Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Leegyszerűsitve a dolgokat: az ellenzék tolt egy jakobiniánus rhétorikát hónapokon át. Ehhez nem igazán passzol egy KariGeri/MZP/Gordon karakter.
több mint 4 éve
Azért az megint csak az ellenzék helyzetéről, kampánytechnikájáról és tematizálasi képességéről mond el sokat, hogy 3 hónappal a választások előtt a legnagyobb hírportálok (ellenzékiek is) azzal vannak tele, hogy az ellenzék milyen hátrányban van és mennyire balfasz. Ez azért sokat elmond a Zárand vezette kampánystábról is. Egyszerűen nem tudják átvenni a tematizálást ezt pedig nem lehet a Fidesz nyakába varrni, mert pont az előválasztás mutatta meg, hogy ha akar az ellenzék és tesz bele időt, pénzt, energiát akkor tud pariba lenni a Fidesszel tematizálás tekintetében. De ahhoz egység kell, azt pedig hetek-hónapok óta nem tudják felmutatni. És a 444 hibáztatása biztos nem fog ezen segíteni.Baszki, de ettől még hadd hibáztassam a 444-et. Kételyek nélkül kihozott egy olyan kutatási adatot, amely szerint a Fidesznek hirtelen annyira megnőtt a népszerűsége, hogy majdnem egymillióval több támogatója van, mint akkor volt, amikor a legtöbb szavazatot kapta a választáson.
MC12
Aztán Esterházy Péter stílusát majmolva jött a szánalmas kioktatás arról, hogy mindenki más hülye:
444.hu/2021/12/18/micsoda-kutatasrol-van-szo?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=micsoda-kutatasrol-van-szo
több mint 4 éve
becsicsították a feritRoppant érdekes. A 444-en kihozott kamufelmérés után ez:botkával a gond az volt hogy nem akarta a bukott begyepesedett elitet
tenyek.hu/cikkek/szazadveg-marki-zay-peter-lefele-huzza-az-ellenzeket
Nehéz megállni konteó nélkül. Kérdés, hogy kívülről vagy belülről akarják-e megpuccsolni MZP-t. Vagy mindkettő. (Erre hajlok.)
Botkával is az volt a baj anno, hogy "nem hozza a számokat".
nagylaza
Negritis
dejaferi nen csicskul be
faszátveriferi
ahelikopter
naaa esetta ellenzék, ott van, nem csicskíthassák beaferit
a
te
rem
bu
ráját

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Lassan azzal lehetne elindítani egy oldalt, hogy "itt nincsenek clikbait címek a cikkekhez, valós címadás, valós tartalom" 😏😁 nekem ez a egyik legidegesítőbb "szokás" evör a modern újságírásban. Tudom, èrtem mièrt alkalmazzák, de most már erősen kontraproduktív, legalábbis nálam, ès kapásból kiszúrja az ember ha ezzel találkozik, ráadásul sokszor elèg gagyik is.ez kicsit olyan mint hogy senki nem TV-zik aztán mégis
dande
vagy hogy mindenki mindig csak feliratos filmekre jár, azokon meg senki sincs de a szinkronos tele
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Lassan azzal lehetne elindítani egy oldalt, hogy "itt nincsenek clikbait címek a cikkekhez, valós címadás, valós tartalom" 😏😁 nekem ez a egyik legidegesítőbb "szokás" evör a modern újságírásban. Tudom, èrtem mièrt alkalmazzák, de most már erősen kontraproduktív, legalábbis nálam, ès kapásból kiszúrja az ember ha ezzel találkozik, ráadásul sokszor elèg gagyik is.
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Akkoriban sokat kellett dolgozni egy telefonért. Neki is.Mondjuk a te példád drasztikusabb, az tény.Nekem egy klasszikus Blikk cikk jut mindig eszembe: Dundika összetörte a telefonját - majdnemHangyányit manipulatív cím az Indextől:Volt annak idején egy ilyen bulvárújság címlap, hogy
Kommunikációs szakértő: Gattyán György megnyerheti a választást
És a szöveg, amit kifacsartak:
ha el akarunk vinni pár százalékot az ellenzéktől, főleg amikor az látszólag inaktív, akkor egy sikeres ember, médiaképes és jó üzenetekkel képes erre. Ezzel akár választást is lehet nyerni, persze nem magának.
index.hu/belfold/2021/12/18/gattyan-gyorgy-marki-zay-peter-ruff-balint-fidesz-ellenzek/
Bravó!
nagylaza
TÖMEGHALÁL
majd alatta sokkal kisebb betűkkel
lehetett volna...
Kampman
Gyurma Pappa
Kampman
Amikor először láttam angol tabloid címlapot, akkor még azt hittem ez csak valami brit hóbort, aztán tessék, ma már nincs is más címadás

több mint 4 éve
jah, de ahhoz hozzátartozik hogy vmi 100 órát volt előtte ébren 😀Kicsit más, de nekem az volt a kedvenc címlapom sok évvel ezelőtt, hogy "Pongó jól aludt" 😆😄Nekem egy klasszikus Blikk cikk jut mindig eszembe: Dundika összetörte a telefonját - majdnemHangyányit manipulatív cím az Indextől:Volt annak idején egy ilyen bulvárújság címlap, hogy
ha el akarunk vinni pár százalékot az ellenzéktől, főleg amikor az látszólag inaktív, akkor egy sikeres ember, médiaképes és jó üzenetekkel képes erre. Ezzel akár választást is lehet nyerni, persze nem magának.
index.hu/belfold/2021/12/18/gattyan-gyorgy-marki-zay-peter-ruff-balint-fidesz-ellenzek/
Bravó!
nagylaza
TÖMEGHALÁL
lehetett volna...
Kampman
Gyurma Pappa
(Valami big brother vagy mi a tököm szereplő volt)
warr_b
több mint 4 éve
Azért az megint csak az ellenzék helyzetéről, kampánytechnikájáról és tematizálasi képességéről mond el sokat, hogy 3 hónappal a választások előtt a legnagyobb hírportálok (ellenzékiek is) azzal vannak tele, hogy az ellenzék milyen hátrányban van és mennyire balfasz. Ez azért sokat elmond a Zárand vezette kampánystábról is. Egyszerűen nem tudják átvenni a tematizálást ezt pedig nem lehet a Fidesz nyakába varrni, mert pont az előválasztás mutatta meg, hogy ha akar az ellenzék és tesz bele időt, pénzt, energiát akkor tud pariba lenni a Fidesszel tematizálás tekintetében. De ahhoz egység kell, azt pedig hetek-hónapok óta nem tudják felmutatni. És a 444 hibáztatása biztos nem fog ezen segíteni.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Kicsit más, de nekem az volt a kedvenc címlapom sok évvel ezelőtt, hogy "Pongó jól aludt" 😆😄Nekem egy klasszikus Blikk cikk jut mindig eszembe: Dundika összetörte a telefonját - majdnemHangyányit manipulatív cím az Indextől:Volt annak idején egy ilyen bulvárújság címlap, hogy
Bravó!
nagylaza
TÖMEGHALÁL
lehetett volna...
Kampman
Gyurma Pappa
(Valami big brother vagy mi a tököm szereplő volt)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mondjuk a te példád drasztikusabb, az tény.Nekem egy klasszikus Blikk cikk jut mindig eszembe: Dundika összetörte a telefonját - majdnemHangyányit manipulatív cím az Indextől:Volt annak idején egy ilyen bulvárújság címlap, hogy
Bravó!
nagylaza
TÖMEGHALÁL
lehetett volna...
Kampman
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Hefner medencéjében, vagy még a parton meló közbenNekem egy klasszikus Blikk cikk jut mindig eszembe: Dundika összetörte a telefonját - majdnemHangyányit manipulatív cím az Indextől:Volt annak idején egy ilyen bulvárújság címlap, hogy
Bravó!
nagylaza
TÖMEGHALÁL
lehetett volna...
Kampman
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Nekem egy klasszikus Blikk cikk jut mindig eszembe: Dundika összetörte a telefonját - majdnemHangyányit manipulatív cím az Indextől:Volt annak idején egy ilyen bulvárújság címlap, hogy
Bravó!
nagylaza
TÖMEGHALÁL
lehetett volna...
Kampman

több mint 4 éve
Hangyányit manipulatív cím az Indextől:Volt annak idején egy ilyen bulvárújság címlap, hogy
Bravó!
nagylaza
TÖMEGHALÁL
lehetett volna...
több mint 4 éve
Hangyányit manipulatív cím az Indextől:Kommunikációs szakértő: Gattyán György megnyerheti a választást
Bravó!
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
De azért 18 percet beszéltetik az atv-n. Elkezdtem görgetni, ki kapott ott ennyi időt. Aztán meguntam.Közben az RTL szerint gatyának pártja sincs a hakni kezdetén.Én se találtam nyomát, pedig a múltkor azt mondta, hogy már bejegyezték.
csipkelli
botkával a gond az volt hogy nem akarta a bukott begyepesedett elitetKonkrétan: kérte a DK támogatását, de Fletó nélkül. Ami, lássuk be, elég vicces. Mint OV nélkül a Fidesz.
Negritis
nagylaza
Még Bundás Andi meg Volner beugorhatna oda is. Ha már unják a hírtv-t.
több mint 4 éve
Közben az RTL szerint gatyának pártja sincs a hakni kezdetén.Én se találtam nyomát, pedig a múltkor azt mondta, hogy már bejegyezték.
csipkelli
botkával a gond az volt hogy nem akarta a bukott begyepesedett elitetKonkrétan: kérte a DK támogatását, de Fletó nélkül. Ami, lássuk be, elég vicces. Mint OV nélkül a Fidesz.
Negritis
több mint 4 éve
Roppant érdekes. A 444-en kihozott kamufelmérés után ez:botkával a gond az volt hogy nem akarta a bukott begyepesedett elitet
Nehéz megállni konteó nélkül. Kérdés, hogy kívülről vagy belülről akarják-e megpuccsolni MZP-t. Vagy mindkettő. (Erre hajlok.)
nagylaza
több mint 4 éve
Általában a legegyszerűbb elmélet szokott bejönni.Roppant érdekes. A 444-en kihozott kamufelmérés után ez:Belülről.
nagylaza
Ld Feri.
Amadeus
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Roppant érdekes. A 444-en kihozott kamufelmérés után ez:Mindjárt jön a Feri.
nagylaza
Na de komolyan, szerintem relax. Itt a Völner, a gazda is ki fog derülni. Várom Kövér képét, hogy a sose járt házban vereti. Közben az RTL szerint gatyának pártja sincs a hakni kezdetén. Itt meccs van.
több mint 4 éve
Roppant érdekes. A 444-en kihozott kamufelmérés után ez:Belülről.
nagylaza
Ld Feri.
több mint 4 éve
Roppant érdekes. A 444-en kihozott kamufelmérés után ez:tenyek.hu/cikkek/szazadveg-marki-zay-peter-lefele-huzza-az-ellenzeket
több mint 4 éve
Próbálok reménykedni abban, hogy senki nem vette komolyan, amit írtam.Aha.Már miért ne szavaznék rá? Digitalizálni akarja Magyarországot, és legfeljebb csak négy évig lenne miniszterelnök. Végre egy hiteles politikus, akiről lehet tudni, miből gazdagodott meg. Ha valaki, ő biztosan nem fog átverni. Szimpatikus, meggyőzött.Kibaszott mocskos játszma folyik, remélem, a 444 büszke arra, amihez asszisztált. (Azt hittem, ez a szerep az Indexnek van fenntartva.)Ezen mi a meglepő/idegeskednivaló?
Hivatalosan is bejelentem, hogy úgy döntöttünk, aktivizáljuk pártunkat és elindulunk a 2022-es országgyűlési választáson – közölte az ATV-ben Gattyán György. Mindezt a vitatott, az ellenzéki összefogás támogatottságának zuhanásárt mutató közvélemény-kutatásra hivatkozva jelentette be a milliárdos
telex.hu/valasztas-2022/2021/12/17/gattyan-hivatalosan-bejelentette-hogy-aktivizalja-partjat-es-elindul-a-2022-es-valasztasokon
nagylaza
Első hír után sejthető volt…
Ne szavazz rá!
Bár az ingyen livejasmin nem sokkal szarabb mint az ingyen sör, a sörkutyára mégis többen szavaznának innen is 😀
clbass
nagylaza
Amadeus
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mesélj már kérlek.Aha.Már miért ne szavaznék rá? Digitalizálni akarja Magyarországot, és legfeljebb csak négy évig lenne miniszterelnök. Végre egy hiteles politikus, akiről lehet tudni, miből gazdagodott meg. Ha valaki, ő biztosan nem fog átverni. Szimpatikus, meggyőzött.Kibaszott mocskos játszma folyik, remélem, a 444 büszke arra, amihez asszisztált. (Azt hittem, ez a szerep az Indexnek van fenntartva.)Ezen mi a meglepő/idegeskednivaló?
Hivatalosan is bejelentem, hogy úgy döntöttünk, aktivizáljuk pártunkat és elindulunk a 2022-es országgyűlési választáson – közölte az ATV-ben Gattyán György. Mindezt a vitatott, az ellenzéki összefogás támogatottságának zuhanásárt mutató közvélemény-kutatásra hivatkozva jelentette be a milliárdos
telex.hu/valasztas-2022/2021/12/17/gattyan-hivatalosan-bejelentette-hogy-aktivizalja-partjat-es-elindul-a-2022-es-valasztasokon
nagylaza
Ne szavazz rá!
Bár az ingyen livejasmin nem sokkal szarabb mint az ingyen sör, a sörkutyára mégis többen szavaznának innen is 😀
clbass
nagylaza
Amadeus
Múltkor is lógva hagytad a témát
Miért tartod egy idióta kókler fasznak?
több mint 4 éve
Aha.Már miért ne szavaznék rá? Digitalizálni akarja Magyarországot, és legfeljebb csak négy évig lenne miniszterelnök. Végre egy hiteles politikus, akiről lehet tudni, miből gazdagodott meg. Ha valaki, ő biztosan nem fog átverni. Szimpatikus, meggyőzött.Kibaszott mocskos játszma folyik, remélem, a 444 büszke arra, amihez asszisztált. (Azt hittem, ez a szerep az Indexnek van fenntartva.)Ezen mi a meglepő/idegeskednivaló?
nagylaza
Ne szavazz rá!
clbass
nagylaza
több mint 4 éve
Már miért ne szavaznék rá? Digitalizálni akarja Magyarországot, és legfeljebb csak négy évig lenne miniszterelnök. Végre egy hiteles politikus, akiről lehet tudni, miből gazdagodott meg. Ha valaki, ő biztosan nem fog átverni. Szimpatikus, meggyőzött.Kibaszott mocskos játszma folyik, remélem, a 444 büszke arra, amihez asszisztált. (Azt hittem, ez a szerep az Indexnek van fenntartva.)Ezen mi a meglepő/idegeskednivaló?
nagylaza
Ne szavazz rá!
clbass