Politika

64 feliratkozó

több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Márki-Zay Péter: “Aki az ígéretekre figyel, az szavazzon a Kétfarkú Kutya Pártra”
Ezt megmosolyogtam 😊
Klárika cerkája ma igen vastagon fogott…
több mint 4 éve
altoreg79 Pittsburgh Steelers 64
Ki nyert ma?
nagylaza
szíjjártó
Negritis
A nagyotmondó versenyt Klárika, amúgy szerintem MZP.
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 355 — beers & Packers
Ki nyert ma?
nagylaza
szíjjártó
Negritis
És Lölő, tudom.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 692 — The Mathematician
Ki nyert ma?
nagylaza
szíjjártó

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 355 — beers & Packers
Ki nyert ma?
több mint 4 éve
altoreg79 Pittsburgh Steelers 64
Részlet a T/17282. számú törvényjavaslatból
Az Országgyűlésről szóló 2012. évi XXXVI. törvény 61/A. § (1) bekezdése a következő i)–k) ponttal egészül ki:
(A képviselők kétharmadának szavazata szükséges)
„i) a legfőbb ügyész megbízatása – a legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak
jogállásáról és az ügyészi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV. törvény 22. § (1) bekezdés b) pontja szerinti – megszűnésének kimondásához a legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az ügyészi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV. törvény 23. § (2) bekezdésében foglalt esetben, illetve a legfőbb ügyész megbízatása – a legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az ügyészi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV. törvény 22. § (1) bekezdés g) pontja szerinti – megszűnésének kimondásához a legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az ügyészi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV. törvény 23. § (7) bekezdésében foglalt esetben,
j) az alapvető jogok biztosa megbízatása – az alapvető jogok biztosáról szóló 2011. évi CXI. törvény 16. § (1) bekezdés d)–g) pontja szerinti – megszűnésének kimondásához az alapvető jogok biztosáról szóló 2011. évi CXI. törvény 16. § (2) bekezdésében foglalt esetben,
k) az alapvető jogok biztosa helyettesének megbízatása – az alapvető jogok biztosáról szóló 2011. évi CXI. törvény 17. § (1) bekezdés d)–g) pontja szerinti – megszűnésének kimondásához az alapvető jogok biztosáról szóló 2011. évi CXI. törvény 17. § (2) bekezdésében foglalt esetben.”

Ezt gyorsan elintézték 😀
Klaci79
Ezt küld el Klárikának is!
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 941
Részlet a T/17282. számú törvényjavaslatból
Az Országgyűlésről szóló 2012. évi XXXVI. törvény 61/A. § (1) bekezdése a következő i)–k) ponttal egészül ki:
(A képviselők kétharmadának szavazata szükséges)
„i) a legfőbb ügyész megbízatása – a legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak
jogállásáról és az ügyészi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV. törvény 22. § (1) bekezdés b) pontja szerinti – megszűnésének kimondásához a legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az ügyészi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV. törvény 23. § (2) bekezdésében foglalt esetben, illetve a legfőbb ügyész megbízatása – a legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az ügyészi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV. törvény 22. § (1) bekezdés g) pontja szerinti – megszűnésének kimondásához a legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az ügyészi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV. törvény 23. § (7) bekezdésében foglalt esetben,
j) az alapvető jogok biztosa megbízatása – az alapvető jogok biztosáról szóló 2011. évi CXI. törvény 16. § (1) bekezdés d)–g) pontja szerinti – megszűnésének kimondásához az alapvető jogok biztosáról szóló 2011. évi CXI. törvény 16. § (2) bekezdésében foglalt esetben,
k) az alapvető jogok biztosa helyettesének megbízatása – az alapvető jogok biztosáról szóló 2011. évi CXI. törvény 17. § (1) bekezdés d)–g) pontja szerinti – megszűnésének kimondásához az alapvető jogok biztosáról szóló 2011. évi CXI. törvény 17. § (2) bekezdésében foglalt esetben.”

Ezt gyorsan elintézték 😀
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 407
Valaki szólhatna MzP-nek, hogy rossz kommunikációs stratégia minden második Dobrev mondatra azt mondani, hogy “egyetértek” 😊
MC12
Pedig dobtev bólogat végig amíg Peti beszél. Feri ideges kész este emiatt.
ozibozi
Igen, a bólogatás se okos dolog. Dehát ezek tanulható, gyakorolható dolgok, csak nagyjaink nem szeretnek ilyesmivel foglalkozni.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 991
Én tudom, hogy ugyanolyan gyökér vagyok, mint Gruden, de valahányszor ránézek Klárára, az jut eszembe, hogy vajon ki tudna-e ütni egy ütésből?
Szokol
Ki
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 385 — Steelers fan
Én tudom, hogy ugyanolyan gyökér vagyok, mint Gruden, de valahányszor ránézek Klárára, az jut eszembe, hogy vajon ki tudna-e ütni egy ütésből?
több mint 4 éve
Skrabski Fruzsina kár hogy nem Feriről kérdez.
csipkelli
Skrabski Fruzsina még Biszku Bélától se tudott normálisat kérdezni.
Sobri Jóska
A Facebook oldalára ha rámész szembejön az ostobaság.
több mint 4 éve
Valaki szólhatna MzP-nek, hogy rossz kommunikációs stratégia minden második Dobrev mondatra azt mondani, hogy “egyetértek” 😊
MC12
Pedig Dobrev bólogat végig amíg Peti beszél. Feri ideges kész este emiatt.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 207 — #NoStress
csipkelli
Skrabski Fruzsina még Biszku Bélától se tudott normálisat kérdezni.

több mint 4 éve
Női kvóta. 😀😀 MZP talán rokonszenvesebb, de szerintem Dobrev erősebb ezen a vitán.
balintbaba
Szerintem nincs ember aki ez alapján adja le szavazatát, vagyis alapvetően tök mindegy ki az erősebb, annyi a lényeg, hogy ne mondjanak olyat, ami katasztrófális.

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 407

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
több mint 4 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 239 — Big Dick Nick
Női kvóta. 😀😀 MZP talán rokonszenvesebb, de szerintem Dobrev erősebb ezen a vitán.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Uncsi lett a második fele... 😕
Szokol
Ja, nekiálltak szakmázgatni az anyázás helyett.

több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 385 — Steelers fan
Uncsi lett a második fele... 😕
több mint 4 éve
Hát… Klára lassan hoz egy 2006-os Orbánt. Modoros, kellemetlen, tanárnénis - tuti hogy Olga készítette fel.
MC12
Ez jön be azoknál az időseknél, akik választásokat döntenek el.
A fiataloknál nyilván nem, de se Orbán, se Dobrev nem hozzájuk beszél.

Amúgy nagyon bejön ez az előválasztásosdi, őszintén szórakoztató.
Remélem, hogy jövőre a Fidesz is beleáll, vitákon vesznek részt, megy majd érdemben a hirig, csudajó lenne.
Sobri Jóska
Így! Mit kell finnyáskodni, jogászkodni stb.

Íme: jotunder megírta  orulunkvincent.blog.hu/2021/10/09/a_budapesti_liberalis_ertelmiseg_rovid_tundoklese_es_hosszu_bukasa
Gyurma Pappa
Ez jó kis szösszenet.
Ez a mondat nagyon okos és találó:
"Aztán jött Mr Two Third, aki a saját értelmiségét is kiröhögte, nemhogy a másét. "

több mint 4 éve
Ennek a vitának az M1-en kellene most mennie. Ebben benne van minden /is/
Ha csak ezt az apróságot nézzük, már bárki jobb mint zorbàn, mert nála ennyi sikerült 12 év alatt.
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 584 — zászló zászló szív
Hát… Klára lassan hoz egy 2006-os Orbánt. Modoros, kellemetlen, tanárnénis - tuti hogy Olga készítette fel.
MC12

Remélem, hogy jövőre a Fidesz is beleáll, vitákon vesznek részt, megy majd érdemben a hirig, csudajó lenne.
Sobri Jóska
Így! Mit kell finnyáskodni, jogászkodni stb.

Íme: jotunder megírta  orulunkvincent.blog.hu/2021/10/09/a_budapesti_liberalis_ertelmiseg_rovid_tundoklese_es_hosszu_bukasa

több mint 4 éve
Klári néni adót csökkent, fizetést emel. Engem megvett, plusz ez a kedélyes mosolya is. 😊
Mr.Breaker
Megértelek, innentől már csak jól járhatunk, Orbán, Dobrev, MZP, egyik jobb, mint a másik. 😊

több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 934
Klári néni adót csökkent, fizetést emel. Engem megvett, plusz ez a kedélyes mosolya is. 😊
több mint 4 éve
MC12

Sobri Jóska
Szerintem választókerületi szinten biztos lesz rá példa, ahol a jobb képességű Fideszesek ki fognak állni, sőt ők keresik a vitát. Ott van mit mutogatni, és villogni vele az elmúlt x évvel. Országos szinten már nehéz lesz.
Nagyon elkényelmesedtek az elmúlt években. Ha megnézed Hollikot, én éreztem szarul magam, annyira nem tud semmit mondani.

www.youtube.com/watch?v=9TRBIAL3f7A
Nomac
Írtam korábban, szerintem még Orbán is vitázni fog.
Vagyon, család biztonságban, és tuti élvezni akarja ő is a következő kampányt.