Politika

66 feliratkozó

5 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 708 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Bowl.hu választási tippelde 2026

docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing

Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (húsvét vasárnapi adatokkal frissítve)

Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő

Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed

A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 384
 444.hu/2023/07/01/kover-mindenkinek-el-kell-dontenie-a-keresztenyseg-megorzeset-vagy-annak-elpusztitasat-szolgalja
Szóval én megölöm Európát. Köszi Laci, hogy most már tudom!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 542
 24.hu/belfold/2023/06/29/illegalis-szerencsejatek-oldalak-be-kifizetes-korlatozas-tiltas-sztf/

Ez vajon a bet365-öt is érintheti? Vagy csak a hazai illetőségűeket?
peterk2005 udvari bolond
Már irtam korábban:

Egy terem vásárol lincenszet. Ott lehet legálisan nyomulni, mindenhol máshol nem lehet. Már január óta tudni lehet ezt.

Sok terem emiatt kivonul majd.
topin
Vagy maradnak feketen, de az ip block nem nagyon mukodott szoval most a nyomast a jatekosokra rakjak.
több mint 2 éve
topin New England Patriots 2 298
 24.hu/belfold/2023/06/29/illegalis-szerencsejatek-oldalak-be-kifizetes-korlatozas-tiltas-sztf/

Ez vajon a bet365-öt is érintheti? Vagy csak a hazai illetőségűeket?
peterk2005 udvari bolond
Már irtam korábban:

Egy terem vásárol lincenszet. Ott lehet legálisan nyomulni, mindenhol máshol nem lehet. Már január óta tudni lehet ezt.

Sok terem emiatt kivonul majd.
több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 468 — Ajmo Vatreni
Juli 1-tol minden Magyarorszagon keletkezo hulladek a Mol tulajdona lesz. Bevezetik tovabba az EPR dijat, amit a magyarorszagi gyartonak vagy elso forgalomba hozonak kell fizetni, hogy szegeny Mol fedezni tudja a hulladekkezeles koltseget. Szoval ja, nem epul be az arakba ez sem. Csodalkozom, h ennek nem volt nagyobb visszhangja, kurva nagy penzugyi es adminisztracios terhet ro a cegekre. Es ez csak toredeke annak a sok faszsagnak, ami a Molos koncesszioval jon.
Imitheking
Nem feltétlen faszság. A körforgásos gazdaság fontos EU direktíva, a MOL-nak is alapanyag a vegyi gyárba, szóval elvileg win-win.
vpi
Mikor lattal ebben az orszagban utoljara olyat, aminek a celja nem az adobevetel meg a lopas volt?

Normalis orszagban nem lenne faszsag, de itt…
Lúdas Solymi
Vincent első törvénye.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 068
Juli 1-tol minden Magyarorszagon keletkezo hulladek a Mol tulajdona lesz. Bevezetik tovabba az EPR dijat, amit a magyarorszagi gyartonak vagy elso forgalomba hozonak kell fizetni, hogy szegeny Mol fedezni tudja a hulladekkezeles koltseget. Szoval ja, nem epul be az arakba ez sem. Csodalkozom, h ennek nem volt nagyobb visszhangja, kurva nagy penzugyi es adminisztracios terhet ro a cegekre. Es ez csak toredeke annak a sok faszsagnak, ami a Molos koncesszioval jon.
Imitheking
Nem feltétlen faszság. A körforgásos gazdaság fontos EU direktíva, a MOL-nak is alapanyag a vegyi gyárba, szóval elvileg win-win.
vpi
Mikor lattal ebben az orszagban utoljara olyat, aminek a celja nem az adobevetel meg a lopas volt?

Normalis orszagban nem lenne faszsag, de itt…
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 261 — Chiefs GM
Imitheking
vpi
Ja, átlagban hatszorosára nőnek az eddigi csomagolási termékdíjak, biztos ezt se a fogyasztó fizeti a végén. És nyilván nem lett volna hatékonyabb és olcsóbb megoldás, mint a MOL, csak gondolom ki kell termelni a fallosz-tornyot. Ja, és természetesen szokásos mélységű egyeztetési folyamat volt, a törvény előtt egy héttel meg az volt a kommunikáció, hogy nem fog dijemelkedest hozni az új módi (amit kb 4 héttel az életbe lépése előtt sikerült kihirdetni, csak hogy mindenki kellően tudjon készülni időben).

több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 589 — Patriot
Imitheking
több mint 2 éve
Imitheking New England Patriots 1 918
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 589 — Patriot
Nekünk az autószerelő cimboránk van teljesen kiakadva. Eddig a kidobásra érett féktárcsák/fékpofák, karosszéria műhelyből kijövő hulladékvasakat gyűjtötték egy kupacban, aztán ha elég nagy volt a kupac, szólt a cig... embereinek akik egy fél óra alatt elvitték. Na ez például megszűnik, és mostantól komoly birodalmi magyar forintokért kell a MOL-t megkérni, hogy ezt intézze már el neki. Biztos nem lesz beépítve az árba ugye...
Hanni
ugyanúgy pénzért fog menni, mint ahogy a gumisok pl pénzt kérnek, ha a gumicsere után nem akarod se használni, se elvinni a régit
slowmotion
Nagyon helyes. Csak egyben fel kéne állítani egy azonnali kézlevágó osztagot, akik az erdőket járják és keresik az illegális hulladéklerakókat.
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 593
Nekünk az autószerelő cimboránk van teljesen kiakadva. Eddig a kidobásra érett féktárcsák/fékpofák, karosszéria műhelyből kijövő hulladékvasakat gyűjtötték egy kupacban, aztán ha elég nagy volt a kupac, szólt a cig... embereinek akik egy fél óra alatt elvitték. Na ez például megszűnik, és mostantól komoly birodalmi magyar forintokért kell a MOL-t megkérni, hogy ezt intézze már el neki. Biztos nem lesz beépítve az árba ugye...
Hanni
Hát minden pénzbe kerül.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 459 — Cowboys fan
Hanni
ugyanúgy pénzért fog menni, mint ahogy a gumisok pl pénzt kérnek, ha a gumicsere után nem akarod se használni, se elvinni a régit
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed
több mint 2 éve
rokaur 876
Ma Szegeden V-nap volt. Mindenki őrült módjára hordta vissza a hulladék vasat, mert elterjedt, hogy elsejétől már alig fognak fizetni érte. Tud erről valaki valamit? Én csak annyit olvastam anno, hogy átveszi a MOL.
andree
fasza, van otthon egy 70 kg elrakva, hogy majd elviszem.... 😀
peach
Én annyira nem aggódnék. Nem tudom elképzelni, hogy egyik napról a másikra tényleg megtörténne a dolog.
andree
Nekem szolt multkor a ficko a hulladekudvarban, hogy elsejetol nagy valtozasok lesznek es h tenyleg kell majd minden (lakcim kartya biztosan) ha viszek szemetet nem lesz eleg egy doboz cigi 😀

Szerkesztette: rokaur
több mint 2 éve
andree Arizona Cardinals 1 793
Ma Szegeden V-nap volt. Mindenki őrült módjára hordta vissza a hulladék vasat, mert elterjedt, hogy elsejétől már alig fognak fizetni érte. Tud erről valaki valamit? Én csak annyit olvastam anno, hogy átveszi a MOL.
andree
peach
Én annyira nem aggódnék. Nem tudom elképzelni, hogy egyik napról a másikra tényleg megtörténne a dolog.
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 824 — a new hope (again)
andree

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
 telex.hu/belfold/2023/06/30/budapest-allami-tamogatas-fidesz-modosito
Beki
Unalmas már ez a cicaharc, pedig a megoldás kézenfekvő.
Egy kommentelő szavazni szeretne vidékiként a főpolgármesterre, mert van véleménye, és kihat az egész ő életére is. A Párt meghallhatná a nép szavát!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
 telex.hu/belfold/2023/06/30/budapest-allami-tamogatas-fidesz-modosito
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 125 — Kinek mit intézett a kormánya
A mai interjú margójára:
Viktor olyan, mint egy mindenben maxra rakott hangosító szett
Egyes trackeknél a magas már nagyon torzít, élvezhetetlen, a legtöbb esetben pedig a mély már olyan durva, hogy mindjárt szétesik a szett és az egész épület is.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 375 — Vikings fan
"Mi, magyarok, nem tudjuk elfogadni, nem adunk pénzt arra, hogy a bürokraták fizetését megemeljék, nem adunk pénzt Ukrajnának többet, amíg meg nem mondják, hova lett az eddigi pénz"

Hova teszik az ukránok a pénzt vajon? Mire költhetik?

"Én meg azt mondom, hogy eltelt másfél év. Ezt csináltuk, amit csináltunk. Az eredmény zéró. Oroszországot nem győztük le, ehhez képest mi szenvedünk a magas inflációtól, nincs már pénzünk arra, hogy az ukránokat támogassuk"

Hát igen, eddig széttámogattuk az ukránokat, de most már elfogyott a pénz erre!

"Nem arra kell pénzt adni, hogy folytassák a háborút, hanem arra, hogy legyen béketárgyalás, de az unió most még nem ezt teszi"

Putyin érezhetően gyengült a hetekben, ukránok kis sikereket értek el szóval azonnal meg kéne állítani a háborút és visszaadni mindent Ukrajnának az oroszoknak.

"A következő években eljutunk arra a pontra, hogy Magyarország nem lesz kiszolgáltatott ország. De most még nem tartunk itt"

Miért lemond?

"AZ ÉV MÁSODIK FELÉBEN MÁR JOBBAN NŐNEK A FIZETÉSEK, MINT AZ ÁRAK"

Alig várom, hogy ez legyen az eredmény és hangoztassák majd
Toca
Még jó, hogy mi minden EU pénzzel el tudunk rendesen számolni. Ja, nem, de a k***a anyját annak, aki bele akar nézni... 😀
StormST
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 749 — SB 50 Champion @ Grund
"Mi, magyarok, nem tudjuk elfogadni, nem adunk pénzt arra, hogy a bürokraták fizetését megemeljék, nem adunk pénzt Ukrajnának többet, amíg meg nem mondják, hova lett az eddigi pénz"

"Én meg azt mondom, hogy eltelt másfél év. Ezt csináltuk, amit csináltunk. Az eredmény zéró. Oroszországot nem győztük le, ehhez képest mi szenvedünk a magas inflációtól, nincs már pénzünk arra, hogy az ukránokat támogassuk"

"Nem arra kell pénzt adni, hogy folytassák a háborút, hanem arra, hogy legyen béketárgyalás, de az unió most még nem ezt teszi"

Putyin érezhetően gyengült a hetekben, ukránok kis sikereket értek el szóval azonnal meg kéne állítani a háborút és visszaadni mindent Ukrajnának az oroszoknak.

"A következő években eljutunk arra a pontra, hogy Magyarország nem lesz kiszolgáltatott ország. De most még nem tartunk itt"

Miért lemond?

Toca
Még jó, hogy mi minden EU pénzzel el tudunk rendesen számolni. Ja, nem, de a k***a anyját annak, aki bele akar nézni... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 147 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

Miért lemond?

Toca
Megint nem szedi rendesen a gyógyszereit. Vagy emelni kell a dózison.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 375 — Vikings fan

Miért lemond?

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 993
Fel nem foghatom, hogy a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ hogyan bírta ki eddig Nagy Grófo szobra nélkül. (Bár a hírből ez az aprócska részlet kimaradt, ott volt az avatás.)
 444.hu/2023/06/29/kubatov-gabor-is-ott-volt-nagy-grofo-szobranak-leleplezesen
nagylaza, főpohárnok
Ki az a nagy grófó?
Amadeus von Dollárbaloldal
Cigány táncművész volt, elvitte a covid.
Divat most utálni, mert ugye a fia Kis Grofó, Orbán új cimbije.
Őszentsége Sobri Jóska
bocsánat...már azelőtt utáltam, mielőtt dörgölőzött Orbánhoz...divat vagy sem, de a nézését meg a járását óta elmehet a b. p.csába 😀
több mint 2 éve
Amúgy elrejteni már nem lehet a pénzeket. Volt valami teljes EU-t lefedő pénzmosás elleni törvény 2010 környékén. Addig egy netelleren vagy moneybookersen lévő pénztárcára nem látott rá a kormány, amíg nem utalgattál ki róla saját számlára.
andree
Arra az esetleges eshetőségre is igaz ez, ha mondjuk viszonylag kicsi, legfeljebb ötszámjegyű összegeket utalgat valaki a saját számlájára rendszertelen időközönként?

(nem én, én törvénytisztelő állampolgár vagyok, a nemzeti dohányboltok iránti tiszteletből még a dohányzásra is rászoktam)
Kampman
Alapvetően senki le se szarja szerencsére. Amikor volt szándék az online szerencsejáték nemzeti tőkésítésére, két navos vizsgálat indult összesen két kirakatszemély ellen(egy affilate oldal üzemeltető, meg egy híresebb játékos, akit kínjában megnevezett), és abból se emlékszem, hogy lett volna bármi is. Amikor netellernek volt egy ostobán kitalált akciója és volt aki százezer dollárokat dobált random ide-oda, akkor se jött senki megkérdezni, mi a szar ez, pedig az kívülről valszeg nagyon szarul nézett ki.