NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

69 feliratkozó

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 720 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
ez lesz egy komoly probléma a jövő évi választásokra a Fidesznek:

telex.hu/gazdasag/2021/04/26/dragulni-fog-a-kenyer-a-tej-a-hus-es-az-udito-is-mondjak-elelmiszeripari-vezetok

ezeket meg fogják érezni az emberek a pénztárcájukon ahogy a 2ezres csirkét is .
csebi
Miért, eddig nem emelkedett folyamatosan mindennek az ára? Azt nem érezték az emberek?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 342 — Lucas Scott
ez lesz egy komoly probléma a jövő évi választásokra a Fidesznek:

telex.hu/gazdasag/2021/04/26/dragulni-fog-a-kenyer-a-tej-a-hus-es-az-udito-is-mondjak-elelmiszeripari-vezetok

ezeket meg fogják érezni az emberek a pénztárcájukon ahogy a 2ezres csirkét is .

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 758 — #NoStress

több mint 4 éve
 telex.hu/gazdasag/2021/04/25/egesz-europanak-sulyos-figyelmeztetes-montenegro-esete-a-kinaiak-hitelevel
warr_b
De nem nekünk!
Toca
Így van.
Az féljen, akinek van vesztenivalója!
Sobri Jóska
Tehát nekünk már nincs veszíteni valónk?
csebi
Ami miatt félni kéne nincs.
Sobri Jóska
Viktor nagyon rafkós, hülyét csinál a kínaiakból és az oroszokból is. Aztán majd néznek ki a fejükből szerencsétlenek, nem is fogják érteni, hogyan tudta valaki ennyire bepalizni őket.
nagylaza
Nem ezt jelenti amit írtam.
Hanem azt, hogy van egy 30 (+40+25+70+kurvasok) év alatt alapvetően teljesen lerabolt, megtört, gerinc, életerő és elszánás nélküli birkanép, akik közül van, aki örül! egy havi 47ezres közmunkának, van, aki örül!, hogy 15 év alatt már ki tudta fizetni a lakásnak, amiben lakik a felét, és így már csak az árának a háromszorosával tartozik a banknak, van aki örül!, hogy ihat egy sört egy teraszon, ha nyaralhat egy hetet a Balcsin vagy legalább majusban megkapja a februári fizetését, amelyik azon vitázik vérremenően, hogy ki bassza kajakra seggbe, Don Corleone vagy egy táncikáló Pinokkió, ésatöbbi.
Na annak a birkanépnek már nincs semmi vesztenivalója.

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 720 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/gazdasag/2021/04/25/egesz-europanak-sulyos-figyelmeztetes-montenegro-esete-a-kinaiak-hitelevel
warr_b
De nem nekünk!
Toca
Így van.
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
Viktor nagyon rafkós, hülyét csinál a kínaiakból és az oroszokból is. Aztán majd néznek ki a fejükből szerencsétlenek, nem is fogják érteni, hogyan tudta valaki ennyire bepalizni őket.
nagylaza
Még az ostoba kínaiak fognak fizetni nekünk! Hahh!

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 566 — beers & Packers
warr_b
De nem nekünk!
Toca
Így van.
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
több mint 4 éve
warr_b
De nem nekünk!
Toca
Így van.
Sobri Jóska
csebi

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 342 — Lucas Scott
warr_b
De nem nekünk!
Toca
Így van.
Sobri Jóska

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
warr_b
De nem nekünk!
Toca
Így van.

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 493 — Vikings fan
warr_b
De nem nekünk!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 736 — The Mathematician
 hvg.hu/itthon/20210424_Gyurcsany_telefon_oltas

Ennél van vajon lejjebb?
Mikey
Eddig is tudtuk hogy fidesz fele takonybol van a gerinc. Nem lep meg.
samu09
Biztos, hogy a Fidesz? Sok mindent kinézek belőlük, de ezt azért nem. Hacsak nem valamelyik harmadvonalas seggnyaló önjáró túlfutásáról van szó.
peterk2005
túlbuzgó fidelitaszosktól kitelik
de azt is el tudom képzelni hogy DK-sok a mártír szerepért

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 382
A zsinórerőműveknek van létjogosultsága, ha van "zsinór".
Az alaperőmű+egyéb elémélet arra a (villamos)energetikai rendszerre reflkektál, amit kiépítettünk alá évtizedek alatt. Vagyis persze hogy nem működnénk alaperőmű nélkül. Most. De senki nem mondja (még az atompártiak is csak hümmögnek), hogy ezen ne lehetne változtatni. Az energia megtermelésének elosztásának a módján kellene és lehet is változtatni. Pl energiaközösségekkel, lokálisabb termelési rendszerekkel, stb. Erre tökéletes a megújuló. Attól még lehetne közös árampiac, csak nem az áramot kellene cserélgetni adni venni, hanem ugyanúgy lehetne kvótarendszert építeni rá, mint a CO2-re. és ösztönözni az államokat arra, hogy környezetkímélőbb megoldásokkal helyettesítsék a lassan kifutó őskövület erőműveket. Arról nem is szólva, hogy mindenki csak az erőművekről beszél, de az erőművek mellett legalább akkora (ha nem nagyobb) kiadás (meg persze biznisz) maga a lényegében közös európai nagyfeszültségű villamos hálózat (a baszott nagy veszteségekkel, karbantartási költségekkel meg mindennel együtt)

Szerkesztette: Lecsó
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 454

Ennél van vajon lejjebb?
Mikey
samu09
Biztos, hogy a Fidesz? Sok mindent kinézek belőlük, de ezt azért nem. Hacsak nem valamelyik harmadvonalas seggnyaló önjáró túlfutásáról van szó.
peterk2005
Ez - hacsak nem kerül elő valamilyen megdönthetetlen bizonyíték - sose derül ki.

Legfőképpen azért, mert elég sokféle lehetőség áll fenn:

- nincs ilyen hívás és Ferencünk jó szokásához híven nem bír a seggén megülni, ezért simán kitalálták. Ez azért a politikai kommunikációban nem lenne olyan nagy újdonság. (Lásd Ferencünk munkássága Orbán svájci milliárdos számlái ügyben, amire azóta is várunk)

- valaki felhívott valakit, hogy halotta-e hogy a Gyurcsány nevében hivogatnak embereket, a pletyka elterjedt a dk felvette - és mivel bizonyíthatatlan- ki is dobták Fb-re, mert mért ne

- van ilyen hívás és a Fidesz valamelyik szatelitszervezete (cöf, alapjogokért központ stb.) csinálta

- van ilyen hívás és a központi kommunikációs csapat csinálta

Ebből az első kettő valószínű, a harmadik elképzelhető, a negyediket nem tartom valószínűnek, az ilyen alja piti munkát ritkán csinálja a központ, erre tartják a harmadik pontban felsoroltakat.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 787 — The only discipline that lasts, is self discipline

Ennél van vajon lejjebb?
Mikey
samu09

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
 divany.hu/offline/rendszervaltas-politikusok-kviz/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

😆
Egyedül Mécs Imrét néztem be.
warr_b
Miért? Kire tippeltél helyette?
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 234 — WHO DAT!!!!

Ennél van vajon lejjebb?
Mikey
Kíváncsi vagyok lesz e hasonló ellenakció az ellenzék részéről, hogy Orbán nevében telefonálgatnak, hogy Soros meg Brüsszel az isten 😁

több mint 5 éve

Ennél van vajon lejjebb?
Mikey
Van.
nagylaza
Azért jó nagy köcsög ez a Gyurcsány. Bebaszva telefonálgat össze-vissza, aztán letagadja és a kormányzatra fogja.

több mint 5 éve
 divany.hu/offline/rendszervaltas-politikusok-kviz/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

😆
Egyedül Mécs Imrét néztem be.

több mint 5 éve

Ennél van vajon lejjebb?
Mikey
Van.
több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 607 — I like the Texans, I like who we are

Ennél van vajon lejjebb?
Mikey
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 525

Ennél van vajon lejjebb?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Kezdődik! Nagyon helyes:
"A FIDESZNEK KÍNA AZ ELSŐ!"
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/173062572_1287060935029085_3387797270625554135_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=XL5O6nAVpOAQ7kNvwGWW3UR&_nc_oc=AdoGCO6seSESFJOouDsAT8yIXCptTLP7Q2g7SJ-fB-nv1wmCPJXPgf49WyowadSeepM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=vNr1rOn1LNkkZHDUXDmXDQ&_nc_ss=7a389&oh=00_Af3p0VXvsvvl45HFDfyppVDFClLH_kh06jHpAEpPj2RQmw&oe=69EE90E6
Momentum Mozgalom
A FIDESZNEK KÍNA AZ ELSŐ! “Egy nemzetet kétféleképpen lehet leigázni, karddal vagy adóssággal” 🇨🇳🟠 A fideszes elit 540 milliárd forint kínai hitelből, egy előre kiválasztott kínai céggel építtetné...

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=W4ejIsd-GF8

Bocs ha volt már, nem olvastam végig mostanában minden oldalt. 😀

De ez, de ez... végigszenvedtem, de sajtreszelővel rejszolni lehet jobb lett volna. 😀
Vrij6
én folyamatosan menekülök azuelől hogy megnézzem
de amúgy igen volt róla szó 😀
Negritis
Akkor neked itt egy rövid összefoglaló.
Nem túl informatív, de annál viccesebb.

youtu.be/hXA3ZuXq1sg
Sobri Jóska
Még én sem néztem meg, de most már nem is fogom 😀
Lecsó
Legalább 12:30-tól nézz bele néhány percet. Nem fogsz csalódni.
nagylaza
Ez egy frappánsabb és kevésbbé szerteágazó összefoglaló.
Külön kiemelem a kommentek szórakoztatófaktorát.

youtu.be/CWmAB3gDB_k

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 787 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hidd el volt ott megbeszélés, azért jó ekezni a Fideszt de egy ilyen kérdésben azért nem Vitya hasra csap és előre atomot mert abban van beton azt meg lophatjuk.
Szép az az utópia amit leírsz, mindenki így képzeli a jövőt csak hát azért az akugyartassal kapcsolatban azért van még probléma.
Nekünk, ahhoz hogy ne függjünk nagyon durván a környező államoktól energia ügyben egy must have dolog. Ahogy Paks2 is.

Ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne és kellene sokkal komolyabban támogatni a zöld energiát és elkezdeni arra is építeni, hogy kiegészítőként egyre jobban beépüljön.

Amúgy meg toljuk meg a fúziós energiát ne balfaszkodjunk 😀
Toca
A fúziós majd egy lyukat csinál a magmáig, de legalább nem fog szennyezni. 😀 😀 (Nem vagyok fúzió ellenes, nehogy azt hidd. 😊 )

Én szívesen elhiszem, elhinném, hogy volt vita, csak nem találom a nyomát. Nyugat Európában bármelyik országban amiről tudok valamit, el tudom olvasni az ott történteket mert megértem, ott mindenütt szakajtónyi anyag elérhető ezekről a vitákról. Tényleg könyvtárnyi. A legtöbb dolgot onnan tudom, mert azokat olvasva botlottam bele az ilyen meg olyan érvekbe, adatokba is.

Amit leírtam, az pedig nem utópia, ilyent ne mondj. 😊 Ezek tudományosan megalapozott előrejelzések, pontosan olyanok, mint az atomra vonatkozók. Vagy a globális felmelegedésre vonatkozók, vagy a sarkköri jégsapkákra vonatkozók. Komolyan kell őket venni, mert komolyan kell őket venni.

Van egyébként olyan ismerősöm, aki szakmabeli, és atompárti, és őt hallgatva abszolút el tudom fogadni az érveit. Csak azt hiányolom, hogy azok nem lettek ütköztetve hasonlóan megalapozott más véleményekkel. Én legalábbis, mint mondtam, nem találom ennek itthon a nyomát. De ha tudsz segíteni, hogy mit keressek és hol keressem, azt megköszönöm. A téma baromira érdekel, szinte mindenevő vagyok, bármit elolvasok róla.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)