Politika
64 feliratkozó
több mint 5 éve
Uram, Ön nyert!!😉m.hvg.hu/gazdasag/20201215_Bige_Laszlo_rendorsegAzt mondta a Csányinak, hogy kapja be.
Na vajon mi volt Bige legnagyobb bűne???
nagir
Gyurma Pappa

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
B1: A többi videónak mi köze egy új, teljesen más videóhoz? Semmi.Szerintem elégszer kiemelte Kata, hogy van választási lehetőség. Azt említette, hogy nem baj, ha nem keresnek annyit. Sajnos ma az emberek annyira anyagiasak, hogy már szarul érzik magukat egy kapcsolatban, ha a másik többet keres. Motiváljon, de inkább büszke legyen rá az illető. (Mint én a feleségemre)Aha igen.
Nem tudom mi a probléma ezzel a videóval, de nyilvánvaló volt, hogy bárki bármit mer mondani ebben a témában is, ami nem a közkedvelt férfiellenes/nőpárti/család nem oly fontos halmazba esik, hanem esetleg semleges véleményt tartalmaz, és még bele is szövi, hogy a család milyen értékes (főleg a jelenkori demográfiai adatok mellett) az akasztófára lesz küldve. Semmi meglepő nem történt. Mindenért sírunk.
kristóf17
Mond jó dolgokat azt elismerem, de azokat agyonbassza a többi szövegével.
Ha neked ez a követő példa nagyon sajnálom.
Axióma demagóg fos videói mellé beáll egy ilyennel az ne csodálkozzon.
Összemos egy rakat dolgot, csak hogy úgy tűnjön mond valamit, de kb. nem mond semmit. Utoljára a Szulj gyereket magyar video volt ennyire kártékony a női nem szemszögéből.
Azt már hagyjuk is inkább, hogy családról beszél, de közben tönkreteszik az egyedülállók örökbe fogadását és olyan alaptörvényt hoznak amitől több gyerek fog szenvedni...
De legalább az apa férfi és az anya nő. Juhé
Toca
B2: Ha nem mond semmit, mégis miért a kiakadás?
Szerintem sem mondott semmi különlegeset, egyedit, egetrengetőt, nem is akadtam ki rajta.
több mint 5 éve
Szerintem elégszer kiemelte Kata, hogy van választási lehetőség. Azt említette, hogy nem baj, ha nem keresnek annyit. Sajnos ma az emberek annyira anyagiasak, hogy már szarul érzik magukat egy kapcsolatban, ha a másik többet keres. Motiváljon, de inkább büszke legyen rá az illető. (Mint én a feleségemre)Aha igen.
Nem tudom mi a probléma ezzel a videóval, de nyilvánvaló volt, hogy bárki bármit mer mondani ebben a témában is, ami nem a közkedvelt férfiellenes/nőpárti/család nem oly fontos halmazba esik, hanem esetleg semleges véleményt tartalmaz, és még bele is szövi, hogy a család milyen értékes (főleg a jelenkori demográfiai adatok mellett) az akasztófára lesz küldve. Semmi meglepő nem történt. Mindenért sírunk.
kristóf17
Mond jó dolgokat azt elismerem, de azokat agyonbassza a többi szövegével.
Ha neked ez a követő példa nagyon sajnálom.
Axióma demagóg fos videói mellé beáll egy ilyennel az ne csodálkozzon.
Összemos egy rakat dolgot, csak hogy úgy tűnjön mond valamit, de kb. nem mond semmit. Utoljára a Szulj gyereket magyar video volt ennyire kártékony a női nem szemszögéből.
Azt már hagyjuk is inkább, hogy családról beszél, de közben tönkreteszik az egyedülállók örökbe fogadását és olyan alaptörvényt hoznak amitől több gyerek fog szenvedni...
De legalább az apa férfi és az anya nő. Juhé
több mint 5 éve
Szerintem elégszer kiemelte Kata, hogy van választási lehetőség. Azt említette, hogy nem baj, ha nem keresnek annyit. Sajnos ma az emberek annyira anyagiasak, hogy már szarul érzik magukat egy kapcsolatban, ha a másik többet keres. Motiváljon, de inkább büszke legyen rá az illető. (Mint én a feleségemre)Nem tudom mi a probléma ezzel a videóval, de nyilvánvaló volt, hogy bárki bármit mer mondani ebben a témában is, ami nem a közkedvelt férfiellenes/nőpárti/család nem oly fontos halmazba esik, hanem esetleg semleges véleményt tartalmaz, és még bele is szövi, hogy a család milyen értékes (főleg a jelenkori demográfiai adatok mellett) az akasztófára lesz küldve. Semmi meglepő nem történt. Mindenért sírunk.
több mint 5 éve
m.hvg.hu/gazdasag/20201215_Bige_Laszlo_rendorsegAzt mondta a Csányinak, hogy kapja be.
Na vajon mi volt Bige legnagyobb bűne???
nagir

több mint 5 éve
m.hvg.hu/gazdasag/20201215_Bige_Laszlo_rendorsegNa vajon mi volt Bige legnagyobb bűne???

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Novák kató elmondta a kövér köteles beszédét, vagy az a másik marha is felötlik, amelyik szingli hordákkal riogatta a népet. 😊
több mint 5 éve
telex.hu/belfold/2020/12/15/novak-katalin-csaladokert-felelos-miniszter-cafol-nok-ferfiak-egyenlo-fizetesA feleségem igazán ritkán beszél csúnyán, de a Novák féle életvezetési tanácsadás után 10-15 miatyánkot fixen kiosztanának neki az ezzel foglalkozó helyeken. 😀#dailyhypocrisy
VanillaSky
annyira hiteles, ahogy az ország egyik vezető női politikusa mondja ezt
Gyurma Pappa
Hogy tetszik mondani, miniszter asszony? El tetszett menni egy szélsőegesen konzervatív fejmosó "alapítványhoz" csinálni egy oktatóvideót arról, hogy a nőnek a konyhában a helye, majd azt tetszik mondani, hogy ezt félreértettük? Nagyon édesnek tetszik lenni, ahogy küzdenek, mert rájöttek, hogy a zsákfalvak lakóit még sem annyira érdekli, hogy az anya nő az a apa férfi, ellenben eltetszettek veszíteni középosztály 75%-át.
Oké 😀
Nagyon rosszat tesz a Fidesznek, ha Apuci nincs itthon, szegény gyerekek nem nagyon tudják, merre van az előre.

több mint 5 éve
tehát már a bizonyított törvényszegésnek sincs semmi következménye, bravó!Akkor ne add be.
hvg.hu/itthon/20201215_budavari_lakasok_airbnb_az_ujraindult_nyomozast_is_megszuntettek
minden államkasszába beadott adófizetői forint ablakon kidobott pénz ebben a csodás országban
r.baggio
Nem azért adod be, mert bízol benne, hogy hasznosul, hanem azért mert kötelező, hatékonyan utánamennek, és rábaszol, ha nem adod be.
Van aki a VIP-be is ingyen jut, mást meg kivezetnek jegy nélkül.
Így működik a világ.
több mint 5 éve
tehát már a bizonyított törvényszegésnek sincs semmi következménye, bravó!hvg.hu/itthon/20201215_budavari_lakasok_airbnb_az_ujraindult_nyomozast_is_megszuntettek
minden államkasszába beadott adófizetői forint ablakon kidobott pénz ebben a csodás országban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Gondolom ezek szerint te igen.Te nem látod. 😉És ha osztályfőnök óra után bent tart és a fejed az asztalba veri a penztárcád meg elveszi?De ez olyan, hogy hátulról felrúglak, majd a földön hasba, majd fejbe, majd bejön az osztályfőnök, és azt mondja: kérj bocsánatot.valóban tetszik a koki, meg a saller, mert a másik fele az a dölyfös döbrögik "leszarom már megmondtam" hogy mi lesz kategória lenne, ami kb idáig volt. Ez jobban tetszik. helyén kezelnek egy ilyen dajcsot, még ha kizárni nem is fogják, de legalább kapott egy 'üss a szádra kártyát' a megmondó ember.De ez nem csicskulás, hanem átbaszás.akkor is jó nézni, ahogy becsicskul 😊rendesen összeszarta magát a nagy tompika, ha ma még egy levelet írt letolt gatyában...Egy bocsánatkérés nem kerül semmibe se, alap kommunikációs stratégia, ha van, akit ezzel meg lehet venni.
Először is szeretném megismételni a bocsánatkérésemet Manfredtől és valamennyi képviselőtársamtól. Nem állt szándékomban senkit sem megsérteni - sem képviselőcsoportunk vezetőjét, sem frakciónk akár egyetlen tagját is, sem pedig a politikai családunkat.
A megfogalmazás helytelen volt a részemről, amiért elnézést kérek. Az általam használt szerencsétlen összehasonlítást visszavonom.
Remélem, hogy fel tudjuk oldani a feszültségeket és folytatni tudjuk a közös munkánkat az Európai Unió erősítése érdekében, különösen egy olyan válsághelyzetben, amikor az egységre minden korábbinál nagyobb szükségünk van.
ozibozi
Bevastagítottam amit ebből komolyan is gondolhat.
Sobri Jóska
ozibozi
De ha neked tetszik, nézd. 😊
Sobri Jóska
ozibozi
Én meg azt mondom: bocsánat, őszintén sajnálom.
Nem érzem magam megfegyelmezve, se koki, se saller.
De ha te ezt így látod "kívülről", akkor majd ha úgy tartja kedvem megint felrúglak, és majd megint elnézést kérek.
Végülis win-win.
Sobri Jóska
Nem látjuk mi történik a függöny mögött.
samu09
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Majd nézd meg a tompika social media platformjainak a stílusát.Ha Deutsch ciki, akkor Szájer mi?
Ott lesz a koki meg a saller. Azért csak egy dajcsról beszélünk, ami még egy mai fideszesnek is ciki, csak a múlt miatt óbégathat. Többet visz, mint hoz. Ez a lényeg.
Dajcs már ciki.
ozibozi
Szerinted ma Magyarországon 100 emberből hány tudja, hogy mi történik most a Néppárt relációjában Deutschal?
Több, mint 1 ember?
több mint 5 éve
Te nem látod. 😉És ha osztályfőnök óra után bent tart és a fejed az asztalba veri a penztárcád meg elveszi?De ez olyan, hogy hátulról felrúglak, majd a földön hasba, majd fejbe, majd bejön az osztályfőnök, és azt mondja: kérj bocsánatot.valóban tetszik a koki, meg a saller, mert a másik fele az a dölyfös döbrögik "leszarom már megmondtam" hogy mi lesz kategória lenne, ami kb idáig volt. Ez jobban tetszik. helyén kezelnek egy ilyen dajcsot, még ha kizárni nem is fogják, de legalább kapott egy 'üss a szádra kártyát' a megmondó ember.De ez nem csicskulás, hanem átbaszás.akkor is jó nézni, ahogy becsicskul 😊rendesen összeszarta magát a nagy tompika, ha ma még egy levelet írt letolt gatyában...Egy bocsánatkérés nem kerül semmibe se, alap kommunikációs stratégia, ha van, akit ezzel meg lehet venni.
Először is szeretném megismételni a bocsánatkérésemet Manfredtől és valamennyi képviselőtársamtól. Nem állt szándékomban senkit sem megsérteni - sem képviselőcsoportunk vezetőjét, sem frakciónk akár egyetlen tagját is, sem pedig a politikai családunkat.
A megfogalmazás helytelen volt a részemről, amiért elnézést kérek. Az általam használt szerencsétlen összehasonlítást visszavonom.
Remélem, hogy fel tudjuk oldani a feszültségeket és folytatni tudjuk a közös munkánkat az Európai Unió erősítése érdekében, különösen egy olyan válsághelyzetben, amikor az egységre minden korábbinál nagyobb szükségünk van.
ozibozi
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
ozibozi
De ha te ezt így látod "kívülről", akkor majd ha úgy tartja kedvem megint felrúglak, és majd megint elnézést kérek.
Végülis win-win.
Sobri Jóska
samu09
több mint 5 éve
Majd nézd meg a tompika social media platformjainak a stílusát. Ott lesz a koki meg a saller. Azért csak egy dajcsról beszélünk, ami még egy mai fideszesnek is ciki, csak a múlt miatt óbégathat. Többet visz, mint hoz. Ez a lényeg.
Dajcs már ciki.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
És ha osztályfőnök óra után bent tart és a fejed az asztalba veri a penztárcád meg elveszi?De ez olyan, hogy hátulról felrúglak, majd a földön hasba, majd fejbe, majd bejön az osztályfőnök, és azt mondja: kérj bocsánatot.valóban tetszik a koki, meg a saller, mert a másik fele az a dölyfös döbrögik "leszarom már megmondtam" hogy mi lesz kategória lenne, ami kb idáig volt. Ez jobban tetszik. helyén kezelnek egy ilyen dajcsot, még ha kizárni nem is fogják, de legalább kapott egy 'üss a szádra kártyát' a megmondó ember.De ez nem csicskulás, hanem átbaszás.akkor is jó nézni, ahogy becsicskul 😊rendesen összeszarta magát a nagy tompika, ha ma még egy levelet írt letolt gatyában...Egy bocsánatkérés nem kerül semmibe se, alap kommunikációs stratégia, ha van, akit ezzel meg lehet venni.
ozibozi
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
ozibozi
Végülis win-win.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
De ez olyan, hogy hátulról felrúglak, majd a földön hasba, majd fejbe, majd bejön az osztályfőnök, és azt mondja: kérj bocsánatot.valóban tetszik a koki, meg a saller, mert a másik fele az a dölyfös döbrögik "leszarom már megmondtam" hogy mi lesz kategória lenne, ami kb idáig volt. Ez jobban tetszik. helyén kezelnek egy ilyen dajcsot, még ha kizárni nem is fogják, de legalább kapott egy 'üss a szádra kártyát' a megmondó ember.De ez nem csicskulás, hanem átbaszás.akkor is jó nézni, ahogy becsicskul 😊rendesen összeszarta magát a nagy tompika, ha ma még egy levelet írt letolt gatyában...Egy bocsánatkérés nem kerül semmibe se, alap kommunikációs stratégia, ha van, akit ezzel meg lehet venni.
ozibozi
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
ozibozi
Végülis win-win.
több mint 5 éve
valóban tetszik a koki, meg a saller, mert a másik fele az a dölyfös döbrögik "leszarom már megmondtam" hogy mi lesz kategória lenne, ami kb idáig volt. Ez jobban tetszik. helyén kezelnek egy ilyen dajcsot, még ha kizárni nem is fogják, de legalább kapott egy 'üss a szádra kártyát' a megmondó ember.De ez nem csicskulás, hanem átbaszás.akkor is jó nézni, ahogy becsicskul 😊rendesen összeszarta magát a nagy tompika, ha ma még egy levelet írt letolt gatyában...Egy bocsánatkérés nem kerül semmibe se, alap kommunikációs stratégia, ha van, akit ezzel meg lehet venni.
ozibozi
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
több mint 5 éve
De ez nem csicskulás, hanem átbaszás.akkor is jó nézni, ahogy becsicskul 😊rendesen összeszarta magát a nagy tompika, ha ma még egy levelet írt letolt gatyában...Egy bocsánatkérés nem kerül semmibe se, alap kommunikációs stratégia, ha van, akit ezzel meg lehet venni.
ozibozi
Sobri Jóska
ozibozi
több mint 5 éve
akkor is jó nézni, ahogy becsicskul 😊rendesen összeszarta magát a nagy tompika, ha ma még egy levelet írt letolt gatyában...Egy bocsánatkérés nem kerül semmibe se, alap kommunikációs stratégia, ha van, akit ezzel meg lehet venni.
ozibozi
Sobri Jóska
több mint 5 éve
rendesen összeszarta magát a nagy tompika, ha ma még egy levelet írt letolt gatyában...Egy bocsánatkérés nem kerül semmibe se, alap kommunikációs stratégia, ha van, akit ezzel meg lehet venni.
ozibozi
több mint 5 éve
folytatni tudjuk a közös munkánkat az Európai Unió erősítése érdekébenha ezt bmeik ellenzéki képviselő leírná akkor mit kapna a lakájmédiában ...
ozibozi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
rendesen összeszarta magát a nagy tompika, ha ma még egy levelet írt letolt gatyában...Először is szeretném megismételni a bocsánatkérésemet Manfredtől és valamennyi képviselőtársamtól. Nem állt szándékomban senkit sem megsérteni - sem képviselőcsoportunk vezetőjét, sem frakciónk akár egyetlen tagját is, sem pedig a politikai családunkat.
több mint 5 éve
Jah, de ez most különösen jól sikerült.Azért ez a Minden élet számít kék kormányplakát mekkora gyönyörű trollkodás 😂Az elmúlt 10 evből mi nem az?
warr_b
Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Azért ez a Minden élet számít kék kormányplakát mekkora gyönyörű trollkodás 😂Az elmúlt 10 evből mi nem az?
warr_b
több mint 5 éve
Azért ez a Minden élet számít kék kormányplakát mekkora gyönyörű trollkodás 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"