Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
Csak BÉKE legyen, semmi más nem fontos.Szánalmas tikkelős koleszterin törpe, nincs ennél fontosabb dolgod te tetű?!Testszégyenítés, személyeskedés, mocskolódás.
Beki
Miben különb ez, mint az?
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Szánalmas tikkelős koleszterin törpe, nincs ennél fontosabb dolgod te tetű?!Testszégyenítés, személyeskedés, mocskolódás.
Beki
Miben különb ez, mint az?
több mint 3 éve
—Van akváriumod?— Nincs.
— akkóó buzi vagy.
HG
| /ezt is látta előre/ |
több mint 3 éve
Lehet itt fanyalogni, de én nagyon örülök, hogy megkérdezik a Magyar Emberek véleményét! Egyedüliként Európában! A nyüves brüsszeliták most leshetik, hogyan is működik a demokrácia.Szerinted tenyleg erdekli oket? Nem lesz valasztasuk
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
OFF Most kaptam az infót családtagjaimtól, hogy 1750 HUF egy sajtos-tejfölös lángos a Normafánál. | Minek mentek oda? |akváriumba temperálták atéttát...
nagylaza, főpohárnok
| nemvót mieléjük |

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
OFF Most kaptam az infót családtagjaimtól, hogy 1750 HUF egy sajtos-tejfölös lángos a Normafánál. | Minek mentek oda? |Ne izgulj, nemsokára leesik 3 dollárra az ára. 😉
nagylaza, főpohárnok
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
OFF Most kaptam az infót családtagjaimtól, hogy 1750 HUF egy sajtos-tejfölös lángos a Normafánál. | Minek mentek oda? |Vagy sajt, vagy tejföl vagy lángos
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
OFF Most kaptam az infót családtagjaimtól, hogy 1750 HUF egy sajtos-tejfölös lángos a Normafánál. | Minek mentek oda? |csak?
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
OFF Most kaptam az infót családtagjaimtól, hogy 1750 HUF egy sajtos-tejfölös lángos a Normafánál. | Minek mentek oda? |
több mint 3 éve
Lehet itt fanyalogni, de én nagyon örülök, hogy megkérdezik a Magyar Emberek véleményét! Egyedüliként Európában! A nyüves brüsszeliták most leshetik, hogyan is működik a demokrácia.
több mint 3 éve
Ha csak elzavarták volna, de ki is végezték.Máté és az aranyhalai olyanok, mint amikor Marie Antoinette nem értette, miért nem eszik az éhes nép kalácsot. Mondjuk őt elzavarták.akkor dobjatok ossze neki egy kerti tora 😉haverja tavába került, oda megyx majd látogatni
csebi
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Máté és az aranyhalai olyanok, mint amikor Marie Antoinette nem értette, miért nem eszik az éhes nép kalácsot. Mondjuk őt elzavarták.akkor dobjatok ossze neki egy kerti tora 😉haverja tavába került, oda megyx majd látogatni
csebi
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Eléggé forr már az a fazék ,hogy a benne lévő béka szeme kigúvadjon és olvadni kezdjen vagy még "élvezzük" tovább a meleg fürdős jacuzzit? 😊
több mint 3 éve
Szánalmas tikkelős koleszterin törpe, nincs ennél fontosabb dolgod te tetű?!ne idegesítsd fel magad, inkább gyere majd a browns eredménykövetőbe szurkolni az aranylábúaknak!
Beki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ezért kapnak fizetést, hogy a nép döntsön helyttük? Holnap ne ugorjak le Brüsszelbe, hogy megtárgyaljam nekik a dolgokat. Mondjuk én azonnal aláírnám az összes kérést az EU-tól felénk, akkor legalább megmozdulna valami.
több mint 3 éve
sikerült adresszálni a problémát, miszerint nincs devizatartalék és 13% alapkamat mellett is zuhan a forint. örülök!
több mint 3 éve
akkor dobjatok ossze neki egy kerti tora 😉haverja tavába került, oda megyx majd látogatni
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nyüvedék Kdnp-nek már rég nem is lenne szabad léteznie.Konkrétan nevetnem kellett:Nekem ez volt a kedvencem pár napja: "A Fidesz és a KDNP arra kéri a kormányt, hogy..."
"A kormány elfogadta a Fidesz-KDNP frakciók kérését, nemzeti konzultációt indít a szankciókról "
Ez a mondat minden elemében tökéletes!
Gyurma Pappa
Zsellértelkes Vrij

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Posztmodern.Konkrétan nevetnem kellett:de varjal, ez meg nem volt eldontve? akkor minek volt fenn a kormany.hu-n mar napok ota?
"A kormány elfogadta a Fidesz-KDNP frakciók kérését, nemzeti konzultációt indít a szankciókról "
Gyurma Pappa
csebi

több mint 3 éve
Konkrétan nevetnem kellett:Nekem ez volt a kedvencem pár napja: "A Fidesz és a KDNP arra kéri a kormányt, hogy..."
Gyurma Pappa
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Ez volt a nagy bejelentés? Vén hülye buzeráns, hiába izgattál fel...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Konkrétan nevetnem kellett:de varjal, ez meg nem volt eldontve? akkor minek volt fenn a kormany.hu-n mar napok ota?
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Szánalmas tikkelős koleszterin törpe, nincs ennél fontosabb dolgod te tetű?!
több mint 3 éve
Konzultáció! Nem lennék most enegiaár.erre kellett ennyit várni???
csipkelli
több mint 3 éve
Konkrétan nevetnem kellett:"A kormány elfogadta a Fidesz-KDNP frakciók kérését, nemzeti konzultációt indít a szankciókról "