Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
Nem mintha egyebkent barmilyen formaban relevans lenne, hogy engem erint-e; jelenleg ram sem hat a dolog, ettol fuggetlenul felhaborit egy olyan szabalyozas, amely egyetemes normakba utkozik es fu alatt bevezettek, aztan majd jon x diaknak a 30-40-50k-s szamla.Sosem volt 3.tárgyfelvételem, most már nem is lesz.harmadik tárgyfelvétel, tehát ha kétszer megbuktál?Beszélhetünk pl arról, hogy pár héttel tanévkezdés előtt kiment egy körüzenet az ÁJK-n a 2018/19-es évben fizetendő térítési és szolgáltatási díjakról, amelyben a 3. tárgyfelvételt az eddigi 4k/tágyról 5k/kreditre változtatták.Micsoda kiüresedés van... nincs kakihír nincs élet a fórumon... 😀nem igazán értem miről kellene beszélni, viccen kívül.
malkav
Amadeus
www.facebook.com/groups/562809453865475/permalink/1512504492229295/
dankodavid
slowmotion
Amadeus
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
Sosem volt 3.tárgyfelvételem, most már nem is lesz.harmadik tárgyfelvétel, tehát ha kétszer megbuktál?Beszélhetünk pl arról, hogy pár héttel tanévkezdés előtt kiment egy körüzenet az ÁJK-n a 2018/19-es évben fizetendő térítési és szolgáltatási díjakról, amelyben a 3. tárgyfelvételt az eddigi 4k/tágyról 5k/kreditre változtatták.Micsoda kiüresedés van... nincs kakihír nincs élet a fórumon... 😀nem igazán értem miről kellene beszélni, viccen kívül.
malkav
Amadeus
dankodavid
slowmotion
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
Igen.harmadik tárgyfelvétel, tehát ha kétszer megbuktál?Beszélhetünk pl arról, hogy pár héttel tanévkezdés előtt kiment egy körüzenet az ÁJK-n a 2018/19-es évben fizetendő térítési és szolgáltatási díjakról, amelyben a 3. tárgyfelvételt az eddigi 4k/tágyról 5k/kreditre változtatták.Micsoda kiüresedés van... nincs kakihír nincs élet a fórumon... 😀nem igazán értem miről kellene beszélni, viccen kívül.
malkav
Amadeus
dankodavid
slowmotion
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
harmadik tárgyfelvétel, tehát ha kétszer megbuktál?Beszélhetünk pl arról, hogy pár héttel tanévkezdés előtt kiment egy körüzenet az ÁJK-n a 2018/19-es évben fizetendő térítési és szolgáltatási díjakról, amelyben a 3. tárgyfelvételt az eddigi 4k/tágyról 5k/kreditre változtatták.Micsoda kiüresedés van... nincs kakihír nincs élet a fórumon... 😀nem igazán értem miről kellene beszélni, viccen kívül.
malkav
Amadeus
dankodavid
több mint 6 éve
Úgyis degeszre keresik magukat majd a jogászok lesz miből visszafizetni!Beszélhetünk pl arról, hogy pár héttel tanévkezdés előtt kiment egy körüzenet az ÁJK-n a 2018/19-es évben fizetendő térítési és szolgáltatási díjakról, amelyben a 3. tárgyfelvételt az eddigi 4k/tágyról 5k/kreditre változtatták.Micsoda kiüresedés van... nincs kakihír nincs élet a fórumon... 😀nem igazán értem miről kellene beszélni, viccen kívül.
malkav
Amadeus
dankodavid
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
Beszélhetünk pl arról, hogy pár héttel tanévkezdés előtt kiment egy körüzenet az ÁJK-n a 2018/19-es évben fizetendő térítési és szolgáltatási díjakról, amelyben a 3. tárgyfelvételt az eddigi 4k/tágyról 5k/kreditre változtatták.Micsoda kiüresedés van... nincs kakihír nincs élet a fórumon... 😀nem igazán értem miről kellene beszélni, viccen kívül.
malkav
Amadeus
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Ezt nem hiszem el. xDtegnap reggel lejön ez a cikk: nepszava.hu/3006641_tiborcz-volt-torok-uzlettarsa-bontja-a-k-h-fiokjanak-epuletet-szalloda-epulhet-a-helyere
ma már letiltotta a bankbiztonság az indexet, persze az origot nem 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
444.hu/2018/08/29/csak-eljatsszuk-hogy-ez-egy-orszag tessek, olvasnivalo.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
Micsoda kiüresedés van... nincs kakihír nincs élet a fórumon... 😀nem igazán értem miről kellene beszélni, viccen kívül.
malkav
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Micsoda kiüresedés van... nincs kakihír nincs élet a fórumon... 😀Az első vàlasz:
malkav
www.youtube.com/watch?v=-hxatmhvsMc
több mint 6 éve
malkav
2 468
Micsoda kiüresedés van... nincs kakihír nincs élet a fórumon... 😀
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
444.hu/2018/08/27/gigantikus-kozponti-mediaholdingot-epitenek-orban-embereikurva jó ez a Polip 3D
több mint 6 éve
Mehet!Egy ping-pong valamikor?Jó lesz Már Balázs hogy kezdődik a szezon nem fogsz ennyire unatkozni! ☺️Szerk: Utánaolvastam, a kukákat nem viszik el, ezért mondom, hogy felesleges a kukákba szemetelni. Hogy ott rothadjon a ház elött? Ugyan. El kell dobálni, arra van ember, sosincs ott a szemét az utcán, ahol hagyom.Sobri, néha Te is tévedhetsz... 😀Majd az index írja meg az igazat, persze...ezt csak itthagyomAz FKF a Főváros cége -> nem feltétlen áll arányban sosem a munkamennyiség és a személyi állomány, akármilyen mennyiségű szemét van vagy nincs.Ez tudod, hogy nem igaz.
empty taxi
Évente felülvizsgálják az állománytáblát, és a szemétmennyiséghez igazítják.
Ha pl. nulla szemét lenne, akkor elbocsájtások történnének, ha megduplázódna az eltakarítandó szemét, akkor állománynövelés.
Sobri Jóska
index.hu/belfold/2018/08/24/munkaerohiany_miatt_nem_szallitja_el_az_fkf_a_szelektiv_szemetet/
gordon
Honnan linkeljek? Kuruc.info, 444, nyugatifény, alfahír...?
Sobri Jóska
A Fővárosi Közterület-fenntartó szerint 10 kerületben késnek a szállítással, az ok prózai, nincs elég dolgozójuk, több mint 100 betöltetlen pozíciójuk van
somoskovig
Tévedhetek én is, persze, de ezúttal ez a cikk pont engem igazol.
Hiába rakják ki a szelektív kukákat a ház elé az utcára, kukáskocsi egy ideje nem üríti azokat, hangzott el az RTL Híradójában. A kukák pedig tele vannak, így sok helyen egyszerűen már nem tudják mibe rakni a szelektív hulladékot.
Sobri Jóska
yooker
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Egy ping-pong valamikor?Jó lesz Már Balázs hogy kezdődik a szezon nem fogsz ennyire unatkozni! ☺️Szerk: Utánaolvastam, a kukákat nem viszik el, ezért mondom, hogy felesleges a kukákba szemetelni. Hogy ott rothadjon a ház elött? Ugyan. El kell dobálni, arra van ember, sosincs ott a szemét az utcán, ahol hagyom.Sobri, néha Te is tévedhetsz... 😀Majd az index írja meg az igazat, persze...ezt csak itthagyomAz FKF a Főváros cége -> nem feltétlen áll arányban sosem a munkamennyiség és a személyi állomány, akármilyen mennyiségű szemét van vagy nincs.Ez tudod, hogy nem igaz.
empty taxi
Ha pl. nulla szemét lenne, akkor elbocsájtások történnének, ha megduplázódna az eltakarítandó szemét, akkor állománynövelés.
Sobri Jóska
index.hu/belfold/2018/08/24/munkaerohiany_miatt_nem_szallitja_el_az_fkf_a_szelektiv_szemetet/
gordon
Sobri Jóska
A Fővárosi Közterület-fenntartó szerint 10 kerületben késnek a szállítással, az ok prózai, nincs elég dolgozójuk, több mint 100 betöltetlen pozíciójuk van
somoskovig
Hiába rakják ki a szelektív kukákat a ház elé az utcára, kukáskocsi egy ideje nem üríti azokat, hangzott el az RTL Híradójában. A kukák pedig tele vannak, így sok helyen egyszerűen már nem tudják mibe rakni a szelektív hulladékot.
Sobri Jóska
yooker
több mint 6 éve
Jó lesz Már Balázs hogy kezdődik a szezon nem fogsz ennyire unatkozni! ☺️Szerk: Utánaolvastam, a kukákat nem viszik el, ezért mondom, hogy felesleges a kukákba szemetelni. Hogy ott rothadjon a ház elött? Ugyan. El kell dobálni, arra van ember, sosincs ott a szemét az utcán, ahol hagyom.Sobri, néha Te is tévedhetsz... 😀Majd az index írja meg az igazat, persze...ezt csak itthagyomAz FKF a Főváros cége -> nem feltétlen áll arányban sosem a munkamennyiség és a személyi állomány, akármilyen mennyiségű szemét van vagy nincs.Ez tudod, hogy nem igaz.
empty taxi
Sobri Jóska
gordon
Sobri Jóska
somoskovig
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Szerk: Utánaolvastam, a kukákat nem viszik el, ezért mondom, hogy felesleges a kukákba szemetelni. Hogy ott rothadjon a ház elött? Ugyan. El kell dobálni, arra van ember, sosincs ott a szemét az utcán, ahol hagyom.Sobri, néha Te is tévedhetsz... 😀Majd az index írja meg az igazat, persze...ezt csak itthagyomAz FKF a Főváros cége -> nem feltétlen áll arányban sosem a munkamennyiség és a személyi állomány, akármilyen mennyiségű szemét van vagy nincs.Ez tudod, hogy nem igaz.
empty taxi
Sobri Jóska
gordon
Sobri Jóska
somoskovig
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 6 éve
Sobri, néha Te is tévedhetsz... 😀Majd az index írja meg az igazat, persze...ezt csak itthagyomAz FKF a Főváros cége -> nem feltétlen áll arányban sosem a munkamennyiség és a személyi állomány, akármilyen mennyiségű szemét van vagy nincs.Ez tudod, hogy nem igaz.
empty taxi
Sobri Jóska
gordon
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Majd az index írja meg az igazat, persze...ezt csak itthagyomAz FKF a Főváros cége -> nem feltétlen áll arányban sosem a munkamennyiség és a személyi állomány, akármilyen mennyiségű szemét van vagy nincs.Ez tudod, hogy nem igaz.
empty taxi
Sobri Jóska
gordon
több mint 6 éve
ezt csak itthagyomAz FKF a Főváros cége -> nem feltétlen áll arányban sosem a munkamennyiség és a személyi állomány, akármilyen mennyiségű szemét van vagy nincs.Ez tudod, hogy nem igaz.
empty taxi
Sobri Jóska
több mint 6 éve
ozibozi
17 172
A másik nagy elásó Kolumbiában ügyködött, nem bánnám ha pont úgy végződne az ő sztorijuk is.Így ássák el a pénzt a pusztában!Ennyi pénzből felbérelhettek volna egy dadust, hogy eldobja a pelust!Egyáltalán megnézte valaki azt a pelust?
Toca
Lehet, hogy már arany van benne.
Atari
Az új Heisenbergek!
Toca
több mint 6 éve
Így ássák el a pénzt a pusztában!Ennyi pénzből felbérelhettek volna egy dadust, hogy eldobja a pelust!Egyáltalán megnézte valaki azt a pelust?
Toca
Atari
Az új Heisenbergek!
több mint 6 éve
Ennyi pénzből felbérelhettek volna egy dadust, hogy eldobja a pelust!Egyáltalán megnézte valaki azt a pelust?
Toca
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 6 éve
És szóljon a taps: végül is még egy banánköztársaságban is odafigyelnek a látszatra, itt nem kell.Ennyi pénzből felbérelhettek volna egy dadust, hogy eldobja a pelust!
444.hu/2018/08/23/ez-mar-a-csalad-penze
ozibozi
több mint 6 éve
ozibozi
17 172
És szóljon a taps: végül is még egy banánköztársaságban is odafigyelnek a látszatra, itt nem kell.444.hu/2018/08/23/ez-mar-a-csalad-penze
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
youtu.be/RL4wdKykYcEEz érdekelne! Add meg nekem a milf csecs képi bizonyítékát!Egyébként azért akármennyire is gáz az ügy, ennél érdekesebb dolgokra fülebotját se mozdítja a magyar ( és most nem rátok fórum társakra gondolok).Pontosan.
Toca
Pedig az LMP-bohózat Szél és Sallai okosságokkal, Kunhalmi cickói, Vona videóblogja, a HírTV visszajavulása, Puzsér főpolgármesterjelöltsége... van rendesen nyári sztori, ami ütősebb, mint pár szaros pelenka.
Sobri Jóska
peach