Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
Mert 72% az Eurót is támogatja.Na, ez kurva jó: 444.hu/2022/06/22/feloszlatna-az-europai-parlamentet-a-fidesz-es-a-kdnpTudom, én csak rémeket látok, ezért arra kérem a hozzáértő fórumtársakat, magyarázzák el, ez a javaslat miért nem újabb lépés abba az irányba, hogy a Fidesz kivezesse az országot az EU-ból.
Gyurma Pappa
nagylaza
Az faszméregetés.

több mint 3 éve
Na, ez kurva jó: 444.hu/2022/06/22/feloszlatna-az-europai-parlamentet-a-fidesz-es-a-kdnpbohócok.
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Kivezetik, és az EU csatlakozik hozzánk, a mi feltételeinkkel.Na, ez kurva jó: 444.hu/2022/06/22/feloszlatna-az-europai-parlamentet-a-fidesz-es-a-kdnpTudom, én csak rémeket látok, ezért arra kérem a hozzáértő fórumtársakat, magyarázzák el, ez a javaslat miért nem újabb lépés abba az irányba, hogy a Fidesz kivezesse az országot az EU-ból.
Gyurma Pappa
nagylaza
(Mert a pénz azért jól jönne...)
😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Na, ez kurva jó: 444.hu/2022/06/22/feloszlatna-az-europai-parlamentet-a-fidesz-es-a-kdnpTudom, én csak rémeket látok, ezért arra kérem a hozzáértő fórumtársakat, magyarázzák el, ez a javaslat miért nem újabb lépés abba az irányba, hogy a Fidesz kivezesse az országot az EU-ból.
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Ezek sokat vtak a napon bmeg!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Na, ez kurva jó: 444.hu/2022/06/22/feloszlatna-az-europai-parlamentet-a-fidesz-es-a-kdnp
több mint 3 éve
Fontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem)www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Jokai-jokai-mor-osszes-muvei-1/eletembol-37C73/milyen-demokratak-vagyunk-mi-furdoi-predikacio-3828E/
hu.m.wikibooks.org/wiki/Heraldikai_lexikon/Megsz%C3%B3l%C3%ADt%C3%A1sok?fbclid=IwAR1cw2tYA1LP-wefuKltNUTMoySoz_tn16NmsLd0_K30rN5vXLRVIOMr7b4
MC12

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kegyelmes vagyokFontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem)es aztan ujra megtortenik az Edes Anna legelejen talalhato parbeszed 😊
hu.m.wikibooks.org/wiki/Heraldikai_lexikon/Megsz%C3%B3l%C3%ADt%C3%A1sok?fbclid=IwAR1cw2tYA1LP-wefuKltNUTMoySoz_tn16NmsLd0_K30rN5vXLRVIOMr7b4
MC12
csebi
több mint 3 éve
444.hu/2022/06/22/a-mi-hazank-csendorseget-is-akar-a-varmegyekbeja, aztan a vagonokat nem nyugatra meg eszakra inditjak hanem keletre.
Nekem csak az jutott eszembe, hogy olyan ez az ország néha, mintha élőben menne egy stand up comedy 😀
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Fontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem)es aztan ujra megtortenik az Edes Anna legelejen talalhato parbeszed 😊
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
444.hu/2022/06/22/lazar-janos-2022-ben-sem-akar-varmegyeket

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mivel még nem rakta be senki:www.youtube.com/watch?v=08noEth27Oc
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
444.hu/2022/06/22/a-mi-hazank-csendorseget-is-akar-a-varmegyekbe
Nekem csak az jutott eszembe, hogy olyan ez az ország néha, mintha élőben menne egy stand up comedy 😀
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
444.hu/2022/06/22/a-mi-hazank-csendorseget-is-akar-a-varmegyekbe400 a forint? - Legyenek vármegyék
Klaci79
Pedagógus havi 180 ezer? - Jöjjenek a főispánok
Magyarország a második legszegényebb ország Ejrópában? - Csendőrség
21. századi megoldások.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
444.hu/2022/06/22/a-mi-hazank-csendorseget-is-akar-a-varmegyekbeegy 3D South Park rész.
Klaci79
Ugyanitt, fekete darutollat adó darutelepbe tud valaki befektetési lehetőséget? Raknék be.
több mint 3 éve
Nem volt annyira vészes, én olyan 7. sor környéke, nem volt nagy dara, jó volt őket végre újra itthon látni. 😊Ejjjj de imádtam! Régi bakancslistás zenekar volt. Én is kiemelt álló, de a hátsó korláthoz közel én nem voltam bátor bemenni 😊))Fontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem)OFF: Én is, én kiemelt álló. Csapattad te is? 😊
MC12
Vrij6
MC12
ON
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
több mint 3 éve
444.hu/2022/06/22/a-mi-hazank-csendorseget-is-akar-a-varmegyekbeNekem csak az jutott eszembe, hogy olyan ez az ország néha, mintha élőben menne egy stand up comedy 😀
több mint 3 éve
Ejjjj de imádtam! Régi bakancslistás zenekar volt. Én is kiemelt álló, de a hátsó korláthoz közel én nem voltam bátor bemenni 😊))Fontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem)OFF: Én is, én kiemelt álló. Csapattad te is? 😊
MC12
Vrij6
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
www.facebook.com/cegledizoli/posts/571543420994675még a végén kedvet kap arra, hogy a Szent Koronát is feltegye a fejére
Egyébként mi változna, ha holnaptól királynak nevezik a főnököt?
csipkelli
több mint 3 éve
Fontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem)OFF: Én is, én kiemelt álló. Csapattad te is? 😊
MC12
több mint 3 éve
Fontos adalék, kezdje el szépen mindenki megtanulni (ha volt már bocsi; Korn koncerten voltam, most keltem) hu.m.wikibooks.org/wiki/Heraldikai_lexikon/Megsz%C3%B3l%C3%ADt%C3%A1sok?fbclid=IwAR1cw2tYA1LP-wefuKltNUTMoySoz_tn16NmsLd0_K30rN5vXLRVIOMr7b4
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Mintha csak az alábbi műsort hallgattam volna, olyan szép ez az utolsó kommentyoutu.be/wnUXGCPlj6I

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Teljesen meghatott ez a szép és nemes gesztus, amit a magyar tradíciók és a nép lelkének simogatása érdekében a kormányzat felvállalt.Megtehette, mert Orbán -ellentétben az örökösen valami faszság miatt nyivákolókkal, akiknek annyi a mondásuk, hogy infláció, oktatás, egészségügy, meg ilyen valójaban a kutyán nem érdeklő, ténylegesen megfoghatatlan baromságok- tudja mi a fontos a magyar népléleknek.
Ő tudja azt, hogy egy szép darutollas kalpag vagy egy audiencia a tekintetes únál inkább dagasztja a magyar lelket és tölti el büszkeséggel, mint egy felújított korház, vagy egy modern iskola, hisz ezekbe a jómagyar ember úgyse megy szívesen, sose ment. Ispotályba? Oskolába? Ehh...
De egy szép beszéd nemzeti nagyságunkról a tekintetes vármegyeispánúr szájából még mindig sokaknak szolgálhat szellemi táplálékul, és ki is tölti elméjüket maradéktalanul.
Ráadásul európai viszonylatban is mennyire fejlett az az ország, ahol a közigazgatás etimológiája az egyik legfőbb probléma. Hát kiemelkedően.
És kezdem azt hinni, hogy a fanyalgók csupán mélységes értetlenségükről és kivagyi fennsőbbségtudatukról tesznek tanubizonyságot ezen nagyívű nemzetépítő változások oktondi pocskondiázásával.
Nekik ajánlom a Partizán (a jövőben Népfelkelő) rövid kis mozgóképsorozatát arról, hogy működik az ország a valóságban.
Orbán tuti tudja, nekik se ártana.
youtu.be/mVLMOqXLLHw