Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Szeretet-minisztériumok igy vedik a szerveket 😊 tudnek meselni, hogy milyen szep ugyeket keszitettek elo pl korabbi munkahelyemen levo kollegakkal szemben. egyszerre gyonyoru es undorito.Tökre tetszik, hogy az NVSZ honlapján azokat nevezik "védett szervnek", akik ellen joguk van nyomozni, ha jól értem 😀hvg.hu/itthon/20211207_Volner_vesztegetes_lemondas_hirzarlatde epp ezaz, hogy az NVSZ nem nyomozhatna sztem allamtitkar utan, ez sztem AH feladat (esetleg TEK a feladatbovitesek ota, de ebben nem vagyok biztos). akkor innen johetne a mergezett alma esete.Egy komplett House of Cards-Trónok Harca-Narcos hibrid a magyar belpolitika és közélet. Nagyon nagyon érdekes lenne most benézni a színfalak mögé a Karmelitába, hogy mi mehet.ilyen szempontbol legjobbkor hullanak ki, most mki a ponytvadaszattal es a bejgli sutessel kezd foglalkozni. jovo ev elejere mar elfelejtetik ezt sztem (bar itt a feladvany az ellenzeknek es MZPnek h akkor ezt tematizaljak).Gondolod hogy gyors bevágták ezt a két mókust a busz alá, hogy megálljon az úthenger?Nem tudom. Ha igaz, amit Czeglédy ír, akkor több mindenki is van.
Amadeus
Azt gondolom, hogy ez még csak a kezdet volt, és azt is gondolom, hogy egy ennyire régen működő rendszerben nem a csontvázak léte és száma az igazi kérdés, hanem az időzítés, amikor ezek kihullanak.
Gyurma Pappa
btw: csak szamomra fura, hogy meg nincsen meg a 106 bator, aki elindul a sorosista, brusszeli hatszellel tolt jeloltek ellen?
csebi
Az biztos, hogy van egy bigger picture, amit jelenleg nem látunk. Az, hogy államtitkárra nyomozzon szakszolgálat és utána a knyf így meginduljon az nagyon nem véletlen és felsőbb jóváhagyás nélkül nem is lehetséges (az NVSZ ugye direktbe a végrehajtóhatalom része).
Azt el kell ismerni, hogy ha az embernek van érdeklődése és affinitása az ilyen jellegű politikai közélet iránt, akkor a jelenlegi magyar helyzetet kifejezetten impulzívnak és izgalmasnak találja.
Amadeus
csebi
Itt már érintőlegesen előkerül a BVOP, az meg már védett szerv.
empty taxi
Kampman
csebi
több mint 4 éve
ok igy vedik a szerveket 😊 tudnek meselni, hogy milyen szep ugyeket keszitettek elo pl korabbi munkahelyemen levo kollegakkal szemben. egyszerre gyonyoru es undorito.Tökre tetszik, hogy az NVSZ honlapján azokat nevezik "védett szervnek", akik ellen joguk van nyomozni, ha jól értem 😀hvg.hu/itthon/20211207_Volner_vesztegetes_lemondas_hirzarlatde epp ezaz, hogy az NVSZ nem nyomozhatna sztem allamtitkar utan, ez sztem AH feladat (esetleg TEK a feladatbovitesek ota, de ebben nem vagyok biztos). akkor innen johetne a mergezett alma esete.Egy komplett House of Cards-Trónok Harca-Narcos hibrid a magyar belpolitika és közélet. Nagyon nagyon érdekes lenne most benézni a színfalak mögé a Karmelitába, hogy mi mehet.ilyen szempontbol legjobbkor hullanak ki, most mki a ponytvadaszattal es a bejgli sutessel kezd foglalkozni. jovo ev elejere mar elfelejtetik ezt sztem (bar itt a feladvany az ellenzeknek es MZPnek h akkor ezt tematizaljak).Gondolod hogy gyors bevágták ezt a két mókust a busz alá, hogy megálljon az úthenger?Nem tudom. Ha igaz, amit Czeglédy ír, akkor több mindenki is van.
Amadeus
Azt gondolom, hogy ez még csak a kezdet volt, és azt is gondolom, hogy egy ennyire régen működő rendszerben nem a csontvázak léte és száma az igazi kérdés, hanem az időzítés, amikor ezek kihullanak.
Gyurma Pappa
btw: csak szamomra fura, hogy meg nincsen meg a 106 bator, aki elindul a sorosista, brusszeli hatszellel tolt jeloltek ellen?
csebi
Az biztos, hogy van egy bigger picture, amit jelenleg nem látunk. Az, hogy államtitkárra nyomozzon szakszolgálat és utána a knyf így meginduljon az nagyon nem véletlen és felsőbb jóváhagyás nélkül nem is lehetséges (az NVSZ ugye direktbe a végrehajtóhatalom része).
Azt el kell ismerni, hogy ha az embernek van érdeklődése és affinitása az ilyen jellegű politikai közélet iránt, akkor a jelenlegi magyar helyzetet kifejezetten impulzívnak és izgalmasnak találja.
Amadeus
csebi
empty taxi
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
miert is?de epp ezaz, hogy az NVSZ nem nyomozhatna sztem allamtitkar utan, ez sztem AH feladat (esetleg TEK a feladatbovitesek ota, de ebben nem vagyok biztos).Simán:
csebi
nvsz.hu/tevekenyseg
nagylaza
Kormany rendelet: vedett allomany, vagy nem vedett allomanyba tartozo kozosen vedett allomannyal, vagy vedett allomany tagjaval szemben.
tehat vagy az lesz, amit Amadeus irt vagy akkor eleg hatalmas kerdojelek maradnak bennem ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Tökre tetszik, hogy az NVSZ honlapján azokat nevezik "védett szervnek", akik ellen joguk van nyomozni, ha jól értem 😀hvg.hu/itthon/20211207_Volner_vesztegetes_lemondas_hirzarlatde epp ezaz, hogy az NVSZ nem nyomozhatna sztem allamtitkar utan, ez sztem AH feladat (esetleg TEK a feladatbovitesek ota, de ebben nem vagyok biztos). akkor innen johetne a mergezett alma esete.Egy komplett House of Cards-Trónok Harca-Narcos hibrid a magyar belpolitika és közélet. Nagyon nagyon érdekes lenne most benézni a színfalak mögé a Karmelitába, hogy mi mehet.ilyen szempontbol legjobbkor hullanak ki, most mki a ponytvadaszattal es a bejgli sutessel kezd foglalkozni. jovo ev elejere mar elfelejtetik ezt sztem (bar itt a feladvany az ellenzeknek es MZPnek h akkor ezt tematizaljak).Gondolod hogy gyors bevágták ezt a két mókust a busz alá, hogy megálljon az úthenger?Nem tudom. Ha igaz, amit Czeglédy ír, akkor több mindenki is van.
Amadeus
Gyurma Pappa
csebi
Amadeus
csebi
empty taxi
több mint 4 éve
de epp ezaz, hogy az NVSZ nem nyomozhatna sztem allamtitkar utan, ez sztem AH feladat (esetleg TEK a feladatbovitesek ota, de ebben nem vagyok biztos).Simán:
csebi
nvsz.hu/tevekenyseg
több mint 4 éve
Alapvetően igen.de ok nem ugy kerulnek csak bele a cikkbe, hogy nem adnak tajekoztast arrol, hogy elozetesben van SGy?hvg.hu/itthon/20211207_Volner_vesztegetes_lemondas_hirzarlatde epp ezaz, hogy az NVSZ nem nyomozhatna sztem allamtitkar utan, ez sztem AH feladat (esetleg TEK a feladatbovitesek ota, de ebben nem vagyok biztos). akkor innen johetne a mergezett alma esete.Egy komplett House of Cards-Trónok Harca-Narcos hibrid a magyar belpolitika és közélet. Nagyon nagyon érdekes lenne most benézni a színfalak mögé a Karmelitába, hogy mi mehet.ilyen szempontbol legjobbkor hullanak ki, most mki a ponytvadaszattal es a bejgli sutessel kezd foglalkozni. jovo ev elejere mar elfelejtetik ezt sztem (bar itt a feladvany az ellenzeknek es MZPnek h akkor ezt tematizaljak).Gondolod hogy gyors bevágták ezt a két mókust a busz alá, hogy megálljon az úthenger?Nem tudom. Ha igaz, amit Czeglédy ír, akkor több mindenki is van.
Amadeus
Gyurma Pappa
csebi
Amadeus
csebi
empty taxi
csebi
Ugyanakkor a felsorolásba nem hiszem h csak spontán került bele úgy, hogy a rendőrséget pl. kihagyták.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Biztos van olyan szál, ami nem publikus és csak vádemeléskor fog összeállni a közvélemény számára.de epp ezaz, hogy az NVSZ nem nyomozhatna sztem allamtitkar utan, ez sztem AH feladat (esetleg TEK a feladatbovitesek ota, de ebben nem vagyok biztos). akkor innen johetne a mergezett alma esete.Egy komplett House of Cards-Trónok Harca-Narcos hibrid a magyar belpolitika és közélet. Nagyon nagyon érdekes lenne most benézni a színfalak mögé a Karmelitába, hogy mi mehet.ilyen szempontbol legjobbkor hullanak ki, most mki a ponytvadaszattal es a bejgli sutessel kezd foglalkozni. jovo ev elejere mar elfelejtetik ezt sztem (bar itt a feladvany az ellenzeknek es MZPnek h akkor ezt tematizaljak).Gondolod hogy gyors bevágták ezt a két mókust a busz alá, hogy megálljon az úthenger?Nem tudom. Ha igaz, amit Czeglédy ír, akkor több mindenki is van.
Amadeus
Gyurma Pappa
csebi
Amadeus
csebi
több mint 4 éve
de ok nem ugy kerulnek csak bele a cikkbe, hogy nem adnak tajekoztast arrol, hogy elozetesben van SGy?hvg.hu/itthon/20211207_Volner_vesztegetes_lemondas_hirzarlatde epp ezaz, hogy az NVSZ nem nyomozhatna sztem allamtitkar utan, ez sztem AH feladat (esetleg TEK a feladatbovitesek ota, de ebben nem vagyok biztos). akkor innen johetne a mergezett alma esete.Egy komplett House of Cards-Trónok Harca-Narcos hibrid a magyar belpolitika és közélet. Nagyon nagyon érdekes lenne most benézni a színfalak mögé a Karmelitába, hogy mi mehet.ilyen szempontbol legjobbkor hullanak ki, most mki a ponytvadaszattal es a bejgli sutessel kezd foglalkozni. jovo ev elejere mar elfelejtetik ezt sztem (bar itt a feladvany az ellenzeknek es MZPnek h akkor ezt tematizaljak).Gondolod hogy gyors bevágták ezt a két mókust a busz alá, hogy megálljon az úthenger?Nem tudom. Ha igaz, amit Czeglédy ír, akkor több mindenki is van.
Amadeus
Gyurma Pappa
csebi
Amadeus
csebi
empty taxi
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20211207_Volner_vesztegetes_lemondas_hirzarlatde epp ezaz, hogy az NVSZ nem nyomozhatna sztem allamtitkar utan, ez sztem AH feladat (esetleg TEK a feladatbovitesek ota, de ebben nem vagyok biztos). akkor innen johetne a mergezett alma esete.Egy komplett House of Cards-Trónok Harca-Narcos hibrid a magyar belpolitika és közélet. Nagyon nagyon érdekes lenne most benézni a színfalak mögé a Karmelitába, hogy mi mehet.ilyen szempontbol legjobbkor hullanak ki, most mki a ponytvadaszattal es a bejgli sutessel kezd foglalkozni. jovo ev elejere mar elfelejtetik ezt sztem (bar itt a feladvany az ellenzeknek es MZPnek h akkor ezt tematizaljak).Gondolod hogy gyors bevágták ezt a két mókust a busz alá, hogy megálljon az úthenger?Nem tudom. Ha igaz, amit Czeglédy ír, akkor több mindenki is van.
Amadeus
Gyurma Pappa
csebi
Amadeus
csebi

Madden hates me.
több mint 4 éve
de epp ezaz, hogy az NVSZ nem nyomozhatna sztem allamtitkar utan, ez sztem AH feladat (esetleg TEK a feladatbovitesek ota, de ebben nem vagyok biztos). akkor innen johetne a mergezett alma esete.Egy komplett House of Cards-Trónok Harca-Narcos hibrid a magyar belpolitika és közélet. Nagyon nagyon érdekes lenne most benézni a színfalak mögé a Karmelitába, hogy mi mehet.ilyen szempontbol legjobbkor hullanak ki, most mki a ponytvadaszattal es a bejgli sutessel kezd foglalkozni. jovo ev elejere mar elfelejtetik ezt sztem (bar itt a feladvany az ellenzeknek es MZPnek h akkor ezt tematizaljak).Gondolod hogy gyors bevágták ezt a két mókust a busz alá, hogy megálljon az úthenger?Nem tudom. Ha igaz, amit Czeglédy ír, akkor több mindenki is van.
Amadeus
Gyurma Pappa
csebi
Amadeus
több mint 4 éve
Egy komplett House of Cards-Trónok Harca-Narcos hibrid a magyar belpolitika és közélet. Nagyon nagyon érdekes lenne most benézni a színfalak mögé a Karmelitába, hogy mi mehet.ilyen szempontbol legjobbkor hullanak ki, most mki a ponytvadaszattal es a bejgli sutessel kezd foglalkozni. jovo ev elejere mar elfelejtetik ezt sztem (bar itt a feladvany az ellenzeknek es MZPnek h akkor ezt tematizaljak).Gondolod hogy gyors bevágták ezt a két mókust a busz alá, hogy megálljon az úthenger?Nem tudom. Ha igaz, amit Czeglédy ír, akkor több mindenki is van.
Amadeus
Gyurma Pappa
csebi
több mint 4 éve
ilyen szempontbol legjobbkor hullanak ki, most mki a ponytvadaszattal es a bejgli sutessel kezd foglalkozni. jovo ev elejere mar elfelejtetik ezt sztem (bar itt a feladvany az ellenzeknek es MZPnek h akkor ezt tematizaljak).Gondolod hogy gyors bevágták ezt a két mókust a busz alá, hogy megálljon az úthenger?Nem tudom. Ha igaz, amit Czeglédy ír, akkor több mindenki is van.
Amadeus
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Gondolod hogy gyors bevágták ezt a két mókust a busz alá, hogy megálljon az úthenger?Nem tudom. Ha igaz, amit Czeglédy ír, akkor több mindenki is van.
Amadeus

több mint 4 éve
Gondolod hogy gyors bevágták ezt a két mókust a busz alá, hogy megálljon az úthenger?Azt gyanítom, hogy előre menekültek.plusz akkor vkinek erintettnek kell lennie az itteniek kozul is:Álnaivitásom nem igazolódott be."A 24.hu megtudta, hogy a vesztegetési ügy gyanúsítottjait régóta figyelték a hatóságok. A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) tájékoztatása szerint a vádhatóság már szeptember 16. óta folytat nyomozást. Azt megelőzően – tehát a nyár folyamán is – a Nemzeti Védelmi Szolgálat végzett felderítést, amely nyomán ősszel a KNYF nyomozni kezdett."sem Pal, sem a vegrehajtok nincsenek a "vedett szervek" kozott szoval nekik talan nincs ebben feladatuk.Ez ugye tegnapi: 444.hu/2021/12/06/pinter-sandor-a-korrupcio-elleni-fellepesben-a-belugyminiszterium-elkotelezettsege-toretlenÚgy képzeld el, hogy van egy irodaház a 2-ben, ahol egymás mellett, alatt vannak a végrehajtó irodák (szó szerint én is jártam ott). Ez az a hely, amit a KNyF felforgatott most.Varga Judit arra kínosan ügyel h szinte minden aláírási jogkörét ledelegálja, a Pegasus talán túlzás h csepp a tengerben, de nem több mint egy medencényi víz.Mondtam, hogy szép ügy lesz.Ja, csak ha főnök engedélye nélkül okoskodik, az könnyen így jár.telex.hu/belfold/2021/12/07/volner-pal-legfobb-ugyeszseg-mentelmi-jog-vegrehajto-hivatali-vesztegetesMegelőztél, most akartam betenni ide. Kétszer olvastam el, nem akartam hinni a szememnek. Völner elég nagy hal.
Balfasz.
csipkelli
nagylaza
Ezzel most a Hernádi család járhat jól. Ugye Esztergomban már 10 éve három Fidesz van: a régi Meggyes Tamás féle vonal (helyi balfaszok), Völner és társai (az országos játékosok) és a Hernádi család (jelenleg a polgármester is innen van). Ezzel, hogy Pál kiesik a rendszerből, eldőlhet egy időre a térség.
Arról ne is beszéljünk, hogy eléggé Fidesz felé hajló, már-már fix befutó körzet hullik valaki ölébe.
Gyurma Pappa
Amúgy véletlen, de Völlner volt akire szubdelegálva volt a Pegazus engedélyezés.
Amadeus
Plusz sztem valid az a scenario h a Schadl elleni vád nem áll meg úgy ha nem keverik bele Völnert.
empty taxi
Ez a faszi 8 év alatt nyelte le a végrehajtói kart. Szóval lesz ellene muníció.
A kérdés az, hogy mit csinált ő és/vagy Völner, amiért ez jött. Mert nem mindenkit visznek el a terminálból és raknak őrizetbe az is biztos.
Kurva kemény.
Aztán a Fidesz majd mutogathatja, hogy harcol a korrupció ellen.
Amadeus
Bár eddig hivatalosan az NVSZ nem volt érintett az ügyben, szal ez még akár véletlen egybeesés is lehet.
empty taxi
csebi
24.hu/kozelet/2021/12/07/volner-pal-allamtitkar-vesztegetes-nemzeti-vedelmi-szolgalat-gyanusitott-ugyeszseg/
Amadeus
Mindenesetre ha már nyáron figyelte az NVSZ, akkor itt vmi eddig felfedetlen ok van a háttérben, amiért le kellett venni Völnert a sakktábláról.
empty taxi
nvsz.hu/vedett-szervek
mert elvileg az nvsz csak akkor johet kepbe ha van kapcsolat itt bkivel.
csebi
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Azt gyanítom, hogy előre menekültek.plusz akkor vkinek erintettnek kell lennie az itteniek kozul is:Álnaivitásom nem igazolódott be."A 24.hu megtudta, hogy a vesztegetési ügy gyanúsítottjait régóta figyelték a hatóságok. A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) tájékoztatása szerint a vádhatóság már szeptember 16. óta folytat nyomozást. Azt megelőzően – tehát a nyár folyamán is – a Nemzeti Védelmi Szolgálat végzett felderítést, amely nyomán ősszel a KNYF nyomozni kezdett."sem Pal, sem a vegrehajtok nincsenek a "vedett szervek" kozott szoval nekik talan nincs ebben feladatuk.Ez ugye tegnapi: 444.hu/2021/12/06/pinter-sandor-a-korrupcio-elleni-fellepesben-a-belugyminiszterium-elkotelezettsege-toretlenÚgy képzeld el, hogy van egy irodaház a 2-ben, ahol egymás mellett, alatt vannak a végrehajtó irodák (szó szerint én is jártam ott). Ez az a hely, amit a KNyF felforgatott most.Varga Judit arra kínosan ügyel h szinte minden aláírási jogkörét ledelegálja, a Pegasus talán túlzás h csepp a tengerben, de nem több mint egy medencényi víz.Mondtam, hogy szép ügy lesz.Ja, csak ha főnök engedélye nélkül okoskodik, az könnyen így jár.telex.hu/belfold/2021/12/07/volner-pal-legfobb-ugyeszseg-mentelmi-jog-vegrehajto-hivatali-vesztegetesMegelőztél, most akartam betenni ide. Kétszer olvastam el, nem akartam hinni a szememnek. Völner elég nagy hal.
Balfasz.
csipkelli
nagylaza
Ezzel most a Hernádi család járhat jól. Ugye Esztergomban már 10 éve három Fidesz van: a régi Meggyes Tamás féle vonal (helyi balfaszok), Völner és társai (az országos játékosok) és a Hernádi család (jelenleg a polgármester is innen van). Ezzel, hogy Pál kiesik a rendszerből, eldőlhet egy időre a térség.
Arról ne is beszéljünk, hogy eléggé Fidesz felé hajló, már-már fix befutó körzet hullik valaki ölébe.
Gyurma Pappa
Amúgy véletlen, de Völlner volt akire szubdelegálva volt a Pegazus engedélyezés.
Amadeus
Plusz sztem valid az a scenario h a Schadl elleni vád nem áll meg úgy ha nem keverik bele Völnert.
empty taxi
A kérdés az, hogy mit csinált ő és/vagy Völner, amiért ez jött. Mert nem mindenkit visznek el a terminálból és raknak őrizetbe az is biztos.
Kurva kemény.
Amadeus
Bár eddig hivatalosan az NVSZ nem volt érintett az ügyben, szal ez még akár véletlen egybeesés is lehet.
empty taxi
csebi
24.hu/kozelet/2021/12/07/volner-pal-allamtitkar-vesztegetes-nemzeti-vedelmi-szolgalat-gyanusitott-ugyeszseg/
Amadeus
Mindenesetre ha már nyáron figyelte az NVSZ, akkor itt vmi eddig felfedetlen ok van a háttérben, amiért le kellett venni Völnert a sakktábláról.
empty taxi
nvsz.hu/vedett-szervek
csebi

több mint 4 éve
plusz akkor vkinek erintettnek kell lennie az itteniek kozul is:Álnaivitásom nem igazolódott be."A 24.hu megtudta, hogy a vesztegetési ügy gyanúsítottjait régóta figyelték a hatóságok. A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) tájékoztatása szerint a vádhatóság már szeptember 16. óta folytat nyomozást. Azt megelőzően – tehát a nyár folyamán is – a Nemzeti Védelmi Szolgálat végzett felderítést, amely nyomán ősszel a KNYF nyomozni kezdett."sem Pal, sem a vegrehajtok nincsenek a "vedett szervek" kozott szoval nekik talan nincs ebben feladatuk.Ez ugye tegnapi: 444.hu/2021/12/06/pinter-sandor-a-korrupcio-elleni-fellepesben-a-belugyminiszterium-elkotelezettsege-toretlenÚgy képzeld el, hogy van egy irodaház a 2-ben, ahol egymás mellett, alatt vannak a végrehajtó irodák (szó szerint én is jártam ott). Ez az a hely, amit a KNyF felforgatott most.Varga Judit arra kínosan ügyel h szinte minden aláírási jogkörét ledelegálja, a Pegasus talán túlzás h csepp a tengerben, de nem több mint egy medencényi víz.Mondtam, hogy szép ügy lesz.Ja, csak ha főnök engedélye nélkül okoskodik, az könnyen így jár.telex.hu/belfold/2021/12/07/volner-pal-legfobb-ugyeszseg-mentelmi-jog-vegrehajto-hivatali-vesztegetesMegelőztél, most akartam betenni ide. Kétszer olvastam el, nem akartam hinni a szememnek. Völner elég nagy hal.
Balfasz.
csipkelli
nagylaza
Gyurma Pappa
Amadeus
empty taxi
Kurva kemény.
Amadeus
empty taxi
csebi
Amadeus
empty taxi
nvsz.hu/vedett-szervek
több mint 4 éve
Álnaivitásom nem igazolódott be."A 24.hu megtudta, hogy a vesztegetési ügy gyanúsítottjait régóta figyelték a hatóságok. A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) tájékoztatása szerint a vádhatóság már szeptember 16. óta folytat nyomozást. Azt megelőzően – tehát a nyár folyamán is – a Nemzeti Védelmi Szolgálat végzett felderítést, amely nyomán ősszel a KNYF nyomozni kezdett."sem Pal, sem a vegrehajtok nincsenek a "vedett szervek" kozott szoval nekik talan nincs ebben feladatuk.Ez ugye tegnapi: 444.hu/2021/12/06/pinter-sandor-a-korrupcio-elleni-fellepesben-a-belugyminiszterium-elkotelezettsege-toretlenÚgy képzeld el, hogy van egy irodaház a 2-ben, ahol egymás mellett, alatt vannak a végrehajtó irodák (szó szerint én is jártam ott). Ez az a hely, amit a KNyF felforgatott most.Varga Judit arra kínosan ügyel h szinte minden aláírási jogkörét ledelegálja, a Pegasus talán túlzás h csepp a tengerben, de nem több mint egy medencényi víz.Mondtam, hogy szép ügy lesz.Ja, csak ha főnök engedélye nélkül okoskodik, az könnyen így jár.telex.hu/belfold/2021/12/07/volner-pal-legfobb-ugyeszseg-mentelmi-jog-vegrehajto-hivatali-vesztegetesMegelőztél, most akartam betenni ide. Kétszer olvastam el, nem akartam hinni a szememnek. Völner elég nagy hal.
Balfasz.
csipkelli
nagylaza
Gyurma Pappa
Amadeus
empty taxi
Kurva kemény.
Amadeus
empty taxi
csebi
Amadeus

Madden hates me.
több mint 4 éve
"A 24.hu megtudta, hogy a vesztegetési ügy gyanúsítottjait régóta figyelték a hatóságok. A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) tájékoztatása szerint a vádhatóság már szeptember 16. óta folytat nyomozást. Azt megelőzően – tehát a nyár folyamán is – a Nemzeti Védelmi Szolgálat végzett felderítést, amely nyomán ősszel a KNYF nyomozni kezdett."sem Pal, sem a vegrehajtok nincsenek a "vedett szervek" kozott szoval nekik talan nincs ebben feladatuk.Ez ugye tegnapi: 444.hu/2021/12/06/pinter-sandor-a-korrupcio-elleni-fellepesben-a-belugyminiszterium-elkotelezettsege-toretlenÚgy képzeld el, hogy van egy irodaház a 2-ben, ahol egymás mellett, alatt vannak a végrehajtó irodák (szó szerint én is jártam ott). Ez az a hely, amit a KNyF felforgatott most.Varga Judit arra kínosan ügyel h szinte minden aláírási jogkörét ledelegálja, a Pegasus talán túlzás h csepp a tengerben, de nem több mint egy medencényi víz.Mondtam, hogy szép ügy lesz.Ja, csak ha főnök engedélye nélkül okoskodik, az könnyen így jár.telex.hu/belfold/2021/12/07/volner-pal-legfobb-ugyeszseg-mentelmi-jog-vegrehajto-hivatali-vesztegetesMegelőztél, most akartam betenni ide. Kétszer olvastam el, nem akartam hinni a szememnek. Völner elég nagy hal.
Balfasz.
csipkelli
nagylaza
Gyurma Pappa
Amadeus
empty taxi
Kurva kemény.
Amadeus
empty taxi
csebi
több mint 4 éve
biztos ma jon ki Anonymus a bizonyitekokkal, vagy megsem? 😊Nem tudom...de ez most elég combosnak tűnik. Valószínű valaki meg is örökíthette ahogy a milliókat kapja.volt mar olyan, hogy vmi komolyabb botrany miatt bmeik allami vezeto lemondott volna az utobbi 4-8 evben foleg ennyire gyorsan? nekem nem remlik.És a nevét Völ Pálra kell változtatnia.Másnak is eszébe jutott a Pegasus...Völner le is mondott, váó.
www.atv.hu/belfold/20211207-felhaborodva-koveteli-volner-pal-es-varga-judit-lemondasat-szabo-timea/hirkereso
nagylaza
Mikey
Vrij6
csebi
Klaci79
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Tuti a Városházára gyűjtött.
több mint 4 éve
Nem tudom...de ez most elég combosnak tűnik. Valószínű valaki meg is örökíthette ahogy a milliókat kapja.volt mar olyan, hogy vmi komolyabb botrany miatt bmeik allami vezeto lemondott volna az utobbi 4-8 evben foleg ennyire gyorsan? nekem nem remlik.És a nevét Völ Pálra kell változtatnia.Másnak is eszébe jutott a Pegasus...Völner le is mondott, váó.
www.atv.hu/belfold/20211207-felhaborodva-koveteli-volner-pal-es-varga-judit-lemondasat-szabo-timea/hirkereso
nagylaza
Mikey
Vrij6
csebi
több mint 4 éve
Ez kérlek a fideszes erkölcsi fölény.volt mar olyan, hogy vmi komolyabb botrany miatt bmeik allami vezeto lemondott volna az utobbi 4-8 evben foleg ennyire gyorsan? nekem nem remlik.És a nevét Völ Pálra kell változtatnia.Másnak is eszébe jutott a Pegasus...Völner le is mondott, váó.
nagylaza
Mikey
Vrij6
csebi
több mint 4 éve
volt mar olyan, hogy vmi komolyabb botrany miatt bmeik allami vezeto lemondott volna az utobbi 4-8 evben foleg ennyire gyorsan? nekem nem remlik.És a nevét Völ Pálra kell változtatnia.Másnak is eszébe jutott a Pegasus...Völner le is mondott, váó.
nagylaza
Mikey
Vrij6
több mint 4 éve
És a nevét Völ Pálra kell változtatnia.Másnak is eszébe jutott a Pegasus...Völner le is mondott, váó.
nagylaza
Mikey
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil