Politika
64 feliratkozó
több mint 6 éve
Jézus 😀 ez szép volt, meg kell hagyni.coub.com/view/28cikaLol, kösz. Ha nem szólsz nem veszem észre.Ha a plakát csodálatosan művészi összképétől eltekintve a jobb felső sarkára fordítod figyelmed, akkor szó szerint oda van helyezve az ominózus idézet tőle.Amugy ez mi a szar? Teljesen lemaradtam erről az egészről.Csodálom, hogy Niedermüller okossága nem került még elő valamilyen kontextusban... 😊Már hogyne került volna elő. Ma van a tünti:
warr_b
Sobri Jóska
Mit mondott ez a zseni, hogy ennyire kiakadtak a nemzet nagyjai?
roberto23
Sobri Jóska
Ahaa, értem már. Bár a mondandó lényegét nem sikerült megértenem, de jó kis municiót adott a fidesz kezébe.
roberto23
anti wasp
Negritis
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Jó, de az már nem is üti meg az ingerküszöböt 😀Bayer faszságaira se mindig ugrunkA topicot értettem 😊Csodálom, hogy Niedermüller okossága nem került még elő valamilyen kontextusban... 😊Már hogyne került volna elő. Ma van a tünti:
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Bayer kioktat rasszizmusból, hogy az egy csúnya dolog, végre!ez kb olyan lehet, mintha Antonio Brown a helyes közösségi média használatáról tartana előadást.
Vrij6
több mint 6 éve
Bayer faszságaira se mindig ugrunkA topicot értettem 😊Csodálom, hogy Niedermüller okossága nem került még elő valamilyen kontextusban... 😊Már hogyne került volna elő. Ma van a tünti:
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Bayer kioktat rasszizmusból, hogy az egy csúnya dolog, végre!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
A topicot értettem 😊Csodálom, hogy Niedermüller okossága nem került még elő valamilyen kontextusban... 😊Már hogyne került volna elő. Ma van a tünti:
warr_b
Sobri Jóska

több mint 6 éve
coub.com/view/28cikaLol, kösz. Ha nem szólsz nem veszem észre.Ha a plakát csodálatosan művészi összképétől eltekintve a jobb felső sarkára fordítod figyelmed, akkor szó szerint oda van helyezve az ominózus idézet tőle.Amugy ez mi a szar? Teljesen lemaradtam erről az egészről.Csodálom, hogy Niedermüller okossága nem került még elő valamilyen kontextusban... 😊Már hogyne került volna elő. Ma van a tünti:
warr_b
Sobri Jóska
roberto23
Sobri Jóska
Ahaa, értem már. Bár a mondandó lényegét nem sikerült megértenem, de jó kis municiót adott a fidesz kezébe.
roberto23
anti wasp
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Lol, kösz. Ha nem szólsz nem veszem észre.Ha a plakát csodálatosan művészi összképétől eltekintve a jobb felső sarkára fordítod figyelmed, akkor szó szerint oda van helyezve az ominózus idézet tőle.Amugy ez mi a szar? Teljesen lemaradtam erről az egészről.Csodálom, hogy Niedermüller okossága nem került még elő valamilyen kontextusban... 😊Már hogyne került volna elő. Ma van a tünti:
warr_b
Sobri Jóska
roberto23
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ha a plakát csodálatosan művészi összképétől eltekintve a jobb felső sarkára fordítod figyelmed, akkor szó szerint oda van helyezve az ominózus idézet tőle.Amugy ez mi a szar? Teljesen lemaradtam erről az egészről.Csodálom, hogy Niedermüller okossága nem került még elő valamilyen kontextusban... 😊Már hogyne került volna elő. Ma van a tünti:
warr_b
Sobri Jóska
roberto23
több mint 6 éve
Amugy ez mi a szar? Teljesen lemaradtam erről az egészről.Csodálom, hogy Niedermüller okossága nem került még elő valamilyen kontextusban... 😊Már hogyne került volna elő. Ma van a tünti:
warr_b
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Csodálom, hogy Niedermüller okossága nem került még elő valamilyen kontextusban... 😊Már hogyne került volna elő. Ma van a tünti:
warr_b
több mint 6 éve
Csodálom, hogy Niedermüller okossága nem került még elő valamilyen kontextusban... 😊

több mint 6 éve
Úgy rémlik Felcsúton egy kazánház volt 3 milliárd. Bár az nem akárhol van, a nemzet akadémiáján fűti a focipályákat. A Lánchídon meg nem fér el egy focipálya. Szóval ezért csak ennyi 🤡🤷♂️🙆♂️twitter.com/BalazsFurjes/status/1222410547779469313Lehet nem jól érten de a Lánchídra 6 milliárd forintot különítenek el?
Fürjes Bazsi tanácsokat osztogat a túlárazás ellen, régen nevettem ilyen jót.
Tony Adams
Értem én hogy műemlék meg történelem, jelkép. De 6 milliárd forint egy hídra???
Coolearie
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 6 éve
valahol az a baj az ilyenekkel, hogy lebontani nem lehet, mert műemlék, de egy idő után az állagmegóvás és a felújítás több pénzbe kerül, mint lebontani és újat építeni.twitter.com/BalazsFurjes/status/1222410547779469313Lehet nem jól érten de a Lánchídra 6 milliárd forintot különítenek el?
Tony Adams
Coolearie
csak hát a műemlékeknél nincs olyan, hogy gtk.
több mint 6 éve
twitter.com/BalazsFurjes/status/1222410547779469313Lehet nem jól érten de a Lánchídra 6 milliárd forintot különítenek el?
Tony Adams
több mint 6 éve
twitter.com/BalazsFurjes/status/1222410547779469313Fürjes Bazsi tanácsokat osztogat a túlárazás ellen, régen nevettem ilyen jót.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 6 éve
Azt mindenki ismeri 😊Mondjuk egy dajcs nem ismerné a 80-90-es évek Vasasát. 😉Sobri, de ha rákérdezel, tagadni fogja.Ez utóbbi milyen néven tevékenykedik itten e?Peterk egy régi motoros ezen a fórumon, óriási lenne, ha kiderülne, hogy valójában végig Lovasi volt álnéven.Ejha, szorosabb lett, mint vártam. Azt hittem visszaáll a szokásos 70%-30%-os arány, ami itt megszokott. Azért is meglepő, hogy nem áltt vissza, mert ez a Fideszes jelölt jobb is volt, mint az ellenzéki. Ez az orvos nagyon ismert, tisztes győri emberke, neki szerintem függetlenként is bőven lett volna esélye. Az ellenzékit viszont nem is ismerem, csak a választás miatt hallottam a nevét. Ehhez képest meglepően "szoros" lett a meccs. Legalábbis engem meglepett, nem tudom mik voltak a várakozások.Lovasi András, te vagy az?!😊
Az lesz a kérdés, hogy mit fog tudni kezdeni ez a doki Fideszesként a Borkai mögött megerősödött helyi "maffiával". A doki nincs velük egyébként jóban, nem szereti őket. De egy dolog Borkai eltemetni, és egy másik dolog elzavarni a "kemény fiúkat" a mézesbödöntől. Utóbbi nem lesz egy kisasszonytánc, de majd meglátjuk.
peterk2005
nagylaza
A politikai celebek közül eddig csak Deutsch Tamásról tudjuk bizonyíthatóan, hogy szokott ide irkálni.
Kampman
FLZOLI
Kampman
ozibozi

több mint 6 éve
Mondjuk egy dajcs nem ismerné a 80-90-es évek Vasasát. 😉Sobri, de ha rákérdezel, tagadni fogja.Ez utóbbi milyen néven tevékenykedik itten e?Peterk egy régi motoros ezen a fórumon, óriási lenne, ha kiderülne, hogy valójában végig Lovasi volt álnéven.Ejha, szorosabb lett, mint vártam. Azt hittem visszaáll a szokásos 70%-30%-os arány, ami itt megszokott. Azért is meglepő, hogy nem áltt vissza, mert ez a Fideszes jelölt jobb is volt, mint az ellenzéki. Ez az orvos nagyon ismert, tisztes győri emberke, neki szerintem függetlenként is bőven lett volna esélye. Az ellenzékit viszont nem is ismerem, csak a választás miatt hallottam a nevét. Ehhez képest meglepően "szoros" lett a meccs. Legalábbis engem meglepett, nem tudom mik voltak a várakozások.Lovasi András, te vagy az?!😊
Az lesz a kérdés, hogy mit fog tudni kezdeni ez a doki Fideszesként a Borkai mögött megerősödött helyi "maffiával". A doki nincs velük egyébként jóban, nem szereti őket. De egy dolog Borkai eltemetni, és egy másik dolog elzavarni a "kemény fiúkat" a mézesbödöntől. Utóbbi nem lesz egy kisasszonytánc, de majd meglátjuk.
peterk2005
nagylaza
A politikai celebek közül eddig csak Deutsch Tamásról tudjuk bizonyíthatóan, hogy szokott ide irkálni.
Kampman
FLZOLI
Kampman
több mint 6 éve
Sobri, de ha rákérdezel, tagadni fogja.Ez utóbbi milyen néven tevékenykedik itten e?Peterk egy régi motoros ezen a fórumon, óriási lenne, ha kiderülne, hogy valójában végig Lovasi volt álnéven.Ejha, szorosabb lett, mint vártam. Azt hittem visszaáll a szokásos 70%-30%-os arány, ami itt megszokott. Azért is meglepő, hogy nem áltt vissza, mert ez a Fideszes jelölt jobb is volt, mint az ellenzéki. Ez az orvos nagyon ismert, tisztes győri emberke, neki szerintem függetlenként is bőven lett volna esélye. Az ellenzékit viszont nem is ismerem, csak a választás miatt hallottam a nevét. Ehhez képest meglepően "szoros" lett a meccs. Legalábbis engem meglepett, nem tudom mik voltak a várakozások.Lovasi András, te vagy az?!😊
peterk2005
nagylaza
Kampman
FLZOLI
több mint 6 éve
Ez utóbbi milyen néven tevékenykedik itten e?Peterk egy régi motoros ezen a fórumon, óriási lenne, ha kiderülne, hogy valójában végig Lovasi volt álnéven.Ejha, szorosabb lett, mint vártam. Azt hittem visszaáll a szokásos 70%-30%-os arány, ami itt megszokott. Azért is meglepő, hogy nem áltt vissza, mert ez a Fideszes jelölt jobb is volt, mint az ellenzéki. Ez az orvos nagyon ismert, tisztes győri emberke, neki szerintem függetlenként is bőven lett volna esélye. Az ellenzékit viszont nem is ismerem, csak a választás miatt hallottam a nevét. Ehhez képest meglepően "szoros" lett a meccs. Legalábbis engem meglepett, nem tudom mik voltak a várakozások.Lovasi András, te vagy az?!😊
peterk2005
nagylaza
Kampman
több mint 6 éve
Peterk egy régi motoros ezen a fórumon, óriási lenne, ha kiderülne, hogy valójában végig Lovasi volt álnéven.Ejha, szorosabb lett, mint vártam. Azt hittem visszaáll a szokásos 70%-30%-os arány, ami itt megszokott. Azért is meglepő, hogy nem áltt vissza, mert ez a Fideszes jelölt jobb is volt, mint az ellenzéki. Ez az orvos nagyon ismert, tisztes győri emberke, neki szerintem függetlenként is bőven lett volna esélye. Az ellenzékit viszont nem is ismerem, csak a választás miatt hallottam a nevét. Ehhez képest meglepően "szoros" lett a meccs. Legalábbis engem meglepett, nem tudom mik voltak a várakozások.Lovasi András, te vagy az?!😊
peterk2005
nagylaza
több mint 6 éve
Ejha, szorosabb lett, mint vártam. Azt hittem visszaáll a szokásos 70%-30%-os arány, ami itt megszokott. Azért is meglepő, hogy nem áltt vissza, mert ez a Fideszes jelölt jobb is volt, mint az ellenzéki. Ez az orvos nagyon ismert, tisztes győri emberke, neki szerintem függetlenként is bőven lett volna esélye. Az ellenzékit viszont nem is ismerem, csak a választás miatt hallottam a nevét. Ehhez képest meglepően "szoros" lett a meccs. Legalábbis engem meglepett, nem tudom mik voltak a várakozások.Lovasi András, te vagy az?!😊
peterk2005
több mint 6 éve
Ejha, szorosabb lett, mint vártam. Azt hittem visszaáll a szokásos 70%-30%-os arány, ami itt megszokott. Azért is meglepő, hogy nem áltt vissza, mert ez a Fideszes jelölt jobb is volt, mint az ellenzéki. Ez az orvos nagyon ismert, tisztes győri emberke, neki szerintem függetlenként is bőven lett volna esélye. Az ellenzékit viszont nem is ismerem, csak a választás miatt hallottam a nevét. Ehhez képest meglepően "szoros" lett a meccs. Legalábbis engem meglepett, nem tudom mik voltak a várakozások.Érdekes nyilatkozatot adott le a csávó:
peterk2005
“Felelős dontes a választóktól mert nem pártszimpátia alapján döntöttek” wtf ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Ejha, szorosabb lett, mint vártam. Azt hittem visszaáll a szokásos 70%-30%-os arány, ami itt megszokott. Azért is meglepő, hogy nem áltt vissza, mert ez a Fideszes jelölt jobb is volt, mint az ellenzéki. Ez az orvos nagyon ismert, tisztes győri emberke, neki szerintem függetlenként is bőven lett volna esélye. Az ellenzékit viszont nem is ismerem, csak a választás miatt hallottam a nevét. Ehhez képest meglepően "szoros" lett a meccs. Legalábbis engem meglepett, nem tudom mik voltak a várakozások.Az lesz a kérdés, hogy mit fog tudni kezdeni ez a doki Fideszesként a Borkai mögött megerősödött helyi "maffiával". A doki nincs velük egyébként jóban, nem szereti őket. De egy dolog Borkai eltemetni, és egy másik dolog elzavarni a "kemény fiúkat" a mézesbödöntől. Utóbbi nem lesz egy kisasszonytánc, de majd meglátjuk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
eddig a fideszes faszinger vezet Győrben.de Győr alapban is fideszes város, a korábbi választás inkább Borkainak szólt
Amadeus
most, hogy ő elkotródott alap volt, hogy n(y)ernek, sőt nekem ez még szoros is!