Politika
64 feliratkozó
több mint 5 éve
Hát Biden ezt innen már behúzza. Novemberben jöhet a Trump-Biden csörte. A szellemi nagyságok összecsapása. 😀sajnos a DNC mindent megtesz azért hogy egy demens hillary 2.0 legyen trump ellenfele
roberto23
inkább bukják 4-8 évig az elnöki széket, de kell a pozíciójuk
kicsit mszp 2.0
twitter.com/AngryJoeShow/status/1237611150084169728
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Hát Biden ezt innen már behúzza. Novemberben jöhet a Trump-Biden csörte. A szellemi nagyságok összecsapása. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
vicc h Tulsi is inkább Republikánus mint Dem 😀szóval Warren is out, maradt Tulsi, Biden meg Bernie? 😀Tulsi egyértelműen a legjobb arc a demokraták között, még Bernie-nél is jobban bírom 😀
Negritis
A Trump-Sanders és a Trump-Biden vita is érdekes lenne, csak mindkettő másért.
Az előbbi egy igazi epic battle lenne a jobboldali és a baloldali populizmus nagyágyúi között, míg az utóbbi egy freak show, ahol Donald kb. egy cirkuszi állatként kezelné a szétcsúszott Bident.
Kampman
több mint 5 éve
szóval Warren is out, maradt Tulsi, Biden meg Bernie? 😀Tulsi egyértelműen a legjobb arc a demokraták között, még Bernie-nél is jobban bírom 😀
Negritis
A Trump-Sanders és a Trump-Biden vita is érdekes lenne, csak mindkettő másért.
Az előbbi egy igazi epic battle lenne a jobboldali és a baloldali populizmus nagyágyúi között, míg az utóbbi egy freak show, ahol Donald kb. egy cirkuszi állatként kezelné a szétcsúszott Bident.
több mint 5 éve
Warren lépését nem vágom. Mármint kinek kedvez ez, azt tudom, h Bernienek. Csak eddig nem úgy tűnt, mint aki Berniet hajlandó lenne támogatni. Szuper kedden rengeteget vett el Bernietől. Főleg látva az establishment lépését, ahogy mindenki 1 ember mögé sorakozott. Furcsa ez így. Kétkulacsos.ez kb az hogy visszalép hogy megtartja a feminista félprogresszív bázisát
dawyd728
de a szivességt is megtette az establishmentnek azzal hogy 2 napja még versenyben volt
több mint 5 éve
dawyd728
4 110
Warren lépését nem vágom. Mármint kinek kedvez ez, azt tudom, h Bernienek. Csak eddig nem úgy tűnt, mint aki Berniet hajlandó lenne támogatni. Szuper kedden rengeteget vett el Bernietől. Főleg látva az establishment lépését, ahogy mindenki 1 ember mögé sorakozott. Furcsa ez így. Kétkulacsos.
több mint 5 éve
szóval Warren is out, maradt Tulsi, Biden meg Bernie? 😀
több mint 5 éve
Bartustól ez még egy ugyancsak lightos cikk volt 😊nepszava.us/bloomberg-kiesett-sanders-magat-nyirja-ki-biden-lesz-az-elnokjelolt-es-trump-marad-az-elnok/Annak elenére, hogy vannak igazságok benne egész egyszerűen én rosszul vagyok az ilyen stílusú véleménycikkektől. Amikor egy újságíró mindenkinél okosabbnak hiszi magát, és kvázi tényként írja le a saját véleményét/feltételezését. Sose fogom megértani mire jó ilyen cikkeket irogatni, holott ha ugyan ezt normális stílusban írja le kevés ember lett volna, aki nem ért vele egyet.
ozibozi
roberto23
több mint 5 éve
nepszava.us/bloomberg-kiesett-sanders-magat-nyirja-ki-biden-lesz-az-elnokjelolt-es-trump-marad-az-elnok/Annak elenére, hogy vannak igazságok benne egész egyszerűen én rosszul vagyok az ilyen stílusú véleménycikkektől. Amikor egy újságíró mindenkinél okosabbnak hiszi magát, és kvázi tényként írja le a saját véleményét/feltételezését. Sose fogom megértani mire jó ilyen cikkeket irogatni, holott ha ugyan ezt normális stílusban írja le kevés ember lett volna, aki nem ért vele egyet.
ozibozi
több mint 5 éve
egy biztos: mindketten Fiatal DemokratákEz akkor Trump számára az ideális forgatókönyv? Már tavaly év végén is azt írták, hogy Sandersnek lenne valamennyi esélye, ezért Trumpék meg is tesznek mindent, h Biden kerüljön jó fénybe.Hát franc se tudja. Én már olvastam olyan elemzést, ami szerint Biden kedvez Trump-nak, de olyat is, hogy a stábja inkább Sanders-nek örülne. Gondolom attól függ ki a megrendelője a cikknek/elemzésnek. 😀
Igazából a kövi 4 év csak a kérdés, 2024ben jön majd a Trump által támogatott Kanye 😀
Amekkora követőbázist épít az egyházával... 😀
Borbinho
Egy hatalmon lévő elnököt amúgy is nehéz leváltani, de ilyen jelöltekkel meg kb lehetetlen. 😀
roberto23
több mint 5 éve
Ez akkor Trump számára az ideális forgatókönyv? Már tavaly év végén is azt írták, hogy Sandersnek lenne valamennyi esélye, ezért Trumpék meg is tesznek mindent, h Biden kerüljön jó fénybe.Hát franc se tudja. Én már olvastam olyan elemzést, ami szerint Biden kedvez Trump-nak, de olyat is, hogy a stábja inkább Sanders-nek örülne. Gondolom attól függ ki a megrendelője a cikknek/elemzésnek. 😀
Igazából a kövi 4 év csak a kérdés, 2024ben jön majd a Trump által támogatott Kanye 😀
Borbinho
Egy hatalmon lévő elnököt amúgy is nehéz leváltani, de ilyen jelöltekkel meg kb lehetetlen. 😀
több mint 5 éve
Ez akkor Trump számára az ideális forgatókönyv? Már tavaly év végén is azt írták, hogy Sandersnek lenne valamennyi esélye, ezért Trumpék meg is tesznek mindent, h Biden kerüljön jó fénybe.Igazából a kövi 4 év csak a kérdés, 2024ben jön majd a Trump által támogatott Kanye 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ahogy az várható volt Bloomberg is beáll Biden mögé. Gondolom pár milliócskával meg is tolja majd a kampányt.
több mint 5 éve
kifizető hely.szerk:pénzt éget
vki aki tisztában van vele, röviden leírná, mit is csinál az Alapjogokért Központ?
Borbinho
slowmotion
több mint 5 éve
szerk:pénzt éget
vki aki tisztában van vele, röviden leírná, mit is csinál az Alapjogokért Központ?
Borbinho
több mint 5 éve
Úgy hívják, hogy politika. Ettől még a perfelvétel 1 tárgyalás helyett 6 hónap a legátlagosabb polgári ügyben is.Aham. Ez mind szép is jó de akkor miért van az h 3 (azaz három) db plakát letepest feltolnak vademelesre?? Nem veszem be h a magyar igazságszolgáltatási rendszer le van terhelve ha ilyen ügyeket felvisznek. Ráadásul házhoz mennek a pofonert mert a bíróság sztem úgy kidobja a vadat h ez nem bcs hanem szabálysértés mint a huzat. Bár a rendőrség azon érvelését saját bőrömön is tapasztaltam h ha vki egy mozdítható garázst elvisz egy helyről máshova az nem számít lopásnak. Kifogasomba bele is írtam h akkor ha elviszem a rendőrautót miközben kaveznak a srácok és nem is közlöm velük h hova viszem akkor az mostantól nem lopás? Nagyon szívesen lobogtatom majd a rendőrségen saját ervelesuket.Megírhatod te a világ legjobb törvénykönyvét is, ha szarul van végrehajtva. Tetszettek volna nem lerohasztani a magyar igazságszolgáltatás rendszerét. A konkrét cikkhez: 1. fokú ítélet, ebből lesz minimum egy 2. fok. Ha nem lenne odaírva, hogy 1. fokú, akkor is megmondanám (nyilván ez felületes így a cikk alapján), mert szarul van benne tisztázva a történeti tényállás. Tipikusan az 1. fok ilyen, kurva gyorsan akarják magukról görgetni az ügyet tovább, a 2. fok majd úgyis gatyába rázza azt, ha kell.Nem vagyok otthon a jogban, de:Pl. durva hogy állatkínzásért több jár (igen, én is elítélem az állatkínzást, de azért valahol van egy határ)... Ez a gyilkos meg 4 évet kap ami vicc, remélem a 2. gyilkosságánál már megkapja az életfogytot... csak a 2. áldozat családját ez nagyon nem fogja vigasztalni...index.hu/belfold/2020/03/03/szabadlabon_tavozott_csenge_meggyilkolasa_roland_borsodnadasd/Miért?
ez is jól felkúrta most az agyamat...
NB2
VanillaSky
eaglesmcnabb
„B. Roland azt állította, hogy megijedt, hogy őt fogják gyanúsítani, és ezért dobta be az aknába.”
Ez nem beismeres? A lany az aknaban megfulladt, tehat B. Roland gyilkolt azzal, hogy bedobta az aknaba, amit o bevallott. Akkor nem ertem ezt a baszakodast.
Raadasul kapott negy evet, aminek a felet mar letoltotte majdnem. Hat lol. Es akkor csodalkozunk, hogy ennyi a hulye. Egeszen erthetetlen dolgok vannak a torvenykonyvben. Ezek persze mindaddig senkit sem izgatnak, amikor majd egy nagyfejes kicsi lanyat kinyirjak, mert akkor meg menni fog a csodalkozas es a cirkusz.
Stez
Alulfizetett és kiégett bírák dolgoznak jelentős ügyteherrel, szarul megírt eljárásjogi törvényekkel és a tetejében nem nagyon van már hova bezárni ezeket, mert ugye nincs elég hely a BV-ben. Ahol pedig lenne hely, ott meg már nincs börtönőr, mivel ők is szarul vannak fizetve.
A magyar törvénykezés rendszere szép lassan kileheli a lelkét.
Amadeus
Amúgy meg összes ilyen helyen nagyon komoly létszámhiány van: rendőrség, bv, kormányhivatal. Nem fogom a bíróságot és ügyészséget sem sajnálni szvsz sztem fele annyira nincsenek leterhelve csak ahogy Torrente mondana: megszokásból panaszkodnak.
csebi
több mint 5 éve
Aham. Ez mind szép is jó de akkor miért van az h 3 (azaz három) db plakát letepest feltolnak vademelesre?? Nem veszem be h a magyar igazságszolgáltatási rendszer le van terhelve ha ilyen ügyeket felvisznek. Ráadásul házhoz mennek a pofonert mert a bíróság sztem úgy kidobja a vadat h ez nem bcs hanem szabálysértés mint a huzat. Bár a rendőrség azon érvelését saját bőrömön is tapasztaltam h ha vki egy mozdítható garázst elvisz egy helyről máshova az nem számít lopásnak. Kifogasomba bele is írtam h akkor ha elviszem a rendőrautót miközben kaveznak a srácok és nem is közlöm velük h hova viszem akkor az mostantól nem lopás? Nagyon szívesen lobogtatom majd a rendőrségen saját ervelesuket.Megírhatod te a világ legjobb törvénykönyvét is, ha szarul van végrehajtva. Tetszettek volna nem lerohasztani a magyar igazságszolgáltatás rendszerét. A konkrét cikkhez: 1. fokú ítélet, ebből lesz minimum egy 2. fok. Ha nem lenne odaírva, hogy 1. fokú, akkor is megmondanám (nyilván ez felületes így a cikk alapján), mert szarul van benne tisztázva a történeti tényállás. Tipikusan az 1. fok ilyen, kurva gyorsan akarják magukról görgetni az ügyet tovább, a 2. fok majd úgyis gatyába rázza azt, ha kell.Nem vagyok otthon a jogban, de:Pl. durva hogy állatkínzásért több jár (igen, én is elítélem az állatkínzást, de azért valahol van egy határ)... Ez a gyilkos meg 4 évet kap ami vicc, remélem a 2. gyilkosságánál már megkapja az életfogytot... csak a 2. áldozat családját ez nagyon nem fogja vigasztalni...index.hu/belfold/2020/03/03/szabadlabon_tavozott_csenge_meggyilkolasa_roland_borsodnadasd/Miért?
NB2
VanillaSky
eaglesmcnabb
„B. Roland azt állította, hogy megijedt, hogy őt fogják gyanúsítani, és ezért dobta be az aknába.”
Ez nem beismeres? A lany az aknaban megfulladt, tehat B. Roland gyilkolt azzal, hogy bedobta az aknaba, amit o bevallott. Akkor nem ertem ezt a baszakodast.
Raadasul kapott negy evet, aminek a felet mar letoltotte majdnem. Hat lol. Es akkor csodalkozunk, hogy ennyi a hulye. Egeszen erthetetlen dolgok vannak a torvenykonyvben. Ezek persze mindaddig senkit sem izgatnak, amikor majd egy nagyfejes kicsi lanyat kinyirjak, mert akkor meg menni fog a csodalkozas es a cirkusz.
Stez
Alulfizetett és kiégett bírák dolgoznak jelentős ügyteherrel, szarul megírt eljárásjogi törvényekkel és a tetejében nem nagyon van már hova bezárni ezeket, mert ugye nincs elég hely a BV-ben. Ahol pedig lenne hely, ott meg már nincs börtönőr, mivel ők is szarul vannak fizetve.
Amadeus
Amúgy meg összes ilyen helyen nagyon komoly létszámhiány van: rendőrség, bv, kormányhivatal. Nem fogom a bíróságot és ügyészséget sem sajnálni szvsz sztem fele annyira nincsenek leterhelve csak ahogy Torrente mondana: megszokásból panaszkodnak.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
😀 nem volt jó ötlet nyilvános profilképet felraknia, ahol boldog boldogtalan tagelhet bármitTranszparencia ezerrel:Matthias Corvinus Collegium. Erre fele kezdj el nézelődni a neten.hát emiatt ritkán szoktak felmelkedni. akkor ki szúrja?www.youtube.com/watch?v=n69pdBVVyzsindex.hu/belfold/2020/03/03/racz_zsofia_csalad-_es_ifjusagugyert_felelos_allamtitkar_hollet/egyébként ez a csajszi kinek a fiaborja/pinája?
bárki meglepődött, hogy csak Fideszesekkel jelenik meg? vagy hogy ellenzéki/semleges médiumnak nem nyilatkozik, egyáltalán még csak nem is elérhető?
annyiban más ez a lány mint a Borkai féle prostik, hogy ezt hivatalosan tették lotyónak. csak el ne kopjon a térde 25 éves korára.
| nem, nem érdekelnek olyan álláspontok, hogy biztos ért ahhoz amit csinál, és érdemből kapott kinevezést |
Borbinho
slowmotion
r.baggio
slowmotion
Amadeus
index.hu/belfold/2020/03/04/racz_zsofia_torlessel_es_kitiltassal_reagalt_arra_hogy_megirtuk_nem_mondott_igazat/
csebi
i.imgur.com/BVQpeY1.png
szerk:
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Transzparencia ezerrel:Matthias Corvinus Collegium. Erre fele kezdj el nézelődni a neten.hát emiatt ritkán szoktak felmelkedni. akkor ki szúrja?www.youtube.com/watch?v=n69pdBVVyzsindex.hu/belfold/2020/03/03/racz_zsofia_csalad-_es_ifjusagugyert_felelos_allamtitkar_hollet/egyébként ez a csajszi kinek a fiaborja/pinája?
bárki meglepődött, hogy csak Fideszesekkel jelenik meg? vagy hogy ellenzéki/semleges médiumnak nem nyilatkozik, egyáltalán még csak nem is elérhető?
annyiban más ez a lány mint a Borkai féle prostik, hogy ezt hivatalosan tették lotyónak. csak el ne kopjon a térde 25 éves korára.
| nem, nem érdekelnek olyan álláspontok, hogy biztos ért ahhoz amit csinál, és érdemből kapott kinevezést |
Borbinho
slowmotion
r.baggio
slowmotion
Amadeus
index.hu/belfold/2020/03/04/racz_zsofia_torlessel_es_kitiltassal_reagalt_arra_hogy_megirtuk_nem_mondott_igazat/
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Matthias Corvinus Collegium. Erre fele kezdj el nézelődni a neten.hát emiatt ritkán szoktak felmelkedni. akkor ki szúrja?www.youtube.com/watch?v=n69pdBVVyzsindex.hu/belfold/2020/03/03/racz_zsofia_csalad-_es_ifjusagugyert_felelos_allamtitkar_hollet/egyébként ez a csajszi kinek a fiaborja/pinája?
Borbinho
slowmotion
r.baggio
slowmotion
több mint 5 éve
Megírhatod te a világ legjobb törvénykönyvét is, ha szarul van végrehajtva. Tetszettek volna nem lerohasztani a magyar igazságszolgáltatás rendszerét. A konkrét cikkhez: 1. fokú ítélet, ebből lesz minimum egy 2. fok. Ha nem lenne odaírva, hogy 1. fokú, akkor is megmondanám (nyilván ez felületes így a cikk alapján), mert szarul van benne tisztázva a történeti tényállás. Tipikusan az 1. fok ilyen, kurva gyorsan akarják magukról görgetni az ügyet tovább, a 2. fok majd úgyis gatyába rázza azt, ha kell.Nem vagyok otthon a jogban, de:Pl. durva hogy állatkínzásért több jár (igen, én is elítélem az állatkínzást, de azért valahol van egy határ)... Ez a gyilkos meg 4 évet kap ami vicc, remélem a 2. gyilkosságánál már megkapja az életfogytot... csak a 2. áldozat családját ez nagyon nem fogja vigasztalni...index.hu/belfold/2020/03/03/szabadlabon_tavozott_csenge_meggyilkolasa_roland_borsodnadasd/Miért?
NB2
VanillaSky
eaglesmcnabb
Stez
több mint 5 éve
Felesleges vitatkozni, úgyis Putyin dönti el, hogy ki lesz az elnök.
több mint 5 éve
Jó ez jogos, szegény Biden tényleg kezd elhülyülni 😀 de én még bízom a csodában, hogy hátha az őszi vitákig tol vmi agyserkentő cuccost és képes lesz vmi érdemi vitára.a probléma ott van hogy az alapvető szociális háló = kommunizmus amerikában, azzal meg nehéz mit kezdeni mikor ez a mainstream hozzáállásDe az teljesen más műfaj, hogy egyszerre 4-5 emberrel kell vitázni, nem pedig csak 1-el szemtől szemben, pláne egy olyannal, aki szintén nem egy vitamágus (már nem mintha a többi demokrata jelölt annyira penge vitázó lenne, ideértve Sanders-t is).Bident a demokrata vitákra nem sikerült jól felkészíteni nincs miről beszélniSanders ma vesztett, pedig nyerni kellett volna nagyot. Így még többsége sem lesz, nem hogy 50%.Biden se a szívem csücske, de szvsz Sanders-nek se lenne több esélye Trump ellen. Bár azért hosszú még novemberig az idő, meglátjuk mi lesz addig. Pont Trump pédája mutatja mennyire nem érdemes ennyire korán jósolgatni. Plusz még azért Biden-nek az előválasztást kell megnyernie.
Készülhet mindenki a Biden vs Trump csatára. Trump megeszi egy vitán ezt a szenilis vénembert. Másrészt ez az elejétől egy mindenki ellen nem tudom mennyire lesz nyerő a Sanders szavazóknak novemberben, főleg a rozsda övezetben. Meg ugye ott vannak a párt semlegesek. 4 éve ilyenkor Trumpért fityinget nem adtam volna. Ma sokkal jobb helyzetből indul. Plusz szerintem rá is fog repülni Bernie szavazók egy rétegére.
dawyd728
Az meg, hogy mi lesz a vitán... ha egy stáb jól felkészítni Biden-t lehet esélye, pláne hogy azért Trump se egy vitabajnok.
roberto23
Hillary bukott simán, Biden semmivel nem ér többet el, sőt
50%+1 tuti h nem lesz Bernie-nek (sima többségre bőven van esélye) azzal meg a DNC behúzza Biden-t vagy Bloomberg-t és bukják az egészet mert a progresszív fiatalok nem fognak elmenni
Negritis
Én csak annyit mondok, hogy meglátjuk. 4 éve senki nem adott volna egy fityinget sem Trump-ra, most kb ugyan ez van Biden-el is. Persze ezzel nem azt mondom, hogy nyerni fog, de én továbbra is tartom, hogy Sanders esetében is legalább akkora baj, hogy rengeteg társadalmi réteg van, amit ezzel a sokszor már kicsit szélsőségesbe hajló szocializmusával nem tud megszólítani.
roberto23
www.washingtonexaminer.com/news/you-know-the-thing-biden-botches-declaration-of-independence-quote-during-campaign-stop
egy szimpla beszédnél nem tudja miről van szó
Trump esetében a mainstream mondta biztosra hogy buki, a DNC jelenleg azt mondja hogy Biden veri Trump-t
és vannak is erről közvélemény kutatások is miszerint kb minden komolyabb dem jelölt nyer (ami baromság)
Sanders és Trump követői hasonlíthatóak a NER szektához különböző okok miatt
nah azok nem fognak egy Bidenre szavazni mindegy mi történik
majd 4 év múlva jön AOC és akkor lesz igazi genderszocializmus ami szarabb lesz 😀
Negritis
Naa AOC szép lesz. 😀 Kár, hogy még fiatal és iden nem indult. Egy AOC-Trump csörte azért ütős lett vna.
több mint 5 éve
a probléma ott van hogy az alapvető szociális háló = kommunizmus amerikában, azzal meg nehéz mit kezdeni mikor ez a mainstream hozzáállásDe az teljesen más műfaj, hogy egyszerre 4-5 emberrel kell vitázni, nem pedig csak 1-el szemtől szemben, pláne egy olyannal, aki szintén nem egy vitamágus (már nem mintha a többi demokrata jelölt annyira penge vitázó lenne, ideértve Sanders-t is).Bident a demokrata vitákra nem sikerült jól felkészíteni nincs miről beszélniSanders ma vesztett, pedig nyerni kellett volna nagyot. Így még többsége sem lesz, nem hogy 50%.Biden se a szívem csücske, de szvsz Sanders-nek se lenne több esélye Trump ellen. Bár azért hosszú még novemberig az idő, meglátjuk mi lesz addig. Pont Trump pédája mutatja mennyire nem érdemes ennyire korán jósolgatni. Plusz még azért Biden-nek az előválasztást kell megnyernie.
Készülhet mindenki a Biden vs Trump csatára. Trump megeszi egy vitán ezt a szenilis vénembert. Másrészt ez az elejétől egy mindenki ellen nem tudom mennyire lesz nyerő a Sanders szavazóknak novemberben, főleg a rozsda övezetben. Meg ugye ott vannak a párt semlegesek. 4 éve ilyenkor Trumpért fityinget nem adtam volna. Ma sokkal jobb helyzetből indul. Plusz szerintem rá is fog repülni Bernie szavazók egy rétegére.
dawyd728
Az meg, hogy mi lesz a vitán... ha egy stáb jól felkészítni Biden-t lehet esélye, pláne hogy azért Trump se egy vitabajnok.
roberto23
Hillary bukott simán, Biden semmivel nem ér többet el, sőt
50%+1 tuti h nem lesz Bernie-nek (sima többségre bőven van esélye) azzal meg a DNC behúzza Biden-t vagy Bloomberg-t és bukják az egészet mert a progresszív fiatalok nem fognak elmenni
Negritis
Én csak annyit mondok, hogy meglátjuk. 4 éve senki nem adott volna egy fityinget sem Trump-ra, most kb ugyan ez van Biden-el is. Persze ezzel nem azt mondom, hogy nyerni fog, de én továbbra is tartom, hogy Sanders esetében is legalább akkora baj, hogy rengeteg társadalmi réteg van, amit ezzel a sokszor már kicsit szélsőségesbe hajló szocializmusával nem tud megszólítani.
roberto23
www.washingtonexaminer.com/news/you-know-the-thing-biden-botches-declaration-of-independence-quote-during-campaign-stop
egy szimpla beszédnél nem tudja miről van szó
Trump esetében a mainstream mondta biztosra hogy buki, a DNC jelenleg azt mondja hogy Biden veri Trump-t
és vannak is erről közvélemény kutatások is miszerint kb minden komolyabb dem jelölt nyer (ami baromság)
Sanders és Trump követői hasonlíthatóak a NER szektához különböző okok miatt
nah azok nem fognak egy Bidenre szavazni mindegy mi történik
majd 4 év múlva jön AOC és akkor lesz igazi genderszocializmus ami szarabb lesz 😀