Politika

65 feliratkozó

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 735 — capitaine du château de Vienne 1487
 444.hu/2015/12/09/irgalmatlan-elonnyel-vezet-a-fidesz

Ez az ország tényleg megérdemli a sorsát...
Klaci79
rezsicsökkentés, családi adókedvezmény, menekültek elleni fellépés
(van akit nem érdekel, hogy szétlopják az országot, ha neki jobb lett)
és te is tudod, hogy nálunk nagy potenciál van a nem szavazóknál, őket nehéz megnyerni, de ők tuti nem a fideszre szavaznának, igaz a többiekre se nagyon😊
NB2
Rezsicsökkentés? A legnagyobb hazugságok egyike. 2010 óta több mint a felére esett a világpiacon a kőolaj ára, amit ugye néhány hónapos késéssel követ az Oroszo-ból érkező földgáz ára is. Ehhez képest volt egy 20%-os árcsökkentés!? A maradékkal vajon mit csinált a kormány? Vagy a MET ha már itt tartunk. Persze csak költői kérdés, mert láttam én is az ibizai képeket. A családi adókedvezményről is megvan a véleményem: semmivel se dolgozok kevesebbet vagy rosszabbul, mint azok a kollégáim akiknek sok gyerekük van, csak éppen az egy gyerekre alig kell otthon maradni betegállományban. Mégis amit én befizetek az államnak a munkám után, azt ők kapják meg, mert gyerekeket nevelnek. Nos amikor gyereket csináltunk, nem jutott eszembe, hogy milyen jó lesz majd mert az állam fizet és most nem azért nem csinálunk újabbat, mert kevesleném az állami támogatást. Egy csomó olyan ember kap extra pénzeket Magyarországon, akiknek semmi szükségük rá, viszont elveszik azoktól, akik nem akarnák 3-4 gyereket csinálni. Nagyon igazságos....
A menekültekről már sokszor elmondtam a véleményem...eddig nem találkoztam olyan emberrel akinek elvették a munkáját...
De amúgy alapvetően egyetértek mindennel amit mondtál...a magyar emberek nem szeretnek tovább látni az orruknál. Amíg hagyják a saját kis "fusijukat" addig nem foglalkoznak a nagy dolgokkal. Úgyse tudják mennyit is érnek azok a milliárdok amiket nap mint nap lopnak ki az országból nagyjaink...és még a családi adókedvezmény is jár nekik....ügyes
Klaci79
ugyvan mindnekidögöljön meg, főleg a sokgyerekesek, törjönel a keze a fidesz szavazóknak, a sokostoba sötétbebújláló rezsicsökkentő gyerekvállaló menekültellenes oligarhaszekértoló szarházi, az - namegakomenisták és a fasiszták, a libsikről nem beszélve. KEBLEMREVILÁG!
 www.youtube.com/watch?v=6NmdIILFsO0

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883

Klaci79
és te is tudod, hogy nálunk nagy potenciál van a nem szavazóknál, őket nehéz megnyerni, de ők tuti nem a fideszre szavaznának, igaz a többiekre se nagyon😊
NB2
Rezsicsökkentés? A legnagyobb hazugságok egyike. 2010 óta több mint a felére esett a világpiacon a kőolaj ára, amit ugye néhány hónapos késéssel követ az Oroszo-ból érkező földgáz ára is. Ehhez képest volt egy 20%-os árcsökkentés!? A maradékkal vajon mit csinált a kormány? Vagy a MET ha már itt tartunk. Persze csak költői kérdés, mert láttam én is az ibizai képeket. A családi adókedvezményről is megvan a véleményem: semmivel se dolgozok kevesebbet vagy rosszabbul, mint azok a kollégáim akiknek sok gyerekük van, csak éppen az egy gyerekre alig kell otthon maradni betegállományban. Mégis amit én befizetek az államnak a munkám után, azt ők kapják meg, mert gyerekeket nevelnek. Nos amikor gyereket csináltunk, nem jutott eszembe, hogy milyen jó lesz majd mert az állam fizet és most nem azért nem csinálunk újabbat, mert kevesleném az állami támogatást. Egy csomó olyan ember kap extra pénzeket Magyarországon, akiknek semmi szükségük rá, viszont elveszik azoktól, akik nem akarnák 3-4 gyereket csinálni. Nagyon igazságos....
A menekültekről már sokszor elmondtam a véleményem...eddig nem találkoztam olyan emberrel akinek elvették a munkáját...
De amúgy alapvetően egyetértek mindennel amit mondtál...a magyar emberek nem szeretnek tovább látni az orruknál. Amíg hagyják a saját kis "fusijukat" addig nem foglalkoznak a nagy dolgokkal. Úgyse tudják mennyit is érnek azok a milliárdok amiket nap mint nap lopnak ki az országból nagyjaink...és még a családi adókedvezmény is jár nekik....ügyes
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 128 — nabege2@yahoo.com

Klaci79
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 873 — Apu ökölbeszorított keze
Trombitaréz 21 milliárdért az megvan?

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
Az első jó választás 1938 óta!

timedotcom.files.wordpress.com/2014/12/time-person-of-the-year-cover-angela-merkel-2015.jpg
baggio
Volt már azóta német az év embere a Timenál?
iktriad
Ugye 38-ban Hitler, majd kétszer Sztálin, kétszer Nixon, kétszer Tenghsziao Ping, Szadat, Khomeini, Gingrich, Putyin, az összes Bush, van amelyik kétszer... Nem mondanám, hogy illusztris társaságba került.

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499

timedotcom.files.wordpress.com/2014/12/time-person-of-the-year-cover-angela-merkel-2015.jpg
baggio
Merkel, mint jó választás? Kegyetlenül kikúrt a komplett kontinenssel a töketlenségével.

de most őszintén mire számítottál ?

egy olyan ellenzék mellett, akik a családtagok beemelését a lopásba megszavazta, mert "véletlenül kettőt lapozott"...
gabtsi
sajnos ez is igaz....de akkor is elkeserítő, hogy azok a legnépszerűbbek akik a legpofátlanabb módon lopnak és el se akarnak bújni a nyilvánosság elől...sőt, mintha csak azt akarnák, hogy mindenki lássa, hogy ők bármit megtehetnek
Klaci79
Amúgy tök érdekes, hogy az ellenzék (tokkal-vonóval, jobbikkal együtt) és a kormany fej-fej mellett vannak. Ezt az oszd meg és uralkodj játékot Viktor jól tolja.
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 811 — no es importante

baggio
iktriad
Konrad Adenauer és Willy Brandt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve

egy olyan ellenzék mellett, akik a családtagok beemelését a lopásba megszavazta, mert "véletlenül kettőt lapozott"...
gabtsi
sajnos ez is igaz....de akkor is elkeserítő, hogy azok a legnépszerűbbek akik a legpofátlanabb módon lopnak és el se akarnak bújni a nyilvánosság elől...sőt, mintha csak azt akarnák, hogy mindenki lássa, hogy ők bármit megtehetnek
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 725 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

baggio
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 811 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
 www.168ora.hu/itthon/beszoltak-orbannak-csak-gyavak-bujocskaznak-141308.html
Janek
 444.hu/2015/12/08/veletlenul-lefilmeztek-hogy-bulizik-habony-arpad-ibizan
Amadeus91
csapassad Árpiiii!!!!!!! 😊
Lecsó

zinedine5
 www.youtube.com/watch?v=fFDXg0837-E
 www.youtube.com/watch?v=OdFr3qh_TJQ

Mindig jövőre
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 414 — Ajmo Vatreni
Janek
Amadeus91
Lecsó
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 364
Janek
Amadeus91
több mint 10 éve
Janek
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 873 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
Inkább itt, mint a tv, rádió v. a soccer topikban😊

comment.blog.hu/2015/12/04/szijjarto_focicsapatat_is_kozvetiti_mostantol_a_kozteve
NB2
Én is gondolkodtam ezen, hogy vajon hova való. Viccország.

De igazából ezektől már semmi nem ugorja meg az ingerküszöbömet.

444.hu/2015/12/04/sesztak-miklos-kulon-miniszteri-biztost-allit-kisvarda-fejlesztesere

444.hu/2015/12/03/ahogy-fazekas-sandor-rokona-elvitte-az-allami-foldet-az-arveresen-azt-szinmuveszeti-iskolakban-kellene-tanitani
zinedine5
Az egyik ügyvéd a suliban fakadt ki, hogy "Mikszáth országa vagyunk baszd meg". Kb.
Amadeus91
hát akkor már Móriczé is, de jó a párhuzam. Mikszáth egyébként egyik örök kedvencem, de mostanában félretettem kicsit az életművét. Pláne hogy tévében dolgozom, naponta látom valamelyik novelláját IRL 😀
bergerdani
Móricztól a Rokonok most megy össznemzeti 3D-ben, live. Szegények már régen lefelé kaparnak, Hofival együtt.
Amadeus91
Olyan olvasni ezt a világra naívan rácsodálkozó disputát, mint amikor az ember mellett a villamoson tinik beszélgetnek a pináról.
Tudtak róla, hogy van, de azt nem tudták, hogy ilyen. 😉

több mint 10 éve

comment.blog.hu/2015/12/04/szijjarto_focicsapatat_is_kozvetiti_mostantol_a_kozteve
NB2

444.hu/2015/12/04/sesztak-miklos-kulon-miniszteri-biztost-allit-kisvarda-fejlesztesere

444.hu/2015/12/03/ahogy-fazekas-sandor-rokona-elvitte-az-allami-foldet-az-arveresen-azt-szinmuveszeti-iskolakban-kellene-tanitani
zinedine5
Az egyik ügyvéd a suliban fakadt ki, hogy "Mikszáth országa vagyunk baszd meg". Kb.
Amadeus91
hát akkor már Móriczé is, de jó a párhuzam. Mikszáth egyébként egyik örök kedvencem, de mostanában félretettem kicsit az életművét. Pláne hogy tévében dolgozom, naponta látom valamelyik novelláját IRL 😀
bergerdani
Móricztól a Rokonok most megy össznemzeti 3D-ben, live. Szegények már régen lefelé kaparnak, Hofival együtt.
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

NB2

zinedine5
Amadeus91

Mindig jövőre
több mint 10 éve

NB2

zinedine5
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 414 — Ajmo Vatreni

NB2

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 128 — nabege2@yahoo.com

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 735 — capitaine du château de Vienne 1487
yippiyaehyeah
nakiveszimeg a szakállasok olaját?
 cdn.liveleak.com/80281E/ll_a_s/2015/Dec/3/LiveLeak-dot-com-c5c_1449191417-RaqqaRockefeller_1449194003.png?d5e8cc8eccfb6039332f41f6249e92b06c91b4db65f5e99818bdd39f4f41d8d25b77&ec_rate=230

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
A cím nem hibás, mégis félrevezető. Engem legalábbis félrevezetett, amíg a cikket el nem olvastam...

Nem általános megszűnésről szól a javaslat, hanem arról, hogy a jelenlegi 6 hónapról 2 évre legyen emelhető a határellenőrzés visszaállítása. Amit eddig is minden ország megtehetett - ha akart - saját hatáskörben. Ha átmegy a javaslat, az sem jelent általános változást. Kétlem, hogy a - minket igazán érdeklő - szlovákok vagy osztrákok meglépnének ilyesmit. (Ha meg is lépnek valami esemény miatt - pl. nagy sporteseménynél volt már rá példa -, az is rövid időszakra.) Inkább a franciák, luxemburg, stb. élhetnek vele, náluk vannak a gondok, nem errefelé. (Gondokon a terrorveszélyeztetettséget és a menekült jövés-menést is értem egyszerre.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)