Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Annak illusztrálására tettem be, hogy nem kizárólag a Publicus nyúlt mellé. (És nem is csak a Republikon.)Ott a 2 forduló között elég durva változások voltak. Nem nagyon lehet számonkérni semmilyen elmért kutatást.Akkor egy kis Republikon októberből:Az számaik lehetnek akár valósak is (sőt ez a kutatás illeszkedik az eddigi trendvonalba a támogatottságokat illetően) , maga a cég komolytalan. Ők voltak akik egy nappal karácsony visszalépése előtt telehaknizták a médiát hogy kikutatták és CSAK karácsonynak van esélye megverni Orbánt senki másnak és Dobrev is jobban végezne Orbán ellen mint MzP. A többit tudjuk.Gondolom, nem fogadod el valósnak, de egy már kijött:Egyetértünk, valószínűleg ugyanúgy döntetlen körül van mint két hete. De, ha jó lenne mindenkinek ez az állapot, akkor nem kellett volna ez a “véletlen” szivárogtatás. Ez egyszerűen nem lehet véletlen hiba, ami át csúszik magyarin aki Nem ma kezdte a politikai újságírást, és komplett cikket ír ennek alapján az ellenzék balfaszkodásáról. Ez ha nem szándékos lenne, elég ok lenne, hogy kibasszák a szerkesztőségből. A 444 amúgy sem makulátlan reputàcioja komoly pofont fog kapni, amikor kijön néhány valos kutatási adat ami nem ezeket a számokat fogja kihozni.Bevallom, amikor linkeltem, a számokat nem is néztem. Nem 3 gyerek indulása közben kéne 444-t megnyitni, majd lefagyni 😊444.hu/2021/12/16/hetek-ota-vitatkoznak-a-kampany-szinein-mikozben-a-fidesz-egyre-csak-erosodikElolvastam néhány elemzést, ezek a számok nem jók. Valaki vagy szándékosan nem mondott igazat a cikk írójának, vagy a közvélemény-kutatók (mindegyik, a fideszesek is) mondott konzekvensen nagyon téves számokat hónapok óta. Idén kb. augusztusig 3-5% Fidesz előnyt mért a legtöbb cég. Aztán az előválasztás közben után, október végéig döntetlen illetve 2-3%os ellenzéki előnyt mért majd mindenki. És akkor most az lenne, hogy egy jó hónap alatt 16-17%ot nőtt a fidesz? Elhiszem hogy ügyesek a központban de ennyire azért nem 😊 szóval vagy nyers számokat nézett az ellenzéki szivárogtató, vagy rosszul értelmezett valamit, vagy szándékosan mondtak faszságot, hogy felrázzák az ellenzéki szavazókat (ez mondjuk butaság lenne).
Hát akkor tévedtem 😄 Vissza is megyek a Dunning-Kruger görbe aljára
Gyurma Pappa
Megnéztem pár ellenzéki oldal Fb-kommentjeit a hír alatt. Kb. az az arány, hogy az 10 ellenzéki szavazóból 3 szerint kamu a kutatás, 2 szerint rossz a kampány és fel kéne ébredni, viszont 5 konkrétan MzP-t hibáztatja, hogy miatta szarok a számok, “nem kell nekünk is egy diktátor”. Nyilván ezeken az oldalakon felulreprezentált a dk-s meg szoci keménymag, de ha ellenzéki kampánytanácsadó lennék, biztos foglalkoznék ezzel, mert jónak biztos nem jó, ha így írogatnak a jelöltről. (Viszont az jól látszik, ha bukik az összefogás most, akkor mindenki az ellenzéki oldalon MzP-vel fogja elhitetni a balhét 100%-ban, Gyurcsány nem volt hülye)
MC12
Közben én is elolvastam EGY dolgot, és a kedves szivárogtató összekeverte a teljes népességet a biztos pártválasztókkal a Fidesznél és az ellenzéknél. Egy kicsit csalódtam a Magyariban, hogy ezt így lehozta, ő tőle mondjuk nem ezt vártam volna. Maradjunk annyiban, hogy nem ennyire szar a helyzet, továbbra is egálban van a két oldal. Gyakorlatilag semmi nem történt.
Az Facebookkal ilyen szempontból nem jó, főleg a kommentszekció. Ott ugye sok a pozitív megerősítési hurok, és a (köznyelven) birka szemlélet eléggé szarul jön ki. Sokszor basztunk le kampánymenedzsert, hogy kattanjon le a kommentszekcióról, és ránk figyeljen. 😊 Nem egyesével kell győzködni az embereket, hanem tömegével.
Maradjunk annyiban, hogy a Feri kurvára nem volt boldog, de közben rájött arra, amit te is mondtál, ezért táncolt vissza annyira könnyedén. Ez most Win-Win: a MZP tudja mutatni az eddigi inaktívoknak hogy ő tudja kontrollálni a Ferit, ha veszít az összefogás, akkor GYF meg ráveri a MZP-re az egész balhét. Ha nyer az ellenzék, a Feri akkor is tudja mondani, hogy "látjátok, feláldoztam a saját egómat, hogy nyerjünk". Szóval ez most tökéletes állapot mindenkinek.
Gyurma Pappa
Hogy win-win lenne azt sem hiszem. Ha nyernek, az tényleg win-Win, de ha nem akkor Gyurcsány win, MzP lose. Mert ő lesz a bukott ember, aki jobbról sem bírta megverni Orbánt pedig mindent megkapott amit előtte senki. És az egész ellenzék egységes lesz ebben a kérdésben azt elhiheted 😉
MC12
nepszava.hu/3140990_publicus-csokkent-de-tart-az-ellenzek-elonye
nagylaza
MC12
A Republikon Intézet friss kutatásában azt mutatja be, hogyan alakulna az előválasztás második fordulójának kimenetele abban az esetben, ha csak Karácsony Gergely és Dobrev Klára, illetve, ha csak Márki-Zay Péter és Dobrev Klára indulnának, mint miniszterelnök-jelölt. Az eredmények alapján elmondható, hogy míg Karácsony Gergely nagy valószínűséggel megnyerné a második fordulót Dobrev Klárával szemben, addig Márki-Zay Pétert Dobrev Klára szoros küzdelemben ugyan, de legyőzné, ha Karácsony Gergely visszalép. Ennek fő oka, hogy míg Márki-Zay Péter szavazóinak négyötöde hajlandó lenne átszavazni Karácsony Gergelyre, addig a Karácsony-szavazóknak csupán kétharmada tenné meg ugyanezt, míg szavazóinak több, mint negyede Márki-Zay Péter helyett inkább a szintén baloldali Dobrev Klárára tenné le a voksát.
republikon.hu/elemzesek,-kutatasok/21-10-06-masodik-fordulo.aspx
nagylaza
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Ott a 2 forduló között elég durva változások voltak. Nem nagyon lehet számonkérni semmilyen elmért kutatást.Akkor egy kis Republikon októberből:Az számaik lehetnek akár valósak is (sőt ez a kutatás illeszkedik az eddigi trendvonalba a támogatottságokat illetően) , maga a cég komolytalan. Ők voltak akik egy nappal karácsony visszalépése előtt telehaknizták a médiát hogy kikutatták és CSAK karácsonynak van esélye megverni Orbánt senki másnak és Dobrev is jobban végezne Orbán ellen mint MzP. A többit tudjuk.Gondolom, nem fogadod el valósnak, de egy már kijött:Egyetértünk, valószínűleg ugyanúgy döntetlen körül van mint két hete. De, ha jó lenne mindenkinek ez az állapot, akkor nem kellett volna ez a “véletlen” szivárogtatás. Ez egyszerűen nem lehet véletlen hiba, ami át csúszik magyarin aki Nem ma kezdte a politikai újságírást, és komplett cikket ír ennek alapján az ellenzék balfaszkodásáról. Ez ha nem szándékos lenne, elég ok lenne, hogy kibasszák a szerkesztőségből. A 444 amúgy sem makulátlan reputàcioja komoly pofont fog kapni, amikor kijön néhány valos kutatási adat ami nem ezeket a számokat fogja kihozni.Bevallom, amikor linkeltem, a számokat nem is néztem. Nem 3 gyerek indulása közben kéne 444-t megnyitni, majd lefagyni 😊444.hu/2021/12/16/hetek-ota-vitatkoznak-a-kampany-szinein-mikozben-a-fidesz-egyre-csak-erosodikElolvastam néhány elemzést, ezek a számok nem jók. Valaki vagy szándékosan nem mondott igazat a cikk írójának, vagy a közvélemény-kutatók (mindegyik, a fideszesek is) mondott konzekvensen nagyon téves számokat hónapok óta. Idén kb. augusztusig 3-5% Fidesz előnyt mért a legtöbb cég. Aztán az előválasztás közben után, október végéig döntetlen illetve 2-3%os ellenzéki előnyt mért majd mindenki. És akkor most az lenne, hogy egy jó hónap alatt 16-17%ot nőtt a fidesz? Elhiszem hogy ügyesek a központban de ennyire azért nem 😊 szóval vagy nyers számokat nézett az ellenzéki szivárogtató, vagy rosszul értelmezett valamit, vagy szándékosan mondtak faszságot, hogy felrázzák az ellenzéki szavazókat (ez mondjuk butaság lenne).
Gyurma Pappa
Megnéztem pár ellenzéki oldal Fb-kommentjeit a hír alatt. Kb. az az arány, hogy az 10 ellenzéki szavazóból 3 szerint kamu a kutatás, 2 szerint rossz a kampány és fel kéne ébredni, viszont 5 konkrétan MzP-t hibáztatja, hogy miatta szarok a számok, “nem kell nekünk is egy diktátor”. Nyilván ezeken az oldalakon felulreprezentált a dk-s meg szoci keménymag, de ha ellenzéki kampánytanácsadó lennék, biztos foglalkoznék ezzel, mert jónak biztos nem jó, ha így írogatnak a jelöltről. (Viszont az jól látszik, ha bukik az összefogás most, akkor mindenki az ellenzéki oldalon MzP-vel fogja elhitetni a balhét 100%-ban, Gyurcsány nem volt hülye)
MC12
Közben én is elolvastam EGY dolgot, és a kedves szivárogtató összekeverte a teljes népességet a biztos pártválasztókkal a Fidesznél és az ellenzéknél. Egy kicsit csalódtam a Magyariban, hogy ezt így lehozta, ő tőle mondjuk nem ezt vártam volna. Maradjunk annyiban, hogy nem ennyire szar a helyzet, továbbra is egálban van a két oldal. Gyakorlatilag semmi nem történt.
Az Facebookkal ilyen szempontból nem jó, főleg a kommentszekció. Ott ugye sok a pozitív megerősítési hurok, és a (köznyelven) birka szemlélet eléggé szarul jön ki. Sokszor basztunk le kampánymenedzsert, hogy kattanjon le a kommentszekcióról, és ránk figyeljen. 😊 Nem egyesével kell győzködni az embereket, hanem tömegével.
Maradjunk annyiban, hogy a Feri kurvára nem volt boldog, de közben rájött arra, amit te is mondtál, ezért táncolt vissza annyira könnyedén. Ez most Win-Win: a MZP tudja mutatni az eddigi inaktívoknak hogy ő tudja kontrollálni a Ferit, ha veszít az összefogás, akkor GYF meg ráveri a MZP-re az egész balhét. Ha nyer az ellenzék, a Feri akkor is tudja mondani, hogy "látjátok, feláldoztam a saját egómat, hogy nyerjünk". Szóval ez most tökéletes állapot mindenkinek.
Gyurma Pappa
Hogy win-win lenne azt sem hiszem. Ha nyernek, az tényleg win-Win, de ha nem akkor Gyurcsány win, MzP lose. Mert ő lesz a bukott ember, aki jobbról sem bírta megverni Orbánt pedig mindent megkapott amit előtte senki. És az egész ellenzék egységes lesz ebben a kérdésben azt elhiheted 😉
MC12
nagylaza
MC12
A Republikon Intézet friss kutatásában azt mutatja be, hogyan alakulna az előválasztás második fordulójának kimenetele abban az esetben, ha csak Karácsony Gergely és Dobrev Klára, illetve, ha csak Márki-Zay Péter és Dobrev Klára indulnának, mint miniszterelnök-jelölt. Az eredmények alapján elmondható, hogy míg Karácsony Gergely nagy valószínűséggel megnyerné a második fordulót Dobrev Klárával szemben, addig Márki-Zay Pétert Dobrev Klára szoros küzdelemben ugyan, de legyőzné, ha Karácsony Gergely visszalép. Ennek fő oka, hogy míg Márki-Zay Péter szavazóinak négyötöde hajlandó lenne átszavazni Karácsony Gergelyre, addig a Karácsony-szavazóknak csupán kétharmada tenné meg ugyanezt, míg szavazóinak több, mint negyede Márki-Zay Péter helyett inkább a szintén baloldali Dobrev Klárára tenné le a voksát.
nagylaza
több mint 4 éve
Akkor egy kis Republikon októberből:Az számaik lehetnek akár valósak is (sőt ez a kutatás illeszkedik az eddigi trendvonalba a támogatottságokat illetően) , maga a cég komolytalan. Ők voltak akik egy nappal karácsony visszalépése előtt telehaknizták a médiát hogy kikutatták és CSAK karácsonynak van esélye megverni Orbánt senki másnak és Dobrev is jobban végezne Orbán ellen mint MzP. A többit tudjuk.Gondolom, nem fogadod el valósnak, de egy már kijött:Egyetértünk, valószínűleg ugyanúgy döntetlen körül van mint két hete. De, ha jó lenne mindenkinek ez az állapot, akkor nem kellett volna ez a “véletlen” szivárogtatás. Ez egyszerűen nem lehet véletlen hiba, ami át csúszik magyarin aki Nem ma kezdte a politikai újságírást, és komplett cikket ír ennek alapján az ellenzék balfaszkodásáról. Ez ha nem szándékos lenne, elég ok lenne, hogy kibasszák a szerkesztőségből. A 444 amúgy sem makulátlan reputàcioja komoly pofont fog kapni, amikor kijön néhány valos kutatási adat ami nem ezeket a számokat fogja kihozni.Bevallom, amikor linkeltem, a számokat nem is néztem. Nem 3 gyerek indulása közben kéne 444-t megnyitni, majd lefagyni 😊444.hu/2021/12/16/hetek-ota-vitatkoznak-a-kampany-szinein-mikozben-a-fidesz-egyre-csak-erosodikElolvastam néhány elemzést, ezek a számok nem jók. Valaki vagy szándékosan nem mondott igazat a cikk írójának, vagy a közvélemény-kutatók (mindegyik, a fideszesek is) mondott konzekvensen nagyon téves számokat hónapok óta. Idén kb. augusztusig 3-5% Fidesz előnyt mért a legtöbb cég. Aztán az előválasztás közben után, október végéig döntetlen illetve 2-3%os ellenzéki előnyt mért majd mindenki. És akkor most az lenne, hogy egy jó hónap alatt 16-17%ot nőtt a fidesz? Elhiszem hogy ügyesek a központban de ennyire azért nem 😊 szóval vagy nyers számokat nézett az ellenzéki szivárogtató, vagy rosszul értelmezett valamit, vagy szándékosan mondtak faszságot, hogy felrázzák az ellenzéki szavazókat (ez mondjuk butaság lenne).
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
MC12
nagylaza
MC12
több mint 4 éve
Publicus... őket inkább ne erőltessük.Gondolom, nem fogadod el valósnak, de egy már kijött:Az számaik lehetnek akár valósak is (sőt ez a kutatás illeszkedik az eddigi trendvonalba a támogatottságokat illetően) , maga a cég komolytalan. Ők voltak akik egy nappal karácsony visszalépése előtt telehaknizták a médiát hogy kikutatták és CSAK karácsonynak van esélye megverni Orbánt senki másnak és Dobrev is jobban végezne Orbán ellen mint MzP. A többit tudjuk.
nagylaza
MC12

több mint 4 éve
Hogy win-win lenne azt sem hiszem. Ha nyernek, az tényleg win-Win, de ha nem akkor Gyurcsány win, MzP lose. Mert ő lesz a bukott ember, aki jobbról sem bírta megverni Orbánt pedig mindent megkapott amit előtte senki. És az egész ellenzék egységes lesz ebben a kérdésben azt elhiheted 😉Ez a csomag része, ezt szerintem MZP is tudja. Azért is írtam, hogy jelenleg w-w. Igen, azt írtam, hogy a Ferinek utána is win, nyilván ha veszít az ellenzék, az a MZP-nek nem az. De szerintem ezt a kockázatot tudja 😊
MC12
A 444-hez annyit, hogy a Rényi (a legjobban informált magyar újságíró, óriási respekttel), Urfi (a magyar katolikus egyház viselt dolgai sehol nem lennének, ha ő nem foglalkozik vele), Czinkóczi (nagyon sok MSZP-s vele áll szóba), és részemről a Szily-Bede-UP + Winkler vonal bőven pozitívba hozza a lapot. És eddig a Magyarit is ide vettem, tegnap is írt egy fasza cikket GYFné EU-s megpróbáltatásairól, szóval meglepő volt ez a tegnap írás. Nyilván elfogult a 444 (UP helyében, ha két munkahelyed bassza szét a Fidesz, te sem lennél feltétlen híve a Főnöknek), de az utóbbi időben igényes és sokszor már-már meghatározó lap benyomását keltették (nyilván lehet jönni a vegán femináci cikkekel meg a Herczeg clickbait tükörfordításaival, hogy nem-nem, de a összkép pozitív). Na ennek fényében furcsa ez, és nem az első. Majd meghallgatok a podcastet hétfőn, UP biztos elmondja.

több mint 4 éve
Az számaik lehetnek akár valósak is (sőt ez a kutatás illeszkedik az eddigi trendvonalba a támogatottságokat illetően) , maga a cég komolytalan. Ők voltak akik egy nappal karácsony visszalépése előtt telehaknizták a médiát hogy kikutatták és CSAK karácsonynak van esélye megverni Orbánt senki másnak és Dobrev is jobban végezne Orbán ellen mint MzP. A többit tudjuk.Gondolom, nem fogadod el valósnak, de egy már kijött:Egyetértünk, valószínűleg ugyanúgy döntetlen körül van mint két hete. De, ha jó lenne mindenkinek ez az állapot, akkor nem kellett volna ez a “véletlen” szivárogtatás. Ez egyszerűen nem lehet véletlen hiba, ami át csúszik magyarin aki Nem ma kezdte a politikai újságírást, és komplett cikket ír ennek alapján az ellenzék balfaszkodásáról. Ez ha nem szándékos lenne, elég ok lenne, hogy kibasszák a szerkesztőségből. A 444 amúgy sem makulátlan reputàcioja komoly pofont fog kapni, amikor kijön néhány valos kutatási adat ami nem ezeket a számokat fogja kihozni.Bevallom, amikor linkeltem, a számokat nem is néztem. Nem 3 gyerek indulása közben kéne 444-t megnyitni, majd lefagyni 😊444.hu/2021/12/16/hetek-ota-vitatkoznak-a-kampany-szinein-mikozben-a-fidesz-egyre-csak-erosodikElolvastam néhány elemzést, ezek a számok nem jók. Valaki vagy szándékosan nem mondott igazat a cikk írójának, vagy a közvélemény-kutatók (mindegyik, a fideszesek is) mondott konzekvensen nagyon téves számokat hónapok óta. Idén kb. augusztusig 3-5% Fidesz előnyt mért a legtöbb cég. Aztán az előválasztás közben után, október végéig döntetlen illetve 2-3%os ellenzéki előnyt mért majd mindenki. És akkor most az lenne, hogy egy jó hónap alatt 16-17%ot nőtt a fidesz? Elhiszem hogy ügyesek a központban de ennyire azért nem 😊 szóval vagy nyers számokat nézett az ellenzéki szivárogtató, vagy rosszul értelmezett valamit, vagy szándékosan mondtak faszságot, hogy felrázzák az ellenzéki szavazókat (ez mondjuk butaság lenne).
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
MC12
nagylaza
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Gondolom, nem fogadod el valósnak, de egy már kijött:Egyetértünk, valószínűleg ugyanúgy döntetlen körül van mint két hete. De, ha jó lenne mindenkinek ez az állapot, akkor nem kellett volna ez a “véletlen” szivárogtatás. Ez egyszerűen nem lehet véletlen hiba, ami át csúszik magyarin aki Nem ma kezdte a politikai újságírást, és komplett cikket ír ennek alapján az ellenzék balfaszkodásáról. Ez ha nem szándékos lenne, elég ok lenne, hogy kibasszák a szerkesztőségből. A 444 amúgy sem makulátlan reputàcioja komoly pofont fog kapni, amikor kijön néhány valos kutatási adat ami nem ezeket a számokat fogja kihozni.Bevallom, amikor linkeltem, a számokat nem is néztem. Nem 3 gyerek indulása közben kéne 444-t megnyitni, majd lefagyni 😊444.hu/2021/12/16/hetek-ota-vitatkoznak-a-kampany-szinein-mikozben-a-fidesz-egyre-csak-erosodikElolvastam néhány elemzést, ezek a számok nem jók. Valaki vagy szándékosan nem mondott igazat a cikk írójának, vagy a közvélemény-kutatók (mindegyik, a fideszesek is) mondott konzekvensen nagyon téves számokat hónapok óta. Idén kb. augusztusig 3-5% Fidesz előnyt mért a legtöbb cég. Aztán az előválasztás közben után, október végéig döntetlen illetve 2-3%os ellenzéki előnyt mért majd mindenki. És akkor most az lenne, hogy egy jó hónap alatt 16-17%ot nőtt a fidesz? Elhiszem hogy ügyesek a központban de ennyire azért nem 😊 szóval vagy nyers számokat nézett az ellenzéki szivárogtató, vagy rosszul értelmezett valamit, vagy szándékosan mondtak faszságot, hogy felrázzák az ellenzéki szavazókat (ez mondjuk butaság lenne).
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
MC12
több mint 4 éve
Egyetértünk, valószínűleg ugyanúgy döntetlen körül van mint két hete. De, ha jó lenne mindenkinek ez az állapot, akkor nem kellett volna ez a “véletlen” szivárogtatás. Ez egyszerűen nem lehet véletlen hiba, ami át csúszik magyarin aki Nem ma kezdte a politikai újságírást, és komplett cikket ír ennek alapján az ellenzék balfaszkodásáról. Ez ha nem szándékos lenne, elég ok lenne, hogy kibasszák a szerkesztőségből. A 444 amúgy sem makulátlan reputàcioja komoly pofont fog kapni, amikor kijön néhány valos kutatási adat ami nem ezeket a számokat fogja kihozni.Bevallom, amikor linkeltem, a számokat nem is néztem. Nem 3 gyerek indulása közben kéne 444-t megnyitni, majd lefagyni 😊444.hu/2021/12/16/hetek-ota-vitatkoznak-a-kampany-szinein-mikozben-a-fidesz-egyre-csak-erosodikElolvastam néhány elemzést, ezek a számok nem jók. Valaki vagy szándékosan nem mondott igazat a cikk írójának, vagy a közvélemény-kutatók (mindegyik, a fideszesek is) mondott konzekvensen nagyon téves számokat hónapok óta. Idén kb. augusztusig 3-5% Fidesz előnyt mért a legtöbb cég. Aztán az előválasztás közben után, október végéig döntetlen illetve 2-3%os ellenzéki előnyt mért majd mindenki. És akkor most az lenne, hogy egy jó hónap alatt 16-17%ot nőtt a fidesz? Elhiszem hogy ügyesek a központban de ennyire azért nem 😊 szóval vagy nyers számokat nézett az ellenzéki szivárogtató, vagy rosszul értelmezett valamit, vagy szándékosan mondtak faszságot, hogy felrázzák az ellenzéki szavazókat (ez mondjuk butaság lenne).
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
444.hu/2021/12/17/kover-laszlo-amikor-a-szekelyfoldon-jar-ebben-az-uszomedences-hazban-szokott-tartozkodni"Kövér legalább nem korrupt"
több mint 4 éve
Nekem ő hatalmas csalódás.hvg.hu/itthon/20211216_Alkotmanybirosag_nepszavazas_kiskoruak_nematalakitasamult heti AB dontesbe beleneztel? en igen es hat baszki ha ilyet anno kiadtam volna a kezembol elso evben akkor maga Horvath Attila rugott volna ki ket darab egyessel ... szornyu szinvonalu dontesek ezek.
Gittegylet.
Amadeus
csebi
több mint 4 éve
btw: en azert az adatokbol kiolvasok egy folyamatot (bar lehet tevedek): igen is van egy olyan reteg, aki hatat forditott MZPnek es inkabb atment a kutyakhoz, nem vagyok egyedul ebben.Így van. Csak a kutyák ezzel a nyakukba húzzák az országos politikát, erre meg szerintem nincsenek felkészülve. Túl gyenge ott az emberanyag ehhez. A cseh Kalózpártnak (hasonlóan indultak) is sok baja volt ezzel 2010-ben, ma meg az ország egyik legerősebb pártja. De ehhez nekik is meg kellett hozni a nehéz döntéseket. Izlandon hasonló utat járt be a helyi vicc párt. Csak ugye egy idő után akkor nem lesznek viccpárt.
csebi

több mint 4 éve
(Viszont az jól látszik, ha bukik az összefogás most, akkor mindenki az ellenzéki oldalon MzP-vel fogja elhitetni a balhét 100%-ban, Gyurcsány nem volt hülye)ki mas vigye el a balhet? ezzel jar a miniszterelnokjeloltseg, vagy mit gondolt?
MC12
o akart hatalmat, o akart jelolt lenni, o akarta, hogy Karacsony lepjen vissza, o akar most mar nem frakciot hanem jelentosen szambol allo frakciot stb. mindezek mellett o akar megszabni nagyon sok mindent is. pl Fletonak abban sztem teljes mertekben igaza van, hogy ha ot felkeri, hogy vonuljon hatterba akkor ove a felelosseg is. az nem megy, hogy mindent o szab meg aztan mki felelos csak o nem. tessek akkor hozni a plusz szavazatokat, amikrol mki regelt, ugy ez volt a fo mottoja, hogy nem csak a bizonytalanokat hanem olyan reteget is bevonz, akik nem szavaztak eddig.
btw: en azert az adatokbol kiolvasok egy folyamatot (bar lehet tevedek): igen is van egy olyan reteg, aki hatat forditott MZPnek es inkabb atment a kutyakhoz, nem vagyok egyedul ebben.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20211216_Alkotmanybirosag_nepszavazas_kiskoruak_nematalakitasamult heti AB dontesbe beleneztel? en igen es hat baszki ha ilyet anno kiadtam volna a kezembol elso evben akkor maga Horvath Attila rugott volna ki ket darab egyessel ... szornyu szinvonalu dontesek ezek.
Gittegylet.
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Bevallom, amikor linkeltem, a számokat nem is néztem. Nem 3 gyerek indulása közben kéne 444-t megnyitni, majd lefagyni 😊444.hu/2021/12/16/hetek-ota-vitatkoznak-a-kampany-szinein-mikozben-a-fidesz-egyre-csak-erosodikElolvastam néhány elemzést, ezek a számok nem jók. Valaki vagy szándékosan nem mondott igazat a cikk írójának, vagy a közvélemény-kutatók (mindegyik, a fideszesek is) mondott konzekvensen nagyon téves számokat hónapok óta. Idén kb. augusztusig 3-5% Fidesz előnyt mért a legtöbb cég. Aztán az előválasztás közben után, október végéig döntetlen illetve 2-3%os ellenzéki előnyt mért majd mindenki. És akkor most az lenne, hogy egy jó hónap alatt 16-17%ot nőtt a fidesz? Elhiszem hogy ügyesek a központban de ennyire azért nem 😊 szóval vagy nyers számokat nézett az ellenzéki szivárogtató, vagy rosszul értelmezett valamit, vagy szándékosan mondtak faszságot, hogy felrázzák az ellenzéki szavazókat (ez mondjuk butaság lenne).
Gyurma Pappa
MC12

több mint 4 éve
Gyurcsányon kívűl ez senkinek nem érdeke. Szivárogtatásban pedig nagyon otthon van. Neki nem orbán az ellenfele most hanem MZP. -képzeljük el milyen életszerű hogy a prosti srácok vagy vlmelyik propaganda gépezet kihoz egy zavaros anyagot hogy szopik a fidesz. Max akkor tenné ha erre felkérnék, vagy belső törés lenne.
Nagy a csönd a kormány oldaláról, ezt ma sem fogják megtörni, ugyanis elmarad Orbán rádióinterjúja, a Kormányinfó sem volt így Völnerről sem lehet kérdezni, csak ez a kutatás marad a téma ami meg egy kamu.
gyurcsány és orbán meg nyer rajta vlhogy.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Teljes népességen 12% bizonytalan/nem szavazó és 46% Fidesz 20. havi nyugdíj mellett se lesz.444.hu/2021/12/16/hetek-ota-vitatkoznak-a-kampany-szinein-mikozben-a-fidesz-egyre-csak-erosodikElolvastam néhány elemzést, ezek a számok nem jók. Valaki vagy szándékosan nem mondott igazat a cikk írójának, vagy a közvélemény-kutatók (mindegyik, a fideszesek is) mondott konzekvensen nagyon téves számokat hónapok óta. Idén kb. augusztusig 3-5% Fidesz előnyt mért a legtöbb cég. Aztán az előválasztás közben után, október végéig döntetlen illetve 2-3%os ellenzéki előnyt mért majd mindenki. És akkor most az lenne, hogy egy jó hónap alatt 16-17%ot nőtt a fidesz? Elhiszem hogy ügyesek a központban de ennyire azért nem 😊 szóval vagy nyers számokat nézett az ellenzéki szivárogtató, vagy rosszul értelmezett valamit, vagy szándékosan mondtak faszságot, hogy felrázzák az ellenzéki szavazókat (ez mondjuk butaság lenne).
Gyurma Pappa
MC12
több mint 4 éve
444.hu/2021/12/16/hetek-ota-vitatkoznak-a-kampany-szinein-mikozben-a-fidesz-egyre-csak-erosodikElolvastam néhány elemzést, ezek a számok nem jók. Valaki vagy szándékosan nem mondott igazat a cikk írójának, vagy a közvélemény-kutatók (mindegyik, a fideszesek is) mondott konzekvensen nagyon téves számokat hónapok óta. Idén kb. augusztusig 3-5% Fidesz előnyt mért a legtöbb cég. Aztán az előválasztás közben után, október végéig döntetlen illetve 2-3%os ellenzéki előnyt mért majd mindenki. És akkor most az lenne, hogy egy jó hónap alatt 16-17%ot nőtt a fidesz? Elhiszem hogy ügyesek a központban de ennyire azért nem 😊 szóval vagy nyers számokat nézett az ellenzéki szivárogtató, vagy rosszul értelmezett valamit, vagy szándékosan mondtak faszságot, hogy felrázzák az ellenzéki szavazókat (ez mondjuk butaság lenne).
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
444.hu/2021/12/16/hetek-ota-vitatkoznak-a-kampany-szinein-mikozben-a-fidesz-egyre-csak-erosodikolvasásból off
Gyurma Pappa
jó ideje átmentem read only-ba, de bocsánat ez szívből megnevettetett...😀 a humorérzék pártsemleges.....😀 én az inverz Dunning-Kruger hatás híve vagyok: minél több ismeretet szerzek valamiről, annál inkább a tudatában vagyok, milyen keveset tudok....😀
PS amúgy meg itt visszaolvasgatván dolgokat, csupán egy asszociáció:
www.youtube.com/watch?v=AIctknA93xE
😀 bevasalok majd egy kis reklámzsét a Szentkirályitól, mert ez itt extra dús 😀
read only on
több mint 4 éve
Mondom, nem ismerem a konkrét esetet, de így szokott működni.Tehát kimondta a bírósági határozat, hogy a megyei lapban kell megjelentetni de a megyei lap nem közölte le. Érdekes.A konkrét ügyet én sem ismerem, de a bírósági gyakorlat az, hogy meghatározzák, hol kell megjelentetni. Ha nem így lenne, akkor a kényelmetlen közleményeket eldugnák a három példányban megjelenő Kiskunbürgüzi Hírmondóba.Most az ország túloldaláról egy hír #ottisgecik jeligével.Nem ismerem az ügyet, de ott kellett megjelentetnie kötelezően és az újság szart rà vagy ő kitalálta hogy ott akarja és mivel ők nem hozták le ezért részéről letudta az ügyet, ahelyett, hogy máshol hozatta volna le? Mert a második eset azért felvetne pár kérdést.
telex.hu/valasztas-2022/2021/12/16/marki-zay-peter-hodmezovasarhely-polgarmester-meltatlansagi-eljaras-fidesz
😀😀😀
Először nem engedik hogy megjelentessen egy közleményt, majd méltatlansági eljárást kezdeményeznek ellene a közlemény le nem hozása miatt.
Mikey
MC12
nagylaza
MC12
Néhány adalék:
hvg.hu/itthon/20190425_kaposvari_kormanyzati_portalok_vegrehajto
fuhu.hu/nem-kozoltek-helyreigazitast-megbirsagoltak-ripostot/
media1.hu/2021/07/08/igazmondasra-koteleztek-a-tv2-t-de-a-tevecsatorna-nem-teljesitette-a-jogeros-iteleteket/
több mint 4 éve
Oké, ebből ne legyen vita, pontosítok: sok évtized óta nem látott.hu.wikipedia.org/wiki/Nyilaskeresztes_P%C3%A1rt_%E2%80%93_Hungarista_MozgalomMost az ország túloldaláról egy hír #ottisgecik jeligével.Elég sok bajom van az ellenzékkel, de a Fidesznél ótvarabb bandát emberemlékezet óta nem látott Magyarország.
telex.hu/valasztas-2022/2021/12/16/marki-zay-peter-hodmezovasarhely-polgarmester-meltatlansagi-eljaras-fidesz
😀😀😀
Először nem engedik hogy megjelentessen egy közleményt, majd méltatlansági eljárást kezdeményeznek ellene a közlemény le nem hozása miatt.
Mikey
nagylaza
hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_Kommunista_P%C3%A1rt
hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81llamv%C3%A9delmi_Hat%C3%B3s%C3%A1g
Kampman
több mint 4 éve
Tehát kimondta a bírósági határozat, hogy a megyei lapban kell megjelentetni de a megyei lap nem közölte le. Érdekes.A konkrét ügyet én sem ismerem, de a bírósági gyakorlat az, hogy meghatározzák, hol kell megjelentetni. Ha nem így lenne, akkor a kényelmetlen közleményeket eldugnák a három példányban megjelenő Kiskunbürgüzi Hírmondóba.Most az ország túloldaláról egy hír #ottisgecik jeligével.Nem ismerem az ügyet, de ott kellett megjelentetnie kötelezően és az újság szart rà vagy ő kitalálta hogy ott akarja és mivel ők nem hozták le ezért részéről letudta az ügyet, ahelyett, hogy máshol hozatta volna le? Mert a második eset azért felvetne pár kérdést.
😀😀😀
Mikey
MC12
nagylaza
több mint 4 éve
A konkrét ügyet én sem ismerem, de a bírósági gyakorlat az, hogy meghatározzák, hol kell megjelentetni. Ha nem így lenne, akkor a kényelmetlen közleményeket eldugnák a három példányban megjelenő Kiskunbürgüzi Hírmondóba.Most az ország túloldaláról egy hír #ottisgecik jeligével.Nem ismerem az ügyet, de ott kellett megjelentetnie kötelezően és az újság szart rà vagy ő kitalálta hogy ott akarja és mivel ők nem hozták le ezért részéről letudta az ügyet, ahelyett, hogy máshol hozatta volna le? Mert a második eset azért felvetne pár kérdést.
😀😀😀
Mikey
MC12
több mint 4 éve
Ha egyszer belecsobban a szar a ventillatorba…telex.hu/belfold/2021/12/16/fidesz-ftc-kubatov-titkara-kindlovits-mate-m-janos-vad-ugyeszseg
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20211216_Alkotmanybirosag_nepszavazas_kiskoruak_nematalakitasaGittegylet.
több mint 4 éve
Ismerek egy 104 éves embert, aki facebook-ozik...Nem tudom Nagylaza mikori, de én ezek közül egyikre se emlékszem 😊hu.wikipedia.org/wiki/Nyilaskeresztes_P%C3%A1rt_%E2%80%93_Hungarista_MozgalomMost az ország túloldaláról egy hír #ottisgecik jeligével.Elég sok bajom van az ellenzékkel, de a Fidesznél ótvarabb bandát emberemlékezet óta nem látott Magyarország.
😀😀😀
Mikey
nagylaza
hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_Kommunista_P%C3%A1rt
hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81llamv%C3%A9delmi_Hat%C3%B3s%C3%A1g
Kampman
Toca