Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
a sok és kevés relatív, én is soknak mondanám azt aki jól járDollár megint jól megy, már 430-nál jár.Tévedsz, sokan (kibaszott sokan) most nagyon rosszul járnak. Nagyon kevesek meg jól.
Kár, hogy annak idején nem tettem bele pénzt, csak EUR-ba.
Háború kitörése óta zuhant 100 Ft-ot...
Elég szépen hozott volna 30-40%-ot a betett pénzre, persze ki tudta akkor, de ez durva.
Sokan most jól járnak, bár az infláció meg szépen elviszi a nyereséget.
Lúdas Solymi
Lecsó
de jóval kevesebb mint aki szarul
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Dollár megint jól megy, már 430-nál jár.én mondtam.
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Dollár megint jól megy, már 430-nál jár.Tévedsz, sokan (kibaszott sokan) most nagyon rosszul járnak. Nagyon kevesek meg jól.
Elég szépen hozott volna 30-40%-ot a betett pénzre, persze ki tudta akkor, de ez durva.
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Az előválasztás világosan megmutatta, hogy az ellenzéki választók 2/3-a nem kér az árnyékokból, szóval ennél jobb nem is történhetett volna az ellenzéki oldalon.Lehet, de azóta volt egy 22, sőt, most is 22 van.18-ban a valasztok 45%a volt ez a reteg.Feri eldontotte, kulon utakon kell folytatni.Ez kb. az összes szavazó 15 százaléka.
Igy azok akik nem akarnak sem a tescos horthyra, sem pedig erre az alkoholista felhulyere szavazni, fognak tudni masra.
gabokocka
A 85 százaleknak megfelel az Orbán/Gyurcsány tandem valamelyike.
Ezt kéne feldolgozni, erre kéne egy reality check.
Őszentsége Sobri Jóska
gabokocka
Most max 1 millió ember. Az a kb. 8 millió valasztásra jogosultnak kb. a 15 százaléka.
Őszentsége Sobri Jóska
Mondjuk az államférfiak és társaik így sincsenek kint a vízből, de egy komoly ballaszttal kevesebb.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Volt egy 22es valasztas amibol a joisten se tudja, hova miert szavaztak.Lehet, de azóta volt egy 22, sőt, most is 22 van.18-ban a valasztok 45%a volt ez a reteg.Feri eldontotte, kulon utakon kell folytatni.Ez kb. az összes szavazó 15 százaléka.
Igy azok akik nem akarnak sem a tescos horthyra, sem pedig erre az alkoholista felhulyere szavazni, fognak tudni masra.
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
gabokocka
Most max 1 millió ember. Az a kb. 8 millió valasztásra jogosultnak kb. a 15 százaléka.
Őszentsége Sobri Jóska
Te azt mondod hogy az ellenzeki 35%-bol 30% ferire szavazna.
En azt mondom, hogy nem.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Lehet, de azóta volt egy 22, sőt, most is 22 van.18-ban a valasztok 45%a volt ez a reteg.Feri eldontotte, kulon utakon kell folytatni.Ez kb. az összes szavazó 15 százaléka.
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
gabokocka
több mint 3 éve
hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6zv%C3%A9lem%C3%A9ny-kutat%C3%A1sok_a_2022-es_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1sra#P%C3%A1rtok_szerint18-ban a valasztok 45%a volt ez a reteg.Feri eldontotte, kulon utakon kell folytatni.Ez kb. az összes szavazó 15 százaléka.
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
gabokocka
2022 márciusban 55%
de a top is 73%
volt inkább a 60% körül mozog
a maradék 40% simán fogható
több mint 3 éve
Mi maga, matematikus?18-ban a valasztok 45%a volt ez a reteg.Feri eldontotte, kulon utakon kell folytatni.Ez kb. az összes szavazó 15 százaléka.
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
gabokocka

több mint 3 éve
18-ban a valasztok 45%a volt ez a reteg.Feri eldontotte, kulon utakon kell folytatni.Ez kb. az összes szavazó 15 százaléka.
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
napom hetem hónapomhadd mondjak neked valamit érintettként: német humor nincs.Ez amolyan német humor, hogy egy SS kaszárnyában működik a bevándorlási hivatal? 😀en most voltam Nurnbergben a korabbi SS kaszarnyaban, ahol a nemet bevandorlasi hivatal szekel. meg naluk is 19 fok lesz, tehat ha ok megfagynak akkor a magyarokkal nem tudom mi lesz.ők már megfagytakMeg fogunk fagyni, tudom 😊nyugi nem, de jovo heten meg rosszabb lesz.Ja, ja, mind meghalunk gondolomnem hallottad? sosem volt ennyire rossz a migracios helyzet, mint most.www.penzcentrum.hu/gazdasag/20220928/uj-haborus-veszelyhelyzeti-szabalyok-johetnek-magyarorszagon-itt-a-javaslat-mutatjuk-a-reszleteket-1129376Az idők végezetéig háborús veszélyhelyzet lesz.
Beki
Ha jól emékszem, még a tömeges bevándorlás és a covid járvány miatti veszélyhelyzetet sem szüntették meg...
Rendeleti korméányzás rulez 😕
warr_b
csebi
warr_b
csebi
Na de a friccek még jobban!
warr_b
Negritis, a vajda
csebi
warr_b
Amadeus
😛
warr_b

több mint 3 éve
hadd mondjak neked valamit érintettként: német humor nincs.Ez amolyan német humor, hogy egy SS kaszárnyában működik a bevándorlási hivatal? 😀en most voltam Nurnbergben a korabbi SS kaszarnyaban, ahol a nemet bevandorlasi hivatal szekel. meg naluk is 19 fok lesz, tehat ha ok megfagynak akkor a magyarokkal nem tudom mi lesz.ők már megfagytakMeg fogunk fagyni, tudom 😊nyugi nem, de jovo heten meg rosszabb lesz.Ja, ja, mind meghalunk gondolomnem hallottad? sosem volt ennyire rossz a migracios helyzet, mint most.www.penzcentrum.hu/gazdasag/20220928/uj-haborus-veszelyhelyzeti-szabalyok-johetnek-magyarorszagon-itt-a-javaslat-mutatjuk-a-reszleteket-1129376Az idők végezetéig háborús veszélyhelyzet lesz.
Beki
Ha jól emékszem, még a tömeges bevándorlás és a covid járvány miatti veszélyhelyzetet sem szüntették meg...
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Negritis, a vajda
csebi
warr_b
Amadeus

😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Feri eldontotte, kulon utakon kell folytatni.Ez kb. az összes szavazó 15 százaléka.
gabokocka
több mint 3 éve
hadd mondjak neked valamit érintettként: német humor nincs.Ez amolyan német humor, hogy egy SS kaszárnyában működik a bevándorlási hivatal? 😀en most voltam Nurnbergben a korabbi SS kaszarnyaban, ahol a nemet bevandorlasi hivatal szekel. meg naluk is 19 fok lesz, tehat ha ok megfagynak akkor a magyarokkal nem tudom mi lesz.ők már megfagytakMeg fogunk fagyni, tudom 😊nyugi nem, de jovo heten meg rosszabb lesz.Ja, ja, mind meghalunk gondolomnem hallottad? sosem volt ennyire rossz a migracios helyzet, mint most.www.penzcentrum.hu/gazdasag/20220928/uj-haborus-veszelyhelyzeti-szabalyok-johetnek-magyarorszagon-itt-a-javaslat-mutatjuk-a-reszleteket-1129376Az idők végezetéig háborús veszélyhelyzet lesz.
Beki
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Negritis, a vajda
csebi
warr_b
több mint 3 éve
Ez amolyan német humor, hogy egy SS kaszárnyában működik a bevándorlási hivatal? 😀en most voltam Nurnbergben a korabbi SS kaszarnyaban, ahol a nemet bevandorlasi hivatal szekel. meg naluk is 19 fok lesz, tehat ha ok megfagynak akkor a magyarokkal nem tudom mi lesz.ők már megfagytakMeg fogunk fagyni, tudom 😊nyugi nem, de jovo heten meg rosszabb lesz.Ja, ja, mind meghalunk gondolomnem hallottad? sosem volt ennyire rossz a migracios helyzet, mint most.www.penzcentrum.hu/gazdasag/20220928/uj-haborus-veszelyhelyzeti-szabalyok-johetnek-magyarorszagon-itt-a-javaslat-mutatjuk-a-reszleteket-1129376Az idők végezetéig háborús veszélyhelyzet lesz.
Beki
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Negritis, a vajda
csebi

több mint 3 éve
Dollár megint jól megy, már 430-nál jár.Kár, hogy annak idején nem tettem bele pénzt, csak EUR-ba.
több mint 3 éve
en most voltam Nurnbergben a korabbi SS kaszarnyaban, ahol a nemet bevandorlasi hivatal szekel. meg naluk is 19 fok lesz, tehat ha ok megfagynak akkor a magyarokkal nem tudom mi lesz.ők már megfagytakMeg fogunk fagyni, tudom 😊nyugi nem, de jovo heten meg rosszabb lesz.Ja, ja, mind meghalunk gondolomnem hallottad? sosem volt ennyire rossz a migracios helyzet, mint most.www.penzcentrum.hu/gazdasag/20220928/uj-haborus-veszelyhelyzeti-szabalyok-johetnek-magyarorszagon-itt-a-javaslat-mutatjuk-a-reszleteket-1129376Az idők végezetéig háborús veszélyhelyzet lesz.
Beki
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
ők már megfagytakMeg fogunk fagyni, tudom 😊nyugi nem, de jovo heten meg rosszabb lesz.Ja, ja, mind meghalunk gondolomnem hallottad? sosem volt ennyire rossz a migracios helyzet, mint most.www.penzcentrum.hu/gazdasag/20220928/uj-haborus-veszelyhelyzeti-szabalyok-johetnek-magyarorszagon-itt-a-javaslat-mutatjuk-a-reszleteket-1129376Az idők végezetéig háborús veszélyhelyzet lesz.
Beki
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
több mint 3 éve
Meg fogunk fagyni, tudom 😊nyugi nem, de jovo heten meg rosszabb lesz.Ja, ja, mind meghalunk gondolomnem hallottad? sosem volt ennyire rossz a migracios helyzet, mint most.www.penzcentrum.hu/gazdasag/20220928/uj-haborus-veszelyhelyzeti-szabalyok-johetnek-magyarorszagon-itt-a-javaslat-mutatjuk-a-reszleteket-1129376Az idők végezetéig háborús veszélyhelyzet lesz.
Beki
warr_b
csebi
warr_b
csebi

több mint 3 éve
nyugi nem, de jovo heten meg rosszabb lesz.Ja, ja, mind meghalunk gondolomnem hallottad? sosem volt ennyire rossz a migracios helyzet, mint most.www.penzcentrum.hu/gazdasag/20220928/uj-haborus-veszelyhelyzeti-szabalyok-johetnek-magyarorszagon-itt-a-javaslat-mutatjuk-a-reszleteket-1129376Az idők végezetéig háborús veszélyhelyzet lesz.
Beki
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ja, ja, mind meghalunk gondolomnem hallottad? sosem volt ennyire rossz a migracios helyzet, mint most.www.penzcentrum.hu/gazdasag/20220928/uj-haborus-veszelyhelyzeti-szabalyok-johetnek-magyarorszagon-itt-a-javaslat-mutatjuk-a-reszleteket-1129376Az idők végezetéig háborús veszélyhelyzet lesz.
Beki
warr_b
csebi

több mint 3 éve
2 naponta zajlik a rözskei csatanem hallottad? sosem volt ennyire rossz a migracios helyzet, mint most.www.penzcentrum.hu/gazdasag/20220928/uj-haborus-veszelyhelyzeti-szabalyok-johetnek-magyarorszagon-itt-a-javaslat-mutatjuk-a-reszleteket-1129376Az idők végezetéig háborús veszélyhelyzet lesz.
Beki
warr_b
csebi
több mint 3 éve
nem hallottad? sosem volt ennyire rossz a migracios helyzet, mint most.www.penzcentrum.hu/gazdasag/20220928/uj-haborus-veszelyhelyzeti-szabalyok-johetnek-magyarorszagon-itt-a-javaslat-mutatjuk-a-reszleteket-1129376Az idők végezetéig háborús veszélyhelyzet lesz.
Beki
warr_b
Szerkesztette: csebi
több mint 3 éve
www.penzcentrum.hu/gazdasag/20220928/uj-haborus-veszelyhelyzeti-szabalyok-johetnek-magyarorszagon-itt-a-javaslat-mutatjuk-a-reszleteket-1129376Az idők végezetéig háborús veszélyhelyzet lesz.
Beki

több mint 3 éve
az is eleg sokat elmond sztem a magyar ellenzekrol, hogy kb junius ota asszem az elso emailt kaptam a helyi ellenzeki ogy kepviselotol. ertitek az utobbi bo 3 honapban arra nem vettek a faradtsagot, hogy az email listara kikuldjenek egy rohadt emailt, es savazzak a kormanyt bmivel.(najo kozben megneztem, julius vegen jott egy email, hogy a zugloi idokozin kit tamogat)