Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
14-18 órázik ha nem többet a mostani helyén is és a gyerekeit tulsagosan nem neveli.Nekem ez az egész nő egy óriási rejtély. Hogyan lehet, egy ilyen okos, nyugaton tanult, nyelveket beszélő, világlátott ember egy ilyen fideszrabszolga. És ne mondjátok, hogy a pénz, mert ezekkel a kvalitásokkal a versenyszférában is a felső ezerbe tartozhatna itthon. Sokkal jobban haragszom az ilyen alakokra, mint mondjuk a félkegyelmű Kósa félékre.lehet, hogy valami személyes sérelem, lehet, hogy rájött, hogy ha nem akar három gyerek mellett nullahuszonnégyben dolgozva karriert építeni, akkor így egyszerűbb megkeresni a pénzt. sose tudhatod.
Hanni
Sobri is nagy Viktor-fan, de szerintem ha áprilisban MZP kérné fel személyesen egy esetleges győztes választás után valamire, akkor gondolkodás nélkül elfogadná - az ő pénze is csak annyit ér, mint Viktoré, ráadásul legrosszabb esetben ugyanúgy pakolják ki majd a kasszát, mint most Viktorék, de az nem az ő sara lesz.
slowmotion
Szerkesztette: Toca
több mint 4 éve
Ugyanmár 😊 téged nagyon frusztrál ez a döntés. Az ellenzék 12 évnyi kormányzása alatt 2 köztársasági elnökről, 4 miniszterelnökről és 3 házelnökről dönthetett (volna, ha nem balfaszok) ebből 1 darab házelnökséget tudtak Katira bízni 😊 akkor ők is ennyire 50es évek? De mondok jobbat, megnéztem a 4 nyilvánosságra került ellenzéki listát most, a nők aránya miatt. Jóindulatú voltam és azt feltételeztem, hogy az első 10 helyezett így-úgy de esélyes lehet hogy beüljön a Parliba, szerinted a 40 főből hány nő? 12. 30% - ha szigorúbb vagyok és a tuti helyeket nézem (a párbeszéd nem fog 10 befutót kapni) akkor sokkal rosszabb lett volna az arány(értsd. a nők java 8-9-10. helyen van). Nyilván a Fidesznél jobb, de nagyon messze van attól amit hirdetnek magukról és a nők társadalmi arányától is. (Még az előválaztáson is panaszkodott valami nőjogi szervezet, hogy már megint gyenge a nők aránya még az ellenzéknél is, ha jól emlékszem)Ja, tényleg. Szóval csak a Fidesz ennyire 50-es évekEgyébként ez csak itthon ekkora érdekesség, Margaret Thatcher, Angela Merkel és kb. teljes Skandinávia sem érti, hogy min van itt bárki fennakadva.Nem kell annyira messzire menni. Szlovákiában, Horvátországban és Szerbiában sem. De akár Ukrajnát is említhetem.
Gyurma Pappa
OFF Előkerestem a kedvenc híremet:
index.hu/kulfold/2019/02/20/gyermeke_szuletett_a_leszbikus_szerb_miniszterelnoknek_es_elettarsanak_ana_brnabic/
nagylaza
Gyurma Pappa
Másrészt ( 😉 ) ez azért is van, mert a magyar társadalom jelentős része tetszik nem teszik, alapvetően hímsoviniszta és patriarchális beállítottságú. A pénz számolva, asszony verve stb. Hál istennek ez elkezdett kikopni de egy-két generációnak le kell azért még menni, hogy ez komolyan változzon. Szóval az egész társadalom nagy része 50-es évek ebben az értelemben, ha már.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Ja, tényleg. Szóval csak a Fidesz ennyire 50-es évekEgyébként ez csak itthon ekkora érdekesség, Margaret Thatcher, Angela Merkel és kb. teljes Skandinávia sem érti, hogy min van itt bárki fennakadva.Nem kell annyira messzire menni. Szlovákiában, Horvátországban és Szerbiában sem. De akár Ukrajnát is említhetem.
Gyurma Pappa
index.hu/kulfold/2019/02/20/gyermeke_szuletett_a_leszbikus_szerb_miniszterelnoknek_es_elettarsanak_ana_brnabic/
nagylaza

több mint 4 éve
Na jó, a rabszolga lehet túl erős volt, mert valszeg nem mészárolnák le, ha valamelyik társa leszúrná a vezírt (sadly).Nekem ez az egész nő egy óriási rejtély. Hogyan lehet, egy ilyen okos, nyugaton tanult, nyelveket beszélő, világlátott ember egy ilyen fideszrabszolga. És ne mondjátok, hogy a pénz, mert ezekkel a kvalitásokkal a versenyszférában is a felső ezerbe tartozhatna itthon. Sokkal jobban haragszom az ilyen alakokra, mint mondjuk a félkegyelmű Kósa félékre.Lehet, hogy ha nem rabszolgaként tekintenél meg haragudnál rá a pártbeli hovatartozása miatt, akkor megértenéd a motivációit?
Hanni
Kampman
Akkor csak egy egyszerű megalkuvó olcsó cseléd. Avagy egy minden erkölcsi és morális tartást félrerakó törekvő karrierista szar.
Zsír, alig várom, csodálatos aláírógép lesz 😊 😊 😊
több mint 4 éve
mer szted itthon egy ilyen arcból mi lenne? 😀Egyébként ez csak itthon ekkora érdekesség, Margaret Thatcher, Angela Merkel és kb. teljes Skandinávia sem érti, hogy min van itt bárki fennakadva.Nem kell annyira messzire menni. Szlovákiában, Horvátországban és Szerbiában sem. De akár Ukrajnát is említhetem.
Gyurma Pappa
nagylaza
www.kiratas.com/the-ultra-left-gabriel-boric-president-of-chile-and-the-youngest-leader-in-south-america/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Egyébként ez csak itthon ekkora érdekesség, Margaret Thatcher, Angela Merkel és kb. teljes Skandinávia sem érti, hogy min van itt bárki fennakadva.Nem kell annyira messzire menni. Szlovákiában, Horvátországban és Szerbiában sem. De akár Ukrajnát is említhetem.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Nekem ez az egész nő egy óriási rejtély. Hogyan lehet, egy ilyen okos, nyugaton tanult, nyelveket beszélő, világlátott ember egy ilyen fideszrabszolga. És ne mondjátok, hogy a pénz, mert ezekkel a kvalitásokkal a versenyszférában is a felső ezerbe tartozhatna itthon. Sokkal jobban haragszom az ilyen alakokra, mint mondjuk a félkegyelmű Kósa félékre.lehet, hogy valami személyes sérelem, lehet, hogy rájött, hogy ha nem akar három gyerek mellett nullahuszonnégyben dolgozva karriert építeni, akkor így egyszerűbb megkeresni a pénzt. sose tudhatod.
Hanni
Sobri is nagy Viktor-fan, de szerintem ha áprilisban MZP kérné fel személyesen egy esetleges győztes választás után valamire, akkor gondolkodás nélkül elfogadná - az ő pénze is csak annyit ér, mint Viktoré, ráadásul legrosszabb esetben ugyanúgy pakolják ki majd a kasszát, mint most Viktorék, de az nem az ő sara lesz.
több mint 4 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Nekem ez az egész nő egy óriási rejtély. Hogyan lehet, egy ilyen okos, nyugaton tanult, nyelveket beszélő, világlátott ember egy ilyen fideszrabszolga. És ne mondjátok, hogy a pénz, mert ezekkel a kvalitásokkal a versenyszférában is a felső ezerbe tartozhatna itthon. Sokkal jobban haragszom az ilyen alakokra, mint mondjuk a félkegyelmű Kósa félékre.Lehet, hogy ha nem rabszolgaként tekintenél meg haragudnál rá a pártbeli hovatartozása miatt, akkor megértenéd a motivációit?
Hanni
több mint 4 éve
Miután a pozíció reprezentatív lett teljesen, Sólyom volt az utolsó, aki még érdemben bármit is csinált, innentől inkább olyanokat érdemes odarakni, akikről legalább részben tudják külföldön is, hogy ki a rossebb az illető. Attól, hogy van egy normális diploma, majd nem politikai kinevezett lesz Novák?Mitől lenne jobb bármelyik is mondjuk egy normális diplománál vagy egy felsőfokú nyelvvizsgánál?Áder Fidesz alapító, rendszerváltó fiatal, 30 éves politikai pályával.Bajszos, Copy Paste Pál?Ez a Novák ez szánalom egy vicc,..ilyen erővel a felesègem is lehetne már bocsánat..... szerintem veresègre kèszülnek, vagy max egy szoros győzelemre...Én is azon gondolkodtam, hogy pártpolitikai hovatartozástól függetlenül azért eddig minden közt.elnök rakott már le valamit az asztalravagy politikán kívül, vagy legalább 10 évvel a jelölése előtt is lehetett már hallani a nevüket, ehhez képest most odaraknak egy csinyovnyikot, vicc.
dande
somoskovig
FLZOLI
Plagi bá' meg csak olimpiai bajnok, NOB-alelnök, MOB-elnök.
Egyszerű példa, ha a megválasztásuk előtt 10-15 évvel beírtad volna a nevüket a Google keresőbe, lett volna egy comó találat. Novákról mit dobott volna ki a Google 2008 körül? Vagy 2012-ben?
somoskovig
Nem értem mi értelme súlyozni a bólogató bábokat aszerint, hogy hány éve mozog a vezér keze a fenekükben
FLZOLI
több mint 4 éve
Mitől lenne jobb bármelyik is mondjuk egy normális diplománál vagy egy felsőfokú nyelvvizsgánál?Áder Fidesz alapító, rendszerváltó fiatal, 30 éves politikai pályával.Bajszos, Copy Paste Pál?Ez a Novák ez szánalom egy vicc,..ilyen erővel a felesègem is lehetne már bocsánat..... szerintem veresègre kèszülnek, vagy max egy szoros győzelemre...Én is azon gondolkodtam, hogy pártpolitikai hovatartozástól függetlenül azért eddig minden közt.elnök rakott már le valamit az asztalravagy politikán kívül, vagy legalább 10 évvel a jelölése előtt is lehetett már hallani a nevüket, ehhez képest most odaraknak egy csinyovnyikot, vicc.
dande
somoskovig
FLZOLI
Egyszerű példa, ha a megválasztásuk előtt 10-15 évvel beírtad volna a nevüket a Google keresőbe, lett volna egy comó találat. Novákról mit dobott volna ki a Google 2008 körül? Vagy 2012-ben?
somoskovig
Nem értem mi értelme súlyozni a bólogató bábokat aszerint, hogy hány éve mozog a vezér keze a fenekükben
több mint 4 éve
Nekem ez az egész nő egy óriási rejtély. Hogyan lehet, egy ilyen okos, nyugaton tanult, nyelveket beszélő, világlátott ember egy ilyen fideszrabszolga. És ne mondjátok, hogy a pénz, mert ezekkel a kvalitásokkal a versenyszférában is a felső ezerbe tartozhatna itthon. Sokkal jobban haragszom az ilyen alakokra, mint mondjuk a félkegyelmű Kósa félékre.
több mint 4 éve
Áder Fidesz alapító, rendszerváltó fiatal, 30 éves politikai pályával.Bajszos, Copy Paste Pál?Ez a Novák ez szánalom egy vicc,..ilyen erővel a felesègem is lehetne már bocsánat..... szerintem veresègre kèszülnek, vagy max egy szoros győzelemre...Én is azon gondolkodtam, hogy pártpolitikai hovatartozástól függetlenül azért eddig minden közt.elnök rakott már le valamit az asztalravagy politikán kívül, vagy legalább 10 évvel a jelölése előtt is lehetett már hallani a nevüket, ehhez képest most odaraknak egy csinyovnyikot, vicc.
dande
somoskovig
FLZOLI
több mint 4 éve
Amúgy Novakot nem jellemezném csinovnyikkent sztem. Felkészült, nyelveket jól beszél, és alapvetően a megjelenésével sincsen semmi baj. Ráadásul a gender kártyát ki lehet játszani h az ellenzék azért nem támogatja mert no.Ez a Novák ez szánalom egy vicc,..ilyen erővel a felesègem is lehetne már bocsánat..... szerintem veresègre kèszülnek, vagy max egy szoros győzelemre...Én is azon gondolkodtam, hogy pártpolitikai hovatartozástól függetlenül azért eddig minden közt.elnök rakott már le valamit az asztalravagy politikán kívül, vagy legalább 10 évvel a jelölése előtt is lehetett már hallani a nevüket, ehhez képest most odaraknak egy csinyovnyikot, vicc.
dande
somoskovig
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Tény. Megzavart, hogy a Fideszes "bölcsek" között ott állt Szájer mellett.Dehát ő sosem volt EP képviselőInkább szánalom. Mert azért elég nagy különbség van aközött, hogy valaki választott pozícióba kerül vagy a gazdája rakja oda.Ezen röhögtem fel én is. Nő ilyen magas pozícióba nem került mèg itthon, előbb lesz női elnökünk, mint az USA-nak.Optikailag jó döntés. Nem erodálta még annyira magát, mint Kövér, nem antipatikus, mint Trócsányi de jogász és készséges, hűséges végrehajtó. Valamint nő. Tehát a rendszerváltás óta a Fidesz adja a legmagasabb pozíciót nőnek 😉 😀 trollok.Novák Katika lesz az új államférfi...ennyire nem volt egy ferfi sem a Fidesz tajan? 😊 szegeny banhatja a COVIDot, mert ha az nincs akkor mar regen kulugyminiszter lenne.
Klaci79
csebi
MC12
Mestertrollkodás.
Amadeus
Egyébként ez csak itthon ekkora érdekesség, Margaret Thatcher, Angela Merkel és kb. teljes Skandinávia sem érti, hogy min van itt bárki fennakadva.
Novák jelölése meg azt mutatja, hogy igen látványosan elfogyott a kispad. Katalin a legnagyobb befolyásúEUPképviselője a Fidesznek jelenleg, csak így kivenni onnan nem épp azt mutatja, hogy ez egy könnyű casting volt.
Gyurma Pappa
csebi
Annyira szar ötletnek tartom, hogy túlpörögtem rajta...
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
Bajszos, Copy Paste Pál?Ez a Novák ez szánalom egy vicc,..ilyen erővel a felesègem is lehetne már bocsánat..... szerintem veresègre kèszülnek, vagy max egy szoros győzelemre...Én is azon gondolkodtam, hogy pártpolitikai hovatartozástól függetlenül azért eddig minden közt.elnök rakott már le valamit az asztalravagy politikán kívül, vagy legalább 10 évvel a jelölése előtt is lehetett már hallani a nevüket, ehhez képest most odaraknak egy csinyovnyikot, vicc.
dande
somoskovig
több mint 4 éve
Dehát ő sosem volt EP képviselőInkább szánalom. Mert azért elég nagy különbség van aközött, hogy valaki választott pozícióba kerül vagy a gazdája rakja oda.Ezen röhögtem fel én is. Nő ilyen magas pozícióba nem került mèg itthon, előbb lesz női elnökünk, mint az USA-nak.Optikailag jó döntés. Nem erodálta még annyira magát, mint Kövér, nem antipatikus, mint Trócsányi de jogász és készséges, hűséges végrehajtó. Valamint nő. Tehát a rendszerváltás óta a Fidesz adja a legmagasabb pozíciót nőnek 😉 😀 trollok.Novák Katika lesz az új államférfi...ennyire nem volt egy ferfi sem a Fidesz tajan? 😊 szegeny banhatja a COVIDot, mert ha az nincs akkor mar regen kulugyminiszter lenne.
Klaci79
csebi
MC12
Mestertrollkodás.
Amadeus
Egyébként ez csak itthon ekkora érdekesség, Margaret Thatcher, Angela Merkel és kb. teljes Skandinávia sem érti, hogy min van itt bárki fennakadva.
Novák jelölése meg azt mutatja, hogy igen látványosan elfogyott a kispad. Katalin a legnagyobb befolyású EUP képviselője a Fidesznek jelenleg, csak így kivenni onnan nem épp azt mutatja, hogy ez egy könnyű casting volt.
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ez a Novák ez szánalom egy vicc,..ilyen erővel a felesègem is lehetne már bocsánat..... szerintem veresègre kèszülnek, vagy max egy szoros győzelemre...Nem hiszem, hogy a választásuknak van köze ahhoz, hogy milyen eredménnyel számolnak áprilisban.
dande
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
A Telex kérdezett volna mégMédia-pluralizmus. Pluralizmus mindenütt.
De Kovács Zoltán úgy ítélte meg, hogy elfogytak az érdemi kérdések, úgyhogy inkább átadta a szót az Origónak.
😂😂😂😂
Vrij6
több mint 4 éve
Ez a Novák ez szánalom egy vicc,..ilyen erővel a felesègem is lehetne már bocsánat..... szerintem veresègre kèszülnek, vagy max egy szoros győzelemre...Én is azon gondolkodtam, hogy pártpolitikai hovatartozástól függetlenül azért eddig minden közt.elnök rakott már le valamit az asztalravagy politikán kívül, vagy legalább 10 évvel a jelölése előtt is lehetett már hallani a nevüket, ehhez képest most odaraknak egy csinyovnyikot, vicc.
dande
több mint 4 éve
Ez a Novák ez szánalom egy vicc,..ilyen erővel a felesègem is lehetne már bocsánat..... szerintem veresègre kèszülnek, vagy max egy szoros győzelemre...
több mint 4 éve
Inkább szánalom. Mert azért elég nagy különbség van aközött, hogy valaki választott pozícióba kerül vagy a gazdája rakja oda.Ezen röhögtem fel én is. Nő ilyen magas pozícióba nem került mèg itthon, előbb lesz női elnökünk, mint az USA-nak.Optikailag jó döntés. Nem erodálta még annyira magát, mint Kövér, nem antipatikus, mint Trócsányi de jogász és készséges, hűséges végrehajtó. Valamint nő. Tehát a rendszerváltás óta a Fidesz adja a legmagasabb pozíciót nőnek 😉 😀 trollok.Novák Katika lesz az új államférfi...ennyire nem volt egy ferfi sem a Fidesz tajan? 😊 szegeny banhatja a COVIDot, mert ha az nincs akkor mar regen kulugyminiszter lenne.
Klaci79
csebi
MC12
Mestertrollkodás.
Amadeus
Novák jelölése meg azt mutatja, hogy igen látványosan elfogyott a kispad. Katalin a legnagyobb befolyású EUP képviselője a Fidesznek jelenleg, csak így kivenni onnan nem épp azt mutatja, hogy ez egy könnyű casting volt.

több mint 4 éve
A Telex kérdezett volna mégDe Kovács Zoltán úgy ítélte meg, hogy elfogytak az érdemi kérdések, úgyhogy inkább átadta a szót az Origónak.
😂😂😂😂
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
USAnak mar volt kvazi noi elnoke plusz Bidennel meg addig sok minden tortenhet.Ezen röhögtem fel én is. Nő ilyen magas pozícióba nem került mèg itthon, előbb lesz női elnökünk, mint az USA-nak.Optikailag jó döntés. Nem erodálta még annyira magát, mint Kövér, nem antipatikus, mint Trócsányi de jogász és készséges, hűséges végrehajtó. Valamint nő. Tehát a rendszerváltás óta a Fidesz adja a legmagasabb pozíciót nőnek 😉 😀 trollok.Novák Katika lesz az új államférfi...ennyire nem volt egy ferfi sem a Fidesz tajan? 😊 szegeny banhatja a COVIDot, mert ha az nincs akkor mar regen kulugyminiszter lenne.
Klaci79
csebi
MC12
Mestertrollkodás.
Amadeus
több mint 4 éve
Ezen röhögtem fel én is. Nő ilyen magas pozícióba nem került mèg itthon, előbb lesz női elnökünk, mint az USA-nak.Optikailag jó döntés. Nem erodálta még annyira magát, mint Kövér, nem antipatikus, mint Trócsányi de jogász és készséges, hűséges végrehajtó. Valamint nő. Tehát a rendszerváltás óta a Fidesz adja a legmagasabb pozíciót nőnek 😉 😀 trollok.Novák Katika lesz az új államférfi...ennyire nem volt egy ferfi sem a Fidesz tajan? 😊 szegeny banhatja a COVIDot, mert ha az nincs akkor mar regen kulugyminiszter lenne.
Klaci79
csebi
MC12
Mestertrollkodás.