Politika
46 feliratkozó
több mint 5 éve
ozibozi
17 220
viszont most a zsidók beidegesednek, és nyomnak egy szadeszes támogatást, ahogy szoktak
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Nem ismerem, így nem tudok mit mondani. Handó Tünde AB-ba buktatásán jót derültem viszont.AmadeusVarga Juditnak örülsz?
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Jóember, arról a városról beszélünk, ahol évtizedekig egy Demszky féle retardáltat választottak meg sorozatban. Eleve komolytalan, hogy nem bírtak felépíteni egy normális jelöltet, és mindig az ilyen Horváth Csaba féle töltelékemberekkel kellett Tarlósnak "versenyezni".alkalmatlan, de azok kerületi hatáskörök, abba nem szólhat bele."Karácsony Gergely: Nincs több politikai szarkavarásNem tudom...ha egy majom indulna Tarlós ellen akkor arra szavaznék. Semmit nem látok sajnos Budapesten mostanában, ami Tarlósnak lenne köszönhető és olyan haladás szaga lenne. Karácsony parkolásával jönnek, de mi van az összes többi belvárosi kerületben? Ehhez az egészhez csak asszisztál a Fidesznek és bár könnyen lehet, hogy más sem tudna jobban csinálni, de nagyon ráférne a városra már egy kis frissesség, mert csak élni és közlekedni nem lehet, de a bulinegyed kurvajo...
13 éve nem volt olyan választás, amely annyira kétesélyes lenne, mint az őszi önkormányzati választás Budapesten. Villáminterjú az előválasztás győztesével."
index cikk, és lead
omfg 2 esélyes?
tarlós
vaaagy
tarlós 😀
Negritis
Valaki már ráadásul megpiszkalhatna kicsit az “elit” 30-40ezer forintos alberleteit. És erre Tarlós tuti alkalmatlan.
Klaci79
inkább azt kellene megkérdezni tőle, hogy mi a helyzet a 3-as metróval (évek óta tart, elbaszott közbeszerzés volt a kocsikra), mi a helyzet a 4-6-ossal (szerintem nincs másik villamosvonal a világon, amit gyakorlatilag háromévente újraaszfaltoznak, mert egyszer nem bírják tisztességesen megcsinálni), meg ilyeneket.
slowmotion
Kiábrándult Fideszest ráindítani a NER alárendeltnek, ez a tuti recept. Mondjuk Vitézy-t például, akinek azért voltak anno jó elkézelései és tervei a BKK élén.
több mint 5 éve
Én most nem a megélhetés oldaláról néztem ezt, hanem a saját magáról alkotott önkép, a felelősségvállalás és a következmények előre látása felől.Pont a politika világában csodálkozol ezen? 😊 Lassan az az érzésem, hogy az a ritka, ha megvannak az általad említett erények, nem az, ha nincsenek. 😉
Mondhatni, felfele baktattam Maslow piramisán.
Sobri Jóska
Vajon megérte O1Gának 1 hónapnyi bohóckodásért feláldoznia a független újságírói képét, amit önmagárol sugallt sokáig?Ezzel viszont már én sem foglalkoznék, ha netán az az őrült ötletem támadna, hogy politikus legyek. Egy másfél pártrendszerben, ahol az "egy" párt pénzeli saját magát és tartja el az ellenzékének nagy részét is, nincs értelme már ezen problémázni. El van ez b*szva akkor is, ha nem indulsz meg akkor is ha igen, nincs különbség.
Vajon O1Ga tényleg elhitte, hogy majd ő vezeti a fővárost, vagy úgy véli, hogy lehet VágóIstván 2.0 Gyurcsány istállójában, és majd beül egy kerületi KT-be, vagy felkerül a DK 22-es ogy-i listájának mondjuk ötödik helyére?
Vajon felfogta e O1Ga, hogy a valóban független újságírótársadalomnak mennyit ártott ezzel az indulással, hisz ezek után a fideszmédia bárkire, aki magát függetlennek vallja könnyedén rámondhatja, hogy “ja most függetlennek mondod magad, de egy hónap múlva kiderül rólad is, hogy Gyurcsánybérenc vagy, ahogy Olgárol is kiderült!?”?
Sobri Jóska
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
alkalmatlan, de azok kerületi hatáskörök, abba nem szólhat bele."Karácsony Gergely: Nincs több politikai szarkavarásNem tudom...ha egy majom indulna Tarlós ellen akkor arra szavaznék. Semmit nem látok sajnos Budapesten mostanában, ami Tarlósnak lenne köszönhető és olyan haladás szaga lenne. Karácsony parkolásával jönnek, de mi van az összes többi belvárosi kerületben? Ehhez az egészhez csak asszisztál a Fidesznek és bár könnyen lehet, hogy más sem tudna jobban csinálni, de nagyon ráférne a városra már egy kis frissesség, mert csak élni és közlekedni nem lehet, de a bulinegyed kurvajo...
13 éve nem volt olyan választás, amely annyira kétesélyes lenne, mint az őszi önkormányzati választás Budapesten. Villáminterjú az előválasztás győztesével."
index cikk, és lead
omfg 2 esélyes?
tarlós
vaaagy
tarlós 😀
Negritis
Valaki már ráadásul megpiszkalhatna kicsit az “elit” 30-40ezer forintos alberleteit. És erre Tarlós tuti alkalmatlan.
Klaci79
inkább azt kellene megkérdezni tőle, hogy mi a helyzet a 3-as metróval (évek óta tart, elbaszott közbeszerzés volt a kocsikra), mi a helyzet a 4-6-ossal (szerintem nincs másik villamosvonal a világon, amit gyakorlatilag háromévente újraaszfaltoznak, mert egyszer nem bírják tisztességesen megcsinálni), meg ilyeneket.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
"Karácsony Gergely: Nincs több politikai szarkavarásNem tudom...ha egy majom indulna Tarlós ellen akkor arra szavaznék. Semmit nem látok sajnos Budapesten mostanában, ami Tarlósnak lenne köszönhető és olyan haladás szaga lenne. Karácsony parkolásával jönnek, de mi van az összes többi belvárosi kerületben? Ehhez az egészhez csak asszisztál a Fidesznek és bár könnyen lehet, hogy más sem tudna jobban csinálni, de nagyon ráférne a városra már egy kis frissesség, mert csak élni és közlekedni nem lehet, de a bulinegyed kurvajo...
index cikk, és lead
omfg 2 esélyes?
tarlós
vaaagy
tarlós 😀
Negritis
több mint 5 éve
Én most nem a megélhetés oldaláról néztem ezt, hanem a saját magáról alkotott önkép, a felelősségvállalás és a következmények előre látása felől.Vajon megérte O1Gának 1 hónapnyi bohóckodásért feláldoznia a független újságírói képét, amit önmagárol sugallt sokáig?az éhség nagy úr. Itthon nem lesz jó ideig Olga médiaszereplő már, politikai pályán még talán meg tud élni. Szerintem is rákerül a DK listájára 22-ben.
Vajon O1Ga tényleg elhitte, hogy majd ő vezeti a fővárost, vagy úgy véli, hogy lehet VágóIstván 2.0 Gyurcsány istállójában, és majd beül egy kerületi KT-be, vagy felkerül a DK 22-es ogy-i listájának mondjuk ötödik helyére?
Vajon felfogta e O1Ga, hogy a valóban független újságírótársadalomnak mennyit ártott ezzel az indulással, hisz ezek után a fideszmédia bárkire, aki magát függetlennek vallja könnyedén rámondhatja, hogy “ja most függetlennek mondod magad, de egy hónap múlva kiderül rólad is, hogy Gyurcsánybérenc vagy, ahogy Olgárol is kiderült!?”?
Sobri Jóska
Biztos felfogta, de nem nagyon lehetett más kiútja. Máshoz nem ért.
Amadeus
Mondhatni, felfele baktattam Maslow piramisán.
több mint 5 éve
you can never know 😉Biztos felfogta, de nem nagyon lehetett más kiútja. Máshoz sem ért.fixed
Amadeus
Negritis
több mint 5 éve
Biztos felfogta, de nem nagyon lehetett más kiútja. Máshoz sem ért.fixed
Amadeus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Vajon megérte O1Gának 1 hónapnyi bohóckodásért feláldoznia a független újságírói képét, amit önmagárol sugallt sokáig?az éhség nagy úr. Itthon nem lesz jó ideig Olga médiaszereplő már, politikai pályán még talán meg tud élni. Szerintem is rákerül a DK listájára 22-ben.
Sobri Jóska
Biztos felfogta, de nem nagyon lehetett más kiútja. Máshoz nem ért.
több mint 5 éve
Vajon megérte O1Gának 1 hónapnyi bohóckodásért feláldoznia a független újságírói képét, amit önmagárol sugallt sokáig?Vajon O1Ga tényleg elhitte, hogy majd ő vezeti a fővárost, vagy úgy véli, hogy lehet VágóIstván 2.0 Gyurcsány istállójában, és majd beül egy kerületi KT-be, vagy felkerül a DK 22-es ogy-i listájának mondjuk ötödik helyére?
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
És igaza lett Tarlósnak.elvileg előbb posztolta ki az eredményt, mint ahogy Magyar Gyuri bá' kihirdette. Kurva mindegy végül is, csak ne akarja magát eladni Kari Geri se valami fedhetetlen überfaszademokratának.
Ez az egész előválasztásosdi csak némi médiatematizálás, és marketing. Agitprop.
Simán nyert Karácsony.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
"Karácsony Gergely: Nincs több politikai szarkavarás13 éve nem volt olyan választás, amely annyira kétesélyes lenne, mint az őszi önkormányzati választás Budapesten. Villáminterjú az előválasztás győztesével."
index cikk, és lead
omfg 2 esélyes?
tarlós
vaaagy
tarlós 😀
több mint 5 éve
És igaza lett Tarlósnak.Ez az egész előválasztásosdi csak némi médiatematizálás, és marketing. Agitprop.
Simán nyert Karácsony.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
ja.Vagy, mint mondtam, nemfideszesként a “Fidesznek dolgozik” szakmai pozíciókban, szarva az ellenzék diktatúra-hisztijére.pontosan ez a kurva nagy probléma. Akinek van agya, az a politikai szerepvállalástól függetlenül megél, vagy itthon, vagy máshol Európában. Jellemzően versenyszférában.Akit ellenzéknek látunk, az országosan a hatod, heted, nyolcadvonal kábé.de Józsi, senki sem tökéletes, így Tarlós sem. Egy komolyan felkészült jelölt erre rávilágíthatna, kínálhatna alternatívát, meg ilyenek. Tudom, hogy a hozzáértés komcsi trükk, de hiányzik nekem azért a közéletből. Erre azt hallgatom, hogy Kálmán Olga hogyan fog a törvényhozással szemben fellépni. Hagyjuk a közjogi részét, hogy ez mennyire nem oké így, de bazzeg, realitásérzék? Az nuku? Vagy mi a faszom van? Érted. Nem kérek sokat, tényleg nem, de valami reális programötletecskét szeretnék hallani most már. Eddig volt sétáló budapest, meg kálmánolga, meg szociális bérlakás program a'la Zugló. Magamat tudom idézni: kapkodom a fejemet és nem hiszem el amit hallok.De mit vártál?otthonmaradás lesz belőle.Olga egyre több faszságot beszél.Csak Tarlós lesz belőle ? 😀
Amadeus
Toca
Minden esetre meghallgattam mind3 ellenzéki polgármester-jelölt-jelöltet és elborzasztó amit produkálnak. Ingyen bkv 18 alatt, meg 65 felett, meg lízingelt e-buszok, meg 5 perc alatt eü ellátás meg OGY hatáskörbe belepofázás. Csak kapkodom a fejemet. KariGeri sem tud kushadni a parkolásos, korrupciós balhé után. Elképesztő.
Amadeus
Azt nem mondhatják, hogy pár hangsúlyt persze lehetne máshova tenni, de Tarlós és csapata a lehetőségekhez képest pragmatikusan, jól, hatékonyan dolgozik. Mert lehet orbángecizni meg mocskosfideszezni, de ami Budapesten történik, az előtt le a kalappal, pláne Demszky elbaszott, elfecsérelt 20 éve után, és pláne a szűkre szabott lehetőségek közepette.
A főváros éves bevétele kb. 350 milliárd, O1Ga meg elígérgetett vagy négyszer ennyit. Ha lenne ingyensör és örökélet, akkor akár kutyapárti is lehetne.
Sobri Jóska
Tegnap például megtudtam egy Momentumos aktivistától, hogy Orbán Viktor megbukott. Olyan mély meggyőződéssel mondta, hogy én éreztem magam szarul miatta. Mintha 2 békemenetből állna ez az ország, plusz köztük egy szűk rétegből amelyik a) megél ezeknek a hülyeségéből, illetve b) próbál pucolni belőle. Szörnyű.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Vagy, mint mondtam, nemfideszesként a “Fidesznek dolgozik” szakmai pozíciókban, szarva az ellenzék diktatúra-hisztijére.pontosan ez a kurva nagy probléma. Akinek van agya, az a politikai szerepvállalástól függetlenül megél, vagy itthon, vagy máshol Európában. Jellemzően versenyszférában.Akit ellenzéknek látunk, az országosan a hatod, heted, nyolcadvonal kábé.de Józsi, senki sem tökéletes, így Tarlós sem. Egy komolyan felkészült jelölt erre rávilágíthatna, kínálhatna alternatívát, meg ilyenek. Tudom, hogy a hozzáértés komcsi trükk, de hiányzik nekem azért a közéletből. Erre azt hallgatom, hogy Kálmán Olga hogyan fog a törvényhozással szemben fellépni. Hagyjuk a közjogi részét, hogy ez mennyire nem oké így, de bazzeg, realitásérzék? Az nuku? Vagy mi a faszom van? Érted. Nem kérek sokat, tényleg nem, de valami reális programötletecskét szeretnék hallani most már. Eddig volt sétáló budapest, meg kálmánolga, meg szociális bérlakás program a'la Zugló. Magamat tudom idézni: kapkodom a fejemet és nem hiszem el amit hallok.De mit vártál?otthonmaradás lesz belőle.Olga egyre több faszságot beszél.Csak Tarlós lesz belőle ? 😀
Amadeus
Toca
Minden esetre meghallgattam mind3 ellenzéki polgármester-jelölt-jelöltet és elborzasztó amit produkálnak. Ingyen bkv 18 alatt, meg 65 felett, meg lízingelt e-buszok, meg 5 perc alatt eü ellátás meg OGY hatáskörbe belepofázás. Csak kapkodom a fejemet. KariGeri sem tud kushadni a parkolásos, korrupciós balhé után. Elképesztő.
Amadeus
Azt nem mondhatják, hogy pár hangsúlyt persze lehetne máshova tenni, de Tarlós és csapata a lehetőségekhez képest pragmatikusan, jól, hatékonyan dolgozik. Mert lehet orbángecizni meg mocskosfideszezni, de ami Budapesten történik, az előtt le a kalappal, pláne Demszky elbaszott, elfecsérelt 20 éve után, és pláne a szűkre szabott lehetőségek közepette.
A főváros éves bevétele kb. 350 milliárd, O1Ga meg elígérgetett vagy négyszer ennyit. Ha lenne ingyensör és örökélet, akkor akár kutyapárti is lehetne.
Sobri Jóska
Tegnap például megtudtam egy Momentumos aktivistától, hogy Orbán Viktor megbukott. Olyan mély meggyőződéssel mondta, hogy én éreztem magam szarul miatta. Mintha 2 békemenetből állna ez az ország, plusz köztük egy szűk rétegből amelyik a) megél ezeknek a hülyeségéből, illetve b) próbál pucolni belőle. Szörnyű.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
pontosan ez a kurva nagy probléma. Akinek van agya, az a politikai szerepvállalástól függetlenül megél, vagy itthon, vagy máshol Európában. Jellemzően versenyszférában.Akit ellenzéknek látunk, az országosan a hatod, heted, nyolcadvonal kábé.de Józsi, senki sem tökéletes, így Tarlós sem. Egy komolyan felkészült jelölt erre rávilágíthatna, kínálhatna alternatívát, meg ilyenek. Tudom, hogy a hozzáértés komcsi trükk, de hiányzik nekem azért a közéletből. Erre azt hallgatom, hogy Kálmán Olga hogyan fog a törvényhozással szemben fellépni. Hagyjuk a közjogi részét, hogy ez mennyire nem oké így, de bazzeg, realitásérzék? Az nuku? Vagy mi a faszom van? Érted. Nem kérek sokat, tényleg nem, de valami reális programötletecskét szeretnék hallani most már. Eddig volt sétáló budapest, meg kálmánolga, meg szociális bérlakás program a'la Zugló. Magamat tudom idézni: kapkodom a fejemet és nem hiszem el amit hallok.De mit vártál?otthonmaradás lesz belőle.Olga egyre több faszságot beszél.Csak Tarlós lesz belőle ? 😀
Amadeus
Toca
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Dehát mit vársz Gyurcsánytól baszki?!de Józsi, senki sem tökéletes, így Tarlós sem. Egy komolyan felkészült jelölt erre rávilágíthatna, kínálhatna alternatívát, meg ilyenek. Tudom, hogy a hozzáértés komcsi trükk, de hiányzik nekem azért a közéletből. Erre azt hallgatom, hogy Kálmán Olga hogyan fog a törvényhozással szemben fellépni. Hagyjuk a közjogi részét, hogy ez mennyire nem oké így, de bazzeg, realitásérzék? Az nuku? Vagy mi a faszom van? Érted. Nem kérek sokat, tényleg nem, de valami reális programötletecskét szeretnék hallani most már. Eddig volt sétáló budapest, meg kálmánolga, meg szociális bérlakás program a'la Zugló. Magamat tudom idézni: kapkodom a fejemet és nem hiszem el amit hallok.De mit vártál?otthonmaradás lesz belőle.Olga egyre több faszságot beszél.Csak Tarlós lesz belőle ? 😀
Amadeus
Toca
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Most épp nem a saját szájával mondja a dilettáns faszságait.
Ennyi az ellenzéki innováció.
(Még Dobrevnél láttam egy kommentben, hogy: mégis, mi fog kijönni abból a szájból, ahova Gyurcsány fasza megy befele?)
Mentségükre annyit, hogy szarból nem igazán lehet várat építeni.
Amit meg ki lehet hozni szakmailag, azt a Fidesz is kihozza, aki valóban kompetens, az már régen fideszfüggetlenül is “fideszes”.
Akit ellenzéknek látunk, az országosan a hatod, heted, nyolcadvonal kábé.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
de Józsi, senki sem tökéletes, így Tarlós sem. Egy komolyan felkészült jelölt erre rávilágíthatna, kínálhatna alternatívát, meg ilyenek. Tudom, hogy a hozzáértés komcsi trükk, de hiányzik nekem azért a közéletből. Erre azt hallgatom, hogy Kálmán Olga hogyan fog a törvényhozással szemben fellépni. Hagyjuk a közjogi részét, hogy ez mennyire nem oké így, de bazzeg, realitásérzék? Az nuku? Vagy mi a faszom van? Érted. Nem kérek sokat, tényleg nem, de valami reális programötletecskét szeretnék hallani most már. Eddig volt sétáló budapest, meg kálmánolga, meg szociális bérlakás program a'la Zugló. Magamat tudom idézni: kapkodom a fejemet és nem hiszem el amit hallok.De mit vártál?otthonmaradás lesz belőle.Olga egyre több faszságot beszél.Csak Tarlós lesz belőle ? 😀
Amadeus
Toca
Amadeus
Sobri Jóska
Szerkesztette: Amadeus the Young
több mint 5 éve
Az első kettőt még értem, de mit akarsz a harmadiktól 😮Jájj.indítsák ők olgát és akkor TE boldog leszel 😀Már csak a csöcsök hiányoznak, és tényleg über-giga-mega-hiperszuper lenne 😊Ha lenne ingyensör és örökélet, akkor akár kutyapárti is lehetne.viszont akkor rá szavaznék, mert ezzel engem meg lehet győzni 😊
Sobri Jóska
slowmotion
warr_b
Negritis
Akkor már inkább importálják mondjuk Nicole Minettit, Mara Carfagna-t vagy akár még Tyimosenkót 😛 😀
warr_b
Nicole Minetti
Mara Carfagna
Tymosenko
több mint 5 éve
Jájj.indítsák ők olgát és akkor TE boldog leszel 😀Már csak a csöcsök hiányoznak, és tényleg über-giga-mega-hiperszuper lenne 😊Ha lenne ingyensör és örökélet, akkor akár kutyapárti is lehetne.viszont akkor rá szavaznék, mert ezzel engem meg lehet győzni 😊
Sobri Jóska
slowmotion
warr_b
Negritis
Akkor már inkább importálják mondjuk Nicole Minettit, Mara Carfagna-t vagy akár még Tyimosenkót 😛 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
indítsák ők olgát és akkor TE boldog leszel 😀Már csak a csöcsök hiányoznak, és tényleg über-giga-mega-hiperszuper lenne 😊Ha lenne ingyensör és örökélet, akkor akár kutyapárti is lehetne.viszont akkor rá szavaznék, mert ezzel engem meg lehet győzni 😊
Sobri Jóska
slowmotion
warr_b
több mint 5 éve
Már csak a csöcsök hiányoznak, és tényleg über-giga-mega-hiperszuper lenne 😊Ha lenne ingyensör és örökélet, akkor akár kutyapárti is lehetne.viszont akkor rá szavaznék, mert ezzel engem meg lehet győzni 😊
Sobri Jóska
slowmotion
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Ha lenne ingyensör és örökélet, akkor akár kutyapárti is lehetne.viszont akkor rá szavaznék, mert ezzel engem meg lehet győzni 😊
Sobri Jóska