Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
de volt fa ...De ha nincs fa (nyugati) akkor nem mondod hogy a többit (keleti) se használd, ugyanis amikor ez kérdés volt akkor még nem szállítottak Mo-ra, vagy csak elenyésző mennyiséget. Ez valahogy kezd a feledés homályába veszni, na mindegy.Hasonló az oltási kampányhoz tavalyról (direkt, provokatív tartalom). Nem állítom azt, hogy oltásellenes lett volna az ellenzéki kommunikáció. De azt sem lehet állítani, hogy maximálisan kiállt volna egy éve az oltások mellett. Következtetés: az elbizonytalanítás pengéjén táncoltak. Lelkük rajta. Hadd ne mondjam a saját, személyes értékelésem.ha én azt mondom neked hogy ne tüzelj bakancsal meg gumiabronccsal, hanem maradj a jól bevált fánál esetleg pellettnél akkor én azt akarom hogy fagyj halálra?
Fungus
rendben
Negritis
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
emlékszel még a tavaly januári-februári helyzetre pölö? Pfizer a távolban sem volt, csak nagyon a horizontonHasonló az oltási kampányhoz tavalyról (direkt, provokatív tartalom). Nem állítom azt, hogy oltásellenes lett volna az ellenzéki kommunikáció. De azt sem lehet állítani, hogy maximálisan kiállt volna egy éve az oltások mellett. Következtetés: az elbizonytalanítás pengéjén táncoltak. Lelkük rajta. Hadd ne mondjam a saját, személyes értékelésem.ha én azt mondom neked hogy ne tüzelj bakancsal meg gumiabronccsal, hanem maradj a jól bevált fánál esetleg pellettnél akkor én azt akarom hogy fagyj halálra?
Fungus
rendben
Negritis
Ellenberger: én speciel vettem a fáradtságot anno, s utánanéztem a Sino-nak az Emirátusok NNK-jának a honlapján (a Sputnikot jan 31-én engedélyezték, ha jól emlékszem, de a tévedés jogát fenntartom). Volt vagy 1 perc megkeresni, 5 perc elolvasni. Ha jól emlékszem 86% volt a hatékonyság, s amin ki van bukva a baller közösség a 60 év felettieknél: tudod hány % nagyjából a hatékonysági küszöb egy vakcina esetében(nem SARS-CoV-2 esetében, hanem úgy általában), aminél azt mondják hatásos?
több mint 4 éve
De nem ez történt.Hasonló az oltási kampányhoz tavalyról (direkt, provokatív tartalom). Nem állítom azt, hogy oltásellenes lett volna az ellenzéki kommunikáció. De azt sem lehet állítani, hogy maximálisan kiállt volna egy éve az oltások mellett. Következtetés: az elbizonytalanítás pengéjén táncoltak. Lelkük rajta. Hadd ne mondjam a saját, személyes értékelésem.ha én azt mondom neked hogy ne tüzelj bakancsal meg gumiabronccsal, hanem maradj a jól bevált fánál esetleg pellettnél akkor én azt akarom hogy fagyj halálra?
Fungus
rendben
Negritis
Az ellenzék (nyilván politikai okból) ellene volt az orosz és a kínai oltásoknak, kajakra a kormányzat ellen kommunikáltak.
Azóta bebizonyosodott, hogy a Sputnik teljesen jó, a Sinopharm szintén, bár a 60 felettiek oltása oroszrulett volt, amit a harmadiknak felvehető Pfizer/Jansen/stb. "kijavított".
De ami a lényeg, hogy minden oltás jobbnak bizonyult, mint a semmilyen, vagyis a kamufideszes provokatőrnek igaz a két állítása, hogy "Nem állítom azt, hogy oltásellenes lett volna az ellenzéki kommunikáció. De azt sem lehet állítani, hogy maximálisan kiállt volna egy éve az oltások mellett.".
Nem álltak ki az oltások mellett, hanem válogattak, variáltak, zavart keltettek, kritizáltak, okoskodtak, vagyis valóban nem álltak ki az oltások mellett.
több mint 4 éve
De ha nincs fa (nyugati) akkor nem mondod hogy a többit (keleti) se használd, ugyanis amikor ez kérdés volt akkor még nem szállítottak Mo-ra, vagy csak elenyésző mennyiséget. Ez valahogy kezd a feledés homályába veszni, na mindegy.Hasonló az oltási kampányhoz tavalyról (direkt, provokatív tartalom). Nem állítom azt, hogy oltásellenes lett volna az ellenzéki kommunikáció. De azt sem lehet állítani, hogy maximálisan kiállt volna egy éve az oltások mellett. Következtetés: az elbizonytalanítás pengéjén táncoltak. Lelkük rajta. Hadd ne mondjam a saját, személyes értékelésem.ha én azt mondom neked hogy ne tüzelj bakancsal meg gumiabronccsal, hanem maradj a jól bevált fánál esetleg pellettnél akkor én azt akarom hogy fagyj halálra?
Fungus
rendben
Negritis
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Hasonló az oltási kampányhoz tavalyról (direkt, provokatív tartalom). Nem állítom azt, hogy oltásellenes lett volna az ellenzéki kommunikáció. De azt sem lehet állítani, hogy maximálisan kiállt volna egy éve az oltások mellett. Következtetés: az elbizonytalanítás pengéjén táncoltak. Lelkük rajta. Hadd ne mondjam a saját, személyes értékelésem.ha én azt mondom neked hogy ne tüzelj bakancsal meg gumiabronccsal, hanem maradj a jól bevált fánál esetleg pellettnél akkor én azt akarom hogy fagyj halálra?
Fungus
rendben
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hasonló az oltási kampányhoz tavalyról (direkt, provokatív tartalom). Nem állítom azt, hogy oltásellenes lett volna az ellenzéki kommunikáció. De azt sem lehet állítani, hogy maximálisan kiállt volna egy éve az oltások mellett. Következtetés: az elbizonytalanítás pengéjén táncoltak. Lelkük rajta. Hadd ne mondjam a saját, személyes értékelésem.A demográfiai trendek nem csónakok. Sok év melója van egy-egy trendfordulóban. Ha egyáltalán sikerül.Szerintem ez nem árul el sokat. Ha szülő korban lévő nők száma csökken, akkor esetlegesen növekvő fertilitási rátával is csökkenhet a születés szám adott évben.Igen, ez sikertörténet, 2010 előtt 2 olyan év volt, amikor 95.000 alatti volt az éves születésszám (akkor is 94.000 felett). Tippelj, hány év volt 2010 óta, amikor 94.000 feletti volt!nézd, hozhatnék személyes, családi példákat, de nem fogom.legvidámabb barakk ...az életérzés nem ellenzéki grafikon 😀A lényegnél maradva: de facto az OV-kormányzat nagyon sok lépése a középosztály megerősítését célozta. Lélegzethez juttassa, támaszt nyújtson, s megerősítse az alsó középosztálytól a felsőig. Kifejezetten hangsúlyozva a családok fontosságát. Értsd: megteremtett a középosztály számára egy szinte polgári "létérzetet", amit mára soka megélnek a hétköznapokban (a megélhetési rettegők is). Márpedig a középosztály egy nemzet gerince. S ez az, amire lehet majd építeni a jövőt. Hogy hol áll a magyar társadalom ezen az úton? Valahol erre (is) lesz válasz április. Mindenesetre az biztos, hogy nagyon sok lépés, ill. az eredményük egyelőre tényleg olyan, mint a levegő. Természetes, amikor van, belélegzed, élsz vele (mint Jakab a CSOK-kal), de amikor elveszik. Érzed a hiányt, s helyzetedtől függően megúszod, túléled néhány köhögéssel, esetleg nehézlégzéssel, vagy mész a lélegeztetőre, s ott élsz túl, vagy meghalsz (mint középosztálybélinek lenni). Egyénileg nincs félnivalóm igazán, de szép perspektívák lennének össztársadalmilag.ugy latszik nem kovetted akkor meg a topikot, meg csak read onlyban sem, de mintha Gyurma tett volna be par szep grafikont, bemutatva, hogy mennyire erositette meg OV kormanyzat 2010 ota a kozeposztalyt. semennyire. most azt nem keresem vissza, de itt egy egesz jo cikk, erdemes atolvasni (nemcsak OVnak rojja fel a kozeposztallyal kapcsolatos hibakat amugy az en olvasatomban):
PS az új, nemzeti burzsoázia vadhajtásait direkt hagytam ki. 😀 Nem azt mondom, hogy lényegtelen, messze nem. Ez lehet a bukás kulcsa is, szvsz. De direkt kihagytam a, hogyismondjam, 02-10 közötti elit pénzügyi támogatását biztosító transzfereket is. 😀 A gazdagok mindig gazdagodnak, kaotikus helyzetekben meg pláne. Ezt csak úgy.
Fungus
g7.hu/kozelet/20210604/nem-letezik-a-magyar-kozeposztaly-amelyet-a-fidesz-2010-ota-erositeni-akar/
egy hosszabb idezet innen:
'Ahogy Hajdú és Kasnyik elemzéséből látszik, ez a középső része a magyar eloszlásnak gyakorlatilag nem is nagyon lépett előre európai összehasonlításban 2019-ig sem, annak ellenére, hogy az eurózóna válság miatt a népes mediterrán periféria hatalmasat zuhant, és ez az összehasonlításként szereplő összeurópai adatokat is visszahúzta. Még ez sem volt elég ahhoz, hogy a magyar társadalom közepe előre jusson.
De még ennél is rosszabbul járt az alsó három magyar jövedelmi tized, amely 2010-ben az európai 3-12. helyen volt, 2019-ben pedig az 1-12. helyen. Azaz a legszegényebb magyarok egyben a legszegényebb európaiak is, annak ellenére, hogy amint említettük, négy tagállam is mögöttünk van vásárlóerőn mért egy főre jutó GDP-ben.
Természetesen vannak nyertesei is a Fidesz egy évtizedes kormányzásának. Ők a felső három jövedelmi tizedbe tartoznak, akik a 2010-es 24-81. pozícióból 2019-re a 27-től 95.-re emelkedtek. (Drámai a tény: az alulról hetvenedik pozícióban lévő magyarok európai összehasonlításban ma is csak a 27. helyen vannak!) Azaz még ezen a gazdag felső osztályon belül is minél gazdagabb volt valaki, annál gyorsabban gazdagodott tovább.
A legesleggazdagabb magyarok, a felső 1 százalék már úgy él, mint a legesleggazdagabb nyugatiak.'
ja, a kozeposztaly megerositese lehetett cel, csakhat nem sikerult, mert igazabol nem is voltak olyan intezkedesek.
csebi
Fungus
Negritis
Dohányzom, ergo ki vagyok tiltva a munkahelyemről ezen tevékenységem kapcsán.....hozzászoktam......így egy-egy dohányzó szünet mellett sétálok egyet.....gyakorlatilag MINDIG jön egy-több kisbabás család, vagy kismama tologatva a babakocsit, vagy kispapa hordván a nyakában. Nem túlzok. Mindig. S ez tök jó érzés. Nem politika, megafaszom....az Életérzés.
Tudom, megint jön majd a fikázás. Lelkük rajta.
Fungus
somoskovig
A fertility rate viszont 25 éve nem látott magasságban.
Ja és ezt is kontextusba kell helyezni, h az elmúlt 10 évben szinte minden környező országban nőt a fertility rate, szóval ez inkább az elmúlt 10 év globális konjunktúra eredménye sem a kormányé, de ez már más kérdés.
dawyd728
Fungus
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
A demográfiai trendek nem csónakok. Sok év melója van egy-egy trendfordulóban. Ha egyáltalán sikerül.Szerintem ez nem árul el sokat. Ha szülő korban lévő nők száma csökken, akkor esetlegesen növekvő fertilitási rátával is csökkenhet a születés szám adott évben.Igen, ez sikertörténet, 2010 előtt 2 olyan év volt, amikor 95.000 alatti volt az éves születésszám (akkor is 94.000 felett). Tippelj, hány év volt 2010 óta, amikor 94.000 feletti volt!nézd, hozhatnék személyes, családi példákat, de nem fogom.legvidámabb barakk ...az életérzés nem ellenzéki grafikon 😀A lényegnél maradva: de facto az OV-kormányzat nagyon sok lépése a középosztály megerősítését célozta. Lélegzethez juttassa, támaszt nyújtson, s megerősítse az alsó középosztálytól a felsőig. Kifejezetten hangsúlyozva a családok fontosságát. Értsd: megteremtett a középosztály számára egy szinte polgári "létérzetet", amit mára soka megélnek a hétköznapokban (a megélhetési rettegők is). Márpedig a középosztály egy nemzet gerince. S ez az, amire lehet majd építeni a jövőt. Hogy hol áll a magyar társadalom ezen az úton? Valahol erre (is) lesz válasz április. Mindenesetre az biztos, hogy nagyon sok lépés, ill. az eredményük egyelőre tényleg olyan, mint a levegő. Természetes, amikor van, belélegzed, élsz vele (mint Jakab a CSOK-kal), de amikor elveszik. Érzed a hiányt, s helyzetedtől függően megúszod, túléled néhány köhögéssel, esetleg nehézlégzéssel, vagy mész a lélegeztetőre, s ott élsz túl, vagy meghalsz (mint középosztálybélinek lenni). Egyénileg nincs félnivalóm igazán, de szép perspektívák lennének össztársadalmilag.ugy latszik nem kovetted akkor meg a topikot, meg csak read onlyban sem, de mintha Gyurma tett volna be par szep grafikont, bemutatva, hogy mennyire erositette meg OV kormanyzat 2010 ota a kozeposztalyt. semennyire. most azt nem keresem vissza, de itt egy egesz jo cikk, erdemes atolvasni (nemcsak OVnak rojja fel a kozeposztallyal kapcsolatos hibakat amugy az en olvasatomban):
PS az új, nemzeti burzsoázia vadhajtásait direkt hagytam ki. 😀 Nem azt mondom, hogy lényegtelen, messze nem. Ez lehet a bukás kulcsa is, szvsz. De direkt kihagytam a, hogyismondjam, 02-10 közötti elit pénzügyi támogatását biztosító transzfereket is. 😀 A gazdagok mindig gazdagodnak, kaotikus helyzetekben meg pláne. Ezt csak úgy.
Fungus
g7.hu/kozelet/20210604/nem-letezik-a-magyar-kozeposztaly-amelyet-a-fidesz-2010-ota-erositeni-akar/
'Ahogy Hajdú és Kasnyik elemzéséből látszik, ez a középső része a magyar eloszlásnak gyakorlatilag nem is nagyon lépett előre európai összehasonlításban 2019-ig sem, annak ellenére, hogy az eurózóna válság miatt a népes mediterrán periféria hatalmasat zuhant, és ez az összehasonlításként szereplő összeurópai adatokat is visszahúzta. Még ez sem volt elég ahhoz, hogy a magyar társadalom közepe előre jusson.
De még ennél is rosszabbul járt az alsó három magyar jövedelmi tized, amely 2010-ben az európai 3-12. helyen volt, 2019-ben pedig az 1-12. helyen. Azaz a legszegényebb magyarok egyben a legszegényebb európaiak is, annak ellenére, hogy amint említettük, négy tagállam is mögöttünk van vásárlóerőn mért egy főre jutó GDP-ben.
Természetesen vannak nyertesei is a Fidesz egy évtizedes kormányzásának. Ők a felső három jövedelmi tizedbe tartoznak, akik a 2010-es 24-81. pozícióból 2019-re a 27-től 95.-re emelkedtek. (Drámai a tény: az alulról hetvenedik pozícióban lévő magyarok európai összehasonlításban ma is csak a 27. helyen vannak!) Azaz még ezen a gazdag felső osztályon belül is minél gazdagabb volt valaki, annál gyorsabban gazdagodott tovább.
A legesleggazdagabb magyarok, a felső 1 százalék már úgy él, mint a legesleggazdagabb nyugatiak.'
ja, a kozeposztaly megerositese lehetett cel, csakhat nem sikerult, mert igazabol nem is voltak olyan intezkedesek.
csebi
Fungus
Negritis
Dohányzom, ergo ki vagyok tiltva a munkahelyemről ezen tevékenységem kapcsán.....hozzászoktam......így egy-egy dohányzó szünet mellett sétálok egyet.....gyakorlatilag MINDIG jön egy-több kisbabás család, vagy kismama tologatva a babakocsit, vagy kispapa hordván a nyakában. Nem túlzok. Mindig. S ez tök jó érzés. Nem politika, megafaszom....az Életérzés.
Fungus
somoskovig
Ja és ezt is kontextusba kell helyezni, h az elmúlt 10 évben szinte minden környező országban nőt a fertility rate, szóval ez inkább az elmúlt 10 év globális konjunktúra eredménye sem a kormányé, de ez már más kérdés.
dawyd728
több mint 4 éve
En kifejezetten elvezem ezeket, mindket politikai oldalrol. Amikor “aterzik” a kismagyar eleterzest, aztan megy a video a fb-ra ahol a nyugdijasok oszthatjak egymas kozott.Szerintem emögött több van, mind egyszerű PR. Ez Orbánnál olyan, mint Gyurcsány tánc, vagy amikor Trump a kognitív tesztjét lobogtatta. Nem csak kiszámított lépés, hanem az egyéniség / rejtett frusztrációk és megfelelni akarás, vagy annak a bazdmegje. Orbánban fiatalkora óta van egy vidéki gyerek vs pesti polgári értelmiség kisebbségi komplexus, és túlkompenzál, hogy csakazértis parasztgyerek vagyok. (Ha nem így lenne, akkor forog a kamera, felmondja a mondatot aztán el is felejti. De ő - ahogy Gyurcsány, Trump, stb. is - kamerán kívül is ilyenek.)
Most pl azt, hogy “Viktor is a mi fiunk, sajt meg tejfol nelkul eszi (szerk: lol amugy ez mi a f@sz, miota luxus a feltet?) a langost, meg nyugaton is hirdeti az iget”.
Persze ertem miert van ezeknek, vagy hasonlo setupoknak ujsagarusnal, kiskocsmaban, disznovagason stb. letjogosultsaga, meg valoszinu kevesek egyike vagyok aki latja a ketarcusagot, ezert mosolygok ezeket.
undisputedly

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
dawyd728
4 127
Szerintem ez nem árul el sokat. Ha szülő korban lévő nők száma csökken, akkor esetlegesen növekvő fertilitási rátával is csökkenhet a születés szám adott évben.Igen, ez sikertörténet, 2010 előtt 2 olyan év volt, amikor 95.000 alatti volt az éves születésszám (akkor is 94.000 felett). Tippelj, hány év volt 2010 óta, amikor 94.000 feletti volt!nézd, hozhatnék személyes, családi példákat, de nem fogom.legvidámabb barakk ...az életérzés nem ellenzéki grafikon 😀A lényegnél maradva: de facto az OV-kormányzat nagyon sok lépése a középosztály megerősítését célozta. Lélegzethez juttassa, támaszt nyújtson, s megerősítse az alsó középosztálytól a felsőig. Kifejezetten hangsúlyozva a családok fontosságát. Értsd: megteremtett a középosztály számára egy szinte polgári "létérzetet", amit mára soka megélnek a hétköznapokban (a megélhetési rettegők is). Márpedig a középosztály egy nemzet gerince. S ez az, amire lehet majd építeni a jövőt. Hogy hol áll a magyar társadalom ezen az úton? Valahol erre (is) lesz válasz április. Mindenesetre az biztos, hogy nagyon sok lépés, ill. az eredményük egyelőre tényleg olyan, mint a levegő. Természetes, amikor van, belélegzed, élsz vele (mint Jakab a CSOK-kal), de amikor elveszik. Érzed a hiányt, s helyzetedtől függően megúszod, túléled néhány köhögéssel, esetleg nehézlégzéssel, vagy mész a lélegeztetőre, s ott élsz túl, vagy meghalsz (mint középosztálybélinek lenni). Egyénileg nincs félnivalóm igazán, de szép perspektívák lennének össztársadalmilag.ugy latszik nem kovetted akkor meg a topikot, meg csak read onlyban sem, de mintha Gyurma tett volna be par szep grafikont, bemutatva, hogy mennyire erositette meg OV kormanyzat 2010 ota a kozeposztalyt. semennyire. most azt nem keresem vissza, de itt egy egesz jo cikk, erdemes atolvasni (nemcsak OVnak rojja fel a kozeposztallyal kapcsolatos hibakat amugy az en olvasatomban):
Fungus
csebi
Fungus
Negritis
Fungus
somoskovig
Szerkesztette: dawyd728
több mint 4 éve
dawyd728
4 127
www.facebook.com/1527782977530635/posts/2718059025169685/?d=nÉn lassan nem tudom hova tenni azokat, akik korona halálozás, járvány kezelés értékelés esetében nem a többlethalálozási statisztikák összehasonlításával teszik. Mintha irányítókat az alapján rangsorolnánk ki milyen messzire tud eldobni.
Volt erről szó a korona topikban is, de statisztikailag látványosan rosszabb a magyar járvány kezelés, mint nyugaton. Konkrétan kétszer olyan rossz...
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
mi a sikerpropaganda? definiálnád?Nem mintha ez különösebben az éppen aktuális kormányon múlna, sőt engem pont ezért zavar a családos sikerpropaganda…de az én tippem mondjuk 2?Igen, ez sikertörténet, 2010 előtt 2 olyan év volt, amikor 95.000 alatti volt az éves születésszám (akkor is 94.000 felett). Tippelj, hány év volt 2010 óta, amikor 94.000 feletti volt!nézd, hozhatnék személyes, családi példákat, de nem fogom.legvidámabb barakk ...az életérzés nem ellenzéki grafikon 😀A lényegnél maradva: de facto az OV-kormányzat nagyon sok lépése a középosztály megerősítését célozta. Lélegzethez juttassa, támaszt nyújtson, s megerősítse az alsó középosztálytól a felsőig. Kifejezetten hangsúlyozva a családok fontosságát. Értsd: megteremtett a középosztály számára egy szinte polgári "létérzetet", amit mára soka megélnek a hétköznapokban (a megélhetési rettegők is). Márpedig a középosztály egy nemzet gerince. S ez az, amire lehet majd építeni a jövőt. Hogy hol áll a magyar társadalom ezen az úton? Valahol erre (is) lesz válasz április. Mindenesetre az biztos, hogy nagyon sok lépés, ill. az eredményük egyelőre tényleg olyan, mint a levegő. Természetes, amikor van, belélegzed, élsz vele (mint Jakab a CSOK-kal), de amikor elveszik. Érzed a hiányt, s helyzetedtől függően megúszod, túléled néhány köhögéssel, esetleg nehézlégzéssel, vagy mész a lélegeztetőre, s ott élsz túl, vagy meghalsz (mint középosztálybélinek lenni). Egyénileg nincs félnivalóm igazán, de szép perspektívák lennének össztársadalmilag.ugy latszik nem kovetted akkor meg a topikot, meg csak read onlyban sem, de mintha Gyurma tett volna be par szep grafikont, bemutatva, hogy mennyire erositette meg OV kormanyzat 2010 ota a kozeposztalyt. semennyire. most azt nem keresem vissza, de itt egy egesz jo cikk, erdemes atolvasni (nemcsak OVnak rojja fel a kozeposztallyal kapcsolatos hibakat amugy az en olvasatomban):
Fungus
csebi
Fungus
Negritis
Fungus
somoskovig
Klaci79
Btw Tom Brady szögre akasztja a sisakot.....😕
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=lrHmS7HT2xoa prezentáció gyenge, viszont a kontent súlyos
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
és bakker mi van, ha TÉNYLEG szereti a lángost ? én spec fokh-tejfölös-sajtosan szeretem 😀) megy itt a vaker egy kommunikációs aktuson, ami úgy látszik eléri a célját (ostobázás etc. nélkül)jaaaaaaaaaa, ez nem jött átIdegesít? Szerintem vicces. Én elképesztő öniróniát látok benne. Ez nem atyuskodás ez az atyuskodás paródiája 😊Politikus vs kisember kedvenceim koze meltan kerul be az eheti orbani “mezitlabas langos”.Akkor jó, nem csak engem idegesít ez az atyuska stílusú videó sorozat.
Eleg volt a luxus langosbol, mezitlabasat a nepnek!
undisputedly
Milyenek a kisebbségi és magyar arányok? Milyenek voltak? Erről van stat?Jelenleg egyetlen régióban van 1.7-es fertilitási ráta (ami egyébként az EU fejlettebb részeiben az átlag): Észak-Magyarország. Tudod, szuper fejlett, polgári, magyar régió...
kristóf17
Gyurma Pappa
MC12
Huhh, már azt hittem annyira ostoba a bázis, hogy ezt bekajálja.
Na, ilyen az irónia
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
kampány van.Ebből nekem az jött le h Menczer az államtitkári fizujabol már megengedheti a luxus dolgokat.En kifejezetten elvezem ezeket, mindket politikai oldalrol. Amikor “aterzik” a kismagyar eleterzest, aztan megy a video a fb-ra ahol a nyugdijasok oszthatjak egymas kozott.jaaaaaaaaaa, ez nem jött átIdegesít? Szerintem vicces. Én elképesztő öniróniát látok benne. Ez nem atyuskodás ez az atyuskodás paródiája 😊Politikus vs kisember kedvenceim koze meltan kerul be az eheti orbani “mezitlabas langos”.Akkor jó, nem csak engem idegesít ez az atyuska stílusú videó sorozat.
undisputedly
Milyenek a kisebbségi és magyar arányok? Milyenek voltak? Erről van stat?Jelenleg egyetlen régióban van 1.7-es fertilitási ráta (ami egyébként az EU fejlettebb részeiben az átlag): Észak-Magyarország. Tudod, szuper fejlett, polgári, magyar régió...
kristóf17
Gyurma Pappa
MC12
Na, ilyen az irónia
Gyurma Pappa
Most pl azt, hogy “Viktor is a mi fiunk, sajt meg tejfol nelkul eszi (szerk: lol amugy ez mi a f@sz, miota luxus a feltet?) a langost, meg nyugaton is hirdeti az iget”.
Persze ertem miert van ezeknek, vagy hasonlo setupoknak ujsagarusnal, kiskocsmaban, disznovagason stb. letjogosultsaga, meg valoszinu kevesek egyike vagyok aki latja a ketarcusagot, ezert mosolygok ezeket.
undisputedly
csebi
több mint 4 éve
www.facebook.com/1527782977530635/posts/2718059025169685/?d=nÉs az életérzés a smafú?
Volt erről szó a korona topikban is, de statisztikailag látványosan rosszabb a magyar járvány kezelés, mint nyugaton. Konkrétan kétszer olyan rossz...
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Ebből nekem az jött le h Menczer az államtitkári fizujabol már megengedheti a luxus dolgokat.En kifejezetten elvezem ezeket, mindket politikai oldalrol. Amikor “aterzik” a kismagyar eleterzest, aztan megy a video a fb-ra ahol a nyugdijasok oszthatjak egymas kozott.jaaaaaaaaaa, ez nem jött átIdegesít? Szerintem vicces. Én elképesztő öniróniát látok benne. Ez nem atyuskodás ez az atyuskodás paródiája 😊Politikus vs kisember kedvenceim koze meltan kerul be az eheti orbani “mezitlabas langos”.Akkor jó, nem csak engem idegesít ez az atyuska stílusú videó sorozat.
undisputedly
kristóf17
Gyurma Pappa
MC12
Na, ilyen az irónia
Gyurma Pappa
undisputedly
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
En kifejezetten elvezem ezeket, mindket politikai oldalrol. Amikor “aterzik” a kismagyar eleterzest, aztan megy a video a fb-ra ahol a nyugdijasok oszthatjak egymas kozott.jaaaaaaaaaa, ez nem jött átIdegesít? Szerintem vicces. Én elképesztő öniróniát látok benne. Ez nem atyuskodás ez az atyuskodás paródiája 😊Politikus vs kisember kedvenceim koze meltan kerul be az eheti orbani “mezitlabas langos”.Akkor jó, nem csak engem idegesít ez az atyuska stílusú videó sorozat.
undisputedly
kristóf17
Gyurma Pappa
MC12
Na, ilyen az irónia
Gyurma Pappa
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
jaaaaaaaaaa, ez nem jött átIdegesít? Szerintem vicces. Én elképesztő öniróniát látok benne. Ez nem atyuskodás ez az atyuskodás paródiája 😊Politikus vs kisember kedvenceim koze meltan kerul be az eheti orbani “mezitlabas langos”.Akkor jó, nem csak engem idegesít ez az atyuska stílusú videó sorozat.
undisputedly
kristóf17
Gyurma Pappa
MC12
Na, ilyen az irónia

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
demográfia..... nem egy egyszerű kérdés. Nem vagyok a szakértője, csak felszínesen karistolom a problémakört, ha kell. Mert részemről profilidigen valahol. De a fontosságát, jelentőségét érzem, s értem. A szakpolitikai lépések következményeit elfogadom.Ja, lassan fordul. Csak eltelt 12 év, ennyi ideig az elefánt sem vemhes.voltál/voltatok már VLCC/ULCC kapitány?0.Nem mintha ez különösebben az éppen aktuális kormányon múlna, sőt engem pont ezért zavar a családos sikerpropaganda…de az én tippem mondjuk 2?nézd, hozhatnék személyes, családi példákat, de nem fogom.Igen, ez sikertörténet, 2010 előtt 2 olyan év volt, amikor 95.000 alatti volt az éves születésszám (akkor is 94.000 felett). Tippelj, hány év volt 2010 óta, amikor 94.000 feletti volt!
Fungus
somoskovig
Klaci79
somoskovig
Fungus
somoskovig
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hessegessük el a hit-kérdést. Mikkel nem értettél egyet? tényleg érdekel......A világ matematikán és Istenen alapul.Ne már, most miért kellett egy nem létező személyt belekeverni? Eddig tök tetszett amiket írtál, még ha nem is értettem vele egyet.
Fungus
Mikey
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Erre van a világnézeti csevegő topik 🙂bocsánat, nem tudtam...😀
warr_b
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
demográfiai tendenciák, nem pilanatfelvételek....Ja, lassan fordul. Csak eltelt 12 év, ennyi ideig az elefánt sem vemhes.voltál/voltatok már VLCC/ULCC kapitány?0.Nem mintha ez különösebben az éppen aktuális kormányon múlna, sőt engem pont ezért zavar a családos sikerpropaganda…de az én tippem mondjuk 2?nézd, hozhatnék személyes, családi példákat, de nem fogom.Igen, ez sikertörténet, 2010 előtt 2 olyan év volt, amikor 95.000 alatti volt az éves születésszám (akkor is 94.000 felett). Tippelj, hány év volt 2010 óta, amikor 94.000 feletti volt!
Fungus
somoskovig
Klaci79
somoskovig
Fungus
somoskovig
több mint 4 éve
Erre van a világnézeti csevegő topik 🙂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Semmi gond. Ilyen pontokon kezdődik a diskurzus. Einstein mondta, hogy "Isten nem kockajátékos", vagy valami ilyesmi....😀A világ matematikán és Istenen alapul.Ne már, most miért kellett egy nem létező személyt belekeverni? Eddig tök tetszett amiket írtál, még ha nem is értettem vele egyet.
Fungus
Mikey
több mint 4 éve
A világ matematikán és Istenen alapul.Ne már, most miért kellett egy nem létező személyt belekeverni? Eddig tök tetszett amiket írtál, még ha nem is értettem vele egyet.
Fungus
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May