NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 036
62
01:40 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 074
www.facebook.com/zoltan.kesz.3/posts/10159821847698540ejnye
Jó a műsor.
csipkelli
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
444.hu/2022/05/19/sokallta-a-ket-eurot-a-dijnyertes-firenzei-kavezo-koffeinmentes-eszpresszojaert-rajuk-hivta-a-rendoroketén egy népfelkelés hangját hallom - egy juró egy kurva kávé és kész, központi szabályozás nélkül, az elhajlókat majd kibelezik....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Annyira rossz irány ez, amit most te is meg az egész ellenzéki nyilvánosság csinál. Trump teljesen rossz példa. Trump úgy nyert, hogy elment a billegő államokba, ahova Hillary nem. 3 millióval kevesebb szavazatot kapott. Még az utolsó hetekben is volt olyan repi szenátor, aki inkább elszaladt a mikrofon elől, csak hogy ne kelljen támogatnia Trumpot. Közben a másikoldalon a teljes demokrata establishment, a CNN, a NYT, a WP, az MSNBC, a bigtech, a corporate world jelentős része. És mégis nyerni tudott.Persze, igazad van. Ilyen az ellenzék. De én azt gondolom, hogy ez a helyzetből következik. Hagymán és kenyéren élve ennyire futotta. És ennyire is fogja, amíg marad a hagyma és kenyér. Ennél többhöz jobb körülmények kellenének. Ez az oka annak, hogy "álmodozom". Mert nekem az tűnik "álmodozásnak", irreális elvárásnak, hogy a csontsovánnyá fogyott gebe saját erőből megverje a jól táplált, mindenben dúskáló versenylovat. Nem fogja. Akkor fogja megverni, ha a körülmények megsegítik. Akár úgy, hogy a versenyló hülyül be, akár úgy, hogy a versenypálya alakul át úgy, hogy nem a futás számít. Azt nem tudom, hogy mekkora változás kell. Az kiderült, hogy a covid és az eljövő válság szele nem volt elég nagy, az nem alakította át a pályát eléggé.
A változás nem fog úgy eljönni, hogy várjuk, mi fog történni. Az ellenzék ezt csinálja most, és az ellenzéki szavazók jelentős része is. Az meg van ugye, hogy arról álmodozik az ellenzék (NEM BALOLDAL, könyörgöm, NEM BALOLDAL, a magyar baloldal az a Jámbor András meg az Ujhelyi Pista, meg max a KariGeri... ezt nyilván nem neked írom Péter), hogy jön egy világméretű rengés, ami elsöpri a magyar kormányt? Ugye azt mindenki érti, hogy ez mit jelent, hogy minek szurkoltok? Nem vagytok többek egy hedge fund karvalynál...
Inkább gondolkodjatok el azon, hogy a Jámbi miért járja naponta az országot és egyeztet mondjuk a Tungsram szakszervezettel, ahelyett, hogy a Fidesz média miatt keseregne.
Gyurma Pappa
Annak egyébként örülök, ha a Jámbi járja a szakszervezeteket. Nem azért mert azt gondolnám, hogy a big picture-t tekintve bármit is számítana - ott van a tanárok példája, hogy mit lehet ezzel manapság elérni -, de NER maradásától / bukásától függetlenül is jó, ha valaki ilyesmibe energiát tesz manapság bele. Ahogy jó volt a kádárizmusban az a nem túl sok kezdeményező ember aki a kis mikro környezetében megpróbált valamit és a mikro környezetében esetleg ki is tudott verekedni kisebb részeredményeket. A változáshoz viszont le kellett dőlnie a berlini falnak.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Ha várod, megkapod:nesze neked, anyátokat fogtok ti itt sztrájkolni, amikor éppen utolérjük Ausztriát...Már volt linkelve, de mint minden hasonló esetben, várom dave kommentárját a hollandiai párhuzamokról
hvg.hu/itthon/20220519_Torvenybe_iktatjak_a_pedagogussztrajk_ellehetetleniteset?fbclid=IwAR0KaMPUHSLJAfujsXffIFtbZB45IMN4EOxGPC-Ilp_WWfEcgUBsP7P0khg
Klaci79
Én sokáig gondolkoztam a tanári karrieren, viszont most nyugodhatok meg végleg, ez lett volna az a pont amikor pályaelhagyóvá válok
r.baggio
Holland lakótársam mesélte korábban hogy itt is kb ugyanolyan sztorik vannak a tanárokkal (megszégyenítik őket a szülők, gyerekek, robotolnak stb), itt is a minimálbér felett keresnek nem sokkal - a különbség hogy a minimálbér itt elég élni, otthon meg nem.
De a feltevésedre a válasz (mármint ha a személyeskedésen kívül érdekel egyáltalán): nem, itt sem mentél volna tanárnak, sőt ha azt nézzük mennyivel kereshetsz többet tudással más szektorban itt csak igazán nem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kittli:Csak akkor Kádár nekem bácsi volt, Vitya meg csak egy tizessel öregebb nálam.
Mi is így voltunk ezzel a 80-as években....
☹️
zemanla
Valszeg ő tovább bírja a politikában mint én a melóban. 😀
több mint 2 éve
ozibozi
17 664
2018 - Lázár János kiment Bécsbe, és azt látta, hogy a migránsok miatt borzasztó hely lett; 2022 - Lázár János: A célom az, hogy Magyarország 2030-ra utolérje Ausztriát
Az aggódó hiteles videót amiben szerepelt most nem linkelném.
És ezt a köcsit, a nagy reménységet verte egy MZP kaliber most is a városban…még most is basszus, ha a parasztokat nem számoljuk.
Egy MZP szint megverte.
Bosszúból Ezt a vidéki befenyített ‘elvhű’parasztot nevezték ki Pestre, bosszantására a bűnös városnak.
2030-ra ő azért ahogy ígéri telerakja migránccsal a várost és rettegés lesz itt az élet, mint a labancoknál volt anno2018-ban.
Reméljük sikerül neki ez a bécsi projekt, mert mást láthatólag már nem igazán hagynak neki. 😉
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
87-88 ban, sok előjele nem volt...Kittli:Kádárt leváltotta a Párt.
☹️
zemanla
nagylaza
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Kittli:Kádárt leváltotta a Párt.
☹️
zemanla
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 074
Azért mert Hajnal belső kommunikációban és pártszervezésben erős. Kubatovban sem lát semmit Feri bátyánk két nyolcvanas között.Hajnal ügyben egyelőre semmi extrát nem látok benne, már a “handsome” nagyibugyi nedvesítő karakteren kívül. Szegény ember karigeri-je 😊 Dehát bízzunk a legjobbakban.Hajnal Miki egészen érdekes személyiség egyébként, a felsoroltaknál mindenképpen jobb. De Anna sokkal érdekesebb.Ez nagyon, nagyon szomorú. Orosz Anna legalább valamilyen volt, egy karakter. Ez a kettő meg tökéletesen illik - Tóbiás - Tóth Bertalan - Varju és társai jellegtelen tucat politikusok közé. (Hogy a ATV-n mutatott nyomorult teljesítménye után Kerpel még elnök akarjon lenni…nem semmi)24.hu/belfold/2022/05/19/orosz-anna-momentum-elnok-elnokseg-partvezetes/Ez valamelyikük mögötti koalíció. Más értelme nincs
Nah, akkor vagy Hajnal Miki jön ki a fényre, vagy Kerpel-Froniusz teszi őket sírba.
Amadeus
Gyurma Pappa
MC12
Nem tudom, fura ez az egész.
Ugye 2024 a következőmindent eldöntő harcválasztás: Ujhelyi át fogja venni az MSZP-t, szerintem ezzel meg is fog nyílni az út MSZP-P egyesüléshez. 2024-ben Bp fog mandátumot adni az ellenzéknek az EP-be, de a játék most szerintem arról fog szólni, hogy a DK-Jobbik-LMP paktum mennyit ér majd az önálló MoMo és az MSZP-P-vel szemben.
Gyurma Pappa
Mennyire perverz lenne egy normális világban a Dk - jobbik - lmp triász? 😊 bolond világ.
MC12
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20220519/a-kormany-maris-megtalalta-a-kovetkezo-ellenseget-545733?fbclid=IwAR1OzXAcPRr00R6bksY0G5N00S_RcluJGW53zU2iDz34gZfcCTIaod-fK2INyilván itt a MOL-ra, az építkezési vállalatokra, a behajtó cégekre és a semmirekellő fantom köztes beszerző cégekre gondoltak
Jönnek az adóemelések a különböző szektorok számára. Remek hírek ezek. Épp tegnap néztem a Lidl-ben már 70Ft egy tojás...de a néhány hónapja 299Ft-os ciabatta is már 389.-
Legalább sikerült közben bankot módosítanom, mert a Budapest Bank, mióta összeállt az MKB-val, egy nagy rakás szar lett, de ezek szerint a Rafinál is jönnek majd az áremelések, hogy teljesítsék a bankadót. Amit persze nem az emberek fizetnek meg 😀 😀 😀
Klaci79
több mint 2 éve
Kittli: Mi is így voltunk ezzel a 80-as években....
☹️
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/05/19/27-millio-forint-csok-buntetes/és ki fogja ezt kifizetni?
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ez alapján a maradék életemet úgy élem le, hogy lesz Orbán plusz egy Orbánabb.Te nem érted.Az első mondatoddal megválaszoltad a saját kérdésedet. Éppen azért nem megy a kettő együtt, mert az emberek politikai kérdésekben általában fekete-fehérben gondolkodnak. Vagy MZP volt a hibás, vagy GYF. Nincs szürke zóna. Neked lehet, hogy van, de ha körülnézel, akkor nincs. Én csak erre utaltam.Akkor adott a feladat: változtassunk rajta. Kezdje mindenki magán. Nem bonyolult.
peterk2005
Egyébként meg engem történetesen azért nem érdekel az a cikk, mert azt gondolom, hogy semmi jelentősége nem volt. MZP (az ellenzék) nem ezért veszített, és tanulni is fölösleges belőle, mert nem azon múlik, hogy az aktuális jelölt mennyire "béna kacsa". Legközelebb sem ezen fog múlni. Medgyessy bénább kacsa volt és tudott nyerni. Ugyanez az MZP ha az USA-ban indul republikánus színekben, akkor képes lehetett volna nyerni. Ugyanilyen attitűddel, ugyanilyen esetlenül, ugyanilyen kétballábas politikai kommunikációval. Ahogy Trump nyert is. Ő is kívülről jött, neki se volt semmi érzéke a politikai kommunikációhoz, ő is úgy váltotta a tanácsadóit mint az alsógatyát, ő is hülyeségeket mondott az interjúkban, emellé még puncizott is rejtett mikrofonba és hasonlók. Mégis nyert. Mert nem ezen múlik, hanem elsősorban azon, hogy mennyi pénz, média és humán erőforrás áll mögötte, ami fullban azért melózik, hogy nyerjen. És emellé még azon, hogy jó helyen van-e jó pillanatban. Ha nincs annyi / jelentősen kevesebb pénze/erőforrása/emberei vannak mint a riválisnak, vagy éppen rossz időpontban próbálkozik, akkor nincs esély. MZP-nek egyik se volt. Se pénz, se média, se humán erőforrás nem állt mögötte - a riválissal összehasonlítva legalábbis nudli - és az ukrán ügy még a kedvező pillanatot is elvette tőle. Ez volt a vereség oka nem az, hogy egy nyakas nárcisztikus fazon vagy sem.Annyira rossz irány ez, amit most te is meg az egész ellenzéki nyilvánosság csinál. Trump teljesen rossz példa. Trump úgy nyert, hogy elment a billegő államokba, ahova Hillary nem. 3 millióval kevesebb szavazatot kapott. Még az utolsó hetekben is volt olyan repi szenátor, aki inkább elszaladt a mikrofon elől, csak hogy ne kelljen támogatnia Trumpot. Közben a másikoldalon a teljes demokrata establishment, a CNN, a NYT, a WP, az MSNBC, a bigtech, a corporate world jelentős része. És mégis nyerni tudott.
peterk2005
A változás nem fog úgy eljönni, hogy várjuk, mi fog történni. Az ellenzék ezt csinálja most, és az ellenzéki szavazók jelentős része is. Az meg van ugye, hogy arról álmodozik az ellenzék (NEM BALOLDAL, könyörgöm, NEM BALOLDAL, a magyar baloldal az a Jámbor András meg az Ujhelyi Pista, meg max a KariGeri... ezt nyilván nem neked írom Péter), hogy jön egy világméretű rengés, ami elsöpri a magyar kormányt? Ugye azt mindenki érti, hogy ez mit jelent, hogy minek szurkoltok? Nem vagytok többek egy hedge fund karvalynál...
Inkább gondolkodjatok el azon, hogy a Jámbi miért járja naponta az országot és egyeztet mondjuk a Tungsram szakszervezettel, ahelyett, hogy a Fidesz média miatt keseregne.
Gyurma Pappa
Jámbor dolgozik, értelmeseket nyilatkozik, tevékenykedik, jön-megy, szöszmötöl, ez mégis, kit érdekel?
Őket -az ellenzék tetemes részét- az érdekli, hogy ORBÁN DÖGÖLJÖN MÁR MEG A GECIBE, LEHETŐLEG A LOVÁVAL MEG A KURVA ANYJÁVAL EGYETEMBEN!!! Ja, "ÉS MINÉL ELŐBB!".
Identitáspolitika, posztmodern.
A legtöbb ellenzékre szavazó nem tudná megmondani mi a különbség a Fidesz és az ellenzék adó-, oktatás-, vagy külpolitikája között, csak annyit tud, hogy ORBÁN EGY GECI!
És a legtöbb Fideszre-szavazó dettó nem tudná megmondani, max. annyit, hogy az ellenzék háborút akar, elvenni a pénzét, meg különben is komcsik/zsidók/migránsok.
És ebben a szellemileg gondolatokkal gyéren átitatott közegben, ami a választók uszkve 90 százalekának közege, Orbánra szavaz több agyhalott, mert ő Kádárabb és Orbánabb.
Ha majd jön valaki ellenzéki oldalon, aki Orbánabb az akkori Orbánnál, akkor simán nyer az akkori ellenzék.
Addig meg tobzódhat az értelmiség a gittrágásban, a Fidesz médiatúlsúlya mögé bújásban, vagy a nemdolgozás és felelősségnemvállalás megideologizálásán.
Sobri Jóska
S mivel Orbán és ténykedése nem tetszik ezért valószínűleg az őt váltó ember se fog.
Ez alól csak akkor van kibúvó, ha Viktorunk nem választás alapján kerül ki a székből hanem kihal belőle.
Szép kilátás.
több mint 2 éve
MC12
6 499
Hajnal ügyben egyelőre semmi extrát nem látok benne, már a “handsome” nagyibugyi nedvesítő karakteren kívül. Szegény ember karigeri-je 😊 Dehát bízzunk a legjobbakban.Hajnal Miki egészen érdekes személyiség egyébként, a felsoroltaknál mindenképpen jobb. De Anna sokkal érdekesebb.Ez nagyon, nagyon szomorú. Orosz Anna legalább valamilyen volt, egy karakter. Ez a kettő meg tökéletesen illik - Tóbiás - Tóth Bertalan - Varju és társai jellegtelen tucat politikusok közé. (Hogy a ATV-n mutatott nyomorult teljesítménye után Kerpel még elnök akarjon lenni…nem semmi)24.hu/belfold/2022/05/19/orosz-anna-momentum-elnok-elnokseg-partvezetes/Ez valamelyikük mögötti koalíció. Más értelme nincs
Nah, akkor vagy Hajnal Miki jön ki a fényre, vagy Kerpel-Froniusz teszi őket sírba.
Amadeus
Gyurma Pappa
MC12
Ugye 2024 a következőmindent eldöntő harcválasztás: Ujhelyi át fogja venni az MSZP-t, szerintem ezzel meg is fog nyílni az út MSZP-P egyesüléshez. 2024-ben Bp fog mandátumot adni az ellenzéknek az EP-be, de a játék most szerintem arról fog szólni, hogy a DK-Jobbik-LMP paktum mennyit ér majd az önálló MoMo és az MSZP-P-vel szemben.
Gyurma Pappa
Mennyire perverz lenne egy normális világban a Dk - jobbik - lmp triász? 😊 bolond világ.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Hajnal Miki egészen érdekes személyiség egyébként, a felsoroltaknál mindenképpen jobb. De Anna sokkal érdekesebb.Ez nagyon, nagyon szomorú. Orosz Anna legalább valamilyen volt, egy karakter. Ez a kettő meg tökéletesen illik - Tóbiás - Tóth Bertalan - Varju és társai jellegtelen tucat politikusok közé. (Hogy a ATV-n mutatott nyomorult teljesítménye után Kerpel még elnök akarjon lenni…nem semmi)24.hu/belfold/2022/05/19/orosz-anna-momentum-elnok-elnokseg-partvezetes/Ez valamelyikük mögötti koalíció. Más értelme nincs
Amadeus
Gyurma Pappa
MC12
Ugye 2024 a következő
több mint 2 éve
MC12
6 499
Ez nagyon, nagyon szomorú. Orosz Anna legalább valamilyen volt, egy karakter. Ez a kettő meg tökéletesen illik - Tóbiás - Tóth Bertalan - Varju és társai jellegtelen tucat politikusok közé. (Hogy a ATV-n mutatott nyomorult teljesítménye után Kerpel még elnök akarjon lenni…nem semmi)24.hu/belfold/2022/05/19/orosz-anna-momentum-elnok-elnokseg-partvezetes/Ez valamelyikük mögötti koalíció. Más értelme nincs
Amadeus
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Tanárdiplomám van, de soha nem fordult meg a fejemben, hogy tanítsak. Ez a szándékom csak megerősítést nyert, amikor megismerkedtem olyan másoddiplomásokkal, akik már a pályán voltak.Fater nekem egy dolgot vert anno a fejembe, hogy fiam lehetsz bármi, ami szeretnél, de tanár ne legyél.nesze neked, anyátokat fogtok ti itt sztrájkolni, amikor éppen utolérjük Ausztriát...Már volt linkelve, de mint minden hasonló esetben, várom dave kommentárját a hollandiai párhuzamokról
hvg.hu/itthon/20220519_Torvenybe_iktatjak_a_pedagogussztrajk_ellehetetleniteset?fbclid=IwAR0KaMPUHSLJAfujsXffIFtbZB45IMN4EOxGPC-Ilp_WWfEcgUBsP7P0khg
Klaci79
Én sokáig gondolkoztam a tanári karrieren, viszont most nyugodhatok meg végleg, ez lett volna az a pont amikor pályaelhagyóvá válok
r.baggio
Vrij6
több mint 2 éve
De jó, hogy mondod, Lázár bécsi ámokfutásáról el is feledkeztem.Megint labor?????Biztos, hogy trollkodik:A rendszerváltáskor az a szöveg ment, hogy 20 év. Nem vagyok jó matekból, de szerintem a határidő több mint 10 évvel ezelőtt lejárt.
Lázár János: Célom, hogy 2030-ra utolérjük Ausztriát
telex.hu/belfold/2022/05/19/lazar-janos-gazdasagi-bizottsag-miniszteri-meghallgatas
Gyurma Pappa
nagylaza
Nem ő mondta, hogy milyen szar az élet Bécsben????
"Új építési beruházási modell felállítására kapott engedélyt Orbán Viktortól, ennek keretében átszerveznék, hogyan valósítja meg az állam az építkezéseket. Jelenleg cégekbe (mint pl. a NIF Zrt.) van szétszórva minden,
Lázár ehelyett azt szeretné, ha a minisztériumában képeződne le ez a struktúra, mert csak erre van ráhatásuk a választott képviselőknek..."
Ööööööö...nem ő szüntette meg a minisztériumi háttérintézményeket????
Inkább adjuk oda ezt is Pintérnek. legalább rend lenne...!!!
zemanla
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20220519_Torvenybe_iktatjak_a_pedagogussztrajk_ellehetetlenitesetVárom a következő lépést, a felmondási/leszerelési tilalmat a szemét pofátlan tanároknak, mi T az egészségügyiseknek meg a rendőröknek volt a covid alatt.
NIncse sztrájk geci. Itten minálunk nincse sztrák. Mennyé dógozni te jobbágy, kussojjá, fogd be a kurva pofádat, és mennyé dógozni bzdmg.
Isten hozta a pedagógusokat a belügyminisztériumban. Pintér rendet rak, itt aztán nem lesz semmiféle nyugati korcs elhajlás baszomanyád. Mennyé, azt dógozzá te csinovnyik.
U.i.: örülök, hogy fater idén nyugdíjba megy. (tanár)
Vrij6
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Klaci79
22 467
www.portfolio.hu/gazdasag/20220519/a-kormany-maris-megtalalta-a-kovetkezo-ellenseget-545733?fbclid=IwAR1OzXAcPRr00R6bksY0G5N00S_RcluJGW53zU2iDz34gZfcCTIaod-fK2IJönnek az adóemelések a különböző szektorok számára. Remek hírek ezek. Épp tegnap néztem a Lidl-ben már 70Ft egy tojás...de a néhány hónapja 299Ft-os ciabatta is már 389.-
Legalább sikerült közben bankot módosítanom, mert a Budapest Bank, mióta összeállt az MKB-val, egy nagy rakás szar lett, de ezek szerint a Rafinál is jönnek majd az áremelések, hogy teljesítsék a bankadót. Amit persze nem az emberek fizetnek meg 😀 😀 😀
több mint 2 éve
Megint labor?????Biztos, hogy trollkodik:A rendszerváltáskor az a szöveg ment, hogy 20 év. Nem vagyok jó matekból, de szerintem a határidő több mint 10 évvel ezelőtt lejárt.
Lázár János: Célom, hogy 2030-ra utolérjük Ausztriát
telex.hu/belfold/2022/05/19/lazar-janos-gazdasagi-bizottsag-miniszteri-meghallgatas
Gyurma Pappa
nagylaza
Nem ő mondta, hogy milyen szar az élet Bécsben????
"Új építési beruházási modell felállítására kapott engedélyt Orbán Viktortól, ennek keretében átszerveznék, hogyan valósítja meg az állam az építkezéseket. Jelenleg cégekbe (mint pl. a NIF Zrt.) van szétszórva minden,
Lázár ehelyett azt szeretné, ha a minisztériumában képeződne le ez a struktúra, mert csak erre van ráhatásuk a választott képviselőknek..."
Ööööööö...nem ő szüntette meg a minisztériumi háttérintézményeket????
Inkább adjuk oda ezt is Pintérnek. legalább rend lenne...!!!
több mint 2 éve
én is közel voltam hozzá, érzékem is van hozzáFater nekem egy dolgot vert anno a fejembe, hogy fiam lehetsz bármi, ami szeretnél, de tanár ne legyél.nesze neked, anyátokat fogtok ti itt sztrájkolni, amikor éppen utolérjük Ausztriát...Már volt linkelve, de mint minden hasonló esetben, várom dave kommentárját a hollandiai párhuzamokról
Klaci79
r.baggio
Vrij6
az elmúlt 30 év legnagyobb tragédiája hogy hozzám hasonlóan érzékkel rendelkező emberek bármi mást csinálnak mint tanítanak
aki meg esetleg tanít a fiatalabbak közül az is kurvagyorsan ott hagyja és inkább megy akár telefonos ügyintézőnek a telekomhoz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Fater nekem egy dolgot vert anno a fejembe, hogy fiam lehetsz bármi, ami szeretnél, de tanár ne legyél.nesze neked, anyátokat fogtok ti itt sztrájkolni, amikor éppen utolérjük Ausztriát...Már volt linkelve, de mint minden hasonló esetben, várom dave kommentárját a hollandiai párhuzamokról
Klaci79
r.baggio
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv