NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
1
1
19:00, Netflix
Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
ulpianusez valami m1-es mémsablonra rakott homevideo, vagy komolyan ezt produkálják az adómból? (nem nézek királyit egy jó ideje, azért kérdem)
több mint 11 éve
"Énelmentem avásába félpénze áfát vettem avásába fépénzenÁfám mongya glugy-glugy-glugy
Csirirmálé édesviktor mégis van egy fèlpènzem...."
Ismeretlen gyűjtő, balatonmindeggy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Persze semmi gond, csak mi volt a baj azzal, amit én tanultam 30 éve és énekelgetek a gyereknek vagy amit 10 éve tanultak, mert ez a kettő ugyanaz. Minden baromságot persze ki lehet találni, csak nem látom az értelmét. Bár itt van pont szemben néhány "kácsá", majd meghallgatom őket, amikor "zsiazsá"znak.http://kep.index.hu/1/0/721/7217/72175/7217559_106387_206a29c8c32fc54f17d82e93c8a147a5_wm.jpgNincs ezzel semmi gond: origo.hu/kultura/20141119-masodikos-enektankonyv-miatt-zugolodnak-a-netezok.htmlSchleck
Ezek tuti szándékosan csinálják a kretént 😀
Ja, és ez a második énektankönyv...."kácsa mondja zsiazsá" ezek azt akarják, hogy hülyére röhögjük magunkatKlaci79
több mint 11 éve
http://kep.index.hu/1/0/721/7217/72175/7217559_106387_206a29c8c32fc54f17d82e93c8a147a5_wm.jpgNincs ezzel semmi gond: origo.hu/kultura/20141119-masodikos-enektankonyv-miatt-zugolodnak-a-netezok.html
Ja, és ez a második énektankönyv...."kácsa mondja zsiazsá" ezek azt akarják, hogy hülyére röhögjük magunkatKlaci79
több mint 11 éve

Ja, és ez a második énektankönyv...."kácsa mondja zsiazsá" ezek azt akarják, hogy hülyére röhögjük magunkat
több mint 11 éve
Ahogy a történelemben mindig, legyen bármilyen államforma, politikai berendezkedés, kormányzat.Persze, a többségnek jól felfogott gazdasági érdeke fűződik ehhez.zinedine5igen.www.youtube.com/watch?v=9Cw7SzqhUwkez iszikzinedine5
Mikor a tehetség utat tör magának... 😀Lecsó
Szerinted józanul/ép ésszel részt lehet ebben venni?Amadeus91
több mint 11 éve
Persze, a többségnek jól felfogott gazdasági érdeke fűződik ehhez.igen.www.youtube.com/watch?v=9Cw7SzqhUwkez iszikzinedine5
Szerinted józanul/ép ésszel részt lehet ebben venni?Amadeus91
több mint 11 éve
igen.www.youtube.com/watch?v=9Cw7SzqhUwkez iszikzinedine5
Szerinted józanul/ép ésszel részt lehet ebben venni?
több mint 11 éve
www.atv.hu/videok/video-20141120-friderikusz-2014-11-19Érdekes interjú, nem mindenben értek vele egyet, de alapjaiban rendben van.
Az első 2 perc viszont döbbenet. Ez az ember tényleg szerelmes önmagába... Én, én, én...
De lehet, hogy ez csak nekem új, mert nem hallgatok reggelente Kossuthot.
több mint 11 éve
Úgy van! A NER-ben hívő politikusoknak seperc alatt összegyűlik a házra való 40-100 millió. Amint azt számos példa mutatja.Ha hinnél a NER-ben többet is tudnál vásárolni abból a pénzből... 😀Klaci79Én is ezen akadtam fenn.. szóljatok hol lehet ilyet venni, akármilyen romhalmaz.Ez nagyon tetszik:hun? timbuktuban?sutianap
az így összegyült hatvanezer forintból házat tervez venni amúgy. 😒
Klaci79
Ebből saccperkb 300 db falatótéglát vagy három-négy köbméter tűzifát veszek.. esetleg a kettő kombinációja, hmmm. Van esetleg önök között ezermester, aki ennyiből megépíti?Igor
Bár most, hogy belegondolok, a Ner-ben nem hívő politikusoknak is seperc alatt összegyűlt. %/
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=9Cw7SzqhUwkez iszik
több mint 11 éve
hatvanezer pénzből majdnem 267 darab lottószelvényt lehet venni pölö.Ez nagyon tetszik:hun? timbuktuban?sutianap
Klaci79
több mint 11 éve
Nàjlonjurtàtneki!Ha hinnél a NER-ben többet is tudnál vásárolni abból a pénzből... 😀Klaci79Én is ezen akadtam fenn.. szóljatok hol lehet ilyet venni, akármilyen romhalmaz.Ez nagyon tetszik:hun? timbuktuban?sutianap
Klaci79
Ebből saccperkb 300 db falatótéglát vagy három-négy köbméter tűzifát veszek.. esetleg a kettő kombinációja, hmmm. Van esetleg önök között ezermester, aki ennyiből megépíti?Igor
www.panoramio.com/photo/40311228

több mint 11 éve
Ha hinnél a NER-ben többet is tudnál vásárolni abból a pénzből... 😀Én is ezen akadtam fenn.. szóljatok hol lehet ilyet venni, akármilyen romhalmaz.Ez nagyon tetszik:hun? timbuktuban?sutianap
Klaci79
több mint 11 éve
Én is ezen akadtam fenn.. szóljatok hol lehet ilyet venni, akármilyen romhalmaz.Ez nagyon tetszik:hun? timbuktuban?sutianap
Klaci79
Ebből saccperkb 300 db falatótéglát vagy három-négy köbméter tűzifát veszek.. esetleg a kettő kombinációja, hmmm. Van esetleg önök között ezermester, aki ennyiből megépíti?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
😊

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Ez nagyon tetszik:Jajj ne bántsátok már, tényleg most lesz az esküvőjük, és alapvetően tényleg egy átlagos lány a Zsófi. Most azon, hogy lusta a M1 és nem mennek ki az utcára random keresni házasodni készülő emberkéket joggal lehet rugózni, de most őszintén, ki nem örül ingyen 120e-nek? Persze ettől még a leghülyébb adókedvezmény ever,
"Nagyon örült a köztelevízió híradójában megszólaló utcaembere az új adótörvényeknek. A fiatal pécsi nő, Haszon Zsófia elmondása szerint pont házasodni készül, így jövőre akár havi ötezer forintot is megspórolhat – az így összegyült hatvanezer forintból házat tervez venni amúgy. (Haszon 1:48-kor nyilatkozik ebben a videóban)
A bájos történet apró szépséghibája, hogy Haszon nem egyszerű átlagember, hanem
a pécsi fideszes önkormányzat lapjának újságírója.
Ez amúgy nem lehetett titok a Híradó stábja előtt, merthogy régebben a köztévének is készített riportokat. (Via Hír24)"(444.hu)Klaci79

több mint 11 éve
Ez nagyon tetszik:hun? timbuktuban?
Klaci79

több mint 11 éve
Ez nagyon tetszik:"Nagyon örült a köztelevízió híradójában megszólaló utcaembere az új adótörvényeknek. A fiatal pécsi nő, Haszon Zsófia elmondása szerint pont házasodni készül, így jövőre akár havi ötezer forintot is megspórolhat – az így összegyült hatvanezer forintból házat tervez venni amúgy. (Haszon 1:48-kor nyilatkozik ebben a videóban)
A bájos történet apró szépséghibája, hogy Haszon nem egyszerű átlagember, hanem
a pécsi fideszes önkormányzat lapjának újságírója.
Ez amúgy nem lehetett titok a Híradó stábja előtt, merthogy régebben a köztévének is készített riportokat. (Via Hír24)"(444.hu)
több mint 11 éve
bocs, erreindex.hu/mindekozben/poszt/2014/11/18zinedine5baszki, ez egy egész napi hírfolyam. melyikre gondoltál?slowmotion
www.youtube.com/watch?v=FmccNUWMbhI
több mint 11 éve
Abból lehet tudni, hogy baj van a 2/3-nál, hogy a mno ezt hozza le főcímben:Szerintem csak annyi történt, hogy visszajött habony a szabiról, és az elmúlt hetek kommunikációs balfaszkodásai után minden a régi mederben megy tovább...Klaci79
több mint 11 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2014/11/18zinedine5baszki, ez egy egész napi hírfolyam. melyikre gondoltál?
több mint 11 éve
Abból lehet tudni, hogy baj van a 2/3-nál, hogy a mno ezt hozza le főcímben: