Politika
65 feliratkozó
több mint 6 éve
Nézem a képeket és olvasom a cikkeket, hát le a kalappal megint a tűzoltók előtt. 23 óra körül már azt hittem ez menthetetlen lesz, de heroikus küzdelem volt.Közben persze bebizonyosodott, hogy Donald Trump ehhez is "ért" 😀
twitter.com/realDonaldTrump/status/1117844987293487104
twitter.com/the_Georgin/status/1118054413686513670
több mint 6 éve
index.hu/belfold/2019/04/11/lemosta_az_oltasellenesek_erveleset_az_alkotmanybirosag/A tegnap este után próbáljon meg valaki az oltásellenes maradni....
hálisten
Negritis
| bocsánat, too soon... nekem is megszakad bele a szívem igazából 😕 |
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Igen, így értettem. Elvileg a nagy tömegű és mennyiségű víztől beomlott volna a tető szerkezeteÉn azt olvastam valahol, hogy max hangerőn nem lehetett nyomni a vizet rá. Ezért csak így spriccelték és közben mentették amit tudtak.Elvileg vízzel nem olthatták mert tönkre ment volna tőle teljesen az egész szerkezeteMás fórumhely híján itt gyászolom a Notre Dame-ot.Olyan stabil jelenleg mint a francia kormány.
Gyönyorű volt, én szerencsére háromszor is jártam benne.
Hiányozni fog.
Charlie Firpo
De hogy össz-vissz alig oltják a vízsugarakkal, az elég jól bemutatja mennyire szarnak rá.
Megvárják míg a teljes fa leég vagy mi?
Coolearie
peach
Matthew99
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Én azt olvastam valahol, hogy max hangerőn nem lehetett nyomni a vizet rá. Ezért csak így spriccelték és közben mentették amit tudtak.Elvileg vízzel nem olthatták mert tönkre ment volna tőle teljesen az egész szerkezeteMás fórumhely híján itt gyászolom a Notre Dame-ot.Olyan stabil jelenleg mint a francia kormány.
Hiányozni fog.
Charlie Firpo
De hogy össz-vissz alig oltják a vízsugarakkal, az elég jól bemutatja mennyire szarnak rá.
Coolearie
peach

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Elvileg vízzel nem olthatták mert tönkre ment volna tőle teljesen az egész szerkezeteMás fórumhely híján itt gyászolom a Notre Dame-ot.Olyan stabil jelenleg mint a francia kormány.
Hiányozni fog.
Charlie Firpo
Coolearie
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
444.hu/2019/04/15/a-dk-torvenyt-modositana-miutan-befotoztak-nagy-blanka-szoknyaja-ala-es-a-fideszes-media-erre-raporgottJó ez a morális fölény. Tényleg.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
hirtelen ez jutott eszembewww.youtube.com/watch?v=SXK4-tjwqdU
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
akkor egyet adsz belőle? 😊 egyébként ott van az off topicMás fórumhely híján itt gyászolom a Notre Dame-ot.Olyan stabil jelenleg mint a francia kormány.
Hiányozni fog.
Charlie Firpo
Coolearie
több mint 6 éve
Más fórumhely híján itt gyászolom a Notre Dame-ot.Olyan stabil jelenleg mint a francia kormány.
Hiányozni fog.
Charlie Firpo
több mint 6 éve
Más fórumhely híján itt gyászolom a Notre Dame-ot.Gyönyorű volt, én szerencsére háromszor is jártam benne.
Hiányozni fog.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
index.hu/belfold/2019/04/11/lemosta_az_oltasellenesek_erveleset_az_alkotmanybirosag/hálisten
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Dehogynem tudtad.nem tudtam, hogy fideszes médiát olvasol.444...444.hu/2019/04/09/oralis-szexre-kenyszeritette-es-megalazta-a-polgarmester-a-not-akinek-nem-volt-penze-a-gyereke-gyogyszerereNevek és helyek nélkül aztán nagy értelme van ennek, max hangulatkeltés.
Amadeus
Ennyi erővel egy erotikus regényt is berakhatnának cikknek
flzoli
Nézek is valamit a kuruc.infon, hasonló szakmaisággal.
Sobri Jóska
Amadeus
És látszik is rajtam!
több mint 6 éve
Mi az újdonság abban, hogy a szegények szopnak?hát hogy most már nem csak átvitt értelemben
ozibozi
több mint 6 éve
A NER-ben nem olvasnak, hanem befogadnak*. Befogadják az életérzést és a hitet, amit szeretett szekta vezetőjük gravitál a narancs univerzumban.nem tudtam, hogy fideszes médiát olvasol.444...444.hu/2019/04/09/oralis-szexre-kenyszeritette-es-megalazta-a-polgarmester-a-not-akinek-nem-volt-penze-a-gyereke-gyogyszerereNevek és helyek nélkül aztán nagy értelme van ennek, max hangulatkeltés.
Amadeus
flzoli
Sobri Jóska
Amadeus
*Kivéve a migránsokat persze
több mint 6 éve
Mi az újdonság abban, hogy a szegények szopnak?
több mint 6 éve
Az eredeti cikk Népszavás, onnan szemlézte a 444: nepszava.hu/3031968_szegenysegbol-megalazottsag-ocsmany-modon-becsapta-es-megszegyenitette-a-polgarmester-a-raszorulo-anyat444...444.hu/2019/04/09/oralis-szexre-kenyszeritette-es-megalazta-a-polgarmester-a-not-akinek-nem-volt-penze-a-gyereke-gyogyszerereNevek és helyek nélkül aztán nagy értelme van ennek, max hangulatkeltés.
Amadeus
flzoli
Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
nem tudtam, hogy fideszes médiát olvasol.444...444.hu/2019/04/09/oralis-szexre-kenyszeritette-es-megalazta-a-polgarmester-a-not-akinek-nem-volt-penze-a-gyereke-gyogyszerereNevek és helyek nélkül aztán nagy értelme van ennek, max hangulatkeltés.
Amadeus
flzoli
Sobri Jóska
több mint 6 éve
444...444.hu/2019/04/09/oralis-szexre-kenyszeritette-es-megalazta-a-polgarmester-a-not-akinek-nem-volt-penze-a-gyereke-gyogyszerereNevek és helyek nélkül aztán nagy értelme van ennek, max hangulatkeltés.
Amadeus
flzoli
több mint 6 éve
444.hu/2019/04/09/oralis-szexre-kenyszeritette-es-megalazta-a-polgarmester-a-not-akinek-nem-volt-penze-a-gyereke-gyogyszerereNevek és helyek nélkül aztán nagy értelme van ennek, max hangulatkeltés.
Amadeus
több mint 6 éve
A story már onnan fals, hogy az eset a kocsma sloziban történt- és vlsz nem először- és nem a polgármesteri hivatalban. Csak hogy a gyereket miért kell ebbe belekeverni, na az az igazán undorító.
több mint 6 éve
Mondjuk az általános hozzáállás miatt azon is csodálkozom, hogy ki mert állni a sztorival. Igazi hányinger ez az ügy 😢
több mint 6 éve
Ment is a hiszti
több mint 6 éve
De 3 menet, 3 pasival, lekamerázva?!444.hu/2019/04/09/oralis-szexre-kenyszeritette-es-megalazta-a-polgarmester-a-not-akinek-nem-volt-penze-a-gyereke-gyogyszerereA 15 rugós az a vidékvégén’ konkrétan luxuscurvának számít, szóval vlsz a jogdíjakon veszhettek össze.
Amadeus
ozibozi
Az még falun is legalább 30.
több mint 6 éve
444.hu/2019/04/09/oralis-szexre-kenyszeritette-es-megalazta-a-polgarmester-a-not-akinek-nem-volt-penze-a-gyereke-gyogyszerereA 15 rugós az a vidékvégén’ konkrétan luxuscurvának számít, szóval vlsz a jogdíjakon veszhettek össze.
Amadeus
Szerkesztette: ozibozi