Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
Budapest legyen független állam, vidék meg örüljön a Fidesznek, amíg tönkre nem megy.Következő négy évben megint semmi fejlesztés nem jön ide…
Jughead
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
a tótok már sejtettek valamit?😀Most változott a szlovák állampolgársági tv....Kedden megyünk a lanyomhoz Lisszabonba.kíváncsi vagyok a Duna északi partján /az a néhány km még nem lenne nagy távolság/ mennyiért lehet kecót venni 😀
Eddig úgy terveztük, visszajövünk...
🥴
zemanla
bár a szlovák nyelv nem barátom 😕
Cuchulain82
Nekem vannak felmenőim...
zemanla
amíg vitya ki nem léptet minket az euból addig minek nekem állampolgárság?
sváb lévén rokonság alapján kicsit nyugatabbra kellene mennem, az unokatestvéremék is németben élnek /nem is jönnek vissza, igazuk is van/
több mint 3 éve
Itt azért nem hiszem. Vagy nem úgy fix:mind1 hova jár a tanterv fix ...Meg a gyerek ne állami suliba járjonÉn megháláltam nekik a CSOK-ot meg a babavárót, anélkül még mindig albérletben laknánk.Csak kórházba ne kerülj. 😉
Csak a Fidesz!
Ja meg a 2.5M kocsi támogatás 😃
#JC6
Amúgy gratulálok!
roberto23
csebi
Negritis
bbis.hu/
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
basszus Miskolcot is viszi ez a két félnótás ne má?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Nézzünk át Kelet-Magyarországra. Nógrád megye.Hát na.
nyeeeee
Vrij6
Csóri Nógrádot mindig lenézik.
több mint 3 éve
ennél még a lőtéri kutya is jobb alternatíva, aki ezt nem látja az vak, vagy hüyle mint a faszomInnentol felesleges szerecsenmosdatni, ahogy sobri mondta ennek az orszagnak fidesz kell, akinek meg nem tetszik el tud menni kulfoldre.Amíg nincs RENDES alternatíva, csak ezek addig ez is lesz.
Ennyi, teljesen felesleges barmifele egyeb varakozas.
gabokocka
Kenny
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Budapest legyen független állam, vidék meg örüljön a Fidesznek, amíg tönkre nem megy.
több mint 3 éve
Én megháláltam nekik a CSOK-ot meg a babavárót, anélkül még mindig albérletben laknánk.Íme tessék, ha valaki szeretné megérteni az újabb kétharmadot
Csak a Fidesz!
#JC6
A jó atyuska mindenkinek ad valamit, amit a hálás kölök szépen meg is köszön, erre lettünk nevelve
youtu.be/xwhBRJStz7w

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
mind1 hova jár a tanterv fix ...Meg a gyerek ne állami suliba járjonÉn megháláltam nekik a CSOK-ot meg a babavárót, anélkül még mindig albérletben laknánk.Csak kórházba ne kerülj. 😉
Csak a Fidesz!
#JC6
Amúgy gratulálok!
roberto23
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
duna tv-n dühöngő bika nem is értem
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
most engedtem el végleg. Menthetetlen ország, menthetetlen nép.
több mint 3 éve
Szabolcs 1: Playboy Tündi szavazatszámban ugyanúgy áll most, 65 százaléknál ha felarányosítom 100 százalékra, mint 2018-ban. Ha viszont ugyanezt az arányt nézem, hiányzik az ellenzéknél majdnem 8 000 szavazat? Ez meg hogy??Az lett amit sokan mondtak: 1+1+1+1+1+1<6
Szokol
több mint 3 éve
'14-es választás után mondtam, h addig marad a Fidesz, amíg Orbán él, a kérdés csak az h a halála Kádáréra vagy Ceaucescuéra fog hasonlítani.www.youtube.com/watch?v=A-lomG4ndfc
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
gyereknek mi lesz az nem számít, csak ne legyen buziMeg a gyerek ne állami suliba járjonÉn megháláltam nekik a CSOK-ot meg a babavárót, anélkül még mindig albérletben laknánk.Csak kórházba ne kerülj. 😉
Csak a Fidesz!
#JC6
Amúgy gratulálok!
roberto23
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Dr. Pósán Lajos háromszor is , ne mááááár!sztem 1x kósán volt 😀
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Dr. Pósán Lajos háromszor is , ne mááááár!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Hagyjuk már ezt.Innentol felesleges szerecsenmosdatni, ahogy sobri mondta ennek az orszagnak fidesz kell, akinek meg nem tetszik el tud menni kulfoldre.Amíg nincs RENDES alternatíva, csak ezek addig ez is lesz.
gabokocka
Kenny
Volt ismerős több is aki ezt tolta.
Valakinek el kell kezdeni, a politikus sem csak úgy terem készen.
több mint 3 éve
Én megháláltam nekik a CSOK-ot meg a babavárót, anélkül még mindig albérletben laknánk.Igazán profi némán hátbaszúrja őket, aztán ha nyernek akkor lobogtatja, hogy köszi veletek vagyok. 😀
Csak a Fidesz!
#JC6
több mint 3 éve
Most változott a szlovák állampolgársági tv....Kedden megyünk a lanyomhoz Lisszabonba.kíváncsi vagyok a Duna északi partján /az a néhány km még nem lenne nagy távolság/ mennyiért lehet kecót venni 😀
Eddig úgy terveztük, visszajövünk...
🥴
zemanla
bár a szlovák nyelv nem barátom 😕
Cuchulain82
Nekem vannak felmenőim...

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Meg a gyerek ne állami suliba járjonÉn megháláltam nekik a CSOK-ot meg a babavárót, anélkül még mindig albérletben laknánk.Csak kórházba ne kerülj. 😉
Csak a Fidesz!
#JC6
Amúgy gratulálok!
roberto23
több mint 3 éve
Innentol felesleges szerecsenmosdatni, ahogy sobri mondta ennek az orszagnak fidesz kell, akinek meg nem tetszik el tud menni kulfoldre.vagy autonomiat budapestnek
gabokocka
több mint 3 éve
na jó Dórika egyre rosszabb, ezt azért nem gondoltam volnapersze sejtettem 😊...
de egyre rosszabb
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 3 éve
Szabolcs 1: Playboy Tündi szavazatszámban ugyanúgy áll most, 65 százaléknál ha felarányosítom 100 százalékra, mint 2018-ban. Ha viszont ugyanezt az arányt nézem, hiányzik az ellenzéknél majdnem 8 000 szavazat? Ez meg hogy??
több mint 3 éve
Innentol felesleges szerecsenmosdatni, ahogy sobri mondta ennek az orszagnak fidesz kell, akinek meg nem tetszik el tud menni kulfoldre.Amíg nincs RENDES alternatíva, csak ezek addig ez is lesz.
gabokocka