NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

46 feliratkozó

több mint 5 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Tehát mindenhol a Fidesz a legszimpibb.
Attól, hogy az összes többi párt együttesen több embernek jön be, attól még jobbikos nem fog szocira szavazni, és viszont.
Franciaországban huszegynéhány százaléknyi szavazattal lehet győzni (Le Penék), de egy kétszereplős (elnök)választást sose fog Le Pen megnyerni, mert ott a “másikra” mindig összeszavaz mindenki.
Ha az ogy.-i választáson is csak egy lenne egy fideszes ellen, akkor nyerhetne., talán.
Így kizárt.
Márpedig amíg Gyurcsány van, addig legalább 2 mindig lesz Orbán ellen.
Ha valaminek, akkor a DK eredményének maradéktalanul örülhet Orbán.
Sobri Jóska
Jó reggelt. Ezért nem jó, ha kétpártrendszerű választási törvényt oktrojál a néppárt a többpártrendszerű magyar társadalomra. Mindig az 1db néppárt nyer.

Demokrácia.
Amadeus
USA, Anglia, Németország... micsoda antidemokráciák.
Sobri Jóska
Németországban nem kétpártrendszerre szabott választási törvény van, ne zavarjon.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
Lmpt a törzs szavazói büntettek meg, tavaly 11% Bp-en most 3. Viszont aggodalomra ad okot h a momentum is itt nyerte meg magát (17%), vidéken meg nem tényezők, kérdés h leszneke

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
 444.hu/2019/05/26/nigel-farage-brexit-partja-vezet-nagy-britanniaban

Jóóóóóóóó. 😀 😀
Vrij6
Hülye angolok, angol hülyék... hová mentek hülyék?
Igor
Ez a sajátos angol irónia, csak te nem érted. Farage a fantasztikus európai karrierje végére megkapja azt a többséget, amire mindig is vágyott és amivel most már semmit nem ér.
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
 444.hu/2019/05/26/nigel-farage-brexit-partja-vezet-nagy-britanniaban

Jóóóóóóóó. 😀 😀
Vrij6
Hülye angolok, angol hülyék... hová mentek hülyék?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Bírnám ezt a Momentumot, egész használhatóak lennének, csak az a fránya melegházasság, na azzal nagyon mellélőttek...
Így a szavazatomat a kutyák kapták 😀
O1G
Vagyis kuka.
Ügyi vagy.
Sobri Jóska
Megéltem már 1-2 kormányt.
Családpolitika oké. Tudom, tudom...
Keresztény értékek úgy ahogy oké...

Csak a kicseszett lopás ne lenne hallod. 8 év alatt többet loptak, mint az összes párt 90-től együttvéve. Az uniós támogatások 90%-kát és az államháztartás 70%-át.
Tudod mennyi pénzt?
Ezermilliárdok.

A kutyák legalaább poént csinálnak az egészből. Rájuk nyogodt szívvel adom le.
O1G
Vagyis kuka.
Ezzel az erővel írd egy cetlire, dobd a szemetesbe, és még azt a felesleges félórát is megspórolod, amit így kidobtál az ablakon.

több mint 5 éve
Feri egész józan, pedig ott áll mellette a faszi a kígyós beszédéből, sajnálom, kihagyott ziccer
több mint 5 éve
Attól, hogy az összes többi párt együttesen több embernek jön be, attól még jobbikos nem fog szocira szavazni, és viszont.
Franciaországban huszegynéhány százaléknyi szavazattal lehet győzni (Le Penék), de egy kétszereplős (elnök)választást sose fog Le Pen megnyerni, mert ott a “másikra” mindig összeszavaz mindenki.
Ha az ogy.-i választáson is csak egy lenne egy fideszes ellen, akkor nyerhetne., talán.
Így kizárt.
Sobri Jóska
Jó reggelt. Ezért nem jó, ha kétpártrendszerű választási törvényt oktrojál a néppárt a többpártrendszerű magyar társadalomra. Mindig az 1db néppárt nyer.

Demokrácia.
Amadeus
USA, Anglia, Németország... micsoda antidemokráciák.

több mint 5 éve
- JC6 Denver Broncos 6 999
Bírnám ezt a Momentumot, egész használhatóak lennének, csak az a fránya melegházasság, na azzal nagyon mellélőttek...
O1G
Vagyis kuka.
Ügyi vagy.
Sobri Jóska
Megéltem már 1-2 kormányt.
Családpolitika oké. Tudom, tudom...
Keresztény értékek úgy ahogy oké...

Csak a kicseszett lopás ne lenne hallod. 8 év alatt többet loptak, mint az összes párt 90-től együttvéve. Az uniós támogatások 90%-kát és az államháztartás 70%-át.
Tudod mennyi pénzt?
Ezermilliárdok.

A kutyák legalaább poént csinálnak az egészből. Rájuk nyogodt szívvel adom le.

Szerkesztette: - JC6
több mint 5 éve
Így kizárt.
Sobri Jóska

Demokrácia.

több mint 5 éve
O1G
Vagyis kuka.
Ügyi vagy.

több mint 5 éve
- JC6 Denver Broncos 6 999
több mint 5 éve
Így kizárt.

több mint 5 éve
A Fidesz mind a 23 budapesti kerületet megnyerte. Ezt se gondoltam volna.
Kampman
Mégis ki nyert volna/hol? Come on, man...
Ez lista alapú szavazás... és nem volt összefogás..
Igor
A 13. kerületben lehetett volna valami, de most, hogy mondod, tényleg külön listák voltak.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Továbbra se értem ezt a nagy meglepődést a DK-n, egyedül ők plakátoztak, és erős üzenetük volt... ennyi.

Remélhetőleg a Momentum nem fog LMP sorsára jutni, egy fokkal használhatóbb társaságnak tűnnek... de sajnos ők nem fogjak egy 15% párton soha túllépni.

Ha nem tetszik nektek a DK, akkor az szívás mert más alternatíva nincs, és akkor még egy évszázadnyi Fidesz-uralom jön.....
Igor
Ennyi. Jelenleg két ellenzéki párt van. A DK és a Momentum. Olyanok, amilyenek, de ezek tekinthetők ellenzéki pártnak. Az összes többi vagy kihalt, vagy éppen kihal, vagy a Fidesz pénzeli. Beleértve az MSZP-t és LMP-t is.

És akkor most visszavonulhatunk az elefántcsont tornyunkba, és a morális és ideológiai pulpitusunkról elmondhatjuk, hogy itt mindenki hülye. A Fidesz meg röhög rajtunk (is).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Kampman
Mégis ki nyert volna/hol? Come on, man...
Ez lista alapú szavazás... és nem volt összefogás..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Az LMP-nél megint lemondott mindenki.
Amadeus
Egy ideje nem nagyon tudtam nyomon követni, hogy ott még kik vannak.
Kampman
Ungár Peti - Schmitt Mari fiókpárt. RIP.
Amadeus
Ungár mondjuk egy viszonylag normális politikus, Magyarországon ritka az ilyen.
több mint 5 éve
Hmm, ez eléggé visszafogott/összevissza beszéd volt...

És a Himnusz helyett jobb lett volna az Örömóda.

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Az LMP-nél megint lemondott mindenki.
Amadeus
Egy ideje nem nagyon tudtam nyomon követni, hogy ott még kik vannak.
Kampman
Ungár Peti - Schmitt Mari fiókpárt. RIP.

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
Lol, a kétfarkúak megverték az LMP-t 😀 😀 😀
Kampman
Ha részarányosan nézzük 1 éve ilyen részvétel mellett volt kb 250 ezer szavazójuk. Ez volt szép teljesítmény h sikerült öt szamjegyre levinni.
Feriék meg majdnem fele akkora részvételnek megduplázták a szavazókat, ez tavaly majdnem 800 ezer szavazot jelentett volna.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem feltétlenül értek ezzel egyet.
Írtam már korábban is, hogy nem szeretem Trumpot, de pont a viselkedése miatt az USA és más is, olyanokat megtehet, ami korábban elképzelhetetlen volt. Másrészt én támogatom azt, hogy hassanak oda Kínának, mert nem jó az, ha ekkora teret engedünk nekik. Nem kell bedőlni a mézes-mázos szövegüknek vagy bármi másnak, ők a világot akarják uralni (nem mintha más nem), csak épp az az uralom nem lenne olyan hűdejó.Solymi
Az egész hozzászólásom arról szólt, hogy jó lenne - ahogy fogalmazol - "odahatni Kinának". 😊 Úgy értem tényleg.

Mindegy, már kezdem megszokni, hogy ebbe a topicba egy auto-encryptor van beépítve, ami úgy átkódolja a postokat, hogy nem értjük meg egymást akkor se, ha ugyanazt a nyelvet beszéljük. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Továbbra se értem ezt a nagy meglepődést a DK-n, (egyedül ők plakátoztak meg volt aktív szervezetük, bár ez MoMo-ra is igaz), és erős üzenetük volt... ennyi.

Remélhetőleg a Momentum nem fog LMP sorsára jutni, egy fokkal használhatóbb társaságnak tűnnek... de sajnos ők nem fognak egy 15% párton soha túllépni.

Ha nem tetszik nektek a DK, akkor az szívás mert más alternatíva nincs, és akkor még egy évszázadnyi Fidesz-uralom jön.....

Szerkesztette: Igor

több mint 5 éve
Lol, a kétfarkúak megverték az LMP-t 😀 😀 😀
több mint 5 éve
MKKP: Felfüggesztjük a tagságunkat az Unióban, ha nem jutunk be.
Vrij6
Nekem az volt a kedvencem, amikor tavaly áprilisban a választás estéjén bejelentették, hogy hétfőn megkezdik a tárgyalásokat az összefogásról 😀
több mint 5 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 464 — Слава Україні! Героям слава!
MKKP: Felfüggesztjük a tagságunkat az Unióban, ha nem jutunk be.

www.youtube.com/watch?v=FV7Lvk47G1I

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv