Politika

46 feliratkozó

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Olga egyre több faszságot beszél.
Amadeus
Csak Tarlós lesz belőle ? 😀
Toca
otthonmaradás lesz belőle.

Minden esetre meghallgattam mind3 ellenzéki polgármester-jelölt-jelöltet és elborzasztó amit produkálnak. Ingyen bkv 18 alatt, meg 65 felett, meg lízingelt e-buszok, meg 5 perc alatt eü ellátás meg OGY hatáskörbe belepofázás. Csak kapkodom a fejemet. KariGeri sem tud kushadni a parkolásos, korrupciós balhé után. Elképesztő.
Amadeus
De mit vártál?
Azt nem mondhatják, hogy pár hangsúlyt persze lehetne máshova tenni, de Tarlós és csapata a lehetőségekhez képest pragmatikusan, jól, hatékonyan dolgozik. Mert lehet orbángecizni meg mocskosfideszezni, de ami Budapesten történik, az előtt le a kalappal, pláne Demszky elbaszott, elfecsérelt 20 éve után, és pláne a szűkre szabott lehetőségek közepette.
A főváros éves bevétele kb. 350 milliárd, O1Ga meg elígérgetett vagy négyszer ennyit. Ha lenne ingyensör és örökélet, akkor akár kutyapárti is lehetne.

több mint 5 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Amadeus
Toca
otthonmaradás lesz belőle.

Minden esetre meghallgattam mind3 ellenzéki polgármester-jelölt-jelöltet és elborzasztó amit produkálnak. Ingyen bkv 18 alatt, meg 65 felett, meg lízingelt e-buszok, meg 5 perc alatt eü ellátás meg OGY hatáskörbe belepofázás. Csak kapkodom a fejemet. KariGeri sem tud kushadni a parkolásos, korrupciós balhé után. Elképesztő.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Amadeus
Csak nem kiderült, hogy okosnak tűnően kérdezni jóval egyszerűbb mint hasonlóan válaszolni....

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 780 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amadeus
Toca
Hülyék, van egy jól dolgozó, elismert kerületi polgármesterük a 19. kerületben. Ahelyett, hogy őt futtatnák...... Bár neki meg van annyi esze, hogy nem vállalja el.
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 19 381 — Vikings fan
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Rodaron New York Giants 2 080
 444.hu/2019/06/23/a-rendszervaltas-utani-legnagyobb-tuntetest-tartottak-pragaban-miutan-kiderult-hogy-unios-penzek-jutottak-a-miniszterelnok-kornyezetehez
Vrij6
egy Vitya itt is megszervezné, ha ő lenne ellenzékben, csak hát van egy apró bibi...
slowmotion
Itt akkor lenne tüntetés, ha az derülne ki, hogy nem oda kerültek a pénzek.

Mondjuk arra is kíváncsi vagyok, hogy a közmédiában bárhol megemlítik-e a tüntetést és az okát.
gabokocka
Imádom a cseheket, de mielőtt elkezdenénk őket hozsannázni, érdemes megemlíteni, hogy '17-ben az ANO Babiš vezetésével úgy nyerte meg a választásokat, hogy a személye ellen az európai uniós támogatásokkal való visszaélés gyanúja miatti eljárás már folyamatban volt és erről mindenki tudott.
Bár a csehek mindig is kicsit különcök voltak. Náluk mai napig megmaradt (kisebb-nagyobb változásokkal) a hivatalos kommunista párt és a '17 előtt rendre masszívan 10% felett teljesítettek (jelenleg olyan 7-8%-on állnak).
Tito05
Azért azt tegyük hozzá, hogy Csehország más leves mint mi (ügynökakták, volt komcsik a Parlamentben), mert 89-ben konkrétan, 20-30 évre eltiltották a politikától mindenkit, akinek bármilyen köze volt a komcsi rendszerhez. Ott azért letisztították a terepet, de nyilván a 40 évnyi gondolkodást nehéz ott is kiverni a fejekből.
több mint 5 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 630 — Bears fan
 444.hu/2019/06/23/a-rendszervaltas-utani-legnagyobb-tuntetest-tartottak-pragaban-miutan-kiderult-hogy-unios-penzek-jutottak-a-miniszterelnok-kornyezetehez
Vrij6
egy Vitya itt is megszervezné, ha ő lenne ellenzékben, csak hát van egy apró bibi...
slowmotion

Mondjuk arra is kíváncsi vagyok, hogy a közmédiában bárhol megemlítik-e a tüntetést és az okát.
gabokocka
Imádom a cseheket, de mielőtt elkezdenénk őket hozsannázni, érdemes megemlíteni, hogy '17-ben az ANO Babiš vezetésével úgy nyerte meg a választásokat, hogy a személye ellen az európai uniós támogatásokkal való visszaélés gyanúja miatti eljárás már folyamatban volt és erről mindenki tudott.
Bár a csehek mindig is kicsit különcök voltak. Náluk mai napig megmaradt (kisebb-nagyobb változásokkal) a hivatalos kommunista párt és a '17 előtt rendre masszívan 10% felett teljesítettek (jelenleg olyan 7-8%-on állnak).
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 484 — Keep pounding
Amúgy imádom a hírekeresőt, tök jó, hogy ugyanazt a dolgot hányféleképp lehet tálalni 😁

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Vrij6
slowmotion

gabokocka
Simán.
Hozzátéve, hogy szerencsére nálunk ilyen nem történhet, csak ha Gyurcsány lenne a miniszterelnök.

több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 484 — Keep pounding
Vrij6
slowmotion

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 660 — Cowboys fan
Vrij6
több mint 5 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 465 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
Közben Trampli mégsem robbantotta ki a 3. vh-t. Nobel Béke díjat neki!
NB2
Ha Obama megkapta elnöksége második hetében, Trumpnak is kijárna már legalább 3.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 780 — Így remélem megfelelek nektek.....
Anucikád a megalapozatlan az, illetve túlságosan is megalapozott lett, hogy megszülettél.....már bocsánat

index.hu/belfold/2019/06/22/romania_magyarorszag_osszetartozas_eve/

Nem vagyok egy "mélymagyar" és időnként erős kritikával nézem a Fidesz határon túliak felé lévő gesztusait, de azért na...sztem támogassuk Románia és Moldova egyesülését (ami felmerült mostanában), cserébe Erdély kerüljön vissza vagy legyen autonómiába, és akkor nagyjából rendben lennék, mindenki a helyére kerülne.
több mint 5 éve
britek csak kihozzák h penge boris legyen az elnök 😀
Negritis
Hajrá 😀 Ő kell nekik 😛

index.hu/kulfold/2019/06/21/boris_johnson_ugy_osszeveszett_a_baratnojevel_hogy_riasztottak_a_rendoroket/
több mint 5 éve
Nagyon szomorú, hogy 1000 forinttal meg lehet venni embereket.
Hanni
ez így is 1000 ft al több , mint amit az "ellenzék" ad.
btw a leendő ellenzéki jelölt miért nem osztogat a lentiek mellé még két zsák krumplit?
gordon
mert az önkormányzat neki nem állja a költségeket. plusz drága a krumpli.
slowmotion
értem én de ameddig az ellenzék nem jön rá, hogy tisztességgel és erkölccsel nem fognak háborút nyerni addig ez lesz...
gordon
kérdés hogy ha belemennek ugyanabba a szar dobálásba akkor van-e értelme hogy ők nyerjenek?
Negritis
"A cél szentesíti az eszközt"
gordon
de a kérdés: miből? honnan szereznének pénzt erre? és ez egyetlen kerület, máshol is simán meg tudja ezt csinálni a kormánypárti önkormányzat, ha tudják, majd állambácsi valahogy kipótolja a lyukat a büdzsében. ellenzékből ezt azért nem ilyen egyszerű megcsinálni, mert
1, sok pénz kellene hozzá
2, ha összejönne is a sok pénz, 110 százalékos pontossággal kell papírozni, de még úgy is rábasznak, mert
3, jön az ÁSZ, és megbassza őket.

ezzel szemben a másik oldalnak ez úgy néz ki, hogy
1, van pénz lóvéra, de ha nincs is, majd lesz
2, lehet okosba' papírozni a haveroknak, esetleg majd itt-ott szólnak a nyomozgató hatóságoknak, hogy ennyire keményen ne dolgozzanak
3, az ÁSZ meg úgyis előre köszön, ha narancsszínt lát.
slowmotion
Olvashatod, “A készlet erejéig”. Párszáz csomagot össze tudnak dobni ők is, az egész marketingje előtte/utána ugyanaz, mint az önkorisé.
Sőt! Ha ügyesek, ők annak “is” adnak, akiknek az önkoriéből nem jutott, és ezt kommunikálják lokális felületeiken.
Nem a pénz, hanem az ötlet, innováció, szorgalom, kitartás hiányzik az ellenzéknél.

több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Hanni
Gyakran ölnek emberek ennyiért....(de ez inkabb csaj zárójel)
És hát mindenkinek megvan a maga ára nekik ennyi...
Amúgy több mint a semmi amiit a másik oldalról várhat?
Hát igen...sajnos hülye lenne kihagyni...

Szerkesztette: yooker
több mint 5 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 920
komoly
eaglesmcnabb
Az.
Az önkormányzatok egy része MINDEN évben osztogat ehhez hasonló csomagot.
Mi ezzel a gond?

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 205 — The Mathematician
britek csak kihozzák h penge boris legyen az elnök 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 660 — Cowboys fan
Hanni
btw a leendő ellenzéki jelölt miért nem osztogat a lentiek mellé még két zsák krumplit?
gordon
slowmotion
értem én de ameddig az ellenzék nem jön rá, hogy tisztességgel és erkölccsel nem fognak háborút nyerni addig ez lesz...
gordon
kérdés hogy ha belemennek ugyanabba a szar dobálásba akkor van-e értelme hogy ők nyerjenek?
Negritis
gordon
de a kérdés: miből? honnan szereznének pénzt erre? és ez egyetlen kerület, máshol is simán meg tudja ezt csinálni a kormánypárti önkormányzat, ha tudják, majd állambácsi valahogy kipótolja a lyukat a büdzsében. ellenzékből ezt azért nem ilyen egyszerű megcsinálni, mert
1, sok pénz kellene hozzá
2, ha összejönne is a sok pénz, 110 százalékos pontossággal kell papírozni, de még úgy is rábasznak, mert
3, jön az ÁSZ, és megbassza őket.

ezzel szemben a másik oldalnak ez úgy néz ki, hogy
1, van pénz lóvéra, de ha nincs is, majd lesz
2, lehet okosba' papírozni a haveroknak, esetleg majd itt-ott szólnak a nyomozgató hatóságoknak, hogy ennyire keményen ne dolgozzanak
3, az ÁSZ meg úgyis előre köszön, ha narancsszínt lát.
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Hanni
gordon
slowmotion
gordon
Negritis
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 205 — The Mathematician
Hanni
gordon
slowmotion
gordon

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 24 956 — nabege2@yahoo.com
Hanni
gordon
slowmotion
gordon
de ha ők csinálják, akkor meg m1dunadunaworldhirtvechotvtv2 és a netes portálok naponta 24x elharsogják, hogy krumplival vesz szavazatokat az ellenzék
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Hanni
gordon
slowmotion