Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Pedig - mint írja - nem követett el semmiféle bűncselekményt. Meghurcolják szegényt.Másnak is eszébe jutott a Pegasus...Völner le is mondott, váó.
www.atv.hu/belfold/20211207-felhaborodva-koveteli-volner-pal-es-varga-judit-lemondasat-szabo-timea/hirkereso
nagylaza
Mikey
több mint 4 éve
Másnak is eszébe jutott a Pegasus...Völner le is mondott, váó.
www.atv.hu/belfold/20211207-felhaborodva-koveteli-volner-pal-es-varga-judit-lemondasat-szabo-timea/hirkereso
nagylaza
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Kéne egy ilyen nekrológ a felszàmolókról is.Folyamatban. Ott ugye egyelőre a NAV miatt nem haladnak. Az volt a terv, hogy ebben a keretszűkítésben már 50 helyett csak 15-en maradnak, majd pedig 3-an, csak hogy a tervnek az is része volt, hogy az egyszerűsített felszámolásokat (ahol ugye nincs vagyon) a NAV csinálja majd meg. Na erre mondták (joggal), hogy ez lehetetlen.
Amadeus
Ezek a "kellemes" mellékhatásai a Fidesz területfoglaló játékának.

több mint 4 éve
Csak úgy, mellékesen:Alapvetően azzal, hogy feltőkésítenek egyetemeket nem lenne baj, de ez az átláthatatlanság, 0 transzparencia és örök élet pozició egy vicc.
nepszava.hu/3140048_szazmilliardos-vagyont-kap-a-varga-mihaly-vezette-egyetemi-alapitvany
nagylaza
több mint 4 éve
Csak úgy, mellékesen:nepszava.hu/3140048_szazmilliardos-vagyont-kap-a-varga-mihaly-vezette-egyetemi-alapitvany
több mint 4 éve
Másnak is eszébe jutott a Pegasus...www.atv.hu/belfold/20211207-felhaborodva-koveteli-volner-pal-es-varga-judit-lemondasat-szabo-timea/hirkereso
több mint 4 éve
Szerintem Völner eltaktikázhatta magát, nyilván azt gondolta, hogy áprilisig nem borul semmi a nyakába. A Fidesz működésének legelső alaptörvénye, hogy a túl magas helyre került hülyék mindig elbízzák magukat, pedig arra bazírozni, hogy Orbán nem csap le bármikor, nagyon súlyos hiba.ez oke is lenne, ha nem kerulne bele egy allami vezeto, vagy annyire hulyek lennenek, hogy belemennek ebbe anelkul h tudjak kire fog hullni a szar? ezt azert nehezen kepzelem el a fideszrol.Arrol mondjuk fogalmam sincs miert most kellett ezt.ahogy többen éleslátóan megjegyezték: nyilván produkálni kellett egy ügyet, hogy lássa a paraszt: ők aztán nem tűrik a korrupciót, mindenkivel leszámolnak - összhangban Pintér nyilatkozatával. Annak alapján, amit leírtál, még látványos eredményeket is el lehet érni, elvégre az átlagembernek is bőségesen lehet dolga a rendszerrel, még jobban be lehet bizonyítani, hogy ugye, Viktor urunk ebben is a kisember mellett áll.
undisputedly
Egyébként remek összefoglaló volt, köszönet érte.
bergerdani
csebi
Mindig jövőre
több mint 4 éve
gyakornok koromban voltam egy felszamolonal alairatni vmit, hat kb 1 perc volt mire a csavo felismerte az asztalon levo eszkozok kozul h melyik a toll. pedig azon kivul egy telefon volt meg ott kb ...Rafert mar a kamarara amugy ez az arconvagas. A Fidesznek meg regota szurta a szemet, ugyanis ha valamilyen szektorra/hivatasra lehet hasznalni a filmekben latott, klasszikus ertelmezesu "MAFFIA" kifejezest, akkor az a vegrehajtoi szakma.Kéne egy ilyen nekrológ a felszàmolókról is.
Emlekszem amikor Trocsanyit kineveztek es megprobalta az allam erejenel fogva egy kicsit modernebb es jogszerubb keretbe hajtani ezt a csapast. Tudni kell, hogy korabban ugy mukodott a hivatas, hogy aki kapott egy vegrehajtoi teruletet, az onnantol egy kiskiraly volt az adott regioban. Ha kioregedett/meghalt, odaadta a gyerekenek. Szoszerint. Csaladi alapon ment, ugy, hogy meg cirka 10 eve is a kb 200-250 fos vegrehajtoi karbol ugy 150-180 vegrehajtonak csak erettsegije volt, holott aktivan kellett jogalkalmazoi szerepben lennie, vedenie a hitelezot meg az adost is. Ezek az emberek viszont kb irni alig tudtak, cserebe olyan penzeket generalt nekik a rendszer, amit egy egyszeru allampolgar nem is tudna befogadni. Csak kepzeljetek el, mennyit hozhat egy ilyen vegrehajtoi pozicio, ha 100-200 milliokat adtak oda a kamara elnokenek, hogy megkapjak.
Meg egy szar, ukrajna melletti regioban, ami az egyik legrosszabb, ott is havi sok-sok millio forintot hoz a vegrehajtonak a terulet, akkor a szaftosabb budapesti vagy varosi teruletekrol nem is beszelve. Es ugye mindig a vegrehajtoi dijat kell eloszor kielegiteni, tehat ok mindenig megkapjak a penzuket. Ismerek par vegrehajtot szemelyesen is, jopar traffik kellene hozza jol frekventalt helyeken, hogy valaki megkapja a penzt, amik ok 😊
Es akkor par eve jott a Fidesz es azt mondta, hogy ebbol eleg. Jogi vegzettseghez kotjuk a vegrehajtoi kinevezest, mert ez nem allapot, hogy erettsegivel is CSAK PAPIRON rendelkezo emberek viszok ezt az elkepesztoen szenzitiv es jol fizeto szakmat, kvazi maffiakent. A vegrehajto csaladok tobbsege ismeri egymast, egy hatalmas bunbanda az egesz. Annyi feljelentes es eljaras megy ellenuk visszaelesek miatt, hogy megszamolni is nehez. Erre viszont a vegrehajtok elkezdtek sirni, hogy diktatura blablabla, meg gyorsan mindenki a gyereket elkuldte jogi egyetemre, hogy ha lejar a moratorium, be tudjak ultetni a sajat helyukre. Azota ha jol tudom, mar a vegrehajtoi helyeket a miniszterium adja oda palyaztatas utan. Pont most volt a hetekben egy hatarido (eleg nagy), meghirdettek tobb tucat teruletet. Ilyen 5x-os tuljelentkezes volt meg a legrosszabb teruletekre is. Most nagyon sokan dorzsolik a kezuket akik a letartoztatott/idolegesen eltiltott 30-50 vegrehajtoi helyre palyaznanak es azt varjak, hogy lecsukjak a megbuktatottakat.
Arrol mondjuk fogalmam sincs miert most kellett ezt. Talan ugyanugy ahogyan az alapitvanyok kiszervezesevel, ezzel is a kormanyvaltasra keszulnek es meg be akarnak tenni par embert. Nem tudom, meglatjuk, de annyit tudok mondani, hogy egy joerzesu ember ha olyat hall, hogy eljaras megy a vegrehajtok ellen, sohajt egyet es megkoszoni a mindenhatonak, hogy vegre tisztul a rendszer, mert meg a fidesz es a tobbi politikai part is lofutty volt ahhoz kepest amit ezek muveltek az elmult 25 evben.
undisputedly
Amadeus
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Rafert mar a kamarara amugy ez az arconvagas. A Fidesznek meg regota szurta a szemet, ugyanis ha valamilyen szektorra/hivatasra lehet hasznalni a filmekben latott, klasszikus ertelmezesu "MAFFIA" kifejezest, akkor az a vegrehajtoi szakma.Kéne egy ilyen nekrológ a felszàmolókról is.
Emlekszem amikor Trocsanyit kineveztek es megprobalta az allam erejenel fogva egy kicsit modernebb es jogszerubb keretbe hajtani ezt a csapast. Tudni kell, hogy korabban ugy mukodott a hivatas, hogy aki kapott egy vegrehajtoi teruletet, az onnantol egy kiskiraly volt az adott regioban. Ha kioregedett/meghalt, odaadta a gyerekenek. Szoszerint. Csaladi alapon ment, ugy, hogy meg cirka 10 eve is a kb 200-250 fos vegrehajtoi karbol ugy 150-180 vegrehajtonak csak erettsegije volt, holott aktivan kellett jogalkalmazoi szerepben lennie, vedenie a hitelezot meg az adost is. Ezek az emberek viszont kb irni alig tudtak, cserebe olyan penzeket generalt nekik a rendszer, amit egy egyszeru allampolgar nem is tudna befogadni. Csak kepzeljetek el, mennyit hozhat egy ilyen vegrehajtoi pozicio, ha 100-200 milliokat adtak oda a kamara elnokenek, hogy megkapjak.
Meg egy szar, ukrajna melletti regioban, ami az egyik legrosszabb, ott is havi sok-sok millio forintot hoz a vegrehajtonak a terulet, akkor a szaftosabb budapesti vagy varosi teruletekrol nem is beszelve. Es ugye mindig a vegrehajtoi dijat kell eloszor kielegiteni, tehat ok mindenig megkapjak a penzuket. Ismerek par vegrehajtot szemelyesen is, jopar traffik kellene hozza jol frekventalt helyeken, hogy valaki megkapja a penzt, amik ok 😊
Es akkor par eve jott a Fidesz es azt mondta, hogy ebbol eleg. Jogi vegzettseghez kotjuk a vegrehajtoi kinevezest, mert ez nem allapot, hogy erettsegivel is CSAK PAPIRON rendelkezo emberek viszok ezt az elkepesztoen szenzitiv es jol fizeto szakmat, kvazi maffiakent. A vegrehajto csaladok tobbsege ismeri egymast, egy hatalmas bunbanda az egesz. Annyi feljelentes es eljaras megy ellenuk visszaelesek miatt, hogy megszamolni is nehez. Erre viszont a vegrehajtok elkezdtek sirni, hogy diktatura blablabla, meg gyorsan mindenki a gyereket elkuldte jogi egyetemre, hogy ha lejar a moratorium, be tudjak ultetni a sajat helyukre. Azota ha jol tudom, mar a vegrehajtoi helyeket a miniszterium adja oda palyaztatas utan. Pont most volt a hetekben egy hatarido (eleg nagy), meghirdettek tobb tucat teruletet. Ilyen 5x-os tuljelentkezes volt meg a legrosszabb teruletekre is. Most nagyon sokan dorzsolik a kezuket akik a letartoztatott/idolegesen eltiltott 30-50 vegrehajtoi helyre palyaznanak es azt varjak, hogy lecsukjak a megbuktatottakat.
Arrol mondjuk fogalmam sincs miert most kellett ezt. Talan ugyanugy ahogyan az alapitvanyok kiszervezesevel, ezzel is a kormanyvaltasra keszulnek es meg be akarnak tenni par embert. Nem tudom, meglatjuk, de annyit tudok mondani, hogy egy joerzesu ember ha olyat hall, hogy eljaras megy a vegrehajtok ellen, sohajt egyet es megkoszoni a mindenhatonak, hogy vegre tisztul a rendszer, mert meg a fidesz es a tobbi politikai part is lofutty volt ahhoz kepest amit ezek muveltek az elmult 25 evben.
undisputedly
több mint 4 éve
ez oke is lenne, ha nem kerulne bele egy allami vezeto, vagy annyire hulyek lennenek, hogy belemennek ebbe anelkul h tudjak kire fog hullni a szar? ezt azert nehezen kepzelem el a fideszrol.Arrol mondjuk fogalmam sincs miert most kellett ezt.ahogy többen éleslátóan megjegyezték: nyilván produkálni kellett egy ügyet, hogy lássa a paraszt: ők aztán nem tűrik a korrupciót, mindenkivel leszámolnak - összhangban Pintér nyilatkozatával. Annak alapján, amit leírtál, még látványos eredményeket is el lehet érni, elvégre az átlagembernek is bőségesen lehet dolga a rendszerrel, még jobban be lehet bizonyítani, hogy ugye, Viktor urunk ebben is a kisember mellett áll.
undisputedly
bergerdani
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Arrol mondjuk fogalmam sincs miert most kellett ezt.ahogy többen éleslátóan megjegyezték: nyilván produkálni kellett egy ügyet, hogy lássa a paraszt: ők aztán nem tűrik a korrupciót, mindenkivel leszámolnak - összhangban Pintér nyilatkozatával. Annak alapján, amit leírtál, még látványos eredményeket is el lehet érni, elvégre az átlagembernek is bőségesen lehet dolga a rendszerrel, még jobban be lehet bizonyítani, hogy ugye, Viktor urunk ebben is a kisember mellett áll.
undisputedly
Mindig jövőre
több mint 4 éve
Rafert mar a kamarara amugy ez az arconvagas. A Fidesznek meg regota szurta a szemet, ugyanis ha valamilyen szektorra/hivatasra lehet hasznalni a filmekben latott, klasszikus ertelmezesu "MAFFIA" kifejezest, akkor az a vegrehajtoi szakma.Emlekszem amikor Trocsanyit kineveztek es megprobalta az allam erejenel fogva egy kicsit modernebb es jogszerubb keretbe hajtani ezt a csapast. Tudni kell, hogy korabban ugy mukodott a hivatas, hogy aki kapott egy vegrehajtoi teruletet, az onnantol egy kiskiraly volt az adott regioban. Ha kioregedett/meghalt, odaadta a gyerekenek. Szoszerint. Csaladi alapon ment, ugy, hogy meg cirka 10 eve is a kb 200-250 fos vegrehajtoi karbol ugy 150-180 vegrehajtonak csak erettsegije volt, holott aktivan kellett jogalkalmazoi szerepben lennie, vedenie a hitelezot meg az adost is. Ezek az emberek viszont kb irni alig tudtak, cserebe olyan penzeket generalt nekik a rendszer, amit egy egyszeru allampolgar nem is tudna befogadni. Csak kepzeljetek el, mennyit hozhat egy ilyen vegrehajtoi pozicio, ha 100-200 milliokat adtak oda a kamara elnokenek, hogy megkapjak.
több mint 4 éve
Czeglédy posztja szerint SGy vallott Völnerre és több minisztériumi vezetőre.Ez csak egy telexes cikk, amirol a Volner megmondta, hogy hazudik igy ne higgyetek el. amugy siman el tudom kepzelni h Pali ahogy irt ala mindent Judit helyett rajott, hogy ez a payrollja felett van igy kiegeszitette.Úgy képzeld el, hogy van egy irodaház a 2-ben, ahol egymás mellett, alatt vannak a végrehajtó irodák (szó szerint én is jártam ott). Ez az a hely, amit a KNyF felforgatott most.Varga Judit arra kínosan ügyel h szinte minden aláírási jogkörét ledelegálja, a Pegasus talán túlzás h csepp a tengerben, de nem több mint egy medencényi víz.Mondtam, hogy szép ügy lesz.Ja, csak ha főnök engedélye nélkül okoskodik, az könnyen így jár.telex.hu/belfold/2021/12/07/volner-pal-legfobb-ugyeszseg-mentelmi-jog-vegrehajto-hivatali-vesztegetesMegelőztél, most akartam betenni ide. Kétszer olvastam el, nem akartam hinni a szememnek. Völner elég nagy hal.
Balfasz.
csipkelli
nagylaza
Ezzel most a Hernádi család járhat jól. Ugye Esztergomban már 10 éve három Fidesz van: a régi Meggyes Tamás féle vonal (helyi balfaszok), Völner és társai (az országos játékosok) és a Hernádi család (jelenleg a polgármester is innen van). Ezzel, hogy Pál kiesik a rendszerből, eldőlhet egy időre a térség.
Arról ne is beszéljünk, hogy eléggé Fidesz felé hajló, már-már fix befutó körzet hullik valaki ölébe.
Gyurma Pappa
Amúgy véletlen, de Völlner volt akire szubdelegálva volt a Pegazus engedélyezés.
Amadeus
Plusz sztem valid az a scenario h a Schadl elleni vád nem áll meg úgy ha nem keverik bele Völnert.
empty taxi
Ez a faszi 8 év alatt nyelte le a végrehajtói kart. Szóval lesz ellene muníció.
A kérdés az, hogy mit csinált ő és/vagy Völner, amiért ez jött. Mert nem mindenkit visznek el a terminálból és raknak őrizetbe az is biztos.
Kurva kemény.
Aztán a Fidesz majd mutogathatja, hogy harcol a korrupció ellen.
Amadeus
csebi
Jó lehet a hangulat az IM-ben.
több mint 4 éve
sem Pal, sem a vegrehajtok nincsenek a "vedett szervek" kozott szoval nekik talan nincs ebben feladatuk.Ez ugye tegnapi: 444.hu/2021/12/06/pinter-sandor-a-korrupcio-elleni-fellepesben-a-belugyminiszterium-elkotelezettsege-toretlenÚgy képzeld el, hogy van egy irodaház a 2-ben, ahol egymás mellett, alatt vannak a végrehajtó irodák (szó szerint én is jártam ott). Ez az a hely, amit a KNyF felforgatott most.Varga Judit arra kínosan ügyel h szinte minden aláírási jogkörét ledelegálja, a Pegasus talán túlzás h csepp a tengerben, de nem több mint egy medencényi víz.Mondtam, hogy szép ügy lesz.Ja, csak ha főnök engedélye nélkül okoskodik, az könnyen így jár.telex.hu/belfold/2021/12/07/volner-pal-legfobb-ugyeszseg-mentelmi-jog-vegrehajto-hivatali-vesztegetesMegelőztél, most akartam betenni ide. Kétszer olvastam el, nem akartam hinni a szememnek. Völner elég nagy hal.
Balfasz.
csipkelli
nagylaza
Ezzel most a Hernádi család járhat jól. Ugye Esztergomban már 10 éve három Fidesz van: a régi Meggyes Tamás féle vonal (helyi balfaszok), Völner és társai (az országos játékosok) és a Hernádi család (jelenleg a polgármester is innen van). Ezzel, hogy Pál kiesik a rendszerből, eldőlhet egy időre a térség.
Arról ne is beszéljünk, hogy eléggé Fidesz felé hajló, már-már fix befutó körzet hullik valaki ölébe.
Gyurma Pappa
Amúgy véletlen, de Völlner volt akire szubdelegálva volt a Pegazus engedélyezés.
Amadeus
Plusz sztem valid az a scenario h a Schadl elleni vád nem áll meg úgy ha nem keverik bele Völnert.
empty taxi
A kérdés az, hogy mit csinált ő és/vagy Völner, amiért ez jött. Mert nem mindenkit visznek el a terminálból és raknak őrizetbe az is biztos.
Kurva kemény.
Amadeus
Bár eddig hivatalosan az NVSZ nem volt érintett az ügyben, szal ez még akár véletlen egybeesés is lehet.
empty taxi
több mint 4 éve
Ez ugye tegnapi: 444.hu/2021/12/06/pinter-sandor-a-korrupcio-elleni-fellepesben-a-belugyminiszterium-elkotelezettsege-toretlenÚgy képzeld el, hogy van egy irodaház a 2-ben, ahol egymás mellett, alatt vannak a végrehajtó irodák (szó szerint én is jártam ott). Ez az a hely, amit a KNyF felforgatott most.Varga Judit arra kínosan ügyel h szinte minden aláírási jogkörét ledelegálja, a Pegasus talán túlzás h csepp a tengerben, de nem több mint egy medencényi víz.Mondtam, hogy szép ügy lesz.Ja, csak ha főnök engedélye nélkül okoskodik, az könnyen így jár.telex.hu/belfold/2021/12/07/volner-pal-legfobb-ugyeszseg-mentelmi-jog-vegrehajto-hivatali-vesztegetesMegelőztél, most akartam betenni ide. Kétszer olvastam el, nem akartam hinni a szememnek. Völner elég nagy hal.
Balfasz.
csipkelli
nagylaza
Gyurma Pappa
Amadeus
empty taxi
Kurva kemény.
Amadeus
Bár eddig hivatalosan az NVSZ nem volt érintett az ügyben, szal ez még akár véletlen egybeesés is lehet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ez csak egy telexes cikk, amirol a Volner megmondta, hogy hazudik igy ne higgyetek el. amugy siman el tudom kepzelni h Pali ahogy irt ala mindent Judit helyett rajott, hogy ez a payrollja felett van igy kiegeszitette.Úgy képzeld el, hogy van egy irodaház a 2-ben, ahol egymás mellett, alatt vannak a végrehajtó irodák (szó szerint én is jártam ott). Ez az a hely, amit a KNyF felforgatott most.Varga Judit arra kínosan ügyel h szinte minden aláírási jogkörét ledelegálja, a Pegasus talán túlzás h csepp a tengerben, de nem több mint egy medencényi víz.Mondtam, hogy szép ügy lesz.Ja, csak ha főnök engedélye nélkül okoskodik, az könnyen így jár.telex.hu/belfold/2021/12/07/volner-pal-legfobb-ugyeszseg-mentelmi-jog-vegrehajto-hivatali-vesztegetesMegelőztél, most akartam betenni ide. Kétszer olvastam el, nem akartam hinni a szememnek. Völner elég nagy hal.
Balfasz.
csipkelli
nagylaza
Gyurma Pappa
Amadeus
empty taxi
Kurva kemény.
Amadeus
több mint 4 éve
Úgy képzeld el, hogy van egy irodaház a 2-ben, ahol egymás mellett, alatt vannak a végrehajtó irodák (szó szerint én is jártam ott). Ez az a hely, amit a KNyF felforgatott most.Varga Judit arra kínosan ügyel h szinte minden aláírási jogkörét ledelegálja, a Pegasus talán túlzás h csepp a tengerben, de nem több mint egy medencényi víz.Mondtam, hogy szép ügy lesz.Ja, csak ha főnök engedélye nélkül okoskodik, az könnyen így jár.telex.hu/belfold/2021/12/07/volner-pal-legfobb-ugyeszseg-mentelmi-jog-vegrehajto-hivatali-vesztegetesMegelőztél, most akartam betenni ide. Kétszer olvastam el, nem akartam hinni a szememnek. Völner elég nagy hal.
Balfasz.
csipkelli
nagylaza
Gyurma Pappa
Amadeus
empty taxi
Kurva kemény.
több mint 4 éve
Varga Judit arra kínosan ügyel h szinte minden aláírási jogkörét ledelegálja, a Pegasus talán túlzás h csepp a tengerben, de nem több mint egy medencényi víz.Mondtam, hogy szép ügy lesz.Ja, csak ha főnök engedélye nélkül okoskodik, az könnyen így jár.telex.hu/belfold/2021/12/07/volner-pal-legfobb-ugyeszseg-mentelmi-jog-vegrehajto-hivatali-vesztegetesMegelőztél, most akartam betenni ide. Kétszer olvastam el, nem akartam hinni a szememnek. Völner elég nagy hal.
Balfasz.
csipkelli
nagylaza
Gyurma Pappa
Amadeus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Pont az jutott eszembe, hogy lendületből meg azt is a nyakába varrjak, hogy saját szakállára intézte és senki nem tudott róla a kormányból 😊Mondtam, hogy szép ügy lesz.Ja, csak ha főnök engedélye nélkül okoskodik, az könnyen így jár.telex.hu/belfold/2021/12/07/volner-pal-legfobb-ugyeszseg-mentelmi-jog-vegrehajto-hivatali-vesztegetesMegelőztél, most akartam betenni ide. Kétszer olvastam el, nem akartam hinni a szememnek. Völner elég nagy hal.
Balfasz.
csipkelli
nagylaza
Gyurma Pappa
Amadeus
több mint 4 éve
Ooo, jönnek a rituális emberáldozatok, hogy lehessen mutogatni a választások előtt, hogy Polt Petike milyen kemény, és hogy a rendszer hogy kiveti magából a korrupt nepnyuzokat 😊Igen, de eddig vidéki kiskirályokat vetettek oda koncnak. (Olyanokat, akik a helyi fideszes bázisnak is csípték a szemét.) Völner más kategória.
somoskovig
Ja, csak ha főnök engedélye nélkül okoskodik, az könnyen így jár.Akadt már néhány hasonló - különböző okokból kényelmetlenné vált - figura, OV szép csendben parkolópályára tette őket. Ez most a nyilvánosság előtt zajlik, amit egyelőre nem tudok mire vélni.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Mondtam, hogy szép ügy lesz.Ja, csak ha főnök engedélye nélkül okoskodik, az könnyen így jár.telex.hu/belfold/2021/12/07/volner-pal-legfobb-ugyeszseg-mentelmi-jog-vegrehajto-hivatali-vesztegetesMegelőztél, most akartam betenni ide. Kétszer olvastam el, nem akartam hinni a szememnek. Völner elég nagy hal.
Balfasz.
csipkelli
nagylaza
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Ja, csak ha főnök engedélye nélkül okoskodik, az könnyen így jár.telex.hu/belfold/2021/12/07/volner-pal-legfobb-ugyeszseg-mentelmi-jog-vegrehajto-hivatali-vesztegetesMegelőztél, most akartam betenni ide. Kétszer olvastam el, nem akartam hinni a szememnek. Völner elég nagy hal.
Balfasz.
csipkelli
nagylaza

több mint 4 éve
Ooo, jönnek a rituális emberáldozatok, hogy lehessen mutogatni a választások előtt, hogy Polt Petike milyen kemény, és hogy a rendszer hogy kiveti magából a korrupt nepnyuzokat 😊telex.hu/belfold/2021/12/07/volner-pal-legfobb-ugyeszseg-mentelmi-jog-vegrehajto-hivatali-vesztegetesMegelőztél, most akartam betenni ide. Kétszer olvastam el, nem akartam hinni a szememnek. Völner elég nagy hal.
Balfasz.
csipkelli
nagylaza
több mint 4 éve
Alamizsna.telex.hu/belfold/2021/12/07/volner-pal-legfobb-ugyeszseg-mentelmi-jog-vegrehajto-hivatali-vesztegetesMegelőztél, most akartam betenni ide. Kétszer olvastam el, nem akartam hinni a szememnek. Völner elég nagy hal.
Balfasz.
csipkelli
nagylaza
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/12/07/volner-pal-legfobb-ugyeszseg-mentelmi-jog-vegrehajto-hivatali-vesztegetesMegelőztél, most akartam betenni ide. Kétszer olvastam el, nem akartam hinni a szememnek. Völner elég nagy hal.
Balfasz.
csipkelli