Politika

65 feliratkozó

több mint 3 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
Amugy ma ki is mutatták,hogy igenis a tanárok jól élnek mert van megtakaritasuk.

merce.hu/2022/04/11/allami-szamvevoszek-a-legtobb-tanarnak-van-megtakaritasa/

Szerkesztette: Janek

több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 122 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 www.valaszonline.hu/2022/04/11/kizarnak-minket-az-eu-bol-igy-hat-a-francia-elnokvalasztas-magyarorszagra/

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 394 — Cowboys fan
 hvg.hu/vilag/20220410_boris_kollar_orban_putyin_szlovakia
Amadeus
sőt Erdélyt is akarjuk vissza, bár szerintem a legjobban az Alpokaljával járnánk. (más kérdés, hogy ők nem.)
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
 hvg.hu/vilag/20220410_boris_kollar_orban_putyin_szlovakia
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 875 — The Mathematician
Vrij6
Hát... Az exit pollok nem ezt hozták ki.
nagylaza
40%-os feldolgozottságnál volt ez...

Emmanuel Macron elnök 28,6 százalékkal végezhet az élen, mögötte pedig Marine Le Pen juthat tovább második helyen 24,4 százalékkal

Gyurma Pappa
 hvg.hu/vilag/20220411_emmanuel_macron_marine_le_pen_francia_elnokvalasztas

A francia belügyminisztérium hétfőre virradóra közzétett adatai szerint a vasárnapi első fordulóban leadott szavazatok 97 százalékos feldolgozottsága mellett Macron a voksok 27,6 százalékát, Le Pen a 23,41 százalékát szerezte meg. Í

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 122 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Ezért leszünk mi mindig sokkal inkább a balkán, mint nyugat

www.facebook.com/hadhazyakos/posts/545767960244836

"Fontos ismét felhívni a figyelmet arra, hogy Ausztriában néhány éve egy egész választást megismételtek amiatt , mert NÉHÁNY helyen a levélszavazatokat hamarabb kezdték el számolni, mint ahogy hivatalosan lezárultak volna az urnák. Az ottani döntést az alapján hozták meg, hogy UGYAN NEM VOLT BIZONYÍTHATÓ VISSZAÉLÉS, DE MÁR ANNAK GYANÚJA IS ALÁÁSSA A VÁLASZTÁS TISZTASÁGÁBA ÉS EZÁLTAL A DEMOKRÁCIÁBA VETETT BIZALMAT."

Nálunk meg marad a kib@szott cinizmus, amihez az emberek még tapsolnak is
r.baggio
+

A Diétás Magyar Múzsa a Fingszagrendet adományozza a Nemzeti Választási Bizottságnak.
Mint ismeretes, a Fingszagrendet azok kaphatják, akik tevékenységükkel hozzájárulnak, hogy Magyarország továbbra is kellemetlenül fingszagú hely maradjon.

A "gyerekvédelmi" népszavazás - mint arra hosszabb elemzésünkben is rámutattunk - nem felelt meg a népszavazás legalapvetőbb kritériumainak sem. Olyan kérdésben írták ki, amely részben nem létező műprobléma, részben pedig törvény szabályozta, már a népszavazás előtt. A kérdések bonyolultak, nehezen érthetőek voltak. A két válaszlehetőség mellett érvelők durván eltérő mennyiségű nyilvánossághoz jutottak.
A gyerekvédelmi népszavazás abban az országban, amely százszámra exportál gyerekeket prostitúciós célra Nyugat-Európába a gyerekvédelem teljes bénultsága mellett, ahol a gyerekek nagy része szegénységben, szegregált iskolákban, kevés és alulfizetett tanárok által vitt iskolákban nő fel, egy álszent politikai termék.

A politikai terméknek ráadásul le is járt a szavatossága, amikor Vlagyimir Putyin, Orbán Viktor puszipajtása lerohanta Ukrajnát és - ma már a magyar kormány sem tudja tagadni - népirtásba kezdett.

Azt még az NVB se meri leírni, hogy az érvénytelen szavazás jogtalan lenne. Teljesen jogszerűen küldi el az ember a fenébe az ilyen népszavazást kiíró hatalmat. Jogszerű tevékenységre buzdítani pedig nem lehet jogszerűtlenül.

Az NVB azonban a hatalom hűséges pincsikutyája, kormánypárti szoponc tagjai farkukat felvágva rohantak a jutifaliért és kezdtek bírságolásba. Pontosan tudják, hogy ha máshol nem, az EU fórumain ez a bírság meg fog bukni és vissza kell majd fizetni. De őket nem a jog és a választások tisztasága érdekli, hanem egy buksisimi a Miniszterelnök Úrtól.

Az ilyeneknek pedig mi más járna, mint a #fingszagrend

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 394 — Cowboys fan

www.facebook.com/hadhazyakos/posts/545767960244836

"Fontos ismét felhívni a figyelmet arra, hogy Ausztriában néhány éve egy egész választást megismételtek amiatt , mert NÉHÁNY helyen a levélszavazatokat hamarabb kezdték el számolni, mint ahogy hivatalosan lezárultak volna az urnák. Az ottani döntést az alapján hozták meg, hogy UGYAN NEM VOLT BIZONYÍTHATÓ VISSZAÉLÉS, DE MÁR ANNAK GYANÚJA IS ALÁÁSSA A VÁLASZTÁS TISZTASÁGÁBA ÉS EZÁLTAL A DEMOKRÁCIÁBA VETETT BIZALMAT."

r.baggio
Nincs pénz újraszavaztatni, az összes felvett hitel elment osztogatásra
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 920 — no es importante

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/471213677_1151448456343447_706922930838664467_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1440x1078&ctp=p600x600&_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=3b1b4a&_nc_ohc=QMy0LjG6zAYQ7kNvwEKdwt7&_nc_oc=Adnwl3g6ulZy5OUvG2uwel3JFalZcJAbjCsFfZTZEyISYymC_VBoVny2TGtATUvSDNs&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=1fVCubT26n6GrrNp7V-Tvg&_nc_ss=8&oh=00_Afw3hw56xtvYw5qYDwQl_AJvL4F_IwFY56GOT0oktl53Ng&oe=69BEC84E
Hadházy Ákos
Azt hiszem, ezt nyugodtan lehet alkotmányos válságnak hívni. A Kúria helybenhagyta a „Nemzeti Választási Bizottság” azon határozatát, ami szerint érdemi vizsgálat nélkül elutasítják a Romániában...

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 698 — Víí veeer dö cseempjönsz.
Mutass egy olyan elemzést, amelyik azt állítja, amit te. Egyet.
peterk2005
Nem hiszem, hogy bármit is elfogadnál, és ne minősítenél, ne ignorálnál, ha még nekem se hiszed el, akiről tudod, hogy nincs vele hátsó szándéka, se célja, se primér haszna, csak simán leírtam a tudásom szerinti helyzetet, de neked fontosabb, hogy a saját hitedet fogadd el egyetlen valóságnak. Oké.
Ez engem nem zavar, én leírtam hosszan az állításaimat is, az érveimet is, azt hiszel el belőle, azt fogadsz el, amit csak akarsz. Nem mindenki ennyire betokosodott Orbán-utáló, vedd úgy, hogy azt a hosszú hsz-t nem neked írtam.
Sobri Jóska
Egy csak azért se válaszolok hozzászólás, Davemayer lájk xD
ender1112
Nem egészen.
Egyrészt lusta vagyok linkeket keresgélni (ha valakit tényleg őszintén érdekel mélyebben a téma kiguglizza magának, ha csak vitázni akar, ahhoz nem kellenek linkek), másreszt úgy érzem, amit én írok az itt hitelesebb, mintha beraknék egy csomó linket, amit vagy el se olvas vagy simán ignorál aki elolvassa. Sőt, ha én kérdezek valamit, valakinek a veleményét, kiváncsi vagyok az állítására, akkor nekem sem kell ezer linkkel alátámassza, mert nem ez a célja vagy a menete egy engem érdeklő disputának, hogy ki tud több és relevánsabb(nak tűnő) hivatkozást berakni.
Már vagy 20 éve leszarom, amikor egy masik fórum másik vitájában egy számomra idegen témában bekerült legalább 10 alapvetően hiteles link - oldalanként, pro is és kontra is. Egymásnak ellentmondva, általam elfogadható hivatkozásokkal.
Én se kerek nagylazatól linkeket, hogy mire alapozza a véleményét, állításait, elemzését, elfogadom, hogy ez az ő konklúziógyűjteménye, de leírtam, hogy az én véleményem, állításom szerint miben korszerűtlen az elemzése.
(Röviden: elérés vs. médiumszám, mint a médiafölény mérőszáma.)

Illetve megmutathatod, hogy te tudsz csakazértisvalaszolni, lehet még likeot is kapsz rá davemayertől (úgy tűnik, mintha ez bármit is jelentene számodra, és fontosnak tartod megemlíteni, hogy én kaptam, te meg nem kapsz), tessék, az elsikkadt kérdésem:
Mi olyan új infó lett az elmúlt hétben, amit nem lehetett 1-2-4 hónapja tudni a médiáról, a geci Orbánról, a Fidesz kampánygépezetéről, stb., ami miatt az ellenzéki agytröszt úgy gondolta, hogy azt csinálja, amit csinált az elmúlt fél évben, de ami történt az nem az ő hibája?
Sobri Jóska
A probléma az, hogy én is lusta vagyok, így nem fogok helyetted dolgozni 😉
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 620 — zászló zászló szív

Vrij6
nagylaza
40%-os feldolgozottságnál volt ez...

Emmanuel Macron elnök 28,6 százalékkal végezhet az élen, mögötte pedig Marine Le Pen juthat tovább második helyen 24,4 százalékkal

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 390 — beers & Packers

Vrij6
több mint 3 éve

több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 590 — The only discipline that lasts, is self discipline
peterk2005
Nem hiszem, hogy bármit is elfogadnál, és ne minősítenél, ne ignorálnál, ha még nekem se hiszed el, akiről tudod, hogy nincs vele hátsó szándéka, se célja, se primér haszna, csak simán leírtam a tudásom szerinti helyzetet, de neked fontosabb, hogy a saját hitedet fogadd el egyetlen valóságnak. Oké. Ez engem nem zavar, én leírtam hosszan az állításaimat is, az érveimet is, azt hiszel el belőle, azt fogadsz el, amit csak akarsz. Nem mindenki ennyire betokosodott Orbán-utáló, vedd úgy, hogy azt a hosszú hsz-t nem neked írtam.
Sobri Jóska
Na, most nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. 😀 Hogy "még neked sem hiszem el"? Hát tudod, ez már csak így megy, nagyon (nagyon) kevés embernek hiszek el, nagyon (nagyon) kevés dolgot bemondásra. 😊

Volt egy erős állításod, hogy "semmilyenoldali médiatúlsúly nincs se elérésben, se hatékonyságban" nálunk. Tőlem bizonyíthatod is, de az kemény meló lenne, nem is várom el. Ezért kértem az egyszerűbbet: Mutass néhány (egyetlen) komolyabb tanulmányt a témában, amelyik erre a következtetésre jutott. Ja, hogy nem tudsz? Hát igen, az probléma. Ami nem múlik el azzal, hogy terelsz. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
Baszki bejottunk nagyanyamat meglatogattuk a kórhazban, a szomszed agyon az oregasszony egybol kerdezte hogy voltunk-e szavazni, ott már éreztem hogy baj lesz xD

Kemény volt ez a gyűlölet amit 1 perc alatt letolt Márki-Zayra. Magyar néplélek, hát persze xD
eaglesmcnabb
Ugyanez, én is összevesztem faterral, mikor anyunak kifejtettem, hogy egy szomszédban zajló háborúra elég nehéz azt mondani, hogy ne foglalkozzunk vele, 2 percre már sorosbérencnek neveztek
r.baggio
nálunk - értsd: nagyszülők - azon ment a rettegés, hogy ha nyer MZP, akkor Putyin elzárja a gázt és megfagyunk.

Hülyék ezek mint a segg.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 005
Lol. Épül-szépül a személyi kultusz.

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 316 — #NoStress
peterk2005
Nem hiszem, hogy bármit is elfogadnál, és ne minősítenél, ne ignorálnál, ha még nekem se hiszed el, akiről tudod, hogy nincs vele hátsó szándéka, se célja, se primér haszna, csak simán leírtam a tudásom szerinti helyzetet, de neked fontosabb, hogy a saját hitedet fogadd el egyetlen valóságnak. Oké.
Ez engem nem zavar, én leírtam hosszan az állításaimat is, az érveimet is, azt hiszel el belőle, azt fogadsz el, amit csak akarsz. Nem mindenki ennyire betokosodott Orbán-utáló, vedd úgy, hogy azt a hosszú hsz-t nem neked írtam.
Sobri Jóska
ender1112
Nem egészen.
Egyrészt lusta vagyok linkeket keresgélni (ha valakit tényleg őszintén érdekel mélyebben a téma kiguglizza magának, ha csak vitázni akar, ahhoz nem kellenek linkek), másreszt úgy érzem, amit én írok az itt hitelesebb, mintha beraknék egy csomó linket, amit vagy el se olvas vagy simán ignorál aki elolvassa. Sőt, ha én kérdezek valamit, valakinek a veleményét, kiváncsi vagyok az állítására, akkor nekem sem kell ezer linkkel alátámassza, mert nem ez a célja vagy a menete egy engem érdeklő disputának, hogy ki tud több és relevánsabb(nak tűnő) hivatkozást berakni.
Már vagy 20 éve leszarom, amikor egy masik fórum másik vitájában egy számomra idegen témában bekerült legalább 10 alapvetően hiteles link - oldalanként, pro is és kontra is. Egymásnak ellentmondva, általam elfogadható hivatkozásokkal.
Én se kerek nagylazatól linkeket, hogy mire alapozza a véleményét, állításait, elemzését, elfogadom, hogy ez az ő konklúziógyűjteménye, de leírtam, hogy az én véleményem, állításom szerint miben korszerűtlen az elemzése.
(Röviden: elérés vs. médiumszám, mint a médiafölény mérőszáma.)

Illetve megmutathatod, hogy te tudsz csakazértisvalaszolni, lehet még likeot is kapsz rá davemayertől (úgy tűnik, mintha ez bármit is jelentene számodra, és fontosnak tartod megemlíteni, hogy én kaptam, te meg nem kapsz), tessék, az elsikkadt kérdésem:
Mi olyan új infó lett az elmúlt hétben, amit nem lehetett 1-2-4 hónapja tudni a médiáról, a geci Orbánról, a Fidesz kampánygépezetéről, stb., ami miatt az ellenzéki agytröszt úgy gondolta, hogy azt csinálja, amit csinált az elmúlt fél évben, de ami történt az nem az ő hibája?

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 005
Baszki bejottunk nagyanyamat meglatogattuk a kórhazban, a szomszed agyon az oregasszony egybol kerdezte hogy voltunk-e szavazni, ott már éreztem hogy baj lesz xD

Kemény volt ez a gyűlölet amit 1 perc alatt letolt Márki-Zayra. Magyar néplélek, hát persze xD
eaglesmcnabb
Ugyanez, én is összevesztem faterral, mikor anyunak kifejtettem, hogy egy szomszédban zajló háborúra elég nehéz azt mondani, hogy ne foglalkozzunk vele, 2 percre már sorosbérencnek neveztek
r.baggio
"Hülye vagy te fiam, nem értesz te ehhez" 😀
több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 698 — Víí veeer dö cseempjönsz.
peterk2005
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 971

eaglesmcnabb
Pedig sajnos tényleg az...imádunk bárki mást hibáztatni és azt hinni csak nekünk van igazunk.
több mint 3 éve
peterk2005

több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 920 — no es importante

eaglesmcnabb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 590 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem csak politikailag lehet egy médium "nemfüggetlen", elég ha mondjuk a zöldtémákat vagy magát a közéletieket kell kerülnie, vagy XY-t ignorálni, mert a tulaj megosztónak tartja. Viszont ma Magyarországon nincs olyan politikával, közélettel foglalkozó médium, ami független lenne, az objektivitás/szubjektivitás arányon lehetne vitazni, de nem ez volt az eredeti felvetés, hanem a konkrét függetlenség.Sobri Jóska
A Partizán kitől / mitől függ?
peterk2005
A Partizán egyedi metodika mentén, közösségi finanszírozással működik. (Ez jelenleg a teljes mediapiac max. 1 százalékra lehet jellemző.)
Ettől még nem mondható függetlennek, hiszen Marci deklaráltan egy baloldali, kormánykritikus médiumra gründol pénzt, és ha változna ez az attitűd, vagy romlana a szinvonal, akkor elapadnának a támogatások. Vagyis az ő működésük is függ attól, hogy hozzák e azt a tartalmat, amit elvárnak tőlük, csak az elvárast nem egyetlen médiamogul, hanem egy többezres "befektetői" réteg felé kell kielégíteni.
És ez olyannyira igaz, hogyha Marci mondjuk gutaütést kapna, és holnaptól Orbánt relativizáló, a Fideszt megértő és akceptáló kontenteket prezentálna, akkor nyárra lehúzhatná a rolót.Sobri Jóska
Oké. Akkor a függetlenség kifejezést dobjuk ki az ablakon, mert haszontalan, értelmetlen jelző, ami összehasonlító elemzésre alkalmatlan. Nem használható annak a jelenségnek az elemzésére, amiről beszélünk. Hasznájuk inkább a kívülről irányítottat.

Szóval ismét csak azt a konklúziót tudom írni, hogy semmilyenoldali médiatúlsúly nincs se elérésben, se hatékonyságban, ha az a kritérium, hogy mennyire lehet a szavazót befolyásolni, hogy egy adott oldalra tegye az ikszet. A Fidesznek nagyságrenddel több forrása van, de kevesebb elérése konkrétan is, költségarányosan is. Ez nem trollkodás, ezek iparági tények oldalfüggetlenül.Sobri Jóska
Az az érdekes, hogy ezeket az "iparági tényeket" a KESMA-n és rajtad kívül nagyjából senki nem fogadja el. Az a kérdés, hogy ki merre megy az autópályán.
peterk2005
A "nagyjából senki" az az ellenzéki buborék, akiknek ezt nem áll érdekükben elfogadni, mert az erős önreflexióra kéne késztesse őket, amit nem igazán szeretnének, vagy ha el is fogadják, nagyon nem áll érdekükben elismerni, megjeleníteni.Sobri Jóska
Nem. A nagyjából senki az magyar Médiatanácson, és ezek szerint rajtad kívül mindenki más. Hazai és nemzetközi médiapiaci elemzők, szakértők. Nem sorolom. Mutass egy olyan elemzést, amelyik azt állítja, amit te. Egyet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Nem csak politikailag lehet egy médium "nemfüggetlen", elég ha mondjuk a zöldtémákat vagy magát a közéletieket kell kerülnie, vagy XY-t ignorálni, mert a tulaj megosztónak tartja. Viszont ma Magyarországon nincs olyan politikával, közélettel foglalkozó médium, ami független lenne, az objektivitás/szubjektivitás arányon lehetne vitazni, de nem ez volt az eredeti felvetés, hanem a konkrét függetlenség.Sobri Jóska
peterk2005
A Partizán egyedi metodika mentén, közösségi finanszírozással működik. (Ez jelenleg a teljes mediapiac max. 1 százalékra lehet jellemző.)
Ettől még nem mondható függetlennek, hiszen Marci deklaráltan egy baloldali, kormánykritikus médiumra gründol pénzt, és ha változna ez az attitűd, vagy romlana a szinvonal, akkor elapadnának a támogatások. Vagyis az ő működésük is függ attól, hogy hozzák e azt a tartalmat, amit elvárnak tőlük, csak az elvárast nem egyetlen médiamogul, hanem egy többezres "befektetői" réteg felé kell kielégíteni.
És ez olyannyira igaz, hogyha Marci mondjuk gutaütést kapna, és holnaptól Orbánt relativizáló, a Fideszt megértő és akceptáló kontenteket prezentálna, akkor nyárra lehúzhatná a rolót.

Szóval ismét csak azt a konklúziót tudom írni, hogy semmilyenoldali médiatúlsúly nincs se elérésben, se hatékonyságban, ha az a kritérium, hogy mennyire lehet a szavazót befolyásolni, hogy egy adott oldalra tegye az ikszet. A Fidesznek nagyságrenddel több forrása van, de kevesebb elérése konkrétan is, költségarányosan is. Ez nem trollkodás, ezek iparági tények oldalfüggetlenül.Sobri Jóska
Az az érdekes, hogy ezeket az "iparági tényeket" a KESMA-n és rajtad kívül nagyjából senki nem fogadja el. Az a kérdés, hogy ki merre megy az autópályán.
peterk2005
A "nagyjából senki" az az ellenzéki buborék, akiknek ezt nem áll érdekükben elfogadni, mert az erős önreflexióra kéne késztesse őket, amit nem igazán szeretnének, vagy ha el is fogadják, nagyon nem áll érdekükben elismerni, megjeleníteni.
Az autópálya meg olyan, hogy vannak akik szépen mennek rajta A-ból B-be, mások meg ha rájöttek, hogy valamit cudarul elbasztak, fordítva ültek a lovon, és kétharmaddal kiszoptak, akkor jönnek azzal, hogy "valaki fordítva tette ide ezt a pályát", vagy "rossz irányba raktak rá, nem az én hibám, hogy nem ott vagyok, ahol kéne lennem".

De árulj el valamit.

több mint 3 éve
Lecsó Denver Broncos 3 374
Szerintem ez a számvetés vita ott vált feleslegessé, hogy a valódi sajtó feladata a mindenkori hatalom ellenőrzése, kontrollja. Ami ezt nem teljesíti, az egyszerűen nem sajtótermék, hanem propagandatermék vagy pamflet.
Szóval a mai kormányoldali és kormánykritikus "sajtótermékek" összehasonlítása kb alma a körtével.

Szerkesztette: Lecsó
több mint 3 éve