogy Navracsics lesz a befutó. 1. Mert eddig nem sok haszna volt mint EU pénzek nagymestere 2. Elmondhatják, hogy a kisebbik kormányon lévő párt is tud adni egy KE-t, 3. Még mindig O leghitelesebb ezen a szemét dombon.Semjén már smafu? 🙂
KB23
Adná magát ez a választás. Vagy Schmidt Mária Terézia, ő is remek választás. Vagy meghúzza a váratlant és a feleségét odateszi. Benne csak bízhat, hiába nő.
... amúgy szerintem Stumpf lesz vagy Martonyi, nem mernek egy vállalhatatlan biodíszletet odarakni mégegyszer.
FLZOLI
Stumpf elég sokszor ment szembe alkotmánybíróként, meg fogalmazott meg különvéleményt a kormány jogalkotási folyamatával szemben, szóval nem hiszem, hogy Orbán akarna a nyakába egy akadékoskodó, jogászkodó, minden lében kanàl - jogászt.
Szerintem egy 50 feletti de 70 alatti férfi lesz, tippre egy második vonalas “öreg harcos” vagy valaki a tudományos élet elefántcsonttornyából. Egy Mádl 2.0.
MC12
Én Trócsányira tippelek vagy egy Horváth Attila szerű, messzemenően elkötelezett, öreg fideszesre az AB/Kúria kispadjáról, akivel nem lesz gond.
Navra hatalmi központot épített anno, ezt nem felejti el OV neki.
több mint 2 éve
www.facebook.com/profile.php?id=61556624432810csak ne menjen Rómába bulikázni
ördög ügyvédje 2.0 😊
NB2
több mint 2 éve
éna Bélát akarom, bár a csinicsajok neki is gyenge, meg kurvasokbafájna, hogy megcsináljaEgyrészt szerintem nincs már ilyen reputàciója, másrészt ott bekavar a magánélet. Már vált egyszer, most is külön él a feleségétől és a pletykák szerint nem véletlen, hogy mindig vannak friss diplomás - 30 alatti, “szemrevaló” hölgyek a stàbjában. Persze, ez lehet rosszindulatú sejtetés is - én el is határolódom! De egy pedofilbotrányos elnök után, egy szexbotrányos mindenképpen előrelépés lenne.Én azért gondoltam Navracsicsra, mert már egyszer volt száműzetésben és talán még neki van annyi reputációja a társadalomba, hogy egy kicsit megnyugtassa a kedélyeket.Martonyi legjobb tudomásom szerint elég beteg(eskedő) nem hiszem, hogy egy 75 plusszos embert választana OV, két masszív személyi bukta után az kéne neki, hogy 2-3 év múlva meghaljon a kinevezett. A jóisten se mosná le róla, hogy el van átkozva ezen a területen 😊Amúgy indítani kellene egy tipp játékot, hogy ki lesz az a madár akit beraknak a KE székbe. Én még mindig azt mondom, hogy Navracsics lesz a befutó. 1. Mert eddig nem sok haszna volt mint EU pénzek nagymestere 2. Elmondhatják, hogy a kisebbik kormányon lévő párt is tud adni egy KE-t, 3. Még mindig O leghitelesebb ezen a szemét dombon.Semjén már smafu? 🙂
KB23
FLZOLI
MC12
KB23
MC12

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
ez a videó durva, remélem azért nem mindenki ilyen hülye...www.youtube.com/watch?v=qSt0AD_MQ-w
több mint 2 éve
www.facebook.com/profile.php?id=61556624432810Feltűnési viszketegség.
ördög ügyvédje 2.0 😊
NB2
több mint 2 éve
Ki az akit el akarnak dugni a politikából, viszont sokat tett és jár neki egy kifizetőhely?Mind ilyen lassan, csak a hely kevés…
Toca
több mint 2 éve
Egyrészt szerintem nincs már ilyen reputàciója, másrészt ott bekavar a magánélet. Már vált egyszer, most is külön él a feleségétől és a pletykák szerint nem véletlen, hogy mindig vannak friss diplomás - 30 alatti, “szemrevaló” hölgyek a stàbjában. Persze, ez lehet rosszindulatú sejtetés is - én el is határolódom! De egy pedofilbotrányos elnök után, egy szexbotrányos mindenképpen előrelépés lenne.Én azért gondoltam Navracsicsra, mert már egyszer volt száműzetésben és talán még neki van annyi reputációja a társadalomba, hogy egy kicsit megnyugtassa a kedélyeket.Martonyi legjobb tudomásom szerint elég beteg(eskedő) nem hiszem, hogy egy 75 plusszos embert választana OV, két masszív személyi bukta után az kéne neki, hogy 2-3 év múlva meghaljon a kinevezett. A jóisten se mosná le róla, hogy el van átkozva ezen a területen 😊Amúgy indítani kellene egy tipp játékot, hogy ki lesz az a madár akit beraknak a KE székbe. Én még mindig azt mondom, hogy Navracsics lesz a befutó. 1. Mert eddig nem sok haszna volt mint EU pénzek nagymestere 2. Elmondhatják, hogy a kisebbik kormányon lévő párt is tud adni egy KE-t, 3. Még mindig O leghitelesebb ezen a szemét dombon.Semjén már smafu? 🙂
KB23
FLZOLI
MC12
KB23
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Ki az akit el akarnak dugni a politikából, viszont sokat tett és jár neki egy kifizetőhely?Szájer Józsi 😊
Toca
több mint 2 éve
Ki az akit el akarnak dugni a politikából, viszont sokat tett és jár neki egy kifizetőhely?
több mint 2 éve
Én azért gondoltam Navracsicsra, mert már egyszer volt száműzetésben és talán még neki van annyi reputációja a társadalomba, hogy egy kicsit megnyugtassa a kedélyeket.Martonyi legjobb tudomásom szerint elég beteg(eskedő) nem hiszem, hogy egy 75 plusszos embert választana OV, két masszív személyi bukta után az kéne neki, hogy 2-3 év múlva meghaljon a kinevezett. A jóisten se mosná le róla, hogy el van átkozva ezen a területen 😊Amúgy indítani kellene egy tipp játékot, hogy ki lesz az a madár akit beraknak a KE székbe. Én még mindig azt mondom, hogy Navracsics lesz a befutó. 1. Mert eddig nem sok haszna volt mint EU pénzek nagymestere 2. Elmondhatják, hogy a kisebbik kormányon lévő párt is tud adni egy KE-t, 3. Még mindig O leghitelesebb ezen a szemét dombon.Semjén már smafu? 🙂
KB23
FLZOLI
MC12
több mint 2 éve
Martonyi legjobb tudomásom szerint elég beteg(eskedő) nem hiszem, hogy egy 75 plusszos embert választana OV, két masszív személyi bukta után az kéne neki, hogy 2-3 év múlva meghaljon a kinevezett. A jóisten se mosná le róla, hogy el van átkozva ezen a területen 😊Amúgy indítani kellene egy tipp játékot, hogy ki lesz az a madár akit beraknak a KE székbe. Én még mindig azt mondom, hogy Navracsics lesz a befutó. 1. Mert eddig nem sok haszna volt mint EU pénzek nagymestere 2. Elmondhatják, hogy a kisebbik kormányon lévő párt is tud adni egy KE-t, 3. Még mindig O leghitelesebb ezen a szemét dombon.Semjén már smafu? 🙂
KB23
FLZOLI
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Én, a magam részéről úgy gondolom, hogy a Fidesz kívűlről kikezdhetetlen, az ellenzéknek a leváltására semmilyen esélye nincs, főleg annak tudatában hogy a min 60%-uk be van csatornázva az állampártba.1: Annak idején a tömeg Gyurcsányt se rángatta ki az utcára, Orbánt pláne nem fogja. Már csak azért sem, mert kevéssé tartom valószínűnek, hogy Kubatov a Fradi B-közepet ilyen célra mozgósítaná.
A végét 2 dolog hozhatja el:
1: Felmegy a tömeg a karmelitához, kirángatják őket az utcára, és irány a sitt - azaz ahogy a románok megtísztították a saját politikai életüket a 10-es években.
Ebben a helyzetben nagyon nagyon fontos, hogy el kell menni az Apró villába is, különben nem csináltunk semmit.
2: Magába roskad mint egy nagy vörös óriás.
Most hogy a fél országot ellopták, egyre inkább csak egymás cégeit tudják ellopni, illetve az a végtelen pénzeső és világpolitikai nihil sincs már, mint 10 és 19 között.
A pénz egyre kevesebb, a kormány megoldandó problémái meg egyre csak sokasodnak, meg a repedések is.
Amíg 10 éven keresztül úgy érezte az egyszeri Fideszes politikus, hogy mindent lehet mert a párt úgyis összezár, ezért mindenki kussolt egymásról, most azért már jól látszódnak a rendszer eresztékei, esnek ki a csontvázak a szekrényből rendesen.
Ui: Magyar Péter remélem tényleg levadássza Gulyást.
akdestroyer
Nincs sok értelme az Apró-villához vonulni, Gyurcsányék a Bimbó útra költöznek.
2: Hiú ábránd azt gondolni, hogy a rendszer magától összeomlik. Valóban várható, hogy a belső konfliktusok erősödnek és egyre inkább kezelhetetlenné válnak, de az a rossz hírem van, hogy Orbánék elzavarásához választást kell nyerni. Maguktól nem fognak eltakarodni.
Ui: Magyar Péter nyilván nem lenne bánatos, ha sikerülne Gergőnket (is) levadásznia, de a célkeresztjében Rogán a No. 1.
több mint 2 éve
Pokorni 😛
több mint 2 éve
Miert ne mernének?Amúgy indítani kellene egy tipp játékot, hogy ki lesz az a madár akit beraknak a KE székbe. Én még mindig azt mondom, hogy Navracsics lesz a befutó. 1. Mert eddig nem sok haszna volt mint EU pénzek nagymestere 2. Elmondhatják, hogy a kisebbik kormányon lévő párt is tud adni egy KE-t, 3. Még mindig O leghitelesebb ezen a szemét dombon.Semjén már smafu? 🙂
KB23
FLZOLI
több mint 2 éve
Amúgy indítani kellene egy tipp játékot, hogy ki lesz az a madár akit beraknak a KE székbe. Én még mindig azt mondom, hogy Navracsics lesz a befutó. 1. Mert eddig nem sok haszna volt mint EU pénzek nagymestere 2. Elmondhatják, hogy a kisebbik kormányon lévő párt is tud adni egy KE-t, 3. Még mindig O leghitelesebb ezen a szemét dombon.Semjén már smafu? 🙂
KB23
több mint 2 éve
Amúgy indítani kellene egy tipp játékot, hogy ki lesz az a madár akit beraknak a KE székbe. Én még mindig azt mondom, hogy Navracsics lesz a befutó. 1. Mert eddig nem sok haszna volt mint EU pénzek nagymestere 2. Elmondhatják, hogy a kisebbik kormányon lévő párt is tud adni egy KE-t, 3. Még mindig O leghitelesebb ezen a szemét dombon.
Szerkesztette: KB23
több mint 2 éve
Balatonalmádi…Ilyenkor mindig eszembe jutnak a Magyar Republikánus Párt megkerülhetetlen vezetőjének 😊 szavai a 90-es évek elején:
Mindig jönnek az új, a fiatal éhes farkasok, csak attól tudják elvenni amit akarnak, akinek már van valamije és már nem tudja megvédeni.
| Szlávy Bulcsú |
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2024/02/21/fidesz-kdnp-kihelyezett-frakcioules-balatonalmadi-orban-viktor-kordonEgy Kalibrt vagy Tomahawkot az épülere ahol ezek buzulnak....
Féljetek, ha mertek!
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018