NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 470 — nabege2@yahoo.com
Olvasom, hogy az oroszok enyhítenének az embargón a magyarok és a görögök számára.
Mi persze nem kérünk belőle😊
Most akkor mi nyalunk a ruszkiknak vagy inkább az EU-nak dörgölőzünk???
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 408 — The only discipline that lasts, is self discipline
 444.hu/2015/03/04/ket-perc-alatt-nem-tudta-megvedeni-a-magyar-kormanyt-igy-csak-magabol-csinalt-hulyet-kanadaban-olah-lajos-az-ottawai-nagykovetseg-elso-beosztottja/
minden a legnagyobb rendben!Amadeus91
Itt van kontrasztként a Századvéges alternatív valóság:

444.hu/2015/03/04/mar-most-is-imadnak-bennunket-kulfoldon-csak-meg-egy-kicsit-szervezetebben-kene-ramennie-erre-a-termalfurdos-vonalra/

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 408 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ismét csak mantrázni tudom: ide vezet a visszajelzés, kontroll nélküli működés. Ezt a hülyét az életben nem küldték volna ki képviselni minket, ha a külügyben az egyes kinevezéseket nem futsallhaver alapon osztogatnák (és aki meg meri kérdőzelezni azt elzavarják), hanem megpályáztatnák és/vagy a személyeket véleményeznék (legalább intézményen belül), Az én kis szaros cégembe 3 körös felvételi processzen kereszül veszünk fel informatikusokat, és gondolom nektek is hasonló módon meg kell melózni egy-egy állásért. Pedig mi csak magunkért felelünk, magunkat képviseljük. Egy vicc. Az ilyesmi esküszöm jobban felidegel, mint a milliárdos korrupciós ügyek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 223
 444.hu/2015/03/04/ket-perc-alatt-nem-tudta-megvedeni-a-magyar-kormanyt-igy-csak-magabol-csinalt-hulyet-kanadaban-olah-lajos-az-ottawai-nagykovetseg-elso-beosztottja/

minden a legnagyobb rendben!
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 696
 444.hu/2015/03/04/sokkoloan-meglepo-a-nav-minden-vadpontban-teljesen-tisztazta-a-nav-ot-ddddd/
Én mindig tudtam, hogy Ildikó ártatlan és most végre a NAV is bebizonyította. Hiszen akkora idióta, hogy nem követhetett el ilyen csalássorozatot....
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Ez nem sztereotípia, ez szerintem józan ész. A tanácsadó poszt egy bizalmi poszt (a tőnöknek meg kell bíznia a tanácsadójában, hogy ami zárt ajtók mögött elhangzik, az ott is marad). Ez limitálja a lehetőségeket, de ezen belül én tanácsadónak biztosan olyanokat válogatnék akik sok vihart megértek, volt vezetői tapasztalatuk, nem elméleti emberek és emellé határozottan tudom róluk, hogy nem szervilis típusok. (A szervilis beosztottnak való.)

De hagyjuk tényleg, nincs jelentősége. Én ezt az embert nem tudom jó tanácsadónak elképzelni, a summa cum laude diplomájával és a viszonylag értelmes megszólalásaival együtt sem. Viszont feleslegesen hoztam elő, mert Orbán sosem így válogatta az embereit, úgyhogy nem tudom min csodálkozom.peterk2005
(a korábbi példán rágódva:
azért lehet, hogy egy nemzetbiztonsági tanácsadót nem két ilyen _súlyos_ poszttal kellene összehasonlítani, nem?
Brzezinski lehet, hogy klasszikus példa, meg bizonyára anno Kissinger is az volt, viszont azért a hidegháborús amerikai NSA poszt az teljesen más liga egy tízmilliós ország bármilyen posztjánál. a nevének bármilyen említése egy mondatban* ezekkel a senkikkel merő tiszteletlenség.)

*nyilván nem egy mondatban volt, de képletesen kell érteni 😊
több mint 10 éve
Ez nem sztereotípia, ez szerintem józan ész. A tanácsadó poszt egy bizalmi poszt (a tőnöknek meg kell bíznia a tanácsadójában, hogy ami zárt ajtók mögött elhangzik, az ott is marad). Ez limitálja a lehetőségeket, de ezen belül én tanácsadónak biztosan olyanokat válogatnék akik sok vihart megértek, volt vezetői tapasztalatuk, nem elméleti emberek és emellé határozottan tudom róluk, hogy nem szervilis típusok. A szervilis beosztottnak való. Vagy szóvívőnek, stb. A tanácsadótól viszont pont nem ezt várom, hanem más nézőpontot, vitát, a hibákra való rámutatást.

De hagyjuk tényleg, nincs jelentősége. Én ezt az embert nem tudom jó tanácsadónak elképzelni, a summa cum laude diplomájával és a viszonylag értelmes megszólalásaival együtt sem. Viszont feleslegesen hoztam elő, mert Orbán sosem így válogatta az embereit, úgyhogy nem tudom min csodálkozom.

több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 262 — #neverpunt
Szerintem meg hülyeség ilyen sztereotípiák alapján tanácsadókat válogatni.
Már azon a ponton törni látszik a feltevésed, hogy a tanácsadó miben is ad tanácsot?

Egy Habonynak (függetlenül attól, hogy mit gondolok a fickóról) például miért ne lehetne egy évtizedes politikai tapasztalattal se olyan orra, amivel mindenkinél jobban kiszagolja azt, hogy a főnökétől a nép milyen formában hajlandó elfogadni egy akár önmagában kevésbé népszerű intézkedést?
Miért kell nyugdíj előtt álló politológia-professzornak lenni ahhoz, hogy valakinek tehetsége legyen annak eldöntéséhez, hogy mely politikai konfliktus erőltetése hozhat hosszabb távon sikert és mely politikai konfliktusból kell nagyon gyorsan kiszállni, esetleg fel se venni a kesztyűt, mert a téma az adott politikai erő körmére éghet?

Egy tanácsadó csak azért nem lesz jó tanácsadó, mert az életben sok húsba vágó döntést hozott. Persze segíthet a sok tapasztalat, de például aki évtizedes tapasztatalattal rendelkezik a közösségi média politikaformáló erejének alkalmazásában, ne adja Isten kutatásában, az hazudik. Vagyis léteznek olyan területek is, ahol a sokat megélt veterán csak akkor lehet jó expert, ha tényleg nyitott az újabb és újabb innovációkra.

Továbbá szerintem karaktere válogatja, hogy milyen típusú tanácsadók egészíthetik ki jól a munkáját.
Egy 35 évesen hatalomra kerülő Orbán nyilván jobban hasznát veszi az olyan fizimiskáknak, akik adott szakterületen átéltek ezt-azt, de egy hatvanhoz közel "beiktatott" Antallnak meg nem olyan ember kell, aki megmutatja, hogy merre van az előre.

több mint 10 éve
Én csípem G. Fodort.
Hogy mindenben egyetértenék vele? Távolról sem. De intelligens fazon, aki rendre képes megfontolásra érdemes, a napi közbeszédben frissen ható nézőpontokat adni. Mint ilyen, nem kerülheti el a sorsát és a meleg akol ki is fogja vetni.atapapa
Nekem nem mint politológussal van vele bajom, hanem mint tanácsadóval. A tanácsadóknak a gyakorlati politikában évtizedeket eltöltött, megedződött embereknek kéne lenniük - Brzezinski klasszikus példa -, nem pedig "művészlelkeknek". Ez az ember életében egy "felelős" posztot nem töltött be, sosem kellett húsbavágó döntést hoznia. Írja a cikkeit, mondja a magáét a TV-ben, és most egy olyan médiavállalkozás vezető embere, amelyiket milliárdokkal töm az állam, akkor se tudna csődbe menni, ha direkt akarna.

több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 262 — #neverpunt
Én csípem G. Fodort.
Hogy mindenben egyetértenék vele? Távolról sem. De intelligens fazon, aki rendre képes megfontolásra érdemes, a napi közbeszédben frissen ható nézőpontokat adni. Mint ilyen, nem kerülheti el a sorsát és a meleg akol ki is fogja vetni.

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Klaci79
mint bevándorló?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 696
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Akkor a reálpolitikában melyik "típus" a működőképes?

(én sok embert tartok unszimpatikusnak, de vajnánál rosszabbat nem hiszem, hogy tudnék mondani, egyszerűen hányingerem van már a látványától is)baggio
antipatikus a szo amit kereselMMMS
patikusokat haggyuk csak békibe, köszönömsutianap
 szent-antal-gyogyszertar.huSobri Jóska
aznemaz antonio paticale sacramentum

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress

(én sok embert tartok unszimpatikusnak, de vajnánál rosszabbat nem hiszem, hogy tudnék mondani, egyszerűen hányingerem van már a látványától is)baggio
patikusokat haggyuk csak békibe, köszönömsutianap
 szent-antal-gyogyszertar.hu

több mint 10 éve

patikusokat haggyuk csak békibe, köszönöm

több mint 10 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state

antipatikus a szo amit keresel

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 359 — no es importante

(én sok embert tartok unszimpatikusnak, de vajnánál rosszabbat nem hiszem, hogy tudnék mondani, egyszerűen hányingerem van már a látványától is)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 470 — nabege2@yahoo.com
Kemény ami a ruszkiknál van, nálunk ehhez képest demokrácia van 😊

Amúgy volt kit nem dobott fel annyira a nagyvezír beszéde:
több mint 10 éve
Butaság, itt teljesen más a helyzet, Vityát soha nem fogjak hátulról megfúrni, de a kiskirályok torzsalkodasa magával ránthatja Őt is.gabtsi
Abból a szempontból értem, hogy őt is köpködni fogja a plebs, külön jelentéstartama lesz még a névnek is, hogy Orbán Viktor.
Napok óta hallom, hogy egy G. Fodor Gábor nevű emberke, aki Orbán egyik tanácsadója, írt egy - jobboldalon - botrányszagúnak minősített blogot - vagy interjút adott? már nem emlékszem -, amiben a polgári Magyarországról beszélt, mint "politikai termék"-ről. Nem tudtam, hogy ki ez a G. Fodor. Nem is néztem utána, mert nem nagyon érdekelt a dolog. Aztán ma barangolva ráakadtam a fényképére, és így arc alapján már be tudtam azonosítani..
Oké. A "politológus"-ok közül nem lóg ki, van nála jobb és rosszabb. De ez az ember a miniszterelnük tanácsadója? Édes istenem... lassan már azon se csodálkoznék, ha valami vajákos ember is tanácsadó posztot kapna...peterk2005
Mondjuk summa cum laude-vel doktorizott politikatudományokból, szóval azért vajákos embertől kicsit távol áll, legyen bármilyen fura figura is.Schleck
Kb. Kifejezetten jó gondolatai vannak, mindamellett következetesen adja a racionális Machiavellit. Kár, hogy Viktor szekerét tolja.Amadeus91
Ennek az embernek valamelyik humán campus hátsó épületében, egy irodában kellene üldögélnie és könyveket meg cikkeket írnia. Olyan alkat, arra van tehetsége. De a reálpolitikában az ilyen típus pusztít, mint a pestis. Kb. mint a költők, írók, művészek. Őket is (a többségüket) messze tartanám, mert legtöbbjük képtelen átlépni a saját árnyékát és észerevenni, hogy ami a színpadon vagy egy festményen gond nélkül működik, az a való életben borzasztó következményekkel járhat.

több mint 10 éve
 444.hu/2015/02/27/agyonlottek-borisz-nyemcovot-moszkvaban/

Putyin bizniszel az ellenzékkel.
több mint 10 éve
Kb. Kifejezetten jó gondolatai vannak, mindamellett következetesen adja a racionális Machiavellit. Kár, hogy Viktor szekerét tolja.Amadeus91
Nektek tanított valamit? Mert nekem vannak mókás sztorijaim róla. 😀Hanni
Nem, de terveztem felvenni órát hozzá.
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Nektek tanított valamit? Mert nekem vannak mókás sztorijaim róla. 😀
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 337 — zászló zászló szív
 www.hir24.hu/belfold/2015/02/27/aki-a-fideszben-hisz-megtalalja-az-igaz-hitet/

"Az arcátlanság egy határon túl bénítóan hat a környezetre"

több mint 10 éve
Butaság, itt teljesen más a helyzet, Vityát soha nem fogjak hátulról megfúrni, de a kiskirályok torzsalkodasa magával ránthatja Őt is.gabtsi
Abból a szempontból értem, hogy őt is köpködni fogja a plebs, külön jelentéstartama lesz még a névnek is, hogy Orbán Viktor.

Napok óta hallom, hogy egy G. Fodor Gábor nevű emberke, aki Orbán egyik tanácsadója, írt egy - jobboldalon - botrányszagúnak minősített blogot - vagy interjút adott? már nem emlékszem -, amiben a polgári Magyarországról beszélt, mint "politikai termék"-ről. Nem tudtam, hogy ki ez a G. Fodor. Nem is néztem utána, mert nem nagyon érdekelt a dolog. Aztán ma barangolva ráakadtam a fényképére, és így arc alapján már be tudtam azonosítani..

Oké. A "politológus"-ok közül nem lóg ki, van nála jobb és rosszabb. De ez az ember a miniszterelnük tanácsadója? Édes istenem... lassan már azon se csodálkoznék, ha valami vajákos ember is tanácsadó posztot kapna...peterk2005
Mondjuk summa cum laude-vel doktorizott politikatudományokból, szóval azért vajákos embertől kicsit távol áll, legyen bármilyen fura figura is.Schleck
Kb. Kifejezetten jó gondolatai vannak, mindamellett következetesen adja a racionális Machiavellit. Kár, hogy Viktor szekerét tolja.
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 036 — Axel Foley
Lázár vezérünk lenyilatkozta egy lakossági fórumon Vásárhelyen, hogy könnyen elképzelhető miszerint a vasárnapi zárvatartásról egy hónappal a bevezetése után népszavazást fognak kiírni.
Bevezetjük, megszavaztatjuk, visszavonjuk.

(Mellékletként: sógornőmék szegedi/algyői kereskedelmi cégénél is elbocsátások, óraszám visszafogások, fizetéscsökkentések, szombati estig nyitvatartás. De ugye a dolgozó nem fog károsodni.)