Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
FGyA szerint nem indokolt a lemondásaFGYA-nak sikerült az igen előkelő ötödik helyen végeznie, ugyanakkor a többiek csak az utolsó előtti helyek valamelyikét tudták elfoglalni.
Amadeus
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
FGyA szerint nem indokolt a lemondásaEgy következmények nélküli országban miért is lenne?
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
FGyA szerint nem indokolt a lemondása
több mint 4 éve
Folyamatosan ezt mondja. Gyorsan rákerestem, még augusztusban is volt ilyen nyilatkozata. Annyiban árnyalta a képet, hogy az OGY-be kerülve kívülről támogatnák a kormányt, ha az ellenzék győzne.Elég beleolvasni az itteni hsz-okba, és már meg is dőlt Kovács Gergő állítása, jelesül az, hogy a kutyák nem gyengítik az ellenzéket, mert az MKKP-ra csak olyanok szavaznak, akik máskülönben sose szavaznának a "mostani ellenzékre".Ezt most mondta vagy még korábban, a civil MZP nagyobb szerepvállalása előtt?
nagylaza
r.baggio
több mint 4 éve
tehát akkor az első 3 helyezett:
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Elég beleolvasni az itteni hsz-okba, és már meg is dőlt Kovács Gergő állítása, jelesül az, hogy a kutyák nem gyengítik az ellenzéket, mert az MKKP-ra csak olyanok szavaznak, akik máskülönben sose szavaznának a "mostani ellenzékre".Ezt most mondta vagy még korábban, a civil MZP nagyobb szerepvállalása előtt?
nagylaza

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Elég beleolvasni az itteni hsz-okba, és már meg is dőlt Kovács Gergő állítása, jelesül az, hogy a kutyák nem gyengítik az ellenzéket, mert az MKKP-ra csak olyanok szavaznak, akik máskülönben sose szavaznának a "mostani ellenzékre".
több mint 4 éve
A körzeti eredményeket is nézve pedig bízom benne, hogy Karácsony stábja is felismeri, hogy választást Orbán ellen MZP nagyobb eséllyel nyerne, mert utóbbi vidéken is eladható figura, előbbit megeszi reggelire azon a terepen kedves szeretett vezetőnk. Persze olyan óriási reménységem nincs ebben, csak hataloméhes politikusokról beszélünk, és akkor még ott van a háttérben meghúzódó gyurcsány szál is
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Itt azért elég sok (és országosan is szerencsére) MZP szavazó van, de azért arra kiváncsi lennék, hogy egy MZP visszalépés esetén, KG szavazás lenne, vagy inkább senki?Én már korábban leírtam a véleményem...-1 szavazat
Én KG szavazóként visszalépés esetén simán MZP, bár arra is kíváncsi lennék, ha már így együtt vagyunk, hogy a többiek hogyan vélekednek erről?
Klaci79
több mint 4 éve
Így-ígyHa Karácsony miniszterelnök lesz, akkor főpolgármester-választás következik, ha jól gondolom.Két év múlva, 5 évre választják a önkormányzatokatKarigeri elleni érv, ami nem új nóvum ugyan, de kevés szó esik róla: ha ő lesz a hivatalos miniszterelnök-jelölt (pláne: miniszterelnök), akkor beindul a baszakodás a főpolgármesterség körül. Szóval, marad MZP.😊Az mondjuk nagyjából elképzelhetetlen, hogy országosan nyer az ellenzék, majd
nagylazapár hónapmúlva bukja Budapestet. Bár Falus Ferenc szabad lesz.
csipkelli
Gyurma Pappa
csipkelli
Én korábban azt is elképzelhetetlennek tartottam, hogy KG-re szavazzak, de nagyon-nagy szívfájdalommal talán képes lennék rá voksolni, ha tényleg nincs más alternatíva (bár jelenleg inkább az mkkp felé húzok, még meglátom hogy menedzselik a következő kört). Dobrev és a dk-s nyugdíjaskommandó számomra nem az

---
több mint 4 éve
Nem állítottam, hogy az történik majd, amit szeretnék. Eredetileg arra tippeltem, hogy a második körben Karácsony lesz a befutó.Karigeri elleni érv, ami nem új nóvum ugyan, de kevés szó esik róla: ha ő lesz a hivatalos miniszterelnök-jelölt (pláne: miniszterelnök), akkor beindul a baszakodás a főpolgármesterség körül. Szóval, marad MZP.😊Ez az egy bizodalmam, illetve hogy a jobbik es a momentum inkabb mzp-t tamogatna. De csak 5% eselyt adok ennek, szoval jo esellyel marad az orr befogva karigerire valo szavazas.
nagylaza
gabokocka
több mint 4 éve
Ohh shit, teljesen igazad van. Nem fogtam fel a kontextust elsőre.Ha Karácsony miniszterelnök lesz, akkor főpolgármester-választás következik, ha jól gondolom.Két év múlva, 5 évre választják a önkormányzatokatKarigeri elleni érv, ami nem új nóvum ugyan, de kevés szó esik róla: ha ő lesz a hivatalos miniszterelnök-jelölt (pláne: miniszterelnök), akkor beindul a baszakodás a főpolgármesterség körül. Szóval, marad MZP.😊Az mondjuk nagyjából elképzelhetetlen, hogy országosan nyer az ellenzék, majd
csipkelli
Gyurma Pappa
csipkelli
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Ha Karácsony miniszterelnök lesz, akkor főpolgármester-választás következik, ha jól gondolom.Két év múlva, 5 évre választják a önkormányzatokatKarigeri elleni érv, ami nem új nóvum ugyan, de kevés szó esik róla: ha ő lesz a hivatalos miniszterelnök-jelölt (pláne: miniszterelnök), akkor beindul a baszakodás a főpolgármesterség körül. Szóval, marad MZP.😊Az mondjuk nagyjából elképzelhetetlen, hogy országosan nyer az ellenzék, majd
csipkelli
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Egyébként: nekem kifejezetten kedvemre van az előválasztás. Nem csak meglepően sokan, hanem - ahogyan az eredményeket nézem - tudatosan is szavaztak, és nem a pártlogika dominált.
több mint 4 éve
Karigeri elleni érv, ami nem új nóvum ugyan, de kevés szó esik róla: ha ő lesz a hivatalos miniszterelnök-jelölt (pláne: miniszterelnök), akkor beindul a baszakodás a főpolgármesterség körül. Szóval, marad MZP.😊Ez az egy bizodalmam, illetve hogy a jobbik es a momentum inkabb mzp-t tamogatna. De csak 5% eselyt adok ennek, szoval jo esellyel marad az orr befogva karigerire valo szavazas.
nagylaza
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Két év múlva, 5 évre választják a önkormányzatokatKarigeri elleni érv, ami nem új nóvum ugyan, de kevés szó esik róla: ha ő lesz a hivatalos miniszterelnök-jelölt (pláne: miniszterelnök), akkor beindul a baszakodás a főpolgármesterség körül. Szóval, marad MZP.😊Az mondjuk nagyjából elképzelhetetlen, hogy országosan nyer az ellenzék, majd
csipkelli

több mint 4 éve
Nem arra gondoltam, hogy elbukja Bp-et, hanem arra, hogy egy újabb súlyos belső konfliktussal bővül az "ellenzéki együttműködés". Pedig a reménybeli kormányváltás esetén konfliktusokból amúgy is lesz éppen elegendő, ha jönnek a koalíciós egyeztetések.Karigeri elleni érv, ami nem új nóvum ugyan, de kevés szó esik róla: ha ő lesz a hivatalos miniszterelnök-jelölt (pláne: miniszterelnök), akkor beindul a baszakodás a főpolgármesterség körül. Szóval, marad MZP.😊Az mondjuk nagyjából elképzelhetetlen, hogy országosan nyer az ellenzék, majd pár hónap múlva bukja Budapestet. Bár Falus Ferenc szabad lesz.
nagylaza
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Karigeri elleni érv, ami nem új nóvum ugyan, de kevés szó esik róla: ha ő lesz a hivatalos miniszterelnök-jelölt (pláne: miniszterelnök), akkor beindul a baszakodás a főpolgármesterség körül. Szóval, marad MZP.😊Az mondjuk nagyjából elképzelhetetlen, hogy országosan nyer az ellenzék, majd pár hónap múlva bukja Budapestet. Bár Falus Ferenc szabad lesz.
nagylaza
több mint 4 éve
Ha nem muszáj, én a Dobrevet elkerülném, nyilván. De szívfájdalom nélkül szavazok MZP-ra is, KariGeri sem a szívem csücske, még ha a Párbeszéd programja is van a legközelebb az általam preferált politikai gondolatokhoz.

több mint 4 éve
Karigeri elleni érv, ami nem új nóvum ugyan, de kevés szó esik róla: ha ő lesz a hivatalos miniszterelnök-jelölt (pláne: miniszterelnök), akkor beindul a baszakodás a főpolgármesterség körül. Szóval, marad MZP.😊
több mint 4 éve
Sztem ebbol a mezonybol a nagy tobbseg szamara dobrev az egyetlen elutasitott jelolt. Karigeri moge siman beallnak, plane ha mzp erre meg is keri a szavazoit.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Itt azért elég sok (és országosan is szerencsére) MZP szavazó van, de azért arra kiváncsi lennék, hogy egy MZP visszalépés esetén, KG szavazás lenne, vagy inkább senki?Nyilván ilyen esetben inkább KG, mint Dobrev. (Úgy, hogy KG sem a szívem csücske.)
Én KG szavazóként visszalépés esetén simán MZP, bár arra is kíváncsi lennék, ha már így együtt vagyunk, hogy a többiek hogyan vélekednek erről?
Klaci79
több mint 4 éve
Itt azért elég sok (és országosan is szerencsére) MZP szavazó van, de azért arra kiváncsi lennék, hogy egy MZP visszalépés esetén, KG szavazás lenne, vagy inkább senki?Bármit is gondolok egyik vagy másik jelöltről, elfogadom az előválasztás eredményét. Ha Dobrev, akkor Dobrev. Közben annak drukkolok, hogy ne ő nyerjen.
Klaci79
több mint 4 éve
Itt azért elég sok (és országosan is szerencsére) MZP szavazó van, de azért arra kiváncsi lennék, hogy egy MZP visszalépés esetén, KG szavazás lenne, vagy inkább senki?MZP szavazóként KG-re simán, ha az a tét hogy ne Dobrev nyerjen, ha ő fog nyerni, akkor megy a kutya pártra a voksom.
Klaci79
több mint 4 éve
Itt azért elég sok (és országosan is szerencsére) MZP szavazó van, de azért arra kiváncsi lennék, hogy egy MZP visszalépés esetén, KG szavazás lenne, vagy inkább senki?Én KG szavazóként visszalépés esetén simán MZP, bár arra is kíváncsi lennék, ha már így együtt vagyunk, hogy a többiek hogyan vélekednek erről?